kızlar maşallah diyeyim ne güzel iletişim kurmuşsunuz eşlerinizle. Nereus ve Melzeyite özel tebrik. Siz böyle yazışınca aklıma bir fikir geldi, bu hafta bu işe oturtalım haftaya değerlendirme yaparız herkes eşinmden memnun mu vs. sonra guruplararası yarışma yaparız, hangi gurup daha çok kilo verdi gibi.
Bu arada benim eşim kayıp, sudenazcım 3-4 gündür hiç girmein, bu gidişle cuma listeye giremeyeceksin.
Canım ben de plateste sıkılıyorum, niveayı seviyorum.
süperrrr
bence de vücudun su tutuyor olabilir, ben 21 gnde 1 kilo oynama kapasitesine sahibim mesela. Elmalı çayım var ödem atıyor, ben de yapacağım birazdan, iyi geliyor.
1 elma, 1 limon (2side kabukları soyulmadan 4'e bölünüp), 1 rulo tarçın, 1 tk. tane karabiber 3 lt. suda kaynatılıp içiliyor, ben 3 bardak içiyorum günde.
aman diyim ergenekon camiasından bile sanarlar bizi, atıp götürürler, dikkattt.
yaaa bize de yaz, ikiniz zayıflayın biz kalalım mı
ne güzel yürüyüş fırsatı, canım devam etsen incecik olursun.
:tomato: bu, gönderdiğin pastalar için, bizi kötü yola teşvik etme cokacimcoook hemen gidip aynısını bulup alıp yerim, hiç affetmem. :icecream:
canım olur tabi neden olmasın, 3 de olur, isterseniz bu hafta konuştuğumuz gibi eşlerimizle yapalım, cumaya memnuniyet anketi yaparız :) birşeyler düşünürüz.
Benim de eşim kayıp zaten
Bu arada benim eşim kayıp, sudenazcım 3-4 gündür hiç girmein, bu gidişle cuma listeye giremeyeceksin.
bu sabah platesimi yaptımm ama bana ağır geldi yarın nivea bady yapcam daha zevkli olur
ve been koçumdan çok çok memnunum . Şeniz teşekkürler itirazım falan yook.. . yerimseniben
Canım ben de plateste sıkılıyorum, niveayı seviyorum.
günaydın çıtırar ..ilk güzel haber bu gün benden.sabah tartıldım birşey yemeden.75.700 çıktım.sevinçten uçmak üzereyim yawww:sm_cool:
süperrrr
kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum sizce tartının bu kadar karasız olmasındaki sebep nedir
bence de vücudun su tutuyor olabilir, ben 21 gnde 1 kilo oynama kapasitesine sahibim mesela. Elmalı çayım var ödem atıyor, ben de yapacağım birazdan, iyi geliyor.
1 elma, 1 limon (2side kabukları soyulmadan 4'e bölünüp), 1 rulo tarçın, 1 tk. tane karabiber 3 lt. suda kaynatılıp içiliyor, ben 3 bardak içiyorum günde.
nerden indiriyosan özelden yazda bende indireyim kuzu bu arada 5846 no’lu Fikir ve Sanat Eseleri Kanunu (FSEK) lisanslı yazılımları indirme suçunu işlemiş olurmuyuz acaba tam mesleğime uymayan bişey amaaaaaaaaannnn hedeeeeeeee hedeeeeeeeeeee inderecem ya ama kuzu yiinede indirirken dikkatli ol senin orası ev olmadığı için sıkıntı olabilir
aman diyim ergenekon camiasından bile sanarlar bizi, atıp götürürler, dikkattt.
amin amin bu arada bu hafta 6 öğün yapıyoruz 3 saatte bir yiyiyoruz tamammı karbonhidratıda azaltıyoruz çiğ sebze tüketiyoruz bi fikrim var sana özelden yazıyorum okey cicim
yaaa bize de yaz, ikiniz zayıflayın biz kalalım mı
selam kızlar
bugün ankara soğuk bende bişey yapmak istemiyorum ama yürüyüşümü akşama doğru yapacağım
sabah çok geç kalktım zaten suyumu ve sütümü içtim
şu havalar artık ısınsa yaa
ilk defa bu kadar çok baharın gelmesini istiyorum
dün biraz vitrin baktım sezonda açılıyor
ama bende değişen bişey yok
şimdi eşimle yeni bi uygulama başlattık
bizim ev yokuşta eşim işten çıkınca arıyor 2 km kadar aşağıya yürüyerek iniyorum ve onunla buluşuyoruz ve beraber tekrar yürüyerek eve geliyoruz
inanın koşu bandı yanında hiiiiççç kalır
bugün hava yağışlı çıkamam ama 2 gündür acayip kasıyo bu beni
bu arada plates yapanlara ebru şallı tavsiye ederim ben cd sini aldım ama vaktiniz olursa sabah programı daha verimli
ne güzel yürüyüş fırsatı, canım devam etsen incecik olursun.
ahanda benim motivasyon düştüü :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
baanee vermiyom kilo miloo gelsin pastalar
çikolatalar ahanda geldi varmı istiyen :roflol: -tatlicadiarzu-
şişgo gel partiye gıı cokacimcoook
:tomato: bu, gönderdiğin pastalar için, bizi kötü yola teşvik etme cokacimcoook hemen gidip aynısını bulup alıp yerim, hiç affetmem. :icecream:
evet ya biz 3 kişi olalımm omazmııı
şişgocum melise söyle gel sonra seni eşleştirdikleri arkadaşa ayıp olur ya hem sen kiminle eşsin bakem
canım ya karmanlı ile olur söylerim meliseee bakalım ne derrrr
canım olur tabi neden olmasın, 3 de olur, isterseniz bu hafta konuştuğumuz gibi eşlerimizle yapalım, cumaya memnuniyet anketi yaparız :) birşeyler düşünürüz.
Benim de eşim kayıp zaten
patbori suyunu içtin mi canım ??
Son düzenleme: