Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar maşallah diyeyim ne güzel iletişim kurmuşsunuz eşlerinizle. Nereus ve Melzeyite özel tebrik. Siz böyle yazışınca aklıma bir fikir geldi, bu hafta bu işe oturtalım haftaya değerlendirme yaparız herkes eşinmden memnun mu vs. sonra guruplararası yarışma yaparız, hangi gurup daha çok kilo verdi gibi.
Bu arada benim eşim kayıp, sudenazcım 3-4 gündür hiç girmein, bu gidişle cuma listeye giremeyeceksin.

bu sabah platesimi yaptımm ama bana ağır geldi yarın nivea bady yapcam daha zevkli olur
ve been koçumdan çok çok memnunum . Şeniz teşekkürler itirazım falan yook.. . yerimseniben

Canım ben de plateste sıkılıyorum, niveayı seviyorum.

günaydın çıtırar ..ilk güzel haber bu gün benden.sabah tartıldım birşey yemeden.75.700 çıktım.sevinçten uçmak üzereyim yawww:sm_cool:

süperrrr

kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum sizce tartının bu kadar karasız olmasındaki sebep nedir

bence de vücudun su tutuyor olabilir, ben 21 gnde 1 kilo oynama kapasitesine sahibim mesela. Elmalı çayım var ödem atıyor, ben de yapacağım birazdan, iyi geliyor.
1 elma, 1 limon (2side kabukları soyulmadan 4'e bölünüp), 1 rulo tarçın, 1 tk. tane karabiber 3 lt. suda kaynatılıp içiliyor, ben 3 bardak içiyorum günde.

aman diyim ergenekon camiasından bile sanarlar bizi, atıp götürürler, dikkattt.

amin amin bu arada bu hafta 6 öğün yapıyoruz 3 saatte bir yiyiyoruz tamammı karbonhidratıda azaltıyoruz çiğ sebze tüketiyoruz bi fikrim var sana özelden yazıyorum okey cicim

yaaa bize de yaz, ikiniz zayıflayın biz kalalım mı

ne güzel yürüyüş fırsatı, canım devam etsen incecik olursun.

:tomato: bu, gönderdiğin pastalar için, bizi kötü yola teşvik etme cokacimcoook hemen gidip aynısını bulup alıp yerim, hiç affetmem. :icecream:

evet ya biz 3 kişi olalımm omazmııı

şişgocum melise söyle gel sonra seni eşleştirdikleri arkadaşa ayıp olur ya hem sen kiminle eşsin bakem

canım ya karmanlı ile olur söylerim meliseee bakalım ne derrrr

canım olur tabi neden olmasın, 3 de olur, isterseniz bu hafta konuştuğumuz gibi eşlerimizle yapalım, cumaya memnuniyet anketi yaparız :) birşeyler düşünürüz.
Benim de eşim kayıp zaten
patbori suyunu içtin mi canım ??

Son düzenleme:
kızlşar çok yorulmuşum sabah ne kadar trafikte kaldığımı söylesem şaşarsınız, tanm 2 saat 15 dk. doğru okuyorsunuz. Canım çıktı dur kalk, derse de geç kaldım. Neyse hemen ders yemek bi daha ders, laptopun peşine koş. Eve yetiş, şu an pilim bitmiş durumdayım. ama kızımın kşi bitmemiş, üstüme tırmanmakla meşgul.
Ne yedim:
sabah: 1 tost, rezene çay
öğlen: merrcimek çorbası, kabak dolması, 1kk revani (hepsini yemedim azıcık), bir de makarna vardı yemedim.
akşam: tarhana çorbası, pazı yemeği, 2 kaşık makarna.

yine ara yapamadım, aralarda dersteydim.

Herkese iyi akşamlar
yediklerim
sabah kızarmış ekmek ve bal
öğlen ıspanak
akşam tavuk ve sebzeli pilav
yemekten yarım saat sonra 1 saate yakın bisiklete bindim. Yatmadan öncede pilates yapıcam.

