bhr hoşgeldin,inan geçen gün aklımdan geçtin. gelmek isteseydi gelirdi dedim kendi kendime ama özelden mesaj atmayıda düşünmedim değil. zor günleri atlatmışsın,işin yeni işin sanırım hayırlı olsun canım. eskilerden ben,melankoli,dosba var ama dosbada hamişoldu fırsat buldukça geliyor artık.
sende uğra hayatım,ilk fırsatta listeye alınırsın.
slm kızlar kahvaltımı yazmıştım şimdide devamını yazayım.
ara: 1 adet kivi
öğle:1 küçük kase mercimek çorbası yağsız kendim yaptım 2 kaşık etli mantar yemeği salata falan yiyemedim bugün mide bulantım var.
ara:4 adet diyet bisküvi
akşam:fırında tavuk yapmıştım bir parça ordan et aldım yanınada ayran yaptım o kadar yiyebildim.
ama az önce bozdum 1 adet diyet topkek yedim çünkü benim tansiyonum ve şekerim olması gerekenden çok düşük birde bugün çok az yiyince kolumu kaldıramaz hale geldim meyve yerine ona saldırdım.
sanırım birşey olmaz.
2 lt suya 2 bardak kaldı spor yapamadım regl mide bulantısı tansiyon şeker bugünlük böyle yarın 2 saat yürümeyi düşünüyorum.
kızlar, iyi geceler. eşim süpriz yapmadı maalesef:) yarını bekliyorum. akşama ancak gelir hayırlısıyla. tebrik dilekleriniz için çok teşekkür ederim. internet bağlantım yavaş olduğu için geçmişe bakamadım. yazabilirsem menümü yazayım:
kahvaltı: biraz peynir, 4 zeytin ve 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma, 1 madensuyu
öğle: tavuklu mantar sote
ara: 2 kupa adaçayı
akşamüzeri: 1 kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: salata
ara: nar ve 1 elma
biraz önce 1 bardak ayran içtim.
yatarım artık inşallah.:79:
canım, bu hazır olanlar için yazdım ben baharatı. malum et az oluyor lezzeti öyle yakalıyorlar. yoksa aslında yoktur:)baharat çok olmaz aslında ama tabi gerçek yerinde yapılanın yerini tutmaz
gel canım ısmarlarım ben sana
teşekkür ederim şekerim. maalesef süpriz yokrabiacımm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inş eşin 12 olmadan gelir
dosbayı merak etmiştim eşim akşam yokk buralardayımm öğrenrim
nihancım bende sizi özledimm
1kilo almışımm 2gün eşim raporluydu hafta sonuda hamur işi dışarda yedik üstünee buğün
3mil leslie yapacağımm
yediklerimi yazarak başlayayımm
kahvaltıı
1tane tavuklu börekküçüktü
2 çeri domates
yarım salata
1yumurta
2parca kaşar
1fincan türk kahvesi
öğlen
2tane mercimek köftesi
roka,marul
ara
1kepca tarhana corbası
beyaz peynir
1dilim ekmek,
dengesiz bir menüü oldu
akşamada corba içerimm
yeşil cayımm
sporr kapatırıminşş
süpriz yapmadı canım, yarını bekliyorum:)benim mesaim de bitmek üzere. bugun çok mu az yedim necidden sabah kahvaltımı iyi yapınca hiç açlık hıssetmedim ara öğunlere de dalmadım akşam gidince ne yerim bilmıyorum 1 hafta boyunca akşam yemeklerini yanlız yıyecem eşim gece 2 de gelecek. bende kedıme güzel bı salata yaparım artık . yemekten sonra plates yaparım diyordum ama cd falan indiremedım
neyse kendım bıkac bısey yapmaya çalışırım artık. lısede beden derslerınden kalma hareketler var hala aklımızda
ben yavaş yavaş toparlanıyoum arkadaşlar. hepinizi öpüyorum. rabıacım umarım yarın topikte güzel haberşlerini alırız eşin sana sürpriz yapmış olur. yapamasa da sağ salım gelir ınsallah
yarın görüşmek üzere kızlar. öptüm hepinizii :79: :80:
spor konusunda senden çok yararlanıyorum ben. özellikle de enerjine hayranım. bu egzersizler de güzelmiş, 8 dk ayrılmayacak bir zaman değil. yarın daha ayrıntılı bakarım inşallah.aksam yemeginde kendime kepek ekmegi ile sandvic yaptim, ekmegi kizartilmisti ve icine 2 adet yumurtayi dogradim, az roka, az maydanoz, az sogan koydum ve tadindan süphelenmistim ama cok güzel olmustu.. aksamlari ekmek yemezdim ama canim yumurta istedi ve baska türlü nasil yerim onu bilemedim..
spor olarak:
5 dk merdivenden in cik (is yerinde dagitim baya azdi ve az sürdü)
30 dk hizli tempoda yürüyüs
40 dk pilates
pilatesten sonra klasik olacak ama 1 fincan yesil cayimi ictim
bugün yaklasik 2 litre su ictim
bu arada ben topuksuz disariya cikmam (düz ayakkabidan rahatsiz oluyorum, ördek gibi yürüyorum), hep 10 santimlik ayakkabimi giyerim disarda, o yüzden bu merdiven ve yürüyüs olayinda ekstra calistim..
