Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay bilmiyorum ki kırmızı et hep zararlı diye empoze etmişler bize sanırım diyette yemem doğru olmaz diye düşündüm :26: evde de genelde kıyma olarak tüketiririz.
yağsız etin bir zararı yok yaw. çok tüketirsen tamam da en fazla ne kadar et yiyebilirsin zaten:)) köfte falan da güzel alternatif aslında ama ben dışardakileri sevmiyorum. inegöl köfte tarzı olanlar çok yağlı sanki.:44: sen haftada 1 kere en azından et de ye bence. et, tavuk falan tok tutuyor ayrıca.:87:

evet inegöl köfte yağlı oluyo canım ama ben çok severim köftemizi

siz dondurulmuş olarak mı alıyonuz yoksa kasaplarda satılıyormu

öyle ya, şimdi az kaldı ama heyecan daha çok arttı:) kazasız belasız gelsin de.

afiyet olsun canım. leziz bir yemekmiş. haftasonu iyi yemek pişirmişsin bunu da anlıyoruz burdan:)
inş canım bugün bitti bile

sağol rabiacım evet pişirdim valla
insan yemek yapmayı özlüyo acele etmeden yavaşyavaş
böyle işten çıktığımda hızlı hızlı yapıyorum

canım işi mi bıraktın yoksa? hayırdır plastıkcim ya?

internetten indirdiğim plates i cd ye kopyalayınca çalışmıyor off ya en iyisi hepsini vcd cide kopyalamak başka çare yok. canım ılk 45 bölümü istiyorum ben bunun için 1 ve 2. dvd leri kopyalatsam yeterlimi? her dvd de kaç bölüm var biliyor musun? bıde şu tv 8 dekiler kopyalanıyormuş sanırım neyneyse demişti.onu nasıl yapacam:26:

geçmiş olsun canım iyileşemedin kaç gundur için skılmasın umarım guzel haberler alırsın
sorma hayatım. aslında 2-3 gün önce eşim dedi pastil alalım diye geçer dedim geçmedi,bu akşam bakıcam çaresine artık. akşam oldukça sıkıntım azalmaya başladı şükür. kötübirgün benim için.
kalın ekmek sanırım 2 dilim gibi olmuş.:)) kırmızı et yerine beyaz et daha iyidir ama arada seviyorsan değişiklik olarak köfteyi tercih edebilirsin.
sağol nihanım,gerçekten çok sinir bozucu. öyle birşeyki sabah kalkıyorum hafif şiş boğazla,sonra hafif düzeliyor akşama kadar öyle geziyorum,yatmaya yakın tekrar şişiyor. aslında bademcikleri iri olan bir insanım,zamanında çok çektirdi bana,en son kanıma yaydığı mikrop yüzünden kalp kapakçığı gidiyor diye elden 6 ay ilaç tedavisi gördüm. onun haricinde senelerdir hiç şişmememişti. bu bronşit salgınından hafif de olsa nasibimi aldım sanırım. bakalım sonu nereye gidecek. bu sıralar kahvaltı olayını esgeçtik,sevmiyorum bu durumu tekrar düzelmeliyiz aslında,yarından itibaren kahvaltılı günlerime dönerim dilerim.
görüntünün yarısını izledim,güya bir tane ....... (anlarsınız) çocuğu yıkıyor ama ne yıkama,işyerimde olmasan feryat figan ağlıcam ama wc ye kaçıp orada biraz ağladım. canım yanıyor gerçekten.
sigarayada herşeyi kafaya takmaktan rahatlama aracı olarak 3 ay önce başladım günde 2 yada 3 tane içiyorum.
selam kızlar
öğle yemeğim
1 tabak çorba
2 dilim ekmek
ıspanak yemeği (1 tabak)
yoğurt yarım kase
çorba olmasaydı,ekmekle ıspanak olsaydı, yada ekmek olmasaydı çorba ve ıspanak olsaydı dahamı iyi olurdu ki ne. :44:
cok şişkinim gercekten kızlar ya gitmistim daha once doktorada ama gecıci cozuldu sonra yıne duzensız..bakalım sımdılık 10 gun gecıktı,kımbılır daha nezaman gelır..
sedef canım kızını emziriyormuydun hala belkide onun bir etkisi vardır adetinin gecikmesinin. :26:
güne güzel başlamışsın ve öylede gidiyorsun inşallah öylede biter canım. öğünlerini çok beğendim afiyet olsun.
bhr hoşgeldin,inan geçen gün aklımdan geçtin. gelmek isteseydi gelirdi dedim kendi kendime ama özelden mesaj atmayıda düşünmedim değil. zor günleri atlatmışsın,işin yeni işin sanırım hayırlı olsun canım. eskilerden ben,melankoli,dosba var ama dosbada hamişoldu fırsat buldukça geliyor artık.
sende uğra hayatım,ilk fırsatta listeye alınırsın.

