Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayrıca dün akşam evde yürüdüm 1 saate yakın ablacım sen hareket falan yaptınmı

3 sigara böreğei keşke yemeseydin neyse afiyet olsun

kuzum misafirliğe gittim gelincede 2ye kadar falan ders çalıştım zaten kötü gidiyor oda zorlanıyorum bazı konularda
bu ay spor biraz zor gözüküyor sabahta kalktım birazdaha soru çözdüm sonrada malum iş bugün fotoğraf çekimi var bizim makyaj yaptım kızlar yüzümde bir ton ağırlık hissediyorum bitsede çıkarsam bu arada sibel can boşanıyormuş arkadaştan sabah dedikoduları valiyide görevden almışlar
neyse sabah afyonum daha patlamadı kahvaltı bile canım istemiyor

kızlar ben dün akşam çok rahatsızlandım aman allahım çorbayı içtim midem tuttu mide için bi ilaç aldım biraz rahatlattı ama geçmedi bir türlü sonra içitğim o çorbayı da çıkarttım çok kötüydüm ama ama sabah uyandım iyiyim şimdiii

kuzum misafirliğe gittim gelincede 2ye kadar falan ders çalıştım zaten kötü gidiyor oda zorlanıyorum bazı konularda
bu ay spor biraz zor gözüküyor sabahta kalktım birazdaha soru çözdüm sonrada malum iş bugün fotoğraf çekimi var bizim makyaj yaptım kızlar yüzümde bir ton ağırlık hissediyorum bitsede çıkarsam bu arada sibel can boşanıyormuş arkadaştan sabah dedikoduları valiyide görevden almışlar

vaybee onlarda demek boşanıyor
ablacım sende çörek otunu bir dene peygamber efendimiz ölümden başka her derde deva demiş

sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı kadar yut

kızlar ben dün akşam çok rahatsızlandım aman allahım çorbayı içtim midem tuttu mide için bi ilaç aldım biraz rahatlattı ama geçmedi bir türlü sonra içitğim o çorbayı da çıkarttım çok kötüydüm ama ama sabah uyandım iyiyim şimdiii

canım çok çok geçmiş olsun ya dikkatli olun allah korusun
zayıflayalım derken sağlığımızdan olmayalım Şeniz

vaybee onlarda demek boşanıyor
ablacım sende çörek otunu bir dene peygamber efendimiz ölümden başka her derde deva demiş

sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı kadar yut
ayyyyyyy hiç sorba bi ara bala karıştırıp yiyodum onuda denedim ama susam tarzı şeylere alerjim var rahatsızlanıyorum

tşk ederim canım sanırım ben bu aralar üşüttüm 2 gündür havaya alddanıp ince giyindimm ve acısını çektimmm

gçmiş olsun ne güzel öyle aldanacak hava varsaşişgocuk akşam eve giderken yağmur vardı misafirlikten çıktığımda kar şimdi sözde güneş bu sene bahar gelmeyecek ama biyerdede seviniyorum geçensene buzamanlar hırkalarla dışarı çıkıp terliyodum toprak suya doydu aşkları busene uzun sürüyor allahımda bozmasınki herşey bolbol olsun amin:Saruboceq:

alerjin varsa kötümüş şişkinlik için birebir annemden biliyorum karnısı küçülmüştü 2 günde

günaydın kızlar
bakıyorumda dün benim pasta yediğimi sanmışınıızz yemezleeerrr :jeyyar:
ben kilo vereyom anacıımmmm 65.8 yaaaa hihoyyyt lülülülülülü

hayatım ben de rüüyamda gördüm valla. Başka takımları sabote et bence de, bize yazık yaaa zaten dayanamıyorum gamyoncuiremsu zayıflıyorsun, affffeeerrrimmm canım.

kız sen varya dün herkesin rüyasına pasta soktun tabi kendin yemedin sonrada verdin kilolarııı tebrik ederim seni canım ben tartıldım sabah 62,1 idare etcez artık daha cumaya 3 gün varrrr bakalım ne olacak:uhm:

olsun canım 100 gr gitmişse geris gelir, ben de o da yok bu hafta henüz.

