Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canımm ablam döner ve salata yedim şimdik bişi yemiyorum ama açda değilim heralde 1 saate kadar eve gideriz bukadarr
ağıır değil demii

eve gidince meyveni ye ondan sonra yemeğini ye emi kuzum

hiç bana soran yok ne yedin diye olsun ben üzerime aldım soruyu ve cevap veriyorum
sabah klasik kahvaltı öğlen ise bir tabak makarna 3 kaşık yoğurttt sonra bir elmaaa saat 14 de-tatlicadiarzu-

oy oy kıyamam akşam karbonhidrat alma sıkın olurmu karışmış gibi oldum ama akşam çiğ sebze yoğurt iyi olur derim yinede sen bilirsin

benim akşamki planım bi aksilik çıkmaz ise eğer salata yoğurt yemek ama şuan çok açım onu biliyorum benimde msnmi istermisin istemesende ben zorla gönderirim sana bak hele benim gibi edepsize herkese zorla msn dağıtıyor durum çok fena

kuzum öğlende neyedin sen bakayım
ben işkembe çorbası ve salata yedim
şimdide ayva ve simit yiyorum açlıktan başım döndüde
tam simit değil yarım
yokkkkkkkkkkk öleeeee
canımm ablam döner ve salata yedim şimdik bişi yemiyorum ama açda değilim heralde 1 saate kadar eve gideriz bukadarr
ağıır değil demii

siz ikiniz el ele verip zayıflayacaksınız demiiiiiiiii bananeeeeeeee benide alın aranızaaaaaaaaaa valalhi nereye kaçarsanız kaçın arkanızdayımmmmmm bilesinizzzzzzzzzkaydirigubbakcemileklava:

ağıır değil demii

afiyet bal şeker kat kat kilo olsun :mymeka: bizim takıma salata bırakmışsın teşekkür etmeye geldim :roflol: salatada nerden çıktı deme inanmazsan gel bizim takımadelikafadulden

şişgocum melise söyle gel sonra seni eşleştirdikleri arkadaşa ayıp olur ya hem sen kiminle eşsin bakem

nedemek msn veirirsen çok da sevinirimmm :dance:

afiyet bal şeker kat kat kilo olsun :mymeka: bizim takıma salata bırakmışsın teşekkür etmeye geldim :roflol: salatada nerden çıktı deme inanmazsan gel bizim takımadelikafadulden

ayy recaa ederim ne demeekk :roflol:
döner tavuk dönerdii ekmeğisini yemediimm şekeeeerrr a.s a.s.

evet ya biz 3 kişi olalımm omazmııı

kuzum benim için sorun yokta diğer arkadaşlara ayıp olmazmı sence yinede başkanımız ne derse o olsun melis gelince size cevap verecektir belki akşam giremem girdiğimdede geç olur artık akşamlarıda melikezeynebi yatırıp ders çalışmam lazım yoksa iztanbulda 9 ay yaşamak hayal olacak ha bu arada şişgocum sınavı kazanırsam 9 ay istanbuldayım mutlaka tanışmak sterim gelirsem dua edin çok ihtiyacım var şuanklava:

inşallah kazanırsında gelirsin ve tanışırızz sen gelde tanışmak kolay şekerr:1hug:

kizlar ben geldim kiz sisgo beni begenmedin mi:çok üzgünüm: cabuk gel bakayim yanimakaydirigubbakcemile sen sakin nereusa kanipta pasta falan yeme ( hafta sonu hakkini kullanmisin zaten)
ben bugub ne yedim bugün evdeydim kizim hasta onun icin ilk defa kahvalti yaptim
bir dilim kepekli ekmek
beyaz peynir ve zeytin
2 bardak su ictim
öglen
tavuk ve yaninda patates tursu
arada 1 elma
aksama yemiyecegim

canım kız seni hiç beğenmez olurmuyum onların diyetini sabote etmek için yavrum merak etme ben yarın sabah yazcam bu günkü menüyü beni ihmal etme sıkça gir nete kuzumm

