Ayy Neyneysecim kötü dediğin menü bu mudur ya?
Ne diyeyimki sana :)
Hmm anladım..
Normalde orada mı yaşıyorsunuz okul için mi?
Sorguda gibi hissettirmiyorum değil mi?
Menünde gayet güzel.
ama erişteyi nasıl yaptın yağlı mı?
Cidden tam bir şans ...
Günaydın tatlımmm ..
Senin burda ne işin var o saatte bebişinle uyusanız ya :)
hayırlı yolculuklar masalcım :80::80:
Annem de spora başlamış Dosbacım ..masalcım iyiyim çok şükür yaramaz bi durum yok
ii yolculuklar diliyorum canım... kaçamaksız güzel bi dinlenirsin artık
anne yemeklerine nasıl dayanacaksın bilmem :))
gel masalcım gel yağmurla birlikte gel
evet ya plastık kayıplara karıştı çok da hızlı gıdıyordu aslında ama umarım diyetını bırakmamıstır.
bu arada 28 gr hamburger ve sandwic ekmeğının kalorisi 83müş. ama bu tek mi yoksa çift ekmek mı bılmıyorum.
haydi gözün aydın sedefçim, derin bir oh çekebilirsin şimdi:)
ben de mantar sote yapıcaktım ama güzel mantar bulamadım. tavuk da dolapta bekliyor. en kısa zamanda mantar almam lazım.
hayırlı yolculuklar masalcım.
kalırım falan diyordun ama dayanılmıyor memlekete değil mi:) sen eskişehirde de aktif vakit geçirirsin zaten canım. kardeşin de özlemiştir seni hem.
canım, internet güvenilir olmuyor. direk pakete bakmak lazım. adet veya porsiyon olarak yazar. hatta elinden geliyorsa evde de çok rahat sandviç ekmeği yapabilirsin. çok daha sağlıklı ve az kalorili olur sanırım:)
saolun kızlar dilekleriniz içinn evet ucuz atlattık korkarım elektiriktennn
bende kızıuyuttum yanına yattımm gök gürültüsü ve şimseklerr hava felaket
asumancım yok sanırımm dr gitti inş cabuk atlatır
masalcım eskişehire gidiyomuş cnm benim yerimede gezz benimde annemler gelcek haftaya salıı onun için fazla aramıyorumm esk suan martta gideceğim nasip olursa 2ay gezerim bol bol
dosbam nasılsın cnm bebiş nasıll bakalımm
nihancım sennasıldınn
rabiacım kacaklar yapıyomuşş herhalde ahh eşler yokmuu benim eşim 1ay olmasa asırı kilo veririm herhalde maşşalah güzel yer ve benide zorlar sacmalama ye felan derr onun için havta sonraını sevmiyorumm akşam bi nemze kurtarıyorumm(
seyhan cnm normal ekmekle yap cnmm sandaviç tabi tadını tutmaz ama napcan güzel seyler yasakkkk
:)
yapmurecrinn sevindim cnm kızın iyimiş sanırımm gecmiş olsun tekrardann bende akşama corba yapacağımm tarhana yaptımm eşimde yok bende içerim kızımla buğünü atlatırım öğlen kıymalı makarna
unuttğum kimse kalmamıştır inşş buralardayımm
istanbuldan gittim üniversite için lisede istanbuldaydım:))
yok cnm sorguda gibi hissetmiorm tabikide:))
erişte kutu erişteydi yani o çin eriştelerinden aslnda hazır kutu yemegi oldugundan çok saglıklı diil ama arkasında 190 kalori yazdıgı için bi defalıgına bir sorun görmedim.(üzerine sıcak su eklenip yapılanlardandı)
sabah meyveli yourtt ve müsli yedim herzmnki gibi ama gec yedigim için şimdi arayı atlıorm. ögle ve aksm yemeklerimi sonra yazıcam:)
1
elacım bende bebişte iyi... yavaş yavaş kilo almaya başladım
sabahları pek yiyemiyorum ama akşamları iştahım yerinde oluyor(
masalcım annenin spora başlaması harika bişi... çok motive olursunuz şimdi