Öğlen yediğiniz pastaları gördüm, nasıl canım çekti anlatamam-tatlicadiarzu-

canım miktarlarını bilmiyorum ama az yemişsin gibi

bu saatlerde de bir tek biz üçümüz oluyoruz galiba.
aslında ben de uyumuştum, çok yorulmuşum bayılmışım demek daha doğru, kızımızı eşim uyutmuş ama ne gaz ilacını vermiş ne burnunu temizşlemiş, yarım saat sonra inanılmaz ağlayarak uyandı. Nyese hallettik, tekrar uyuttum bu da ders oldu, neymiş çocuğunu kendi ellerinle uyutmadan uyumayacakmışsın.
Ben de uyuku kalmadı tabi.

lölizin yaptığı karbonhidrat diyeti bana çok mantıklı geliyor. Her yiyeceğin puanı var ve 50'yi geçmiyorsun. Karbonhidrat puanı çok yüksek, proteinler sıfırta çok yakın.

lölizin yaptığı karbonhidrat diyeti bana çok mantıklı geliyor. Her yiyeceğin puanı var ve 50'yi geçmiyorsun. Karbonhidrat puanı çok yüksek, proteinler sıfırta çok yakın.

sen bugün baya yorulmuşsun öğretmenim istanbuld yaşam gerçekten zor ben burda otobüsle 10 dakikasürsün kafayı yiyorum

ayrıca bu karbonhidrat diyetini kafam basmadı bana biraz zor geldi elimde liste meselaben salata canavarı hepsini tekmi sayacam yoksaayrımı biraz başım döndü bende süt diyeti yapıyorum kendim bizzat keşfettim şeker bakalım bu hfta fark olacakmı

canım sorma burası böyle, yol 1 saat sürsün bugün trafik iyiydi diyorum.
Bence salata ayrı çünkü herbirinin ayrı puanı var. Karışık salata yapınca mesela 2 kişilikse yaptığın şeyleri 2ye bölüp puan verebilirsin. Ben geçen hafta taktım da acaba kaç puan alıyorum günde diye.
Mesela ben bal ve reçelsiz kahvaltı yapamam, puanı çok yüksek diye bir gün birirni bir gün birini yemeye başladım.
Ama yapmayı düşünüyorum harfiye.
Bu arada süt diyeti nedir ki?
Nereusla özelden konuşmayın yaaa bize de söyleyin ne yapıyorsunuz, biz de zayıflayalımkaydirigubbakcemile5

nereus yapmış (ispiyon)
çabuk hokuspokulla bari canım bir daha görmeyelim, geri sayfalara bakamıyorum artık, krizim tuttu zor frenledim kendimi

yemeklerden önce 1 bardak süt içiyorum buda yemek yememe engel oluyor bende buna süt diyeti dedim ya bir sürü saçma sapan diyet isimleri var bende bunu koydum
özelden pek bişey konuşmuyoruz ne ye ne yeme gibi buarada ben spor yapamıyorum kendimde bi yavaşlık görüyorum kaçgündür acayip yorgunum ve baş ağrım geçmiyor

hımm acaba kim yemiş olabilirCADIARZU yoksa benmiyimcokacimcoook yok yok ben olamam bu hafta derece yapacam:)) kesin kallistir pastayı salataya çeviriken hüpletmiştirsositososito

hımm acaba kim yemiş olabilirCADIARZU yoksa benmiyimcokacimcoook yok yok ben olamam bu hafta derece yapacam:)) kesin kallistir pastayı salataya çeviriken hüpletmiştirsositososito

evet süt tok tutuyor gerçekten.
Ben de çok dağıldım ya bu hafta. bir aburcubur yiyince gerisi geliyor, geçen hafta süperdüim ssonucunu görmüştüm. Bu hafta toparlamaya çalışıyorum bakalım.
Senin sıkıntıların da kesin havalardan oluyordur, negatif elektrk yüklü.

yok o yemedi bana söyledi niye koyduğunu yapmaz benim kazum öle şeylerrrrrrrrrrrr polis diktm başınaklava:

tamam o zaman mirmirmirmir

bak olabilir bunu hiç düşünmemiştim.
Bu arada nasıl derece yapacaksın bize de ver sırlarını, insan saklar mı kardeş takımından, hep çok iyi kilo veriyorsun. Biz de zayıflayalım hadi delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…