aslında tünaydın demem lazım ama ben henüz ayılamadığım için idare edin canlar.
bugün aslında daha iyiyim çok şükür biraz daha kemik ağrım var ama o geçince öksürüğe çevirecek biliyorum,genelde öyle oluyor ama bu sefer öksürük olmaması için epey dikkat ettim,bal yedim, boğazım için sprey kullandım, sigara içmedim genelde akşamları 1 yada 2 tane içiyorum. zaten gün boyu içtiğimde odur. ilaç kullanıyorum. yani inşallah olmıcak öksürük ama olursada kısa atlatırım dilerim.
bu arada oğlumuda dün akşam kendi dr na götürdük,yavrumun geniz akıntısı varmış,gece yattığında öksürüğün sebebi oymuş,bronşit başka bir hastalığa çevirmiş,ciğerlerden hala ses geliyor,birçok ilaç verdi, ama biraz olsun işe yaradı,çünkü dün gece öksürüğü çok olmadı.
dün akşam yemekte biraz menemen,1-2 çatal makarna ve 1 dilim ekmek yedim, fazla yiyemedim çünkü midem bulanıyor ve genelde akşam birşey yerken omuzlarım acıyor.
öyle birşeyki kızlar yani resmen hastalığın vücudumu sarmasını anı anına yaşadım, ciğerlerimin acıması, resmen etime içten vuruyorlardı ve sıcak birşey içtiğimde mideme gidesiye kadarki anını hissttim çünkü içim üşüyordu. ağrılarım acımalarım hala var ama ilk güne nazaran daha iyiyim çok şükür.
neyse bu sabah yine kötüü bir kahvaltı ettim 5 ad burçak yedim,az öncede yarım portakal yedim, yine yiyesim var aslında,saat 1 gibi öğle yemeğimi yesem iyi olur ama genelde 2 yi buluyor.
çok konuştum yine,buralarda olucam canlar. şimdilik hoşçakalın.