kızlar selam cenazedeydı koşuşturmaydı gelemedim karmakarışık bir hafta geçirdimsporda yapamadım doğru düzgün ama bugun başladım tekrar bu hafta yine koşuşturmaca gecicek sonra iş başı düzene giricem ihmal etmiycem sizi
bugun sabah : 1 dilim ekmek beyaz peynır
sonra dışardaydım butun gunun bankada gectıbır sımıt sonra koşa koşa spora spor sonrasıda salata yedim
cenazede olduğumdan yağ ölçümü yaptıramadım yarın yaptırıcam bitti programım bildiririm sizlerede
sen yine iyi yırtıyorsun eminecim ya:) ben de eşle diyet nasıl yapılır öğrenmeliyim sanırım:))saolun kızlar dilekleriniz içinn evet ucuz atlattık korkarım elektiriktennn
rabiacım kacaklar yapıyomuşş herhalde ahh eşler yokmuu benim eşim 1ay olmasa asırı kilo veririm herhalde maşşalah güzel yer ve benide zorlar sacmalama ye felan derr onun için havta sonraını sevmiyorumm akşam bi nemze kurtarıyorumm(
belki çok tarif denesen sen de hazırlara yaklaşırsın. yalnız ben uno'nun sitesine baktım. 1 adedi 100 küsür kaloriydi. 2 taneden yerine 1 taneyi ikiye bölerek yapsan belki yırtarsın:))evet baktım ınternete normal mayalı poğaca hamuru. ortasını bölüp içine istediğimiz malzemeyı koyuyoruz. bılıyorum onu. çokda severim ama yıne de hazırlar gıbı olmuyor. tazeyken tuketeceksın onu. dediğin gibi katkı maddesindendir
chinese noodles yani:) onlar pek masum sayılmaz ama öğrencisin tabi. biz genelde karbonhidrat yerine proteine ağırlık veriyoruz. eğer tavuk vs tüketiyorsan ideal olur. helal et, ayrımı gözetiyor musun, bilmiyorum. normal marketlerde tavuk ucuz sayılır amerikada. ama helal marketlerde biraz pahalıydı. balık yiyebilirsin ayrıca. balık çok pahalı da sayılmaz. gerçi yaşadığın bölgeyi bilmiyorum. ben utah'da 1 yıl yaşadım. o bölgeye göre konuşuyorum:))istanbuldan gittim üniversite için lisede istanbuldaydım:))
yok cnm sorguda gibi hissetmiorm tabikide:))
erişte kutu erişteydi yani o çin eriştelerinden aslnda hazır kutu yemegi oldugundan çok saglıklı diil ama arkasında 190 kalori yazdıgı için bi defalıgına bir sorun görmedim.(üzerine sıcak su eklenip yapılanlardandı)
sabah meyveli yourtt ve müsli yedim herzmnki gibi ama gec yedigim için şimdi arayı atlıorm. ögle ve aksm yemeklerimi sonra yazıcam:)
1
tatlım, en iyisini yapmışsın. git memleketine aillenle vakit geçir. ankara ekibine nasılsa döneceksin.Canım kalayım diyordum aslında ..
Ama baktım yorgunluktan ölüyorum Eskişehiri tercih ettim.
Doğru dürüst oturtmuyorlar yerimde Ankarada ..
inşallah canım.cumayı iple çekiorm tartılmak için:)))) inşallah bu sefer 7li rakamları görücem
plastic hoşgeldin. biz de merak ettik seni.kızlar selam cenazedeydı koşuşturmaydı gelemedim karmakarışık bir hafta geçirdimsporda yapamadım doğru düzgün ama bugun başladım tekrar bu hafta yine koşuşturmaca gecicek sonra iş başı düzene giricem ihmal etmiycem sizi
sonra dışardaydım butun gunun bankada gectıbır sımıt sonra koşa koşa spora spor sonrasıda salata yedim
cenazede olduğumdan yağ ölçümü yaptıramadım yarın yaptırıcam bitti programım bildiririm sizlerede
selamlar kızlar, menümü yazayım. vakit olursa geçmişe de bakarım inşallah.
