Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canı mya bozma moralini şimdi ama yediğin pastadan olabilir çikolatada yemişin
bende browni yiyordum sürekli ve ne yapıyorum bişey yemedim diyordum halbuki
etkisi çok oluyor

bünyen su tutmuşda olabilir erkenmi tartıldın ne yaptın

canımm bozma moralini lütfeen tartındada sorun olabilir b1 3 gün sonra tekrar tartıl artık tartılma

ama kaçamakda yapma canımm tamam

nerden indiriyosan özelden yazda bende indireyim kuzu bu arada 5846 no’lu Fikir ve Sanat Eseleri Kanunu (FSEK) lisanslı yazılımları indirme suçunu işlemiş olurmuyuz acaba tam mesleğime uymayan bişey amaaaaaaaaannnn hedeeeeeeee hedeeeeeeeeeee inderecem ya ama kuzu yiinede indirirken dikkatli ol senin orası ev olmadığı için sıkıntı olabilir

nayıırr ben kabul etmiyorumm hareket gerek ben onun için kiloe veremedimm canlan canlannnnn :dance:

bu arada ben 66.1 kiloyumm cumaya kadar inşallah 65.5 olurumm :Saruboceq:

amin amin bu arada bu hafta 6 öğün yapıyoruz 3 saatte bir yiyiyoruz tamammı karbonhidratıda azaltıyoruz çiğ sebze tüketiyoruz bi fikrim var sana özelden yazıyorum okey cicim

tamam canım ama ben öğün arası için yanımda bişi getirmedimm bugün yapamasam yarın yapsam :roflol:

ozaman öğün arası süt iç yada ayran yanındada ne olabilir kantininiz varsa yarım paketten az çubuk kraker ye

tamam şimdi çay içiyorum suyumuda aldım
platesi evden indiriyorum zaten ama linki vereyim ablaamm suuss kisme duymasınn :1ninca: :jeyyar:

selam kızlar
bugün ankara soğuk bende bişey yapmak istemiyorum ama yürüyüşümü akşama doğru yapacağım
sabah çok geç kalktım zaten suyumu ve sütümü içtim
şu havalar artık ısınsa yaa
ilk defa bu kadar çok baharın gelmesini istiyorum
dün biraz vitrin baktım sezonda açılıyor
ama bende değişen bişey yok
şimdi eşimle yeni bi uygulama başlattık
bizim ev yokuşta eşim işten çıkınca arıyor 2 km kadar aşağıya yürüyerek iniyorum ve onunla buluşuyoruz ve beraber tekrar yürüyerek eve geliyoruz
inanın koşu bandı yanında hiiiiççç kalır
bugün hava yağışlı çıkamam ama 2 gündür acayip kasıyo bu beni
bu arada plates yapanlara ebru şallı tavsiye ederim ben cd sini aldım ama vaktiniz olursa sabah programı daha verimli

kızlar ne güzel yürüye biliyorsunuz bu da daha hızlı kilo vermenizi sağlar ben yürüyemiyom ama havalar ısınsın inşallah her akşam 1 saat yürüyeceğim ben sadece günde 45 dk msa tenisi oynayabiliyom bide akşam 100 mekik ve 10 zayıflama kemeri kullanıyommm

kızlar ne güzel yürüye biliyorsunuz bu da daha hızlı kilo vermenizi sağlar ben yürüyemiyom ama havalar ısınsın inşallah her akşam 1 saat yürüyeceğim ben sadece günde 45 dk msa tenisi oynayabiliyom bide akşam 100 mekik ve 10 dk zayıflama kemeri kullanıyommm:dance:

evet yaa baksana hiç kimse girip yorum yapmıyoooo mativasyonumuzu etkilemesin bu durum :jeyyar:

ahanda benim motivasyon düştüü :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

baanee vermiyom kilo miloo gelsin pastalar

çikolatalar ahanda geldi varmı istiyen :roflol: -tatlicadiarzu-

şişgo gel partiye gıı cokacimcoook

tamam kızgardaş haydi partiye sonra cuma günü sorumluluk kabul etmeyizzzzzzzz kaydirigubbakcemile

sen dur bakayım orda yok öyle pasta falan düverim seni ona göre kızlar ders çalışıyorum önümüzdeki ayın sonunda sınavım var biliyosunuz yetirtieremeyecem o yüzden arara giriyorum bu ay beni artık idare edin emi kuzucuklakr:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…