- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
krem peynir maalesef olmuyor. o tarz peynirlerin yağ oranı fazla zaten anlaşılıyor da:)
haftasonları düzenli olmuyor, benim de düzenli değildi. yalnız pazartesiden itibaren eski düzenlerimize dönmeye bakalım. en doğrusu bu. bir kaçamk falan da yapmamışsın bence gayet güzel.
o form bisküviler hakkında da bir sürü şey söylüyorlar. bazı diyetisyenlerin bu bisküvilerin iştahı daha fazla açtığı yönünde görüşleri de var. yağsız olsun diye içine eklenen başka şeyler maalesef bu yönde etki yapıyormuş. ben de yerken çok düşünüyorum. ama senin işyerinde pek alternatifin yok. yine de yapabildiğin kadar meyve ve bahsettiğimiz hurma, üzüm, kayısı vs bulundurursan yanında pek light bisküvilere yönelmezsin.
.
evet canım eşim askerdeydi, gerçi hala asker:) bugün son günü. Allaha şükürler olsun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
yarına alayım tebrikleri:)) henüz gelmedi nihancım. bugün son günü. bir süpriz olsa da bugün gelse çok isterdim ama sabahtan bırakacaklar inşallah.
.
nasılsınız 13. takımın güzelleri. anca gelebiliyorum kusura bakmayın,içim çok tuhaf yazmak istemedim. bu inşallah herkesler iyidir,bende idare ediyorum,şu boğaz ağrım bir türlü geçmedi,bugün en iyisi pastil alayım.içimdede tuhaf bir sıkıntı var,sabah bir ara face girdim çocuk istismarını paylaşmışlar,asabım bozuldu. valla yalanım yok bedduada ediyorum ama sonra o yavrular için dua ediyorum, sinirlendim ya nikotine ihtiyacım var ama akşamı beklicem malesef.
neyse canlar burada olmaya çalışırım,biraz halsizimde çok çok öpüyorum.
sağol rabiacımafiyet olsun canım. bence çok sorun yok. ufak tefek birkaç şey var ama onlar da erimiş gibi geldi banaevi de tertemiz yaptın, ellerine sağlık. güle güle kirlet inşallah.
yarına alayım tebrikleri:)) henüz gelmedi nihancım. bugün son günü. bir süpriz olsa da bugün gelse çok isterdim ama sabahtan bırakacaklar inşallah.
nasılsınız 13. takımın güzelleri. anca gelebiliyorum kusura bakmayın,içim çok tuhaf yazmak istemedim. bu inşallah herkesler iyidir,bende idare ediyorum,şu boğaz ağrım bir türlü geçmedi,bugün en iyisi pastil alayım.içimdede tuhaf bir sıkıntı var,sabah bir ara face girdim çocuk istismarını paylaşmışlar,asabım bozuldu. valla yalanım yok bedduada ediyorum ama sonra o yavrular için dua ediyorum, sinirlendim ya nikotine ihtiyacım var ama akşamı beklicem malesef.
miktarı önemli baklavanın ve sen 1 dilim yemişsin. kalorilerine bakmak faydalı oluyor. zaten miktarı tutturabilsek sanırım kilo problemimiz olmayacak:) bir oturuşta 4-5 tane yeyince 700-800 kalori oluyor
o hareket bence de faydalı, ben de en fazla yanmayı o harekette hissediyorum. zamanla kaslarım açılır muhtemelen.
biraz daha erken yesen bence de erirdi ama dert etme yani artı olmaması da süper bence.
afiyet olsun canım. rüyanda ne gördün Allah hayırlara çıkarsın.
evet canım eşim askerdeydi, gerçi hala asker:) bugün son günü. Allaha şükürler olsun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
regl düzensizlikleri çok etkiliyor maalesef. imkanın varsa bir doktora görün bence. başka bir sorundan kaynaklanmasın düzensizlik. şişlik yapıyordur o şimdi.
