Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar öncelikle sizlerden af diliyorum ay ben 3 gündür dışardayım herşeyi gördüm ya bir de eve dolu dolu aburuuk cuburuk aldık o yüzden gözüm kalıp sürekli aklımda olacağına ben onlardan yedim ve tiksinmiş durumdayım şuanda verseler asla agzıma sürmem:26: zaten karnım dolma düzeyini geçti çok agrıttı diyebilirim .sırf nefsimi birazda tiksindirmek için yedim .
sabah 1 ılık su bardağı suya elma sirkesi 1 yemek kaşığı dolusu koydum.
3 yk kadar gevrek tam tahıllı +yarım çay bardağı süt koydum yedim.
1 fincan 5i1 arada çay içtim kendim hazırladım.
kızlar bu yediğimden 3 saat sonra afedersiniz ben aburuk cuburuk bir tabak hazırladım bakalım ne yiycem nasıl vs diyerek tabaga 1çay bardağı antep fıstığı +10 tane kalpli cip ten koydum 1 tane eti cin koydum sonra ,2 dilim şu kibariyenin kim gelir reklamındaki kekten koydum.1 subardağı karışık meyvesuyu koydum +1 kase maraş tarhanası koydum ve oturdum dizi izlerken yedim arkadaşlar çok kötüyüm şuanda kızın valla herşeyi söyleyin :71:
çok tiksindim daha agzıma vurmam bu hafta asla sırf onun için yedim akşam yemek yemicem 1 litre su tükettim
birazdan yarım saat yürüyüş yapacağım akşam egzersiz ve mekiklerimi yaparım
1 elma ve greyfut yerim geceye kadar su miktarını 3 litre yapacağım 5i1 yerde çay ve yeşil çay elmalı sirkeli su yumu içeceğim söz aburcuburları eritmeden yatağa girmek yok :26:
herşeyiyle yazdım 1 noksan dahi yok dürüstlük adına herşeyi sizlerle paylaşmam lazım yoksa kendimi kandırmış olurum .
:26::26: ne çok karıştırmışın öyle tatlı tuzlu hepsi bi arada gitmiş

canım cumartesi günü menünde özellikle sabah 2 dilim ekmekle birlikte patatesli omlet biraz fazla gibi geldi bana,yani ya hiç ekmek yemeseydin yada omlet patatesli olmasa daha iyi olurdu sanki,ayrıca yediğin ekmek dilimlerini azaltman gerek diye düşünüyorum canım,sencede biraz fazla değilmi
canım günde 3 dilim ekmeğe kadar yeme hakkımız var
ben balığı ve yumurtayı hayatta ekmeksiz yiyemem direk midem bulanıyor ve fenalaşıyorum bu yüzden mecbur ekmekle yedim ki zaten cumartesi 7km tempolu yürüyüş yaptım bunları yedikten sonra...

kızlar sebebi nedendir bilmiyorum ama 1 haftadır sanki rüya aleminde yaşıyor gibi hissediyorum kendimi,gözlerim kararıyor,başım dönüyor gibi oluyor ama aslında dönmüyor,midemde arada bulanıyor,ayrıca uykum geliyor sürekli ama diyeceksinizki hamile olabilirmisin yok hayır olamam,adetim daha 1 hafta önce bitti ve daha 1 hafta önce rahim filmi çektirdim,e peki sizce neden böyle olabilirim kızlar,ellerim titreyecek gibi oluyorum,gripte değilim,anlamadım birşey...
bugünkü menümü yazayım kızlar;
sabah:1 bardak yeşil çay ve 1 bardak şekersiz nescafe
öğlen:3 kaşık kereviz yemeği
ara:1 bardak şekersiz nescafe
akşam:2 dolu dolu çatal kıymalı makarna,1 börek büyüklüğünde fırında başemel soslu kabak,2 kaşık yoğurt,3 tane minik salatalık turşusu
ara:2 bardak şekersiz çay,yarım kivi,1 elma,yarım portakal,yarım muz

bugün yine spor yapmadım ve yine su içilmemiş farkettim,offf kızlar ya ben böyle ne yapıcam!
diyetten dolayı çok aç kaldığın zamanlar oluyorsa eğer ondan olabilir.

günaydın kızlar

dün öğlen yemeğim
2 kepçe mantar sote
1 dilim ekmek

akşam yemeğim
2 kepçe yahni
2 yk pilav
2yk yoğurt

bu sabah
2 dilim ekmek
yarım kk helva
yağsız çeçil peryniri
5 zeytin
yarım saat yürüyüş

Eyvah bizim helvacı tiramisuya da el atmış. :1::1:
Ama iyi durmuşsun 1 kk ile ben hiç dayanamam tiramisuya ..
Krizine girdiğimi de bilirim. :1:
evet tiramisuyada bi el atayım didim:1: ama yalancı tiramisu bu:52:
ama helvadan vazgeçmem:60::60:
arkadaşlar öğle yemeğim bir porsıyon tavuk sote 2 dilim ekmek. bugun ekmek yemeyecem daha söz size. çok kaçırdım. taze olunca dayanamıyorum :17:
öğleden önceki ara da bir avuç badem-fındık-kuru siyah üzüm-dut kurusu yedim.
öğleden sonra ara yapmam artık çok doydum belki çay içerim.
tavuk soteye bayılırım:56:
afiyet olsun:56:
selam canlaaaarrrr :))

ben geldim. nihayet! pcm yeni geldi,ama o kadar birikmiş işim varki ne yapıcam billmem. yavaş yavaş toparlamaya başlıcam. geçmişide okumamlazım. hepsini halledicem Allah ın izniyle. bugün yoğunluktan çok yazamayabilirim ama her fırsatta burdayım canlar.

bu arada inşallah herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.idare ediyorum,oğlumda iyi eşimde iyi.
bugün eşimin doğum günü akşam eve giderken pasta alıcam ona. yani akşam çok az pasta yicem :))
beni mazur görün. buralarda olucam acil işler var halledip gelirim.:54:
kendi adıma iyiyim kaptancım sende iyimişin sevindim.:81:
Allah kolaylık versin işlerinde
dün yediklerim:

kahvaltı: sucuklu yumurta, 2 tane fırında sigara böreği, 4 zeytinü 1 küp peynir
ara: 1 hurma
öğle: 1 dilim somon ve 2 kepçe pirinç çorbası
ara: 1 sütlü filtre kahve, 2 portakallı draje tarzı çikolata ve badem dolgulu 1 çikolata:78:
akşam: elma, armut ve portakaldan meyve salatası
ara: 2 kupa yeşilçay, yabanmersini+kuru üzüm

bir de gündüz oğlumdan artan 2 lokma simit yedim.
afiyet olsun rabiacım
çikolatalar inmiş mideye kız:1: gördüm valla:27::27:
cnm yaa kepekli ekmege yonlendir kendini mesela bn burda kepekli bulamıorm die çogunlkla ekmek yemiorm evdede hayatta almaz annemler beyaz ekmek babam biraz saglık takıntılıda :)))
çavdar ekmeği veya tam tahıllı ekmekler yokmu
canım bişey daha sorcam sen orda ailenle birliktemisin yoksa yanlızmısın
yani okumak içinmi gittin.
günaydn kızlar sbh ilk işim foruma yazmak:))))
kahvaltım aynı yine,müsli yourt.. geri kalan menülerimi gün ilerledikce yazıcam. bugun 1 saat step yapmayı planlıyorum muhtemelen. crs günü sınvm vr çok gerginm bna sans dileyin :))
şimdilk az yazıorm ama geri gelicem hepinize güzl haftalar :)
afiyet olsun canım
iyi şanslar inş çok güzel geçer sınavın

merhaba kızlar benimde bilgisayarım çok yavaştı birde malüm haftasonu beyler evde bilgisayar onların emrinde bize vakit kalmadı.birde ağır diye onla uğraştı eşim haftasonu pazar günü hiç giremedim.öncelikle pazar menümü yazayım:
sabah:1 kk kadar peynir,2 dilim tambuğday ekmeği,maydanoz
ara:şekersiz filtre kahve
öğle:5 yemek kaşığı kabak yemeği,1 kase yarım yayğlı yoğurt,1 dilim ekmek
ara:elma
akşam:2 tavuk budu ızgara,1 dilim ekmek ve az sakata
ara:(annemde çaydaydık) yarım dilim kek,1 ekler pasta,2 bardak çay

