Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam şekerler ad1 canım sanada selam bizi ziyarete gelmişin ve birde soru sormuşun hemen aydınlatayım seni canım carniten genellikle spor öncesi alınan enerji sağlayan ve yağ yakımını hızlandıran bir ilaç bakınız detaylı bilgi için verdiğim linkeyerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-destegi-urunler/153369-l-carnitine-deneyimlerimiz.html

bizi çok sevimli bulmuşun bende çok sevindim okuyunca şekerim takılın bize arada beklerizŞeniz

yaşasın kızlar 2.olmuşuzzz.önce 3 sonra 2 haftayada gelsin birinciliklerrrrrrkaydirigubbakcemile4
ya emel erkadaşımız 4 kilo vermiş 1 haftada .darısı bizlere..bizim takım tam bir takım çalışması yapıor..herkes az da olsa kilo veriyor..çok istikrarlıyızz..

Günlük Temel Metabolizma Kalori Yakma Oranınız (BMR): 1571.3 Kalori

BMR :Hiç bir şey yapmadığınız durumda günde yakacağınız kalori mikrarıdır

BMI Değeriniz : 26.6. BMI değerinize göre Kilolu gözüküyorsunuz.

BMI değeriniz tavsiye edilen BMI değer aralığının üstünde. Tavsiye edilen BMI Değer aralığı 18.5 - 24.9.
Boyunuza göre bu tavsiye edilen BMI aralığında olmanız için ağırlığınızın 53 kg ile 71 kg arasında olması gerekir.

:utangac:

evet kizlar iyi aksamlar ben geldim 1 saat sporumu yaptim iyi geldi valla kaydirigubbakcemile2bugun ne yedim aslinda pek birsey yemedim
kahvalti
2 dilim ekmek
beyaz peynir
zeytin
kasar peyniri
arada elma
1litre su ama hal iciyorum 1.5 olur galiba
bu kadar canim birsey istemiyor kacinci olduk kizlar haberiniz varmi
ya ben bu liste isini anlamadim hergun buraya yazacakmiyim yoksa haftalik mi yazacam su siralar kafam birsey almiyor galiba :uhm:

canımbu hafta yediklerine şöyle bi bakınca bir kaç eksiklik var gibi geldi öğün atlıyosun hatta öğün almıyosun bu hafta 6 öğün denermisin

melisciğimbi fikrim var o hafta en çok kiloyu veren hiç veremeyene bi tür diyet koçluğu yapsın gerçi anladığım kadarıyla talep edilince veriliyor ama kendi aramızda yaparsak daha verimli oluruz bu fikri oylamaya sunuyorum canlar

Selam şekerler ad1 canım sanada selam bizi ziyarete gelmişin ve birde soru sormuşun hemen aydınlatayım seni canım carniten genellikle spor öncesi alınan enerji sağlayan ve yağ yakımını hızlandıran bir ilaç bakınız detaylı bilgi için verdiğim linkeyerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-destegi-urunler/153369-l-carnitine-deneyimlerimiz.html

bizi çok sevimli bulmuşun bende çok sevindim okuyunca şekerim takılın bize arada beklerizŞeniz

Off ya şu mehalim denen insan kişisini yönetime şikayet edicem, bir carnitine konusunu bile elimde bıraktı getirip veremedim eheheee:mymeka: napçam şimdi ben bu mause kopyaladığım carnitine deneyimlerini heee sölermisin maydanos kılıklı :mymeka: diyetin tek maydanosu 96 etaptır benim 100 de sana devredeceğim Çok üzgünüm çoook

Kim bu çatlak çutlak gelip abuk sabuk konuşan diye soran olursa 5. takım maydanosu ve diyet gruplarının en kıdemli bir türlü mezun olamayan şeysiyim benşakkıdı

melisciğimbi fikrim var o hafta en çok kiloyu veren hiç veremeyene bi tür diyet koçluğu yapsın gerçi anladığım kadarıyla talep edilince veriliyor ama kendi aramızda yaparsak daha verimli oluruz bu fikri oylamaya sunuyorum canlar

bisede koç olsanısa :Saruboceq::Saruboceq: apla diyet tarihinde ilk kes 10. olduk nolurrrsunussss bisede koçluk yapın:Saruboceq:

