Kızlar bugün hiç yazma fırsatım olmadı her nekadarda telefondan takip etmeye çalışsamda yazamadim.. Ablamı hastaneye götürmem gerekiyordu sabah (bişeyi yok, sadece kontrol) ve is yerime telefon açtığımda gelmem gerektiğini söylediler bana izin yoktu anliyacaginiz gittim 2 saatligine ablam ile ve ordan çabucak hastaneye vardık, inanılmaz bi trafik vardı çok sınırımı bozdu.. Eve geç geldik annemi isten aldım, postaneye gittik islerimizi hallettik.. Uzun lafın kısası eve doğru dürüst varamadım yediklerimi ise aksam kustum.. Nedenini bilmiyorum ya yediğim bisey dokundu yada midemi üsüttüm, yediklerim ise sunlardi
- kahvaltı: 2 dilim kepek ekmegi, az yağlı kasar peyniri, 1 dilim kesilmiş tavuk göğsü
- ara: su (telaş icinde yiyemedim bisey)
- öğle: yumurtalı sandviç (hastanede yedim, ekmek beyaz undan yapılmamış, özel biseydi ama ne unundan bilmiorum)
- ara: 1 küçük dilim çilekli pasta (ama inceydi)
- aksam: tabaginin yarisi kadar makarna (az salçali)
Ondan sonra kustum hepsini
Kendimi pilatese verdim sinirden (bu sefer ebruyu seyretmedim kendim yaptım)
Suan yesil çayımı iciyorum, inşallah yarına daha iyi olurum
Benden bu kadar kızlar fazla yorum yazamam hemen uyumam lazım , hepinize iyi uykular diliyorum..
Bu arada dosba'cim hamile olduğunu okudum Allah hayırlı bi evlat nasip eder size, tüm kötülüklerden korur inşallah
nazar değmesin tüh tüh tüh