pazartesi menüm:
sabah:1 kk kadar peynir,2 dilim tambuğday ekmeği,maydanoz,1 yumurta sarısı(kızımdan arta kalan)
ara:şekersiz filtre kahve,1 grisini
akşam:bol yeşil salata yiyeceğim.dün akşamı telafi edicam.
ara:meyve
pazar ekmekler 4 e çıkmış
pazartesi akşamı salataya geçirmişin güzel olmuş
aralarında var ne güzel benim ara menülerim pek olmuyor

kızlar sebebi nedendir bilmiyorum ama 1 haftadır sanki rüya aleminde yaşıyor gibi hissediyorum kendimi,gözlerim kararıyor,başım dönüyor gibi oluyor ama aslında dönmüyor,midemde arada bulanıyor,ayrıca uykum geliyor sürekli ama diyeceksinizki hamile olabilirmisin yok hayır olamam,adetim daha 1 hafta önce bitti ve daha 1 hafta önce rahim filmi çektirdim,e peki sizce neden böyle olabilirim kızlar,ellerim titreyecek gibi oluyorum,gripte değilim,anlamadım birşey...
akşam:2 dolu dolu çatal kıymalı makarna,1 börek büyüklüğünde fırında başemel soslu kabak,2 kaşık yoğurt,3 tane minik salatalık turşusu

bugün yine spor yapmadım ve yine su içilmemiş farkettim,offf kızlar ya ben böyle ne yapıcam!
,
canım sabah bişey yememişşin kı hem yeşil çay hem nescafe. hernekadar şekersız de olsa sonuçta kafein içeriyor. bence azaltmalısın kahveyı tatlım. hele kı sabahları bısey yemeden içme

günaydın arkadaşlarr
dünkü menüm;
sabah 1 kase necfit
ara 1 avuç badem-fındık-sıyah kuru üzüm-dut kurusu-kuru incir karışımı
öğlen 1 pporsıyon tavuk sote 2 dilim ekmek :17:
ara birkaç tane balık krekar 1 fincan yeşil çay
akşam 4 köfte ,1yemek kaşığı belkı bıraz fazla pilav, bir lokma ekmek
ardından yarım saat kadar yürüdük annemlere uğradık orda
1 muz- 1 dilim elma- yarım mandalına yedim
ardından 1 bardak ıhlamur yanında birkaç tane kabuklu badem yedım
yıne yürüyerek eve geldık. toplam yarım saat yürümüşüzdür.

bu sabah iki dilim ekmeye peynirli tost -1 çay bardağı süt

günaydın kızlar,
dün kalabalık bir misafir savdım:) stresli oldu biraz, bayağı da yorucu ama güzeldi. yediklerimi yazayım ama örnek almayın bence:1:

kahvaltı: yumurta, peynir, 4 zeytin ve 1/2 erzurumdan gelmiş içli poğaça gibi bir şey:) adını bilmiyorum.
ara: 1 portakalın posası:)
öğle: 1 kase pirinç çorbası
ara: birkaç lokma kek, tadına baktım
akşam: 1 servis kaşığı patates salatası, 1 dilim kek, 1 fırında pişmiş sigara böreği
ara: elma, armut, portakal, muz (miktar veremiyorum ama hepsinden azar azar)
ara: sütlü, şekersiz neskafe

gündüz hazırlık yapmaktan bir şey yemeye fırsat bulamadım.

günaydın kızlar,
dün kalabalık bir misafir savdım:) stresli oldu biraz, bayağı da yorucu ama güzeldi. yediklerimi yazayım ama örnek almayın bence:1:

kahvaltı: yumurta, peynir, 4 zeytin ve 1/2 erzurumdan gelmiş içli poğaça gibi bir şey:) adını bilmiyorum.
ara: 1 portakalın posası:)
öğle: 1 kase pirinç çorbası
ara: birkaç lokma kek, tadına baktım
akşam: 1 servis kaşığı patates salatası, 1 dilim kek, 1 fırında pişmiş sigara böreği
ara: elma, armut, portakal, muz (miktar veremiyorum ama hepsinden azar azar)
ara: sütlü, şekersiz neskafe

gündüz hazırlık yapmaktan bir şey yemeye fırsat bulamadım.
canım menude olumsuz bişey yok kı kşam sebze yerine hamur yemişşin ondada azar azar yemişşin. ha tabıkı öğlen yeseydın daha iyiydi ama olsun. zaten çay servisi bulaşık vs. yakmıssındır sen onları hele bıde çocuklar çoksa ev savaş alanına dönmüsütr:9:

canım menude olumsuz bişey yok kı kşam sebze yerine hamur yemişşin ondada azar azar yemişşin. ha tabıkı öğlen yeseydın daha iyiydi ama olsun. zaten çay servisi bulaşık vs. yakmıssındır sen onları hele bıde çocuklar çoksa ev savaş alanına dönmüsütr:9:
evet, canım. dengeli yiyememem problem burda. koşturmaktan ara öğün falan yapamadım. makine günde 2 kere çalıştı. bir de sabah boşlatmıştım. 3 boşalt, 2 doldur. ortalığı topla. 10 kişiye servis yap:)) hatta sonradan 2 kişi daha eklendi. güzel bir akşamdı ama biraz yorucuydu. bir de beni en çok stres etkiliyor. ne zaman misafirim gelse, ilk sefer misafir ağırlıyormuş gibi telaşlaşnıyorum. acaba kek olacak mı, onun tuzu mu az, bu kuru mu oldu.. içim içimi yiyor. hatta keki yine biraz fazla pişirmişim:1:
çocuklar vardı ama en çok dağıtan benim kendi oğlumdu:60:

ayrıca kızlar bimde satılan karışık bitki çayı var,süper birşey,yeşilçay yerine onu bir deneyin derim:34:

sana yuh değil bravo demek istiyorum,4 lt su süpersin valla,ben o kadar suyu 3 ayda anca içiyorum,çok iyi bir alışkanlık aslında,ayrıca bol meyve yiyorsun dikkatimi çekti,canım bence gayet iyi gidiyorsun,sanırım sonraki menülerinde sebzede olacaktır...

aaa evet o filmin fragmanını görmüştüm,izleyeyim diye düşünmüştüm ama malum evde değildim,tüh kaçırmışım.neyse bak seni çok kıskandım şimdi akşama şöyle ışıkları kapatıp,sonrada mumları yakıp eşimle bir film seyredeyim bariii,ohh ohh suyundanda...:46:
bimde satılan çay hangisi canım?
canım, şu hazır su şişeleri var ya 1 lt'lik veya 1.5. işte onlardan al ve doldurup mutfak tezgahına koy. ilk önce onları bitir ve günün geri kalanında ne içebilirsen kâr.
sebze menülerimde olur ama haftasonundan beri normalleşemedim. dolabımda kerevizim var beni bekleyen.
film çok güzeldi, tavsiye ederim. ama mum falan yakacaksan başka bir film seç:89:

menünü herzamanki gibi cok begendim canim, heleki bu öglen yedigin somonnn :) cok severim somonu.. harikasin :)

sagol canim, anacigim cok iyi bakti bana dün yaa o corbada sifa varmis demek hemen kalktim.. bugün yine formundayim :)
ben de somon hastasıyım. ikimiz de balığı seviyoruz sanırım:) ben daha birini bitirmeden hangi balığı alsam diye düşünürüm:)
iyileşmene çok sevindim canım, anne çorbası gerçekten şifalı oluyor.
kizlar benim nisanlim avusturyada 3 odali bi ev almaya karar verdi, daglarin o tarafinda ve balkondan manzara cok hosuma gitti sizinle paylasmak istedim.. daha belli degil hic bisey ama kararli gibi görünüyo
çok güzel gözüküyor canım. böyle dağa karşı bir ev harika oluyor. bizim amerikada yaşadığımız ev de böyle dağları görüyordu, manzarası çok hoş oluyor. özellikle de kar yağınca.
cnm o film harikadır ya ztn bosuna oscar kazanmamıs bn izlerken çok duygulanmıştm :))))
blkide şimdi kilom vr diye topun üzerinde duramıormdur biraz zyflaynca dha rht dururum blki?? insallah alısırm ya dizimi carptım yere ztn toptn dşünce acıdı baya çünkü yerde 3 kgglik demir agırlıklar vrdı onlara carptım :((
ben de niye zamanında izlememişim diye hayıflandım zaten. güzel filmmiş.
tüh canım sen kendini biraz incitmişsin. o ağırlıklar ne geziyordu orda yaw.
topun üstünde duramamak pek kilo ile ilgili değil gerçekten. kasların güçlenmesiyle ilgili bir de dediğim gibi denge noktanı bulman lazım. ordan sonra top seni düşürmez.