8 dakikalik kalca sikilastirma hareketleri icin link burda:
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...dakikalik-kalca-sikilastirma-hareketleri.html
aynisini sadece karin kaslar icin var, youtube'da bakmistim ama eger arama yerinde "8 dakikalik karin egzersizi" yazarsaniz ilk linkte bulursunuz galiba, eger denemek isteyen varsa tabii.. ama denemeye deger, görüldügü gibi kolay degil :) yaptiktan sonra yanmalar hissediliyor
beklemedim desem yalan olurBıldıgın halde ıcınde bıseyle beklemıstın dımı ee ozlem olunca neyse yarına ne kaldı Allah bıran once kavustursun,oda kımbılır nasıldır
kızlar moralım çok bozuk eşim dün akşam iş kazası geçirmiş belini incitmiş. nasıl yaptıysa sol ayağını basamıyor. kardeşimi aramış acile götürmüş kardeşim. kas gevşeltici ağrı kesici iğne yamışalar yollamışalr yarın muayeneye gel beyın bölümüne diye. ama aksi gibi hiç bi hastanede yer yok ancak yarına bulabildim numara. bugun dayanabılır mı ağrısına bilmiyorum aklım evde içim eriyo yaizin alacaktım bugun için patronuma ulaşamadım. hastane işi de yarına kaldı bugun mecbur çalışacam yarın izin kullanacam off
sabah bişey yemeden çıktım ellerim titriyo valla canım bişey yemek istemiyo. akşam da yarım tabak salata biraz peynir zaeytin ve kızarmış ekmek yedim. yemeğim çok geç pişti dayanamadım. bugun nasıl geçer bılmıyorum
canım, spor konusunda maşallah önemli kararlar aldın. zaten bir karar verebilsek uygulayacağız inşallah. bu paylaştığın 8 dk'lık egzersizler de hoşuma gitti. zamanım yok bahanesini ortadan kaldırıyorspor olarak:
5 dk merdivenden in cik (is yerinde dagitim baya azdi ve az sürdü)
30 dk hizli tempoda yürüyüs
40 dk pilates
pilatesten sonra klasik olacak ama 1 fincan yesil cayimi ictim
bugün yaklasik 2 litre su ictim
8 dakikalik kalca sikilastirma hareketleri icin link burda:
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...dakikalik-kalca-sikilastirma-hareketleri.html
canım, mesajın altında alıntı yap butonu var ya işte onun yanında "+" işaretli olan butona basarsan çoklu alıntı yapabilirsin. +'ya basınca zaten işaret tik olacak. sen okumaya devam edersin ve en son "konuya cevap ver" butonuna bastığın zaman bütün alıntıların gelecektir.arkadaslar merhaba gecmısı okudum sımdı ya mesela arkadasın yorumlarının arasından kendıkımı alıntı yapıp nasıl cevaplıycam yapamadım bıturlu..neysee sımdı;
Neyneysecım:evlılık yıldonumunuz kutlu olsun.bır omur paylasın ıns.cocugun oldugunuda yenı ogrendım,Allah bagıslasın
menün güzel olmuş canım. ara öğünler kaçtı demişsin o da normal zaten, dışarı çıkınca kaçıyor. yine de hiç olmadı yanına elma alabilirsin. ayrıca annende de çok dengeli yemişsün, tebrikler.Bugunku menum soyle;
Kahvaltı:bı haslanmıs yumurta,bıraz peynır,yarım k.ekmegı,maydanoz ve bı bardak cay
Ara:bı mandalına,bı elma
Bıraz sonra yesıl cay
Oglen:annem mucver yapmıstı yarım yedım,bı kase yayla corbası,bı kase yogurt
Aksam:yarım tabak pırasa,bı kase yogurt,yarım k.ekmegı
Aksam otururken yesıl cay ve kuruyemıs karısımım.bı cay tabagı:)
Bugun ıs basvurusu yapmaya gıttım ara kactı yanı.Neyse dogumdan oncekı montumu denıyım dedım ana oldu!Kolum gırmıyodu en son:) tabı bıraz dar oldu ama oldu..dayanamadım tartıldım bı kılo daha gıtmıs bugun cok mutluyum yanı:)
Annemın kosu bandı var 15 dk.resmen delı gıbı kostum.egzersız yapamadım bugun
