Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melzeyitcim bu koçluk işini yapalım.
löliz ya da sen bu hafta nereusa yaparsanız iyi olur bence de. Zaten çok haftadır veremyor, bir tersklik var bence de.

ya arkadaşlar nolursunuz beraber yapalım takım sayıları kaç kaç biz bugün için 10 yarın 11 olacağız .. her üye başkasını seçer filan size uyarsa deneyelim yapan takımlar var ve hep derece alıyorlar duraksamadan gidiyorlar..

[

canım onu ben de düşünüyordum, hatta sidanura teklif edecektim en güzel kilo verenimiz oydu. Paylaşım alanında da nereus için konuşulmuştu ama olmadı.
Bu çok iyi olur bence. Bu hafta en çok kiloyu veren sen ve lölizsin, yüzde de löliz kilo alan da nereus, löliz ya da sen kim kabul ederse ve yine kabul ederse nereusa koçluk yaparmısın, yediklerini sıkı denetleyip tavsiyelerde bulnma şeklinde.

tamam men kuzuyu alırım onu sıkı bir kampa sokarım tabi oda kabul ederse tabi löliz içinde bi sakıncası yoksa

kendimi toparladım sanırım desteğiniz için sağolun
bundan sonra hergün tartılacam kaydirigubbakcemile3
bi daha sabah ki gibi şoka girmek istemiyorum
nasılda bi tartılışım vardı sormayın sırnaşık şey
ben bu hafta bütün yediklerimi buraya yazıyorum diye not almamıştım
yarından itibaren hepsini not alırım
bende koç isteyeceğim ama malum ben şu elimdeki ürün bitene kadar bu şekilde devam edeceğim bu yüzden eğer vermezsem 2 hafta sonra bi tane eli oklavalı koç istiyorum :oklava:

ya arkadaşlar nolursunuz beraber yapalım takım sayıları kaç kaç biz bugün için 10 yarın 11 olacağız .. her üye başkasını seçer filan size uyarsa deneyelim yapan takımlar var ve hep derece alıyorlar duraksamadan gidiyorlar..

kalistecim pek anlamadım ama ortak bi karar alalım buşekilde daha başarılı olacağımızı düşünüyorum ben nereusu alırım diyorum isteyen varsa 1kişi daha alırım böylece benimde onlara karşı bi sorumluluğum olur bende işi sıkı tutarım istersen seni alayım şekerdelikafaduldenkötükedihüso:lepi:
bu arada güzel bir söz
vatanıma canım feda yarimin yanağından başkasenağlama

kendimi toparladım sanırım desteğiniz için sağolun
bundan sonra hergün tartılacam kaydirigubbakcemile3
bi daha sabah ki gibi şoka girmek istemiyorum
nasılda bi tartılışım vardı sormayın sırnaşık şey
ben bu hafta bütün yediklerimi buraya yazıyorum diye not almamıştım
yarından itibaren hepsini not alırım
bende koç isteyeceğim ama malum ben şu elimdeki ürün bitene kadar bu şekilde devam edeceğim bu yüzden eğer vermezsem 2 hafta sonra bi tane eli oklavalı koç istiyorum :oklava:

canım sen üzülme ya biz sana herşekilde destek oluruz:oklava: istemediğin kadar hemde

canlarım günaydınlar herkeseeeee

birazdan çıkcam Mardin 'in köylerini dolaşacağız."haydi kızlar okula"diyeceğizkaydirigubbakcemile5

bu gün belki gelemem..ben de kendi değerlendirmemi yaptım.melisin listesine de bakınca günde ancak +++yarım litre su içtiğimi gördüm.kimse de dimemiş 'bu kız hiç sudan bahsetmiyo 'diye.neyse bu hafta bol su içmeye çalışacağım
+++bir de geçen haftasonu bazı kaçamaklar yapmıştım..sanki diyet tatili gibi..bu hafta onu yapmayacağım.
+++günde toplam 4 dilim k.ekmeği yiyordum.sanırım 2 ye indirmeliyim..sizce?BU KONUDA FıKıRLERıNıZE ıHTıYACIM OLACAK.metabolizmanın durmasını istemem.
+++6 öğün beslenmeye devam..ara öğünlerde elma favorum..hem tok tutayyy hem güzelleştireyyy
+++yeşilçaya devam.fizyolojik bir etkisi vardır muhakkak ama daha çok pisikolojik bendeki etkisi...diyette olduğumu hissettiriyor
+++bu hafta menümde bol bol brokoli yemek istiyorum.çok tok tutuyor.ve sağlıklı
+++akşamları salata ve yoğurt da bana yeter heralllsenağlama

neyse kendimle yüzleşmiş oldum biraz ve fikirlerimi paylaştım siznen..

bana yapacağınız yardımlar için teşekkürler kızlar çok saolun siz akşam benim hakkımda böyle düşünürken ben hhapu hupur pastaları mideme götürdüm özür dilerim

lapa diyeti yapıyorum bugün daha öncede y apmıştım içine tuzda atmıştım sanırım oyüzden işe yaramadı
daha diyorum bu lapa nekadar güzel nyie yiyemiyorlar meyersem yanlış yapmışım
lahana diyetine gelince bir oturuşta bir abak yiyordum öyle yenmemesi gerekmiş onuda yanlış yaptım
anlayacağınız
bana koç şart eve yanlış yunluş şeyler yapıyorum moralimi bozuyorum eğer bu haftada kilo veremezsem artık yuh yanii bana

20.03.2009
sabah herzamanki gibi kahvaltı
öğlen tost vişne suyu
öğün arasında 1 adet çikolata bir adet elma ve yeşil çay
akşam patatesle yapılmış tepsi yemeğiyle bereber yarım dilim ekmek
4 adet sigara böreği
1.5 dilim çikolatalı pasta 1.5 litere suyumu hergün içtim kıslar

