hayatım ben de rüüyamda gördüm valla. Başka takımları sabote et bence de, bize yazık yaaa zaten dayanamıyorum gamyoncuiremsu zayıflıyorsun, affffeeerrrimmm canım.
:
kalkar kalmaz 1 saat içinde yemek, ama aç yatmak önemliymiş. Yatağa aç girmeden kilo verilmiyor canım.
zaten aç yatmaya çalışıyorum melis aç yatamadım baktım olmuyor kızımın minik daninolarından birtane yiyorum oda zaten 2 kaşık bişey ya
sınav demiştin de, ne çalışıyosun canım konu yani, soru soralım arada sana delikafadulden
ne fotoğraf çekimi? artiztmsin yoksam?
seçim üzeri validen ne istemişler.
bugün idare hukuku sorularını bitirdim sayılır akşamda bakacam insan haklarına geçtim şimdi ama idare hukukunda karıştırdığım yerler var ve onları okumak istemiyorum bile belediyeler le iligili konular üf üf ne zormuş ya
yenikimlik kartlarımız için foto çekimi saçlarımı yaptıracaktım iyiki yaptırmamışım saçlarım açıktı saçlarını topla abla gömleğinin düğmesi açık kapatsan onu yok kardeşim gömleğimin düğmesi neresini kapatayım abla öyle olmaz kendimi nazi kampında hissetti mgörende heryerimi açmış geziyorum zannedecek
vali açıklama yapmış bi partiyle ilgili sonrada alın beni görevden dedi onlarda kırmamışlar almışlar
istanbulun havasına ve kızına güvenlmezmiş, bir günde 3-5 farklı hava ile karşılaşıbiliyouz, istikrar yokkafamçokkarıştı