Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim eskiden yaptığım diyet bu. Yalnız bende puan vermek yoktu. Sadece karbonhidrat, protein karıştırmıyordum ve hergün yarım kilo gidiyordu. 2 hafta yaptım, arkadaşım yüzünden bozmak zorunda kalmıştım. Sonra kilomun bir kısmını geri aldım sadece.

sen bugün baya yorulmuşsun öğretmenim istanbuld yaşam gerçekten zor ben burda otobüsle 10 dakikasürsün kafayı yiyorum

Ah trafik demeyin banakötükedihüso

ayrıca bu karbonhidrat diyetini kafam basmadı bana biraz zor geldi elimde liste meselaben salata canavarı hepsini tekmi sayacam yoksaayrımı biraz başım döndü bende süt diyeti yapıyorum kendim bizzat keşfettim şeker bakalım bu hfta fark olacakmı

Süt mantıklı aslında tok tutar üstelik:içelim:

canım sorma yaa, yok işte tekim.
Artık sen işini bitir biz de seninle oluruz.
Ya da mehalim de olur belki, beni eş olarak kabul edecek biri çıkar herhalde kaydirigubbakcemile5

Ya benim eşimde yok ortada fisfisfis

Benim eskiden yaptığım diyet bu. Yalnız bende puan vermek yoktu. Sadece karbonhidrat, protein karıştırmıyordum ve hergün yarım kilo gidiyordu. 2 hafta yaptım, arkadaşım yüzünden bozmak zorunda kalmıştım. Sonra kilomun bir kısmını geri aldım sadece.

Canım almamak için istediğin kiloya ulaştıktan sonra da dikkatlice tüketmek lazım karbonhidratı hemen eskisi gibi tüketirsen alıyorsun yine kilolarıyasakkelime

kimseler kalmamış bu ay benim spor yapmam zor gibi arkadaşlar dersler düşündüğümden daha ağır ve kazanmam gerek sabahta 5 gibi kalkıp soru çözecem artık oy oy artık işe yürüyüpgidip gelmekten başka mayısın 2sine kadar spor yapamayacam kusura bakmayın isterseniz beni atabilirsiniz ühü ühü ıngaaaaaaaa ama söz 3mayısta hergün 6km yürüyecem hadi hepinizi çoooooooooooookkkkkkkk öperem

günaydın kızlar
(bu arada aspettami akşam canım seni aşağıda göremediğim için iyi geceler dilememiştim kusura bakma )
sütümü içtim
bugün dışarı çıkıyorum
aslında akşam yemem gerekiyor ama gün boyu dışardayım bu yüzden yine eski sistem devam edeceğim bugün
akşam spordan geç geliyorum
görüşürüz hepiniz öpüldünüz

yarım kilo mu süpermiş. Aynı öğünde karbonnhidrat protein yemiyoruz değil mi canım?

Canım almamak için istediğin kiloya ulaştıktan sonra da dikkatlice tüketmek lazım karbonhidratı hemen eskisi gibi tüketirsen alıyorsun yine kilolarıyasakkelime

lölizcim çıkış aldım puanları bugün başlıyorum, anlamadığım yerde seni tırtıklarım.

kimseler kalmamış bu ay benim spor yapmam zor gibi arkadaşlar dersler düşündüğümden daha ağır ve kazanmam gerek sabahta 5 gibi kalkıp soru çözecem artık oy oy artık işe yürüyüpgidip gelmekten başka mayısın 2sine kadar spor yapamayacam kusura bakmayın isterseniz beni atabilirsiniz ühü ühü ıngaaaaaaaa ama söz 3mayısta hergün 6km yürüyecem hadi hepinizi çoooooooooooookkkkkkkk öperem

azıcık spor yapmazsın canım sen de ders çalışırken atıştırma da yine de verirsin kilo.
Seni atarmıyız, renk getirdin takıma.
Bu arada alınmayın, hepiniz ayrı bir renksiniz.

dosbacım, şişgocum selam, yazdıklarınızı okuyamıyorum karnımın gurultusundan, çok açım, bir şeyler yiyim döneceğim.

günaydın kızlar
bakıyorumda dün benim pasta yediğimi sanmışınıızz yemezleeerrr :jeyyar:

ben kilo vereyom anacıımmmm 65.8 yaaaa hihoyyyt lülülülülülü

günaydın şekerler kızlar malüm ben akşam giremnediğim için sabah yazıyom yediklerimi
23mart yediklerim sabah sıcak suyla birlikte 1 kuru incir saat 7,45 etimek +k peynir+yeşil çay
10,30 da nefcafe şekersiz
12 de bir tabak makarna +2-3 kaşık yoğurt
14,30 bir elma
17,30 birkase çorba
19 da bir bardak süt

günaydın kızlar

kız sen varya dün herkesin rüyasına pasta soktun tabi kendin yemedin sonrada verdin kilolarııı tebrik ederim seni canım ben tartıldım sabah 62,1 idare etcez artık daha cumaya 3 gün varrrr bakalım ne olacak:uhm:

kız sen varya dün herkesin rüyasına pasta soktun tabi kendin yemedin sonrada verdin kilolarııı tebrik ederim seni canım ben tartıldım sabah 62,1 idare etcez artık daha cumaya 3 gün varrrr bakalım ne olacak:uhm:

ayy canlarım beniimm az kaldı bende çok özledimm ama yemiyorum :1no2:

herkes istediği kiloya ulaşınca parti yapcaz en iyisi ben diğer takımları sabote edeyim diyetlerini bozayım bu hafta biz 1. olalımm kesin olcez

sende takma kafana melzeyitiiimin dediği ilacı bir kullan bakalım ilaç kullanmak istemiyorsanızda çörek otu yutun sabah aç karnınıza şişkinlik kalmıyormuşş hem doğal yöntem kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar

ne güzel aferin sana kız kuzu isteyince oluyomuş inşallah ara öğünlerini ve yiyeceklerini belirlemişsindir
dün yediklerim sabah rutin kahvaltı ara süt
öğle çorba salata yarım dilim ekmek

ara ayva
akşam 1 parça fırnda tavuk
1 kase yoğurt
yarım dilim
3 sigara böreği

ayrıca dün akşam evde yürüdüm 1 saate yakın ablacım sen hareket falan yaptınmı

3 sigara böreğei keşke yemeseydin neyse afiyet olsun

bu arada ben dünden beri yine su topluyorum artık yapmadığım kalmadı ya çok sıkıldım bu hafta yarım kiloya bile razıyım bakalım
melisciğim akşam karnım çok açtı ama yinede yemedim hatta misafirliğe gittim ordada 1 tane sarma yedim çay bile içmedim aç aç yattım

Back
X