Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gunaydın kızlar. ya ben hasta oluyorum
dün akşam yaarım tabak kuru fasülye ve bır tane kabak mücver yedim. bozulmaya yuz tutmuş bır tanecık kabağım kalmış dolapta onu değerlendıreyım dedim. çok az olduğu için fırını yakmadım. yağda kızarttım. ama dedğim gibi ufacık bir parca yedidm. kalanı eşim götürdü
yemekten sonra da 1 muz yedim cevizli ve tarcınlı. inanın gun içinde ne yediğimi hatırlamıyorum. kafam kazan gibi.

sabah limonlu sıcak su içtim boğazlarım yumuadsın diye.
suan buroda kahvaltı yapıyorum. simit yağszı peynır çay ile

13. takımın güzel bayanları nerelerdesiniz ya kimse yok nazar mı değdi topiğimize :97:

Gunaydın kızlar herkezler ıyıdır ınsallah..Plastıkcım resımlere baktımda tamda benım vıcuutume benzeyen bı kadın vardı boyle tayt gıbı bısey gıymıs ustundede bustıyer benzerı bısey var.Yaglar boyle fırlamıs lastıkten katmer katmer heh ıste onu kendıme yakın buldum
Kadın manken olmus be sonra bıkınıyle manyak guzel olmus..Oncekı halıne yakınımda sımdıkı halının yanından gecermıyım bıgun bılemıyorum:)
Dun aksam kofte yaptım valla canım cektı yanı sonunda 4 kofte bol salata yedım.kızımla esıme patates kızartması,pılavda yapmıstım ama sadece bı catal patates yedım onada 2 tane denk geldı tabı kısmetımdır dıyıp 2 sınıde yedım ama pılava dokunmadım valla bıde ayran ıctım..
Bu sabahta bı haslanmıs yumurta bı kk peynır yarım ekmek 5 zeytın ve yesil cay.
Evdede cok ısım var valla bıde pazarda var bakalım bugun gene yogunum ama gorusuruz canlar

Rabıacım oglusun nasıl oldu merak ettım? Bıde menunu okudum yıne supersın..
Dosbacım bebıs onu yıyım bunu yıyım deme cunku onlar annenın vucudundan tuum ıhtıyaclarını karsılıyolar.Kalsıyum,proteın herneyse oyuzden mesela kalsıyumunu eksıksiz al yoksa bebek cektıgı icın sen eksık kalırsın ve dıs saglıgın bozulur gıbı gıbı..Saglıklıca alırsın ıns.bebısını kucagına

slm kızlar nasılsınız
sabah kalktık geç kalktık gece uyuyamadım gökgürültüsü ve şimseklerde elektirikte gitti korkutucu bir geceydii eşimde yoktuu((
sabah ne yedim yazayımm
hiç bişey nerdeyse
1dilim ekmek 2 zeytin
şimdide 2negro yedim ela yiyodu cnm istedii(
öğlen pırasa yiyeceğiimm

meraba arkadaşlar bende gunluk yürüyüşiümü yapıp geldimm işte. iki banka bı devlet dairesi falan

öğle yemeğimi de şimdi yedim bir kase mercimek çorbası bir dilim ekmek

ara öğünüm yok bugun sabah simitle kuvvetli bı kahvaltı yaptım iyi geldi. öğleden sonra ara öğün yaparım artık. zaten boğazlarım acıyo

merhabalar herkese.
ben güneş.kilo verme yarışmasına katılmak istiyordum ve açıkçası bu kadar hızlı bi cevap beklemiyodum=) takıma girebilmek için ne yapmalıyım?

merhabalar herkese.
ben güneş.kilo verme yarışmasına katılmak istiyordum ve açıkçası bu kadar hızlı bi cevap beklemiyodum=) takıma girebilmek için ne yapmalıyım?

canım hoşgeldin aramıza. takım kaptanımız ad1 yardımcı kaptanımızda neyneyse. ad1 bu aralar rahatsız ama neyneyse az sonra gelip sana kurallardan bahseder.
öncelikle senden kendını tanıtmanı isteyecektir. boy kilo yaş vs.