menümü unutmadan yazayim
kalkar kalkmaz
1 bardak elma sirkeli ilik su
kahvalti
2 kitir ekmek (kalori=35+35=70)
sürmeli balik (kalori= 25)
az yagli kasar peyniri (kalori= 40)
ara
1 mandalina
ögle
yarim tabak salata (yesillik, salatalik, domates, brokoli)
yarim dilim kepekli ekmek
haslanmis uskumru (3 kücük kesilmis dilim seklinde 1 dilim cavdar ekmegin üzerine koyup yedim)
1 bardak yagsiz süt
ara olarak sakiz cigniyorum.. bugün arabayla geldim ise, ama arabayi birakip biraz yürüyüs yapmayi düsünüyorum, eger halim kalirsa
is yerinde merdiven maratonuma baslayacam, insallah cok isim olurda ayaklarim biraz calissin (bunu dilemek ne kadar tuhaf)
bezelyeleri saymana gerek yok canımsayalım dediysem o kadar da değil:) bu arada eğer yapabiliyorsan öğlenleri yemek yeyip akşamları salata yapsan daha iyi olur. ama kesinlikle yani zorunluluk değil. senin yaptığın gibi de olur. yemeği gündüz eritmek daha kolay diye öneri olarak yazıyorum. menün de dengeli. kuruyemiş-kuru meyve karışımcıları kervanına seni de aldık leblebi biraz dikkat etmen gereken bir kuruyemiş ancak her seferinde sadece bir çay tabağı kadar karışımdan yiyorsan bence problem yok.
Leblebıyı pek sevmem aslındada tok tutsun dıye dusunerek yıyorum zaten hergun sadece cay tabağına doldurup alıyorum fındık,kus uzumude olunca hepsı orantılı oluyo nerdeyse..valla burda okumasam kuruyemıs eklemezdım lısteye ama gercekten ıse yarıyo.bayabı oyalıyo hemde atıstırma yapmıs hissı oluyo
bende bazen iş çıksada hava alsam yürüyüş yapsam diyorum ama yoruluncada söylenmeye baslıyorum. bizede yaranılmıyo şekerim
aslinda kendimize bi program cizip haftada 2-3 gün yürüyüs yapmaliyim veya 1-2 saat spor yapmaliyim desek ve ona göre gitsek cok daha iyi sonuc aliriz bence.. artik öyle yapacagim ben.
haftada en az 3 gün en az 30 dk yürüyüs yapacam bu haftadan ihtibaren. bana katilmak isteyen gelsinyürüyüsü yapmayan cezali.. :)) bu sekilde birbirimize destek cikariz.. ne dersiniz?
teskere canım:) aşağıdaki mesajında görmüşsün zaten. darısı tüm bekleyenlerin başına. insan ayrılmadan yakında olanların kıymetini tam idrak edemiyor.rabiacım eşinin gelmesine çok sevindim. anladığım kadarıyla izine geliyor. terhisine çok kalmamaıştır umarım
krem peyniri çok severdim onu da dolabımızdan çıkartıyoruz ozmanform bisküvilerr konusunda benimde içim hiç rahat değil. ama şunu anladım ki kahvaltıyı iyi yapmak gerekirmiş. bugun herzamankınden daha iyi bı kahvaltı yaptım. bu saate kadar da iki fincan form çay biraz da badem yedim hala çok acıkmadım. şimdi öğle yemeği derdine düştüm ne yesem diye düşünüyorum.
senin mesajından sonra kaptan görünmüşayy canım izin değilmiş teskere alıyor ha. süpermiş çok sevindim senın adınagerçi sen şimdi eşinle hasret gıdermekten biz unutursun ama ne yapalım artık
bu arada kaptan bugun hiç görünmedi :26:
ben kendi adıma iyiyim, çok şükür canım. sen nasılsın, diyeceğim ama sabah sabah canın sıkılmış. ben anne olmadan önce de çok üzülürdüm ama anne olduktan sonra kesinlikle çocuklarla ilgili en ufak olumsuz habere dayanamıyorum. bu yüzden izlemiyorum bu tarz haberleri. face'de de muhtemelen beklemediğin bir videodan izlemişsindir. dua et canım, ben ancak küçücük yavruları allaha emanet edince rahatlıyorum.nasılsınız 13. takımın güzelleri. anca gelebiliyorum kusura bakmayın,içim çok tuhaf yazmak istemedim. bu inşallah herkesler iyidir,bende idare ediyorum,şu boğaz ağrım bir türlü geçmedi,bugün en iyisi pastil alayım.içimdede tuhaf bir sıkıntı var,sabah bir ara face girdim çocuk istismarını paylaşmışlar,asabım bozuldu. valla yalanım yok bedduada ediyorum ama sonra o yavrular için dua ediyorum, sinirlendim ya nikotine ihtiyacım var ama akşamı beklicem malesef.