günaydın şekerler kızlar malüm ben akşam giremnediğim için sabah yazıyom yediklerimi
23mart yediklerim sabah sıcak suyla birlikte 1 kuru incir saat 7,45 etimek +k peynir+yeşil çay
10,30 da nefcafe şekersiz
12 de bir tabak makarna +2-3 kaşık yoğurt
14,30 bir elma
17,30 birkase çorba
19 da bir bardak süt

ne güzel hiç kaçırmamışsın.

ayy canlarım beniimm az kaldı bende çok özledimm ama yemiyorum :1no2:
herkes istediği kiloya ulaşınca parti yapcaz en iyisi ben diğer takımları sabote edeyim diyetlerini bozayım bu hafta biz 1. olalımm kesin olcez
sende takma kafana melzeyitiiimin dediği ilacı bir kullan bakalım ilaç kullanmak istemiyorsanızda çörek otu yutun sabah aç karnınıza şişkinlik kalmıyormuşş hem doğal yöntem kaydirigubbakcemile5

çörek otu mu ben de deneyim.

3 sigara böreği

:1shok:

bu arada ben dünden beri yine su topluyorum artık yapmadığım kalmadı ya çok sıkıldım bu hafta yarım kiloya bile razıyım bakalım
melisciğim akşam karnım çok açtı ama yinede yemedim hatta misafirliğe gittim ordada 1 tane sarma yedim çay bile içmedim aç aç yattım

kalkar kalmaz 1 saat içinde yemek, ama aç yatmak önemliymiş. Yatağa aç girmeden kilo verilmiyor canım.

sınav demiştin de, ne çalışıyosun canım konu yani, soru soralım arada sana delikafadulden
ne fotoğraf çekimi? artiztmsin yoksam?
seçim üzeri validen ne istemişler.

gçmiş olsun ne güzel öyle aldanacak hava varsaşişgocuk akşam eve giderken yağmur vardı misafirlikten çıktığımda kar şimdi sözde güneş bu sene bahar gelmeyecek ama biyerdede seviniyorum geçensene buzamanlar hırkalarla dışarı çıkıp terliyodum toprak suya doydu aşkları busene uzun sürüyor allahımda bozmasınki herşey bolbol olsun amin:Saruboceq

istanbulun havasına ve kızına güvenlmezmiş, bir günde 3-5 farklı hava ile karşılaşıbiliyouz, istikrar yokkafamçokkarıştı

ayy ya a kızlar özür dilerim valla çok etkilenmişinizz
şaka olsun dedim ama kötü olmuşş :uhm:

hayatım ben de rüüyamda gördüm valla. Başka takımları sabote et bence de, bize yazık yaaa zaten dayanamıyorum gamyoncuiremsu zayıflıyorsun, affffeeerrrimmm canım.

:

kalkar kalmaz 1 saat içinde yemek, ama aç yatmak önemliymiş. Yatağa aç girmeden kilo verilmiyor canım.

zaten aç yatmaya çalışıyorum melis aç yatamadım baktım olmuyor kızımın minik daninolarından birtane yiyorum oda zaten 2 kaşık bişey ya

sınav demiştin de, ne çalışıyosun canım konu yani, soru soralım arada sana delikafadulden
ne fotoğraf çekimi? artiztmsin yoksam?
seçim üzeri validen ne istemişler.
bugün idare hukuku sorularını bitirdim sayılır akşamda bakacam insan haklarına geçtim şimdi ama idare hukukunda karıştırdığım yerler var ve onları okumak istemiyorum bile belediyeler le iligili konular üf üf ne zormuş ya

yenikimlik kartlarımız için foto çekimi saçlarımı yaptıracaktım iyiki yaptırmamışım saçlarım açıktı saçlarını topla abla gömleğinin düğmesi açık kapatsan onu yok kardeşim gömleğimin düğmesi neresini kapatayım abla öyle olmaz kendimi nazi kampında hissetti mgörende heryerimi açmış geziyorum zannedecek
vali açıklama yapmış bi partiyle ilgili sonrada alın beni görevden dedi onlarda kırmamışlar almışlar

istanbulun havasına ve kızına güvenlmezmiş, bir günde 3-5 farklı hava ile karşılaşıbiliyouz, istikrar yokkafamçokkarıştı
:roflol:
demek istanbulun kızları bizim buralardada bir türkü var
melike zeynep çok seviyor bana söylüyolar anne diyor
amasyanın kızları
pekte güzel olur merzifonun kızları diye
kızım kendini merjifonlu görüyor şuan ama oda büyüyecek doğr yolu bulacak ve ankaralıyım diyecek eee nede olsa doğum yeride ankara

ayy ya a kızlar özür dilerim valla çok etkilenmişinizz
şaka olsun dedim ama kötü olmuşş :uhm:

yok be kuzu kötü olurmu dün senden sonra eşimle kızıma aldım bir çatal bile yemedim bana iyilik yaptın durmak yok sen devam et

yaa inşallah öyledir eğer diyeti bozan varsa üzülürürm ve diğer takımlarada resimleri koyarım :roflol:
kisme birinci olmasınn

günaydın şekerler kızlar malüm ben akşam giremnediğim için sabah yazıyom yediklerimi
23mart yediklerim sabah sıcak suyla birlikte 1 kuru incir saat 7,45 etimek +k peynir+yeşil çay
10,30 da nefcafe şekersiz
12 de bir tabak makarna +2-3 kaşık yoğurt
14,30 bir elma
17,30 birkase çorba
19 da bir bardak süt

aferim sana hic kacirmamamisin insallah kisa zamanda mezun edecegiz seni benden pek ümit yok biliyorsun ben su an kortizon kullaniyorum ama baska ilaclarda var iyi tarafi kilo almadim hala ayniyim hastalanmisin aman kuzum kendine dikkat et sen kac yasindasin sisgo ben 32 yasindayim ben bugün ne yedim
kahvalti yaptim (iki gündür evdeyim o yüzden normalde ise gittigim icin yapmiyorum canim istemiyor)
bir dilim yari kepekli ekmek
üstüne sokokrem
1 litre su
öglene henüz bilmiyorum
bugün pek iyi degilim aksamdan beri cok kötü kafam agriyor disarda da kar yagiyor
aksam ise gidecegim geldikten sonra girebilirsem yazarim

meliscim gunaydin nasilsin benim aksamdan beri cok kötü kafam agriyor havalardan galiba
melis misafirler var birileri bizi gözetliyor
kim acaba hey misafirler gelinde tanisalim

aferim sana hic kacirmamamisin insallah kisa zamanda mezun edecegiz seni benden pek ümit yok biliyorsun ben su an kortizon kullaniyorum ama baska ilaclarda var iyi tarafi kilo almadim hala ayniyim hastalanmisin aman kuzum kendine dikkat et sen kac yasindasin sisgo ben 32 yasindayim ben bugün ne yedim
kahvalti yaptim (iki gündür evdeyim o yüzden normalde ise gittigim icin yapmiyorum canim istemiyor)
bir dilim yari kepekli ekmek
üstüne sokokrem
1 litre su
öglene henüz bilmiyorum
bugün pek iyi degilim aksamdan beri cok kötü kafam agriyor disarda da kar yagiyor
aksam ise gidecegim geldikten sonra girebilirsem yazarim

canım kilo almamanda iyi bir sonuç bu saate kadar yediklerin gayet iyi canım dikkat edelim yediklerimize öğün atlamayalım ve bolca su içelim ben öğlen balık yiycem roka birdeee öptüm seni bol kilo kayıplarııı :teytey:

canim kendi isyerimiz var oraya gidiyorum nakis yapiyoruz büyük makinalarimiz var 12-15 kafa her türlü seyi isliyoruz iste

Back
X