allahım hasta olmak istemiyorummmmmm :78: boğazlarım için öneriniz varmı arkadaşlar hangı ilacı alayım . önlem almazsam bittim ben :2: :2:

selam kızlar öğle yemeğim
3yk etli pataes yemeği
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek

biraz çikolata

itiraf ediyorum çikoloata biraz değil
bu napoliten çikolata oluyo ya ülkerin içinde minik minik 8 tane oluyo eşime kızdım sinirimden yidim hepsini

ayy bende bayılırım onlara sütlü sütlü ama sende çok yemissin hayatım barı bi iki tane yeseydin 8 tane diyorsun neyse neyse şimdi bi yürüyüş yapar eritirsin sen onu. eşine kızıp sinirini kendınden çıkartmışşın yıne

tamam hemen başlıyım o zaman.öncelikle bir an önce takıma katılmak ve sizlerinde desteğiyle kilo vermek istiyorum.adım güneş.20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve 164 boy,63 kiloyum. 55 kilo olabilmek istiyorum.hızlı ve çabuk verilen kiloların çabuk alındığının farkındayım.sağlıklı bi diyet +yürüyüş yada sporla kilo verebileceğime inanıyorum:)

kızlar günaydın gecikme için özür dilerim( dün aksam bisiklet dersine gittim(ayakta cevirilen bisiklette hoca hız ayarlaması yapıo yönlendirio sizi 1 saat pedal cevirince haliyle cnm cıktı:) sonra ders calısıyım derken uyuyakalmısım.smdide yeni kalktm(saat farkı)
bugunde spora devam =)

umarım bu sefer alıntı yapmayı basarmsıımdr:))
canım genellikle okulun yemekhanesinden yiyorum cnku yemekhanenin ucreti önceden ödenmiş oluo bide cep harclıgım biraz sınırlı oldugundan ve mutfakta ortak oldugundan dısardan bişi alıp pişirmek pek tercihim diil :/ malesef yemekhanede balık çok verilmio dana etide bi o kadar az:/ ucuz diye domuz eti verilio onuda ben yemiyorum zaten. o yüzden biraaz karbonhidrat agırlıklı oluyo diyetim ama sebze ve salatayla dengelemeye calısırom.. ben virginiadaym:)

evet canım ona kızdım kendime ettim

Son düzenleme:
ee bende yenikentte okudum. aynı okuldanız belkıde? sen kaçlısın masal? ben 86lıyım muhtemelen sen daha sonraları mezun oldun benden
91liyim canım ben.
Hangi okuldan mezunsun kiii???

Kıyamam yaa ..
Sarıl o tatlı kızına uyu Eminecim ..

allahım hasta olmak istemiyorummmmmm :78: boğazlarım için öneriniz varmı arkadaşlar hangı ilacı alayım . önlem almazsam bittim ben :2: :2:

thylolhot çok yii geliyor bana.
Ama bence bitki çayları ve c vitamini de almalısın.

itiraf ediyorum çikoloata biraz değil
bu napoliten çikolata oluyo ya ülkerin içinde minik minik 8 tane oluyo eşime kızdım sinirimden yidim hepsini

Ne yaptın 8 tana mi?
Eşin taktı mı sence o .çikolataları yediğini kendine yapmışsın Nİhancım

Gangi şehirdesin :)

selamlar kızlar,

bugün oğlum çok hasta. o yüzden giremiyorum foruma.

@guzgunesi, hoşgeldin canım. oğlumun hastalığından ilgilenemedim ama arkadaşlar sana bilgi vermişler. takım kurallarını bulup kopyalayım ben de.

slm kızlar nasılsınız benim eğitim başladı o yüzden portalı takib edemeyeceğim bu nedenle daha başlamadan ayrılmak durumundayım kusura bakmayın eğitim den sonra görüşmek ümidiyle şimdilik hoşçakalın bye

bizimle birlikte istediğin kiloya ulaşabılırsın canım. öncelikle her gun yediğin herşeyı yazacaksın. buna yememen gerekn ama yediğin şeyler de dahil atabı bizlerin yazdığı yorumlarada katılman gerekiyor. el birliğiyle başarıcaz inşallah. ben daha 3 haftadır burdayım 2 kg kadar verdim. benımkı bıraz yavaş oluyo malesef :26:
1 hafta deneme süren var eğer paylaşımların ,katılımın beğenılırse gruba dahil oluyorsun. her cuma sabah 11,30a kadar da yeni kilonu söylüyorsun. böylece hem gruplar arası hemde bıreyselde bırıncımız çıkıyor ortaya .
ayy ne çok konuştum normalde bunları söyleyen neyneyse olurdu ama bu seferlık benle idare edin :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…