Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım sorma yaa, yok işte tekim.
Artık sen işini bitir biz de seninle oluruz.
Ya da mehalim de olur belki, beni eş olarak kabul edecek biri çıkar herhalde kaydirigubbakcemile5

ben seve seve olurum :jeyyar:
ben bugün ürünü satan kişiyle konuştum keşke daha önce konuşsaymışım
sanırım metabolizmam yavaşlamış bu yüzden yöntem değiştirdik
artık günde 5 öğün gibi olacak
4 öğün süt yemeklerimde akşam olacak
bu arada çok az yiyormuşum biraz çok yemem lazımmış

:asigim:
canım sorma yaa, yok işte tekim.
Artık sen işini bitir biz de seninle oluruz.
Ya da mehalim de olur belki, beni eş olarak kabul edecek biri çıkar herhalde kaydirigubbakcemile5

Ben de eşimi göremedim bugün. Eş yapmasakta herkes birbirini eleştirip tavsiyeler verse olmaz mı. Sonuçta fazla kalabalık değiliz.

ben seve seve olurum :jeyyar:
ben bugün ürünü satan kişiyle konuştum keşke daha önce konuşsaymışım
sanırım metabolizmam yavaşlamış bu yüzden yöntem değiştirdik
artık günde 5 öğün gibi olacak
4 öğün süt yemeklerimde akşam olacak
bu arada çok az yiyormuşum biraz çok yemem lazımmış

iyi olmuş konuşman canım, zaten bir terslik vardı bu işte. Neyse şimdi hızlanır, belki bu hafta rekoru sen kırarsın.

Yok canım az değil. Doyacak kadar yiyorum. Eğer abartmışsam o gün fazla spor yapıyorum. Böyle devam edersem istediğim kiloya gelebilirm fakat ne kadar dayanırım bilmiyorum. Hamur işi çok özledimsenağlama

bence de bu şekilde en kısa zamanda ulaşırsın istediğin kiloya.

bende pizzayı çok özledim senağlama

ben de özledim herşeyi, ama yazı düşün.

:asigim:
Ben de eşimi göremedim bugün. Eş yapmasakta herkes birbirini eleştirip tavsiyeler verse olmaz mı. Sonuçta fazla kalabalık değiliz.

canım o her zaman zaten bir takımız biz. Bu fikri de arkadaşlar kabul etti, motivasyonu ve katılımı arttırır diye düşündük, sonuç alamazsak vazgeçeriz.

Patbori ve ad1 kayıp bugün, kızlar gelin nereye gittiniz?
patbori dosbaya cevap vermemişsiz, su içmedin de ondan mı kaçıyorsun yoksa :oklava:

kızlar siz sadece cuma günü mü tartılıyorsunuz??
ben cumaya kadar hiç bekleyemedim acaba sık mı tartılıyorum ???

bu arada ben yine su özürlüsü günlerime geri döndüm galiba. Bugün 1,5 litreyi ancak bitirdim, 2yi geçiyordum ne güzl, gitmiyor valla.

ama biz sabit kalır ya da alırsak ne olacak kaydirigubbakcemile
bak şimdi gaza geldim, ben en iyisi yarın elmalı tarçınlı çayımı yapayım, motive olup devam edeyim.

benim gördüğüm kadarıyla bu haftada sen abur cubur yemedin bu demek oluyor ki yine kilo vereceksin a.s

kızlar siz sadece cuma günü mü tartılıyorsunuz??
ben cumaya kadar hiç bekleyemedim acaba sık mı tartılıyorum ???

ben günde en az 10 defa tartılıyorumdur, yemekten önce sonra, wcden önce sonra, gece kalkınca. Kıyaftli kıyafetsiz, hangi pijamam, kotum vs, kaç gr. geliyor adım gibi bilirim.

ben günde en az 10 defa tartılıyorumdur, yemekten önce sonra, wcden önce sonra, gece kalkınca. Kıyaftli kıyafetsiz, hangi pijamam, kotum vs, kaç gr. geliyor adım gibi bilirim.

ben hiç üşenmeden soyunur tartılırım başka hiç bişey de bu kadar azimli değilimdir sırnaşık şey

Back
X