ne yalan söyleyim, bekledim:) çünkü en başta eşim hep 17 ocak diyordu. sonradan bilgisayarda 18 görünmüş. yine de hayırlısı olsun. şimdi çıktım diye telefon etmesini bekliyorum:)Bıldıgın halde ıcınde bıseyle beklemıstın dımı ee ozlem olunca neyse yarına ne kaldı Allah bıran once kavustursun,oda kımbılır nasıldır
günaydın nihancığım. afiyet olsun mamalar. hatun suluköfte bile yapmış haftasonu:) helal olsun.günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
1 kepçe çorba
yarım tabak sulu köfte
1 dilim ekmek
bu sabah
3 dilim ekmek
zeytin peynir çay
kk tahin helva
canım, spor konusunda maşallah önemli kararlar aldın. zaten bir karar verebilsek uygulayacağız inşallah. bu paylaştığın 8 dk'lık egzersizler de hoşuma gitti. zamanım yok bahanesini ortadan kaldırıyor
bu arada yumurtaya düşkün olmamama rağmen sandviçini çok güzel anlatmışsın, canım çekti
canım, mesajın altında alıntı yap butonu var ya işte onun yanında "+" işaretli olan butona basarsan çoklu alıntı yapabilirsin. +'ya basınca zaten işaret tik olacak. sen okumaya devam edersin ve en son "konuya cevap ver" butonuna bastığın zaman bütün alıntıların gelecektir.
teşekkür ederim canım. 3 yılımızı bitirdik. 1 tane oğlum var 2 yaşında.
menün güzel olmuş canım. ara öğünler kaçtı demişsin o da normal zaten, dışarı çıkınca kaçıyor. yine de hiç olmadı yanına elma alabilirsin. ayrıca annende de çok dengeli yemişsün, tebrikler.
bu arada iş başvurun nasıl geçti? mahsuru yoksa meslek neydi canım?
bu arada doğumdan önceki montun bol geldiği günleri de göreceğiz inşallah canım. benim evlenmeden önce aldığım montum bol geliyordarısı hepimizin başına.
ne yalan söyleyim, bekledim:) çünkü en başta eşim hep 17 ocak diyordu. sonradan bilgisayarda 18 görünmüş. yine de hayırlısı olsun. şimdi çıktım diye telefon etmesini bekliyorum:)
günaydın nihancığım. afiyet olsun mamalar. hatun suluköfte bile yapmış haftasonu:) helal olsun.
bugün sabahki helva 1 kk mı? o kadar çok olmaz mı canım yaw:44:
canım, mesajın altında alıntı yap butonu var ya işte onun yanında "+" işaretli olan butona basarsan çoklu alıntı yapabilirsin. +'ya basınca zaten işaret tik olacak. sen okumaya devam edersin ve en son "konuya cevap ver" butonuna bastığın zaman bütün alıntıların gelecektir.
teşekkür ederim canım. 3 yılımızı bitirdik. 1 tane oğlum var 2 yaşında.
menün güzel olmuş canım. ara öğünler kaçtı demişsin o da normal zaten, dışarı çıkınca kaçıyor. yine de hiç olmadı yanına elma alabilirsin. ayrıca annende de çok dengeli yemişsün, tebrikler.
bu arada iş başvurun nasıl geçti? mahsuru yoksa meslek neydi canım?
bu arada doğumdan önceki montun bol geldiği günleri de göreceğiz inşallah canım. benim evlenmeden önce aldığım montum bol geliyordarısı hepimizin başına.
ne yalan söyleyim, bekledim:) çünkü en başta eşim hep 17 ocak diyordu. sonradan bilgisayarda 18 görünmüş. yine de hayırlısı olsun. şimdi çıktım diye telefon etmesini bekliyorum:)
ay geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Gunaydın kızlar menumu begendıgin ıcın tesekkur ederım..montlar,pantolonlar olmasıda odulumuz galıba hepımız ıns alırız odulumuzu:)
Canım ben muhasebecıydım ama dun buyuk bı market e kasıyer ıcın başvurdm gunde 6 saat olmasi suan ısıme geldı kızıma daha cok vaktım olucak..dun 2-3 saat bıraktım,geldım kucagımdan ınmedı..
Bende esı yokken naptı acaba dıyodum erkekın yanındaymıs zaten ya ay massallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?