canım kız seni hiç beğenmez olurmuyum onların diyetini sabote etmek için yavrum merak etme ben yarın sabah yazcam bu günkü menüyü beni ihmal etme sıkça gir nete kuzumm

işşşşşttttttttt noluyoooooooooooorrrrrrr buuuuuuuuuuuuurdaaaaa o benim kuzum ya onu size sabote ettirirmiyim ben korur kollarım yeşillikler yedirir o pastaları unuttururum hiçbişey olmassa başına 2 polis dikerim hiçbişey yedirmem sonra o bu hafta kilo vermek zorunda o yüzden biraz zor şişgocum

heehheee kaydirigubbakcemile3
bizim kısslar baya kaynatmışlar bugün yavvv..maşalllah
pastadan filan bahsetmeyin cadılar sizi...valla göz görüyo can çekiyo..diyet şeylerden bahsedelim hep..ne güzel olur..bakın bahar geliyor..büssürü yeşillik alın..iri iri kaseye doğrayın biraz limon biraz tuz 1 kaşık da zeytinyağı(vitaminlerin kana karışması için zorunludur)ooohh afiyetle yiyin
hadi bbaaalım kıslarrr..
bu arada platesi spor salonunda yapmıyorum kıslar.ebru şalllının dvdsini aldım.
önce 5dk ısınıyorsun
sonra egzersiizlere geçiyor
göbek kalça ve bel ile ilgili egzersizler hepsi..yapılabilir
sonra topla olan hareketler.ve çemberle hareketler...zaten egzersiz bölümü 40 dk falan sürüyor..benim topum ve çemberim de var.o yüzden oynayarak zevkle yapıyorum hareketleri..:asigim:

selam kızlar
ben sabah sütümü içtim
öğle yemeği olarakta
1 tabak taze fasülye
1 tabak kadarda fırında kremalı patates yedim
akşama süt
bu arada herbalife ı aldığım kişi ile konuştum kilo veremiyorum diye
beslenme şeklimi değiştirdik
dedim benim metabolizma böyle çalışmıyor diye bu defa da sadace akşam yiyeceğim ama gün içinde içtiğim sütü 4 bardağa çıkardık bi de bana çok az yiyorsun dedi
biraz daha fazla ye dedi çok ilginç geldi hadi hayırlısı bakalım bu şekilde haftada 2 kilo verirsin dedi
bakalım yarın yöntem değiştiriyorum

bende evde plates yapıyordum canım
ebru şallının dvdsini aldım evde top lastik her bişey var
neyse kendimden emin spor salonuna gittim ama orda hoca canıma okudu
şimdi daha iyiyim
yağ yakmak için nabzın 140 olması gerekiyormuş plates ile sadece çok iyi sıkılaşırsın diyo
önceden 2 yıl step yapmıştım onun için de nabız 180 olurmuş bu sebeple vücuttan su atılıyormuş
yani aslında öğrenmem gereken çok şey var
artık koşu bandında nabzımı 140 a ayarladım bakalım ne olacak

bu arada o pasta da gözümden kaçmadı
nerde sizin eşleriniz
onlar yoksa valla ben çıkaracam sopamı klava:

Selam kızlar
Eşleştirmeler yapılmış program tıkır ne güzelkaydirigubbakcemile3 Bu arada nerde benim canım ortağım ad 1 im güzelim
Ben bu gün sabah erkenden kalkıp 1 saat yürümüş bir arkadaşınızım:lepi:
Sabah oğlumla melemn yedik yine ikimiz de çok seviyoruz melemeni ekmek yemedim iki fincan yeşil çay içtim
Öğlen dışardaydık ramiz köfte ve karışık salata yedim
Akşam yeşil mecimek çorbası ve yoğurt yedim
B gün arada bir kaçamağım oldu klava:bir arkadaşım kurabiye getirmişti okula 1 tane yedim tatlı bir kurabiyeydi çayla onu yedimbenneyaptımki
Bolca çay içtim ciddi bir çay keşi olduğum için yeterince su içemiyorum:tomato:bu gün düşündüm sadece 3 bardak su içmişim akşama kadarkötükedihüso telafi etmeye çalışacağım ama benim bir su içme sorunum var biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…