şimdi gelelim benim bugünkü listeme;

sabah:1 bardak süt,3 çatal omlet,yarım kk peynir,2 dilim salam,2 tane ceviz,yarım domates,yarım salatalık

öğlen;1 limonlu soda(hepsi bu kadarcık,öğlenleri karnım acıkmıyor)ayrıca aç karına 1 fincan yeşil çay

akşam;1 tabak kereviz yemeği,3 kaşık yoğurt,3 adet minik salatalık turşusu,yemekten sonra yarım browni çikolata.

ayrıca bugün 1 saat tempolu yürüyüş ve 1 lt su.
menün güzel bence. sabah geç kalktıysan öğlen pek acıkmazsın. ama erken kalkarsan bu kadarcık öğle yemeği iyi olmaz canım.
su miktarı az tabi ama artıracağız inşallah.

Kızlar merhaba nasılsınız?
Hafta sonu giremedim cumartesi sabahı kızdım kardeşime arkadaşıma gittim orada kaldım.
Bugün de ilk okul arkadaşlarımla buluştum sonra eskişehir maçını dayımlarda toplanıp izledik derken ancak oldu.
kardeşine niye kızdın yaw? naptı çocuk?

4 litre mıııııı? harıkasın nasıl içtin kadar suyu ya çok kıskandım :52:
kıskanma kız:)) sen de içersin bak bir dene:) ben de anlamadım nasıl o kadar içtim ama canım sıkıldıkça su içtim, kaçamak yapmamış oldum.:87:
günaydın kızlar geçmişi okudum. hafta sonu menumden başlayayım
cumartesi kahvaltımı hatırlamıyorum sanırım yarım kase k flakes yemiştım.
öğlen 1 porsıyon tavuk şiş bir ayran bol salata yedım. ekmek yok
akşam yemeğim olmadı malesef. arkadaşlar geldi. fener bahçe manısa maçını izlediler. cips çekirdek boza falan ıkram ettkç ben çekirdek yedim ıkı avuç kadar. bide bır bardak boza içtim tarçınlı. ıkı fincan da çay içmişimdir.

pazar kahvaltı öğle yemeği karıştı. kalkarkalmaz 1 bardak sırkeli limonlu su içtim. 2 milföy hamurundan börek
zeytın ,peynir, salatalık 2 bardak çay

sonra babaannemi acile götürmüşler onun yanına gittim 2 3 saat orda kaldım. yemek yapamaım tabı
2 lahmacun bir bardak ayran bol salata yedık

akşam yıne mısafırlerımız geldi. onlarla da çay içtim ıkı bardak

bu sabah da bir kase nesfit buğday gevreği yedim. ekmek almayı unutmuşuz :(

hafta sonum çok sağlıksız geçtı hıç sebze tencere yemeği yıyemedık bu hafta telafı edebılırım umarım
babaannene çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl oldu?
beslenmen kötü değil. haftasonlarından hepimiz muzdaribiz zaten. haftaiçi yakaladığımız düzeni maalesef yakalayamıyoruz.

selam kardeş takımım asumancım rabiacım destekelriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar çok iyisiniz gerçekten kusura bakmayın pek uğrayamıyorum hele asuman tamamen bıraktı bizi nerelerdsin asumanım yaa niye gelmiyon artık :59: şaka tabi kızlar eminim vardır seninde problemlerin vaktin olsa gelirdin canım neyse kıslar hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
merhabalar takyoncuğum.
elimizden geldiğince destek oluruz canım, ne demek:70:
asuman'ın bilgisayarı bozuktu canım. ondan gelememiştir.

pazar menüm
ılık suya elmalı sirke içtim
sabah:1 el kadar ıspanaklı börek yanında 1 bardak yeşil çay 3 tane yeşil zeytin
öğlen :1 ,5simit yedim. çünkü sıcacıktı ve marketin fırınından almıştım arabada yedim.
akşam:1kase domates çorbası üstüne kaşar,çok az salata 2-3 çatal kadar.
misafirlikteydik büyk kupaya 2 sallama yeşil çay içtim
yanında çok ince dilim peki kek
meyve ikram etti yarım muz yedim
eve geldikten sonra eşim antep fırsığı yiyordu 2 adet antep fıstığı aldım agzıma.oğlum cips yiyordu yeni çıkan var ya kalpli olandan 1 tanecik aldım tadına baktım.
gün içinde 2litre su tükettim.
dengesiz beslenme oldu biiyorum
börek ve simit çok olmuş canım. hele hele sıcak simitler direk kilo demek. yarım simit hakkımız var canım ve yarım simit yeyince o gün ekmeği kesiyoruz. katı ama napalım:) cips ve antep tadımlık olmuş, sorun görmüyorum. yeşilçay içmişsin, çok güzel. domates çorbasını da kaşarsız almanı tavsiye ederim.