kahvaltı: peynir, 4 zeytin, 2 çk reçel ve 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma, 1 portakal, 1 hurma
öğle: 1 kase tavuk çorbası, 1 tabak pırasa ve 2 yk yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay
akşamüstü: 1 kase pirinç çorbası
ara: 1 kase nar ve 2 ceviz
akşam: sarımsaklı yoğurtlu brokoli
ara: 2 kupa adaçayı, çay ve yarım avuç kadar siyah kuru üzüm ve 5 badem
Anneciğin de gelecek ne güzel sonra da sen gideceksin. Korkuyor mu ela gök gürültüsünden falan. Yerim ya ben onu ..[/QUOTE .!.:evet cnm annemler gelince iyi olcakta inş fazla kaçaırmam annem süper hamur işi yapar şimdiden nasıl kilomu sabit tutarım diye planlar yapıyorum
ela korkmuyoo alışkın yada daha korku bilmiyoo hiçç karanlıkk felan vız geliyoo
cnm benden sana tavsiye ilk 4ay alma zatenbebek kendi kendini besliyo demişti dr ben yediğimi cıkartıyodumm annem saolsun her ay 1kilo aldırdıı kaldığım sürede eskde keske 4kiloyu almasaydımm diyorumm keyfini cıkar hamileliğinn bol bol dinlen gezz son aylardada gezemiyonn yü ağırlaşıncaaelacım bende bebişte iyi... yavaş yavaş kilo almaya başladım
sabahları pek yiyemiyorum ama akşamları iştahım yerinde oluyor(
masalcım annenin spora başlaması harika bişi... çok motive olursunuz şimdi
cnm ben görmemişim sanırım başınsaolsun kim bilmiyorum amakızlar selam cenazedeydı koşuşturmaydı gelemedim karmakarışık bir hafta geçirdimsporda yapamadım doğru düzgün ama bugun başladım tekrar bu hafta yine koşuşturmaca gecicek sonra iş başı düzene giricem ihmal etmiycem sizi
iham etme bol bol gell beslenmenede dikkat et
cnmm bana diyosunda sen süpersinben kaçamaklat fazla yapıyomm sen düzenlli besleniyosun en aındannselamlar kızlar, menümü yazayım. vakit olursa geçmişe de bakarım inşallah.
sen yine iyi yırtıyorsun eminecim ya:) ben de eşle diyet nasıl yapılır öğrenmeliyim sanırım:))
yırtmıyorumm yaa yiyorumm yemesem iyidee benimki boy 170 kilo 82 oldu yeme diyorum artıkk ama takmıyooo
canım çok geçmiş olsuncanlar merhaba
inşallah herkes iyidir.ben hiç iyi değilim. cumartei akşamından bu yana aşırı mide bulantısı ve bağırsak enfeksiyonuyla uğraşıyorum,şuan işyerindeyim ve zerre kadar halim yok. kdv nin son günü diye gelmek zorunda kaldım. halsizliğim ve mide bulantım artarsa dr.a gidip rapor alıp oradan eve geçerim.
dün 2 defa acile gittim,resmen ölüyorum sandım. su bile içsem gidip çıkardım. şuan sıvı alabiliyorum ama yemek yemem mümkün değil. bugün uğrayamayabilirim beni idare edin canlar.
hepinizi çok öpüyorum,kendinize dikkat edin çorap giyin,sıkı giyinin. hoşçakalın.
iyiyim canım sen nasılsın benim hep aynı tas aynı hamamsaolun kızlar dilekleriniz içinn evet ucuz atlattık korkarım elektiriktennn
asumancım yok sanırımm dr gitti inş cabuk atlatır
masalcım eskişehire gidiyomuş cnm benim yerimede gezz benimde annemler gelcek haftaya salıı onun için fazla aramıyorumm esk suan martta gideceğim nasip olursa 2ay gezerim bol bol
dosbam nasılsın cnm bebiş nasıll bakalımm
nihancım sennasıldınn
seyhan cnm normal ekmekle yap cnmm sandaviç tabi tadını tutmaz ama napcan güzel seyler yasakkkk
:)
yapmurecrinn sevindim cnm kızın iyimiş sanırımm gecmiş olsun tekrardann bende akşama corba yapacağımm tarhana yaptımm eşimde yok bende içerim kızımla buğünü atlatırım öğlen kıymalı makarna
unuttğum kimse kalmamıştır inşş buralardayımm
afiyet olsun rabia süpersin vallaselamlar kızlar, menümü yazayım. vakit olursa geçmişe de bakarım inşallah.
başın sağolsun canım..kızlar sağolun dostlar sağolsun hep düzene giriyorum bi vefat haberı alt üst oluyorum anlamadım gitti uyku tutmadı bı bakayım dedim bi resimler buldum hemen paylaşmalıyım dedim arkadaşlarımla motive olsun bende yarın alışverişimi yapıcam yine biraz işlerim kaldı babamın vefatında yarım kalan işler onları tamamlıycam sgk falan yine koşuşturmaca öpüyorum hepinizi özledim burada sohbeti
arkadaşımdı vefat eden bu arada
Foto Galeri: Bu değişimlere inanamayacaksınız! - 1 - Timsah.com
günaydın dosba erkencisin yine canımgünaydııııııınnnnn
Geliyorum Seyyahcımm ...
Hatta yenikente de geleceğim sanırım.
Eski okulum oradaydı da ...
..
yavaş yavaş yap ozaman işlerini canım kendini yormadangünaydın nihancım
yok canım midem bulanmıyor çok şükür iyiyim
sende umarım iyisindir...bugün yatmayacağım işler birikti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?