afiyet olsun canım. tavuk seviyorsan sıkılmazsın. kırmızı et niye tercih etmiyorsun? yasaklı bir gıda değil. tabiki pişme yöntemi önemli ama kırmızı et de önemli bir protein. haftada birkaç gün evden tavuk olmayan yemek getirdiğin zaman sıkılmazsın inşallah zaten:)ben öğle yeme3ğimi yedim arkadaşlar. 1porsiyon tavuk sote ve 1 kalınca dilim ekmek.
şimdi de form çayımı içecem.
ya ben kaç gündür tavuk yıyorum sürekli. hadı kırmızı et yemeyim diyorum ama tavuk da bıkkınlık getirmez insallah:26:
öyle ya, şimdi az kaldı ama heyecan daha çok arttı:) kazasız belasız gelsin de.tamam canım yarında tebrik ederim
yeterki gelsin kollarına sağ salim canım güç olmasında
sigara içiyormuydun kaptan içiyosun galiba:44:
afiyet olsun canım. leziz bir yemekmiş. haftasonu iyi yemek pişirmişsin bunu da anlıyoruz burdan:)selam kızlar
öğle yemeğim
1 tabak çorba
2 dilim ekmek
ıspanak yemeği (1 tabak)
yoğurt yarım kase
canım, inşallah gelir çabucak. adet düzensizlikleri zor. Allah yardımcın olsun.cok şişkinim gercekten kızlar ya gitmistim daha once doktorada ama gecıci cozuldu sonra yıne duzensız..bakalım sımdılık 10 gun gecıktı,kımbılır daha nezaman gelır..
Aminn inşallah, Allah seni de sevdiğine kavuştursun canım. duaların için teşekkür ederim.zaten baklavayi sevmem pek, 1 tane yedim mi yetiyor benim icin
evet haklisin, zaten egzersiz yaptigimizda eger yanma hissediyorsan o hareketin dogru yaptigimiz demektir.
ayy kiz Allah sevdigine hemen kavustursun, cok sevindim yaa, darisi tüm hasretlik ceken sevenlerin basina insallah
hımm afiyet olsun. öğle yemeğin iştah kabartıcı duruyor. aşırı balık düşkünüyüm ben sanırım:) yurtdışında yaşama durumu olursa danimarkada yaşayım bari yaw:)) kahvaltılık balık bile var.menümü unutmadan yazayim
kalkar kalkmaz
1 bardak elma sirkeli ilik su
kahvalti
2 kitir ekmek (kalori=35+35=70)
sürmeli balik (kalori= 25)
az yagli kasar peyniri (kalori= 40)
ara
1 mandalina
ögle
yarim tabak salata (yesillik, salatalik, domates, brokoli)
yarim dilim kepekli ekmek
haslanmis uskumru (3 kücük kesilmis dilim seklinde 1 dilim cavdar ekmegin üzerine koyup yedim)
1 bardak yagsiz süt
ara olarak sakiz cigniyorum.. bugün arabayla geldim ise, ama arabayi birakip biraz yürüyüs yapmayi düsünüyorum, eger halim kalirsa
is yerinde merdiven maratonuma baslayacam, insallah cok isim olurda ayaklarim biraz calissin (bunu dilemek ne kadar tuhaf)
Leblebıyı pek sevmem aslındada tok tutsun dıye dusunerek yıyorum zaten hergun sadece cay tabağına doldurup alıyorum fındık,kus uzumude olunca hepsı orantılı oluyo nerdeyse..valla burda okumasam kuruyemıs eklemezdım lısteye ama gercekten ıse yarıyo.bayabı oyalıyo hemde atıstırma yapmıs hissı oluyo
canım, oğluşum küçük her zaman yürüyemiyorum yoksa sana zevkle katılırdım. ama seni seve seve takip ederim:)aslinda kendimize bi program cizip haftada 2-3 gün yürüyüs yapmaliyim veya 1-2 saat spor yapmaliyim desek ve ona göre gitsek cok daha iyi sonuc aliriz bence.. artik öyle yapacagim ben.