HE-HEHEHEE kardeş takımdan esirgeyecek değilsiniz demi delikafaduldenolacaksınız demi CADIARZU... ya arkadaşlar cidden düşünsenize bunu arada motivede yükselir belki böyle olunca....

melzeyitcim ben de kurufasülye ve pilav yedim. Çok canım istiyordu bugün adeta hamura aşerdim, börek de yedim.

ne güzel afiyet olsun ben yemek yemedim çok küçük bir pide yedim kırıntı kadar 1 tane reklamlardaki süt abinin kardeşini yedim bu arada arkadaşlar tatlı ihtiyacı için iyi baya iyi kaloriside düşük
3 tane kayısı 8tane fındık 1tanede türk kahvesi orta şekerli bütün akşam tükettiklerim

hatta mehalimi size vereyim tek onu eğitime alsanız yeter bize:dance:

karşılığında her gün size diyetle ilgili tiyolar- bilgiler bulup getiririm her hafta duraksamadan kilo vermenizi sağlarım yeterki mehalimi kampa sokmaya razı gelin:delphin:

Günlük Temel Metabolizma Kalori Yakma Oranınız (BMR): 1589.1 Kalori
BMI Değeriniz : 28.3. BMI değerinize göre Kilolu gözüküyorsunuz

Off ya şu mehalim denen insan kişisini yönetime şikayet edicem, bir carnitine konusunu bile elimde bıraktı getirip veremedim eheheee:mymeka: napçam şimdi ben bu mause kopyaladığım carnitine deneyimlerini heee sölermisin maydanos kılıklı :mymeka: diyetin tek maydanosu 96 etaptır benim 100 de sana devredeceğim Çok üzgünüm çoook

Kim bu çatlak çutlak gelip abuk sabuk konuşan diye soran olursa 5. takım maydanosu ve diyet gruplarının en kıdemli bir türlü mezun olamayan şeysiyim benşakkıdı

bisede koç olsanısa :Saruboceq::Saruboceq: apla diyet tarihinde ilk kes 10. olduk nolurrrsunussss bisede koçluk yapın:Saruboceq:

HE-HEHEHEE kardeş takımdan esirgeyecek değilsiniz demi delikafaduldenolacaksınız demi CADIARZU... ya arkadaşlar cidden düşünsenize bunu arada motivede yükselir belki böyle olunca....

şuan moralim okadar çok buzuktu ki vallahi beni güldürdün allah razı olsun senden şeker sen iste ben sana koçluk yaparım ama yok mehalimi dersen yolla bu tarafa kafasına vurur ekmeğini elinden alırız bız onun:oklava:

şuan moralim okadar çok buzuktu ki vallahi beni güldürdün allah razı olsun senden şeker sen iste ben sana koçluk yaparım ama yok mehalimi dersen yolla bu tarafa kafasına vurur ekmeğini elinden alırız bız onun:oklava:

senin moralini yirim ben:delphin: tüm yaşananlara rağmen depresyona girmeyen kişilik kallisteye devredebilirsin sıkıntılarını:delphin: çok fena moral düzeltirimkaydirigubbakcemile5
mehalim için 9.886.445 aylık maaşa anlaştık o zaman banka hesap numaranı ver yarın paranı alşakkıdı.. he-hehehee şimdi mehalim diyecekki sen o maaşı bana ver uzay boşluğunda bile kaybolurum ben :roflol:

evet kizlar iyi aksamlar ben geldim 1 saat sporumu yaptim iyi geldi valla kaydirigubbakcemile2bugun ne yedim aslinda pek birsey yemedim
kahvalti
2 dilim ekmek
beyaz peynir
zeytin
kasar peyniri
arada elma
1litre su ama hal iciyorum 1.5 olur galiba
bu kadar canim birsey istemiyor kacinci olduk kizlar haberiniz varmi
ya ben bu liste isini anlamadim hergun buraya yazacakmiyim yoksa haftalik mi yazacam su siralar kafam birsey almiyor galiba :uhm:

şimdi tatlım melzeyit tutuyordu ama karışıklı oluyor ya, herkes her akşam yediğini yazsın, cumaları da toplasın herkes, önce kendi sonra tüm takım değerlendirsin.

yaşasın kızlar 2.olmuşuzzz.önce 3 sonra 2 haftayada gelsin birinciliklerrrrrrkaydirigubbakcemile4
ya emel erkadaşımız 4 kilo vermiş 1 haftada .darısı bizlere..bizim takım tam bir takım çalışması yapıor..herkes az da olsa kilo veriyor..çok istikrarlıyızz..

bence de emin adımlarla 1.liğe gidiyoruz.

Vay 2. olan takımın çıtırkızları süperiz haftaya da birinciyiz inşallah

inşallah.

canım onu ben de düşünüyordum, hatta sidanura teklif edecektim en güzel kilo verenimiz oydu. Paylaşım alanında da nereus için konuşulmuştu ama olmadı.
Bu çok iyi olur bence. Bu hafta en çok kiloyu veren sen ve lölizsin, yüzde de löliz kilo alan da nereus, löliz ya da sen kim kabul ederse ve yine kabul ederse nereusa koçluk yaparmısın, yediklerini sıkı denetleyip tavsiyelerde bulnma şeklinde.

canım ne maydonozu aşkolsun, sen başımızın tacısın, mehalim de.
biz de onuncu olmuştuk arada iyi oluyor, takımın silkelenip kendine gelmesini sağlıyor. Beraber de yapabiliriz kallistecim bu işi ne dersin.

ne güzel afiyet olsun ben yemek yemedim çok küçük bir pide yedim kırıntı kadar 1 tane reklamlardaki süt abinin kardeşini yedim bu arada arkadaşlar tatlı ihtiyacı için iyi baya iyi kaloriside düşük
3 tane kayısı 8tane fındık 1tanede türk kahvesi orta şekerli bütün akşam tükettiklerim

afiyet olsun canım.

hatta mehalimi size vereyim tek onu eğitime alsanız yeter bize:dance:

karşılığında her gün size diyetle ilgili tiyolar- bilgiler bulup getiririm her hafta duraksamadan kilo vermenizi sağlarım yeterki mehalimi kampa sokmaya razı gelin:delphin:

ay canım mehalim az mı dereceye girdi yazık ona kıyma ona, bizim kamplar çok zalimdir.

ben ne yedim yazayım da korkun:
sabah: 1/4 simit, bal, peynir
ara: 4 kaşık z.yağlı bamya
öğlen: 3 kibrit kutusu kadar börek (toplasanız 1 tane eder), domates salatalık
ara yok
akşam: pilav, kuru fasülye.
o kadar, su içiyorum şimdi.
hamur krizim tutmuştu, böyle atlattım.

abowwwwwww:1shok: gaptanım graliçem kime veriyon beni daaaa istersen dediğin gibi uzaya yolla bir kara delik bulup ordan bulaşırım ben sana hehehehehekaydirigubbakcemile3

melzeyitcim bu koçluk işini yapalım.
löliz ya da sen bu hafta nereusa yaparsanız iyi olur bence de. Zaten çok haftadır veremyor, bir tersklik var bence de.