sen iyi olmıcanda benmi olayım hayatım,yarın kociş geliyor. şimdiden gözün aydın,hayırlısı ile kavuşun inşallah (amin) ama bak demedi deme sana belki sürprizz yapar da bu akşamdan gelie kociş ne güzel olurdu.
anne olmadan önce çocukları sadece severdim arada mutlu etmek adına komşu çocuklarına çikolata falan alırdım. ama anne olduktan sonra evlat ne demek çocuk ne demek daha iyi anlıyor insan. onlara yapılan herşeyde ben fenalık geçirecek derecesinde oluyorum,görüntüyü yarıda kapattım zaten ama çok küçükler çok savunmaszılar yüreğimin acısını dindirmekte zorluk çekiyorum.
bu sabahda oğlum, yani sabaha karşı ağlayarak uyandı,yanına gittim büyük yatağa gidelim dedi aldım bizim yatağa götürdüm,sonra 7.30 gibi yine ağlamaya başladı ne istiyorsun annecim dedim kakam var diyor ama sessiz söylüyor sanki ben ona kızacakmışım,yada ne bileyim tuvaletim var dediğinde bağırıyormuşumda çocuk korkudan tuvaletini söyleyemiyormuş gibi geldi, çok gücüme gitti. kaldı ki yavruma asla ne vurmuşumdur şiddetli ne bağırmışımdır, vurmam poposuna olmuştur ki bezlenmeyi bıraktığımızdan beri onuda bıraktım çünkü poposu acır diye, kızmalarımda bağırma şeklinde değildir tamam bir anda hayır diye bağırırsam hemen toparlanıp konuşma yoluna geçerim. ne bileyim çok duygusal yaklaşıyorum sanırım,belki uyku rehavetiyle öyle söyledi. off kafayı yememe az kaldı gerçekten.

sana katiliyorum canim et, tavuk ve baliga ihtiyacimiz var icindeki protein hem tok tutuyor hemde kas yapmamiza yardimci oluyor.. yeterki yagsiz tüketelim :)

ben hic indirmedim canim. youtube'da 2.dvd'si var , ordan izliyordum. tv8'in sayfasindan da indirmeden izliyorum bölümleri. ama herhalde oraya girip üye olman gerekiyor indirmek icin, indirdikten sonra cd'ye aktarman gerek.. ama neyneyse daha iyi biliyor bu durumu sanirim.

1.dvd'ye bakmadim canim o yüzden bisey diyemem, ama 2. dvd'de bölümleri söyle ayarlamislar:
1. isinma egzersizleri
2. minderde egzersiz
3. lastik ile kol calistirma
4. top
5. germe

o yüzden eger top yada lastigin yoksa bence hic ugrasma, cünkü hepsini tv8'in sayfasinda bulabilirsin.

slm kızlarrr nasılsınız
burası kalabalıklaşmışş gelmeyelii
yeni gelen ark hoşgelmiş renk gelmiş takımaa
bende hastalıktan kurtuldum sayılır sükür misafirleride atlattım akşammm
herkes iyidir inş
rabia koçisin geldimii cnmm geldiyse gözün ydın gelmediysede az kaldı sanırımm
asumacım nasılsınnn oğlun nasıl oldu tatlım
nihannn nasılsınn cnm buralardasın herhalde
masal nasılsınn cnmm okuldadır bu saate ama
dosbada hamişş uğruyomuusunn cnmm ikizmi belli oldu muu
ayy ne zamandır giremyorumm özledimmmmm

oleeey kendime verdigim sözü tuttum ve 30 dk yürüyüs yaptim , hemde hic sikilmadan.. bu benim icin cok önemli cünkü genelde yürüyüs yapmayi sevmem, sadece mecbur oldugum zaman yapiyorum.. annem hasta ve ise gidemedigi icin araba bendeydi bi haftadir ve o yüzden yürüyüsümü yapamadim, ama artik karar verdim 2 günde bir yürüyüsümü yapcam..

bu arada eve gelince 1 kase (yaklasik 100gr) yagsiz yogurdun icine dilimlenmis yesil elma ve yarim avus kuru üzüm koyup yedim.

işten mi ayrıldın? hayırdır canım? spordan sonra ncak herhalde senden bir açıklama okuruz, herkes merak etmiş.

evet inegöl köfte yağlı oluyo canım ama ben çok severim köftemizi

siz dondurulmuş olarak mı alıyonuz yoksa kasaplarda satılıyormu
kasaplarda ve marketlerde oluyor canım. dondurulmuş almadım hiç. aslında seviyorum inegöl köftesini ama ayarını iyi tutturmak lazım sanırım. bazıları çok aşırı baharatlı oluyor, bazıları da çok yağlı. ee tabi olsa da asıl yerinde yesek

inş canım bugün bitti bile

sağol rabiacım evet pişirdim valla
insan yemek yapmayı özlüyo acele etmeden yavaşyavaş
böyle işten çıktığımda hızlı hızlı yapıyorum
valla çok haklısın. acele ile yapılan işten de yenilen yemekten de bir şey anlamıyor insan. siz çalıştığınız için en güzeli haftasonundan biraz yemek yapmak sanırım. hoş ben kendim için bile öğle vakti hazır yemek arıyorum:) bir gün önceden yapmışsam mutlu oluyorum.

öyle bir süpriz olsa çook sevinirdim:) hayırlısı olsun canım ya. yan taraflarındaki birlik bu geceden çıkıyormuş, eşiminkiler biraz farklı iste. mecburen sabahı bekliycek. neyse ya bu kadar gün bekledim birgün daha beklerim:) bugün olsaydı şöyle bir anlamı olacaktı, bugün bizim evlilik yıldönümümüz:)
canım, her yürek sahibi öyle görüntülerden sonra bir sızlama hisseder. bana anlatman bile yeterli mesela. görmesem dahi gayet gözümde canlanıyor. ama öyle insanlar için iyi ki var cehennem diyorum. daha da ne diyeyim? eskiden pislik bir çeşitmiş, bizim yaşadığımız zamanda bin çeşit pislik var.
ben kıyamam yavruma:) kakası gelmiş öyle mi:) ben bizimkine biraz kızdım doğrusu, çünkü hergün hergün pantolonuna kaka yapmaya başlamıştı. şimdi o da çekine çekine söylüyor ama bu konuya çok mantıklı yaklaşıyorum, kızmasaydım önemsemiyordu. ama çocuklar o kadar beyaz bir sayfa ki canım unutuyorlar ve bize sevgileri değişmiyor. o uyku sersemliğinden öyle demiştir.
bu arada sen ne yedin ne içtin göremiyoruz? benim gözlüklerde mi bir sorun var:82::82:

aaaa ne güzel canım daha nice güzel yıllara diyelim ozman bence kesin bugun bi sürpriz var kesin

evet tatlım bu hafta dınleneyımde sonra yenı iş :)
hımm, o zaman hayırlısı olsun diyelim. işinden memnun değil miydin? hep çok mutlusun gibi geliyordu:)

hoşgeldin eminecim.
misafirleri de savdın çok şükür. gözün aydın. annenler ne zaman geliyor?
kociş yarın geliyor canım, inşallah.
dosbam da bugün doktora gidecekti, gelince bakalım öğreniriz inş. bebiş durumunu.:97:

çok tebrik ediyorum seni canım. azmin elinden hiçbir şeyin kurtulması mümkün değil.
yoğurdun da afiyet olsun. yeşil elmalı ve kuru üzümlü yoğurt baya sardı seni sanırım. patentini almalısın bence:) bir yoğurt firması bu fikri çalmasın

tebriklerr

anladım kaptan ciddi bi rahatsızlığa dönüşüyormuş az daha Allah korusun aman dikkat et
kahvaltı olayını bende düzene sokçam senin dediğin gibi yarından itibaren yanıma ekmek zeytin peynir vs alcam
bende bugünlerde fazlamı yiyorum diyorum kendimi şiş hissediyorum sanki

iyiyim canım özledim sizleri valla sen nasılsın

baharat çok olmaz aslında ama tabi gerçek yerinde yapılanın yerini tutmaz
gel canım ısmarlarım ben sana

evet canım öyle valla
şimdi yemeğim var öyle mutluyum ki eve gidince telaşe olmayacak
benn eskişehirde yaşıyorum ama inegöllüyüm aslen :82:

aa gerçektenmi hemşomsun o zaman

eskişehire gelin mi gittin yoksa ailenlemi taşındınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…