haftada en az 3 gün en az 30 dk yürüyüs yapacam bu haftadan ihtibaren. bana katilmak isteyen gelsinyürüyüsü yapmayan cezali.. :)) bu sekilde birbirimize destek cikariz.. ne dersiniz?
pilates konusunda kendini kanatsız melek'in kollarına bırakabilirsin canım:)ahh keşke yapabilsek öyle bişey canım ama malum kış şartları hava çok erken kararıyor. işten çıktığımda zaten hava kararmış oluyor. yemek yap ye evi toparla çamaşırı ütüsü zaten hiçbişeye zaman kalmıyor ki. çoğu zaman kanepede uyuyakalıyorumama yaz olsa hava 8 den önce kararmıyor herşeye zaman yeter. tabi senın vaktın uygunsa mutlaka yap canım çok yararını görürsün. yazın ben işten eve yürüyerek gidiyordum eşimle nasıl faydası olduğunu şimdi anladım kış geldi şiştik fikir çok güzel aslında bence sana katılacak arkadaşlar çıkar
ben de platese başlamaya karar verdim. ebru şallının cd lerini yüklüyorum şuan. sen bu konuda tecrübelisin. 2. dvd sını buldum onu yukluyorum. 1. dvd sı ındırılmıyor. onu da vcd cide kopyaltcam . bu hafta eşim gece 2de gelecek o gelene kadar plates yapacam. umarım becerebilirim. sıkılıp bırakmaktan korkuyorum. :26:
teskere canım:) aşağıdaki mesajında görmüşsün zaten. darısı tüm bekleyenlerin başına. insan ayrılmadan yakında olanların kıymetini tam idrak edemiyor.
evet, krem peyniri çıkar. geleneksel beyaz peynir gibisi yok:) onun da bulursan yarım yağlısını önermişti dosba. diyetisyenler öyle öneriyormuş.
sıkı kahvaltının faydalarını görmeye başladın canım. günün en güçlü yapman gereken öğünü kahvaltı. inşallah bunu alışkanlık haline getirebilirsin.:81:
senin mesajından sonra kaptan görünmüş
afiyet olsun canım. tavuk seviyorsan sıkılmazsın. kırmızı et niye tercih etmiyorsun? yasaklı bir gıda değil. tabiki pişme yöntemi önemli ama kırmızı et de önemli bir protein. haftada birkaç gün evden tavuk olmayan yemek getirdiğin zaman sıkılmazsın inşallah zaten:)
.
ahh keşke yapabilsek öyle bişey canım ama malum kış şartları hava çok erken kararıyor. işten çıktığımda zaten hava kararmış oluyor. yemek yap ye evi toparla çamaşırı ütüsü zaten hiçbişeye zaman kalmıyor ki. çoğu zaman kanepede uyuyakalıyorumama yaz olsa hava 8 den önce kararmıyor herşeye zaman yeter. tabi senın vaktın uygunsa mutlaka yap canım çok yararını görürsün. yazın ben işten eve yürüyerek gidiyordum eşimle nasıl faydası olduğunu şimdi anladım kış geldi şiştik fikir çok güzel aslında bence sana katılacak arkadaşlar çıkar
ben de platese başlamaya karar verdim. ebru şallının cd lerini yüklüyorum şuan. sen bu konuda tecrübelisin. 2. dvd sını buldum onu yukluyorum. 1. dvd sı ındırılmıyor. onu da vcd cide kopyaltcam . bu hafta eşim gece 2de gelecek o gelene kadar plates yapacam. umarım becerebilirim. sıkılıp bırakmaktan korkuyorum. :26:
Aminn inşallah, Allah seni de sevdiğine kavuştursun canım. duaların için teşekkür ederim.
hımm afiyet olsun. öğle yemeğin iştah kabartıcı duruyor. aşırı balık düşkünüyüm ben sanırım:) yurtdışında yaşama durumu olursa danimarkada yaşayım bari yaw:)) kahvaltılık balık bile var.
ancak diyetteysen böyle tuhaf isteklerin normal olur sanırım:) ben de hadi inşallah diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?