- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
kızlar sağolun dostlar sağolsun hep düzene giriyorum bi vefat haberı alt üst oluyorum anlamadım gitti uyku tutmadı bı bakayım dedim bi resimler buldum hemen paylaşmalıyım dedim arkadaşlarımla motive olsun bende yarın alışverişimi yapıcam yine biraz işlerim kaldı babamın vefatında yarım kalan işler onları tamamlıycam sgk falan yine koşuşturmaca öpüyorum hepinizi özledim burada sohbeti
arkadaşımdı vefat eden bu arada
Foto Galeri: Bu değişimlere inanamayacaksınız! - 1 - Timsah.com
merhabalar herkese.
ben güneş.kilo verme yarışmasına katılmak istiyordum ve açıkçası bu kadar hızlı bi cevap beklemiyodum=) takıma girebilmek için ne yapmalıyım?
canım hoşgeldin aramıza. takım kaptanımız ad1 yardımcı kaptanımızda neyneyse. ad1 bu aralar rahatsız ama neyneyse az sonra gelip sana kurallardan bahseder.
öncelikle senden kendını tanıtmanı isteyecektir. boy kilo yaş vs.
chinese noodles yani:) onlar pek masum sayılmaz ama öğrencisin tabi. biz genelde karbonhidrat yerine proteine ağırlık veriyoruz. eğer tavuk vs tüketiyorsan ideal olur. helal et, ayrımı gözetiyor musun, bilmiyorum. normal marketlerde tavuk ucuz sayılır amerikada. ama helal marketlerde biraz pahalıydı. balık yiyebilirsin ayrıca. balık çok pahalı da sayılmaz. gerçi yaşadığın bölgeyi bilmiyorum. ben utah'da 1 yıl yaşadım. o bölgeye göre konuşuyorum:))
evet canım ona kızdım kendime ettimayy bende bayılırım onlara sütlü sütlüama sende çok yemissin hayatım barı bi iki tane yeseydin 8 tane diyorsun neyse neyse şimdi bi yürüyüş yapar eritirsin sen onu. eşine kızıp sinirini kendınden çıkartmışşın yıne
91liyim canım ben.ee bende yenikentte okudum.aynı okuldanız belkıde? sen kaçlısın masal? ben 86lıyım muhtemelen sen daha sonraları mezun oldun benden
slm kızlar nasılsınız
sabah kalktık geç kalktık gece uyuyamadım gökgürültüsü ve şimseklerde elektirikte gitti korkutucu bir geceydii eşimde yoktuu((
sabah ne yedim yazayımm
hiç bişey nerdeyse
1dilim ekmek 2 zeytin
şimdide 2negro yedim ela yiyodu cnm istedii(
öğlen pırasa yiyeceğiimm
allahım hasta olmak istemiyorummmmmm :78: boğazlarım için öneriniz varmı arkadaşlar hangı ilacı alayım . önlem almazsam bittim ben :2: :2:
itiraf ediyorum çikoloata biraz değil
bu napoliten çikolata oluyo ya ülkerin içinde minik minik 8 tane oluyo eşime kızdım sinirimden yidim hepsini
tamam hemen başlıyım o zaman.öncelikle bir an önce takıma katılmak ve sizlerinde desteğiyle kilo vermek istiyorum.adım güneş.20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve 164 boy,63 kiloyum. 55 kilo olabilmek istiyorum.hızlı ve çabuk verilen kiloların çabuk alındığının farkındayım.sağlıklı bi diyet +yürüyüş yada sporla kilo verebileceğime inanıyorum:)
bizimle birlikte istediğin kiloya ulaşabılırsın canım. öncelikle her gun yediğin herşeyı yazacaksın. buna yememen gerekn ama yediğin şeyler de dahiltamam hemen başlıyım o zaman.öncelikle bir an önce takıma katılmak ve sizlerinde desteğiyle kilo vermek istiyorum.adım güneş.20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve 164 boy,63 kiloyum. 55 kilo olabilmek istiyorum.hızlı ve çabuk verilen kiloların çabuk alındığının farkındayım.sağlıklı bi diyet +yürüyüş yada sporla kilo verebileceğime inanıyorum:)
91liyim canım ben.
Hangi okuldan mezunsun kiii???
hoca ahmed
thylolhot çok yii geliyor bana.
Ama bence bitki çayları ve c vitamini de almalısın.
asprın c plus aldım suda eritilenlerden. iyi gelırmı kı. eve gıdınce ıhlamur yapacam. kocamda yok gece 2de gelecek. kıme nazlanacam ben şimdi :26:
QUOTE]
Bu arada kızlar hamburger ekmeğinin kalorisine baktım.
52 kalori yazıyor paketinde.seninde aklına takıldı demi eğer 52 ise iki ekmek 104 kalori bide bunun köftesi falan var:44:amann en iyisi sadece köftesini yemek
geçmiş olsun rabıacım. bende hastayım biri de benımle ılgılense :94:selamlar kızlar,
bugün oğlum çok hasta. o yüzden giremiyorum foruma.
@guzgunesi, hoşgeldin canım. oğlumun hastalığından ilgilenemedim ama arkadaşlar sana bilgi vermişler. takım kurallarını bulup kopyalayım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?