canımm ablam döner ve salata yedim şimdik bişi yemiyorum ama açda değilim heralde 1 saate kadar eve gideriz bukadarr
ağıır değil demii
hiç bana soran yok ne yedin diye olsun ben üzerime aldım soruyu ve cevap veriyorum
sabah klasik kahvaltı öğlen ise bir tabak makarna 3 kaşık yoğurttt sonra bir elmaaa saat 14 de-tatlicadiarzu-
yokkkkkkkkkkk öleeeeekuzum öğlende neyedin sen bakayım
ben işkembe çorbası ve salata yedim
şimdide ayva ve simit yiyorum açlıktan başım döndüde
tam simit değil yarım
canımm ablam döner ve salata yedim şimdik bişi yemiyorum ama açda değilim heralde 1 saate kadar eve gideriz bukadarr
ağıır değil demii
ağıır değil demii
yokkkkkkkkkkk öleeeee
siz ikiniz el ele verip zayıflayacaksınız demiiiiiiiii bananeeeeeeee benide alın aranızaaaaaaaaaa valalhi nereye kaçarsanız kaçın arkanızdayımmmmmm bilesinizzzzzzzzzkaydirigubbakcemileklava:
eve gidince meyveni ye ondan sonra yemeğini ye emi kuzum
oy oy kıyamam akşam karbonhidrat alma sıkın olurmu karışmış gibi oldum ama akşam çiğ sebze yoğurt iyi olur derim yinede sen bilirsin
benim akşamki planım bi aksilik çıkmaz ise eğer salata yoğurt yemek ama şuan çok açım onu biliyorum benimde msnmi istermisin istemesende ben zorla gönderirim sana bak hele benim gibi edepsize herkese zorla msn dağıtıyor durum çok fena
afiyet bal şeker kat kat kilo olsun :mymeka: bizim takıma salata bırakmışsın teşekkür etmeye geldim :roflol: salatada nerden çıktı deme inanmazsan gel bizim takımadelikafadulden
şişgocum melise söyle gel sonra seni eşleştirdikleri arkadaşa ayıp olur ya hem sen kiminle eşsin bakem
evet ya biz 3 kişi olalımm omazmııı
kuzum benim için sorun yokta diğer arkadaşlara ayıp olmazmı sence yinede başkanımız ne derse o olsun melis gelince size cevap verecektir belki akşam giremem girdiğimdede geç olur artık akşamlarıda melikezeynebi yatırıp ders çalışmam lazım yoksa iztanbulda 9 ay yaşamak hayal olacak ha bu arada şişgocum sınavı kazanırsam 9 ay istanbuldayım mutlaka tanışmak sterim gelirsem dua edin çok ihtiyacım var şuanklava:
kizlar ben geldim kiz sisgo beni begenmedin mi:çok üzgünüm: cabuk gel bakayim yanimakaydirigubbakcemile sen sakin nereusa kanipta pasta falan yeme ( hafta sonu hakkini kullanmisin zaten)
ben bugub ne yedim bugün evdeydim kizim hasta onun icin ilk defa kahvalti yaptim
bir dilim kepekli ekmek
beyaz peynir ve zeytin
2 bardak su ictim
öglen
tavuk ve yaninda patates tursu
arada 1 elma
aksama yemiyecegim
canım kız seni hiç beğenmez olurmuyum onların diyetini sabote etmek için yavrum merak etme ben yarın sabah yazcam bu günkü menüyü beni ihmal etme sıkça gir nete kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?