şimdi arkadaşlar ben analizimi yapıyorum:
bu hafta 800 gr verdim 63.1den 62.3e düştüm.
menüme bakın:

19 mart
sabah: 1kk peynir, 1tk bal, 1/4 simit.
ara: 1 küçük elma
öğlen: prenses çorbası, dana gulaş patates püresi (azdı tabldotun bir gözü 5 parça et ancak vardı), 1 yk. pilav
ara: 2tk activa kayısılı
akşam: sulu köfte, 2 yk erişte, salata.
1,5 su, 2ye tamamlayacağım

18 mart
sabah: 1/4 simit 1 çay kaşığı bal, 1kk peynir, kuşburnu çayı.
ara: 1 küçük elma
öğlen: şehriye çorbası, 1 kandil simidi (ne zamandır dolapta bekliyordu, bayatlayacaktı :) ekmek yerine yedim).
ara: 1 elmalı kurabiye
akşam: 2 tavuk pirzola, salata, 2 kaşık zeytinyağlı bamya.
1.5 litre su, 2ye tamamlayacağım.

17 mart
sabah: 1 dilim çavdar ekmek (melzeyit benim tüm yediğim ekmekler öyle, yazmamışım ama başka ekmek eve girmez zaten), 1/2 tatlı kaşoığı gül reçeli, 1kkdan az peynir, 1 yumurta (aslında yarısının sarısı yok), rezene çayı.
ara: 1 kase şehriye çorbası
öğlen: 1 küçük tabak bulgur pilavı, 1 domates.
ara: 3 gofret (3ü 75 kalori imiş, yağına bakmak işime gelmedi)
akşam: 7 küçük pirzola, salata
2 litre su.

16 Mart
neler yedim:
sabah: çeyrek simit (dörde bölmüştüm ya ye ye bitmedi), bal, peynir ve reçel ile.
ara: 1 elma
öğlen: sebze çorbası, etli nohut, 2 kaşık pilav.
ara yapamadım.
akşam: şehriye çorbası, kıymalı ıspanak yemeği, 2 kaşık erişte.
1,5 litre su, 2ye çıkaracağım.

15 Mart
sabah: çeyrek simit, 1çay kaşığı bal, yarım yumurta, 1kk peynir, 1 tatlı kaşığı tahin helvası.
Ara: humana çay ve patatesli (1/6 yufkadan) börek
öğlen: küçük bir tabak bulgur pilavı, salata
ara: küçük şekerpare, 1 çok küçük tuzlu kurabiye
akşam: 1 yk erişte, 2 köfte, salata

14 mart
Sabah: çeyrek simit, 3 ince dilim sucuk, 1 yumurta beyazı, 1/3 yumurta sarısı, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı gül reçeli. kibrit kutusu kadar peynir.
ara: 1 küçük haşlanmış patates, 2 çorba kaşığı yoğurt.
öğlen: 1 tauk göğüs, 2 çorba kaşığı kereviz salatası, 1/2 dilim ekmek.
ara yok.
akşam: 1 küçük tavuk göğüs, 2 çk. bulgur pilavı, 1çk. kereviz salatası, 1 tabak salata.
ara: 1 çatal pasta (düğün pastasıydı bir çatal aldım, güzeldi ama çok kötü diye kendimi kandırdım).
1,5 litre su, 2'ye tamamlaayacağım.

13 mart
sabah: tost, biraz bal.
ara: piko (100 cal)
öğlen: yoğurtlu kabak, yaprak dolma
ara yok
akşam: tavuk göğüs salata, (makarna da vardı azdı, ısıttım dayanamadım, o arada ablam aradı geleceğim diye, ben de kurtuldum yemekten, ona bıraktım, ben yedim dedim)
1/4 (oldukça küçük, 1 parmak eninde) kadayıf.
spor: nivea body (40 dk.)

ben ne yaptım farklı olarak, geçen hafta ve bu hafta 5-6 öğün beslenmeye çalıştım, abur cuburu azalttım, bu kadar.
ona rağmen arada kaçamaklarım olmuş gördüğünüz gibi, bunlar da olmasaydı 1 kilo veya üzerinde verebilirdim.

yorumlarınızı bekliyorum.

Sizden de aynı analizi bekliyoruz.

Back
X