19.03.2009
Sabah : bir dilim tost ekmeği bir tdilim kepekli ekmek peynir salatalık yağda kavrulmuş yumurta şekerli çay
Öğlen : iki tane tost 1 ayran
Akşam : mercimek çorbası ve bir dilim tost ekmeği 1 elma bukadar 1.5 litre su

18.03.2009
O saah ne kadar ekmek yediğimi hatırlamıyorum bile ağır bir kahvaltı yapmıştım
Öğlen2 çiğ köfte salata
1 dilim börek
Yarım dilim revani 5 bir arada çay su
Akşam bişey yemedim çok acıkınca 1 dilim tost ekmeği

17.03.2009
Sabah
Öğlen müsli
Akşam 4 kaşık pilav ve 1 yumurta acayip açtım kendimi durdurmak için yedim ve bir kase müsli

16.03.2009
Sabah peynir zeytin salatalık domates çay şekerli ( benim kahvaltılar çok ağır oluyor ama )
Öğlen : 2 küçük ekmeğin arasına peyirle beraber ayran
Akşam

15.03.2009
Pirinç lapası diyeti

14.03.2009
Sabah normal kahvaltı
Öğlen köfte ekmek
Akşam

13.03.2009
Öğlen tost ve çay
akşam evde makarna vardı ama yağlı olmuştu onu 3 çatal yedim canım çok çekti diye sonra bıraktım
nesfit ydim küçük bir kase ve 5 bir arada çayımı içtim

kızlar yanlış da yapmış olabilirim kafam bunaldı valla dağınık yazmışım

Son düzenleme:
kızlar diyoruzki kardeş takımla beraber bu işi yapalım, bizim takıman bir kişi ile kardeş takımdan birisi eşleşsin (eşleşme şekline daha sonra karar verelim eğer fikri kabul ederseniz), bir hafta bu iki kişi birbirlerinden sorumlu olsun, bir nevi kontrol, yani karşılıklı olarak ykoçluk yapsınlar.
Eğer tamam dersniz bu işi uygulamaya sokacağız, takımımız için iyi olur inancındayım. Hem hareket gelir, hem motivasyon yükselir, hem sorumluluk artar.

bulacağız canımcım, sopalı bir tane sana. Ama melzeyitcim de seni sıkı denetler.
5. takıma takılıyordum, honeyim hamileymiş de :)
Darısı dosbamın, kaymaklımın ve tüm isteyenlerin başına.

tamam canım pazartesi tekrar lahana diyeti yapıcam bakalım kisme tutamaz beni bu hafta artıkın şekilin yoldan kaydirigubbakcemile4

bulacağız canımcım, sopalı bir tane sana. Ama melzeyitcim de seni sıkı denetler.

amin inşallah sağlıklı analı babalı amiinnn

bana çok uyar ama dediğim gibi meliscim koç bana diyecek ki tek öğünle beslenme... bak nasıl biliyorum kendimi:) ama elimdeki ürün bitsin ben hemen istiyorum bi koç... bu uygulamaya ben varım arkadaşlarda tamam derse...

amiiin... inş. canım
2 gündür midem bulanıyordu çok korktum hamileyim diye...
sonuçta herbalife kullanıyorum ilk defa tek çizgiye bu kadar çok sevindim
şu kiloları vereyim çok istiyorum artık hayırlıca :ecrin_bebek:

evet ya allah dosbacıma ve kaymaklıma kendileri gibi güzel çocuklar nasip etsin

kızlar diyoruzki kardeş takımla beraber bu işi yapalım, bizim takıman bir kişi ile kardeş takımdan birisi eşleşsin (eşleşme şekline daha sonra karar verelim eğer fikri kabul ederseniz), bir hafta bu iki kişi birbirlerinden sorumlu olsun, bir nevi kontrol, yani karşılıklı olarak ykoçluk yapsınlar.
Eğer tamam dersniz bu işi uygulamaya sokacağız, takımımız için iyi olur inancındayım. Hem hareket gelir, hem motivasyon yükselir, hem sorumluluk artar.

melis aslında kalistenin yazdıklarınada baktım ama kafamda şöyle bir soru işareti var mesela ben kendi adıma şahsendelikafadulden 5.takıma daha yeni takıldım ve kimseyi tanımıyorum ama kendi grubumda ki arkadaşların yemek düzenlerini ve ne azbuçuk birbirimize alıştık zorlanırmıyız acaba tanımadığımız birileri üzerinde baskı kurmaya acaba alınganlıklar olurmu
ve bugünde pirinç lapası diyetimi yapıyorum

seni dövecem artık düzgünce yemeğini yesen metebolizman hızlanacak kuzu olmuyor tepki veriyor vücudun

bana çok uyar ama dediğim gibi meliscim koç bana diyecek ki tek öğünle beslenme... bak nasıl biliyorum kendimi:) ama elimdeki ürün bitsin ben hemen istiyorum bi koç... bu uygulamaya ben varım arkadaşlarda tamam derse...

senin elindeki malzemelerin bitsin ondan sonra kaçacak yerin kalmayacak dosbamdelikafadulden
amiiin... inş. canım

2 gündür midem bulanıyordu çok korktum hamileyim diye...
sonuçta herbalife kullanıyorum ilk defa tek çizgiye bu kadar çok sevindim
şu kiloları vereyim çok istiyorum artık hayırlıca :ecrin_bebek:

inşallah şekerim az kaldı sabret:CüvCüv:sanada çok yakışır hamilelik ve annelik

Back
X