hahah ister istemez başlıyormuş kaçamaklar:)) bir de adam yeni askerden geldi gayet rahat yiyorevet ıhlamur iyi gelir ama içmiyor demek yaramaz
inş hemen atlatır rabiacım
eşim geldi kaçamak başladı diyorsun
sağol canım öyle oldu
ay canınmı çekti canım ya burda olsan gönderirdim hemen
ya ben hamburger sevmiyorum başka seçenek olmadığı için yedim dışardaydım
inş yakmışımdır valla
afiyet olsun canım. bu hafta yemek yapmadın sanırım:) artık akşama halledersin yemeği inşallah.öğle yemeğim
1 dilim kızarmış ekmek
peynir zeytin
öğlen eve gidemedim burde geçiştirdim
bizim takımın kızları hepten köfteci oldu:)) e ben de markete gidince kıyma alayım bari, böyle olmayacak:)öğle yemeğinde salçalı köfte yiyecem ama hala gelmediii
sana da merhabalar canım. göremeyince merak etmiştim ben de. bugün kontrole gideceğinizi unutmuşum. inşallah iğneye başlama durumu olmaz.Gunaydın kızlar nasılsıniz bakalım yenı haftamız hayırlı olsun hepımıze..Gecmısı bı cırpıda okudum valla kızlar ufaktan kacırmısız ama sporlar ıhmal edılmemıs yinede ıyıkı..cok sukur ben kaçırmadım vaktim yok malesef suan menulerimı yazamıycam ozur dılerım kızımı kontrole goturcem ıgne vermez ıns.yanı ıyılesmeye baslamıstır..ama benım haftasonu ıyıdı dişarıda cıkmadık cunku onun etkısıde oluyo kacamaklarda bence..bu arada dun sabah regl oldum cook sukur rahatlamaya basladı karnım. Bu sabahta omlet yaptım bı yumurtadan,domates 4 zeytın le kahvaltı yaptım. Yarım saat tv8de ebru sallıyla calıstım yıne..ardından yesıl cay.sımdıde bı elma yıyorum.gıyınıp cıkıcam gorusuruz canlar mesaj acele geldı kusura bakmayın. Hee bıde Asumancım cok gecmıs olsun bı ay onceydı sanırım aynen boyle olmustum mahvolmustum! Kesınlıkle dınlenmek ıcın hemen fırsat bul kendıne..Rabıacım valla cocuklar hep boyle galıba bu aralar doktorun kapının onu cocuk dolu..Ins.daha fazla kotulemez yavrum..neyse cıktım ben gorusuruz
geçmiş olsun eminecim, 2 ev kazası atlatmışsınız. elektrikde bir düzensizlik var herhalde, birden fazla akım geldiğine göre.ayy ben geldimm ama bakıp cıkıcmm
neler yaptım neler pirize süpergenin fişinitaktımm bommmm ateşler felann ödüm koptuu
sartel atmışş evdeki baktımm daha apartmanın dışındakide atmışş korktumm eşimi aradımm
ela ağlar televizyon yok diye sonra 3lü pirizi başka yere takayımm dedim odaa aynı sekill boommm
10dk sonra eşim geldi allahtan anlarr baktıı yanmış akım fazla gelmiş diyo benle ilgili değilmişş yanii 2 prizde yaptı öğlen gelince malüm daha yemek yapmamıştım hemen makarna kıymalı sos yaptımm bende yedimm 6kaşıktı 1tabak olduu doydumm bol kıymalıı
yeşil cayımı içeceğimm
işler druyoo bakalımm yapacağımm artıkk havada akötü yapasımda yokk yavaş yavaş yaparım artıkk
kötüymüş ya o ne biçim salçalı köfteymişeminecim ucuz atlatmıssın elektriik şakaya gelmezöğle yemeğinde çok güzelmiş. bana salçalı köfte diye 3 tane minicik köfte getirmişler. tabağın gerisi salçalı yağlı su. ben onla doyarmıyım canım yanında iki dilim ekmek yedim mecburen. neyse salçalı köftelerini tecrübe etmiş oldum bi daha sipariş edilmeyecek
sorma nihancım ben kalkıyorum eşimle kahvaltı yapıyorum o kapıdan çıkıyo bende direk yatağa :)) valla 12ye geliyodu tel ile uyandım :))günaydın dosbacım nasılsın nasıl gidiyor:97:
yine ikimiz açtık burayı kız uyusana
canlar merhaba
inşallah herkes iyidir.ben hiç iyi değilim. cumartei akşamından bu yana aşırı mide bulantısı ve bağırsak enfeksiyonuyla uğraşıyorum,şuan işyerindeyim ve zerre kadar halim yok. kdv nin son günü diye gelmek zorunda kaldım. halsizliğim ve mide bulantım artarsa dr.a gidip rapor alıp oradan eve geçerim.
dün 2 defa acile gittim,resmen ölüyorum sandım. su bile içsem gidip çıkardım. şuan sıvı alabiliyorum ama yemek yemem mümkün değil. bugün uğrayamayabilirim beni idare edin canlar.
hepinizi çok öpüyorum,kendinize dikkat edin çorap giyin,sıkı giyinin. hoşçakalın.
elacım geçmiş olsun canımayy ben geldimm ama bakıp cıkıcmm
neler yaptım neler pirize süpergenin fişinitaktımm bommmm ateşler felann ödüm koptuu
sartel atmışş evdeki baktımm daha apartmanın dışındakide atmışş korktumm eşimi aradımm
ela ağlar televizyon yok diye sonra 3lü pirizi başka yere takayımm dedim odaa aynı sekill boommm
10dk sonra eşim geldi allahtan anlarr baktıı yanmış akım fazla gelmiş diyo benle ilgili değilmişş yanii 2 prizde yaptı öğlen gelince malüm daha yemek yapmamıştım hemen makarna kıymalı sos yaptımm bende yedimm 6kaşıktı 1tabak olduu doydumm bol kıymalıı
yeşil cayımı içeceğimm
işler druyoo bakalımm yapacağımm artıkk havada akötü yapasımda yokk yavaş yavaş yaparım artıkk
kötüymüş ya o ne biçim salçalı köfteymişsadece köftesini yemekle iyi yapmışsın. ekmek çok duruyor ama akşam ekmek yemezsen sorun olmaz canım. yine de afiyet olsun:)
ayy geçmiş olsun ALlah korusun elektirk şakaya gelmezayy ben geldimm ama bakıp cıkıcmm
yeşil cayımı içeceğimm
sağol canım yapmadım valla akşama eve gidince yapıcam artıkhahah ister istemez başlıyormuş kaçamaklar:)) bir de adam yeni askerden geldi gayet rahat yiyorben ancak elimde bir bardak suyla bakıyorum
ben de normalda hayatta hamburger aramam ama bu diyet beni bu hale getirdiolmadık ne varsa lezzetli hale geliyor gözümde:) ben de ödül gibi düşündüm artık. inşallah 65'i görünce
afiyet olsun canım. bu hafta yemek yapmadın sanırım:) artık akşama halledersin yemeği inşallah.
oh ne güzel uyu tabi dinlen :97:sorma nihancım ben kalkıyorum eşimle kahvaltı yapıyorum o kapıdan çıkıyo bende direk yatağa :)) valla 12ye geliyodu tel ile uyandım :))
ben de köfte delisi değildim ama insanın bazen iştahı açılıyor:)) bir de regl dönemlerime yakın bende iştah tavan yapıyor, ondan da olabilir.ben üni. de elektrikle ilgili bi bölüm okudum lise de öyle ama hala korkarım...eşim dalga geçer :))
2 kere lisede 1 kerede üni. de çarpılmışlığım varda :)) sen çok dikkat et kuzucuğun yaklaşmasın
köfte geçen gece canım çekti dün eşim yiyelim dedi yooookkk...
valla kendimi anlamaz oldum :))
bu ara meyve ve karbonhidratlılara bi düşkünlük başladı(
meyve iyide diğerlerini biraz az yemeye çalışıyorum
aynen öyle nihancım, yasak olunca çok tatlı geliyorsağol canım yapmadım valla akşama eve gidince yapıcam artık
zaten yasak ya ondan istiyordur canın zararlı ve yasak olmasa istemeyiz
65e gelirsinde ıslatırsın inş
melankolicim dikkat et kendine.herkeze iyi günler;
sınavımı iyi kötü çok şükür atlattım:44c miz bozuldu yiğenler çökertti,bu pc de abimin eşinin,bugün yolcu yani,bir süre topiğe uğrayamıycam,kaptancım salgın var senin hastalığın gibi,aman dikkat herkeze,ben bu arada tekrara hasta oldum öksürük var ve halsizlik
herkeze çok selam eder yanakcıklarınızdan öperim :))
aslında olabilir. yalnızca hamburger ekmekleri kaç kalori ona bakmak lazım. 2 tanesi çok aşırı olmuyorsa çok güzel bir alternatif bence canım. markete gidersem ben paketten bakayım kalorisine.ay bi hamburger muhabbetidir gidiyor canım çekti ya
acaba şu fırınlardakihamburger ekmeklerinden alsak içine de kendı yaptığımız köftelerden koysak keççap mayonez yerine de bol yeşillik marul falan koysak nasıl olur? bir öğün yemek işte. ekmekler çok mu gelir ki?
o ekmeklerin tadı biraz şekerimsi oluyor ya muhtemelen kalorisi bıraz fazladır. bende netten bakayım biaslında olabilir. yalnızca hamburger ekmekleri kaç kalori ona bakmak lazım. 2 tanesi çok aşırı olmuyorsa çok güzel bir alternatif bence canım. markete gidersem ben paketten bakayım kalorisine.
canım çok sevindim kızına geçmiş olsunBen geldım kızlar cok sukur kızıma ıgneye gerek kalmadı:) baya gecmıs bıraz sol tarafta kalmıs antıbıyotıge devam..
Emınecım gecmıs olsun valla elektrıkten bende korkarım hıc sakası yoktur aman aman.
Cok acıktım valla aksamdan mantarlı tavuklu sotem vardı onu ısıtıyım ufak caplı bı salata yaparım bıde tamamdır.hadı gec olmadan yıyım kızlar gorusuruz gene
hayırlı yolculuklar masalcım :80::80:Kızlar merhaba nasılsınız?
Eskişehir'e gidiyorum yola çıktım şimdi.
Eminecim görmesin içi gidiyor Eskişehir deyince ..
Kaptancığım geçmiş olsun baya kötüsün sanırım rapor falan alsan nasıl olur?
Neyneysecim oğlun bir önce iyileşir umarım.
Yine hepimizde bir hastalık durumları var ..
plasticwoman'ı göremedim o nasılki?
Dosbacım iyisin dimi ?
haydi gözün aydın sedefçim, derin bir oh çekebilirsin şimdi:)Ben geldım kızlar cok sukur kızıma ıgneye gerek kalmadı:) baya gecmıs bıraz sol tarafta kalmıs antıbıyotıge devam..
Emınecım gecmıs olsun valla elektrıkten bende korkarım hıc sakası yoktur aman aman.
Cok acıktım valla aksamdan mantarlı tavuklu sotem vardı onu ısıtıyım ufak caplı bı salata yaparım bıde tamamdır.hadı gec olmadan yıyım kızlar gorusuruz gene
hayırlı yolculuklar masalcım.Kızlar merhaba nasılsınız?
Eskişehir'e gidiyorum yola çıktım şimdi.
Eminecim görmesin içi gidiyor Eskişehir deyince ..
Kaptancığım geçmiş olsun baya kötüsün sanırım rapor falan alsan nasıl olur?
Neyneysecim oğlun bir önce iyileşir umarım.
Yine hepimizde bir hastalık durumları var ..
plasticwoman'ı göremedim o nasılki?
Dosbacım iyisin dimi ?
canım, internet güvenilir olmuyor. direk pakete bakmak lazım. adet veya porsiyon olarak yazar. hatta elinden geliyorsa evde de çok rahat sandviç ekmeği yapabilirsin. çok daha sağlıklı ve az kalorili olur sanırım:)bu arada 28 gr hamburger ve sandwic ekmeğının kalorisi 83müş. ama bu tek mi yoksa çift ekmek mı bılmıyorum.
canım, internet güvenilir olmuyor. direk pakete bakmak lazım. adet veya porsiyon olarak yazar. hatta elinden geliyorsa evde de çok rahat sandviç ekmeği yapabilirsin. çok daha sağlıklı ve az kalorili olur sanırım:)
onu pofurdatmak için kesin katkı maddesi ekliyorlardır ama ben evlendiğim ilk yıllarda yapıyordum mis gibi kokuyordu. tarifi aklıma gelmedi ama internette bence çok rahat bulursun.aa süper olur evde nasıl yapacam. hamur yoğurmayı biliyorum ama tarifini bilmiyorum. yıne öyle puf puf oluyormu
onu pofurdatmak için kesin katkı maddesi ekliyorlardır ama ben evlendiğim ilk yıllarda yapıyordum mis gibi kokuyordu. tarifi aklıma gelmedi ama internette bence çok rahat bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?