selam canlaaaarrrr :))

ben geldim. nihayet! pcm yeni geldi,ama o kadar birikmiş işim varki ne yapıcam billmem. yavaş yavaş toparlamaya başlıcam. geçmişide okumamlazım. hepsini halledicem Allah ın izniyle. bugün yoğunluktan çok yazamayabilirim ama her fırsatta burdayım canlar.

bu arada inşallah herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.idare ediyorum,oğlumda iyi eşimde iyi.
bugün eşimin doğum günü akşam eve giderken pasta alıcam ona. yani akşam çok az pasta yicem :))
beni mazur görün. buralarda olucam acil işler var halledip gelirim.:54:
hoşgeldin asumancım, şükür kavuşturana canım.:81:
akşam nasıl geçti doğumgünü anlat bakalım:89:

Rabiacım, canım çok çok kolay gelsin. inşallah enes daha iyidir. çok öpüyorum.
teşekkür ederim canım.
enescik iyileşti rabbime şükürler olsun. haktan nasıl oldu? hafif ateşi var diyordun?

sabah:1 kk kadar peynir,2 dilim tambuğday ekmeği,maydanoz
ara:şekersiz filtre kahve
akşam:2 tavuk budu ızgara,1 dilim ekmek ve az sakata
ara:(annemde çaydaydık) yarım dilim kek,1 ekler pasta,2 bardak çay

pazartesi menüm:
sabah:1 kk kadar peynir,2 dilim tambuğday ekmeği,maydanoz,1 yumurta sarısı(kızımdan arta kalan)
ara:şekersiz filtre kahve,1 grisini
akşam:bol yeşil salata yiyeceğim.dün akşamı telafi edicam.
ara:meyve
sen de haftasonu bilgisayarı eşlerine kaptıranlardansın sanırım:)) ben de aynı şekildeyim.
haftasonu beslenmen güzel, anne çayı işleri biraz bozmuş ama onu da görmeyelim. haftasonu kim biraz kaçırmıyor ki?:1:

rabia senin menülerine bayılıyorum.akşam çok az yiyosun bende artık buna dikkat edicam.bu şekilde 16 kilo vermişsin.demekki doğru yapıyosun :))))))))) bizde en büyük yanlış burada
canım, eşim askerdeyken sadece salata yiyordum akşamları. kilomun büyük kısmı da o zaman gitti zaten. öğlen yemeğimi normal yerim, doyarım ama akşamları az tutuyorum. aslında az da değil salata yedim mi koca bir kase yerim. tavsiye ederim faydası oluyor.

:9: çikolata çikolata ne oluyo bize kızlar ya bende iyice zıvanadan çıktım haftanın ilk günü ondan mı acep :32:
ben pazar günü yedim:) o da kahvenin yanındaydı ve minikti hani çok sıkıntı yapacağını sanmıyorum. miktarı dengelemek önemli canım.
allah kolaylık versın canım .
teşekkür ederim canım:70:

kızlar bu yediğimden 3 saat sonra afedersiniz ben aburuk cuburuk bir tabak hazırladım bakalım ne yiycem nasıl vs diyerek tabaga 1çay bardağı antep fıstığı +10 tane kalpli cip ten koydum 1 tane eti cin koydum sonra ,2 dilim şu kibariyenin kim gelir reklamındaki kekten koydum.1 subardağı karışık meyvesuyu koydum +1 kase maraş tarhanası koydum ve oturdum dizi izlerken yedim arkadaşlar çok kötüyüm şuanda kızın valla herşeyi söyleyin :71:
çok tiksindim daha agzıma vurmam bu hafta asla sırf onun için yedim akşam yemek yemicem 1 litre su tükettim
1 elma ve greyfut yerim geceye kadar su miktarını 3 litre yapacağım 5i1 yerde çay ve yeşil çay elmalı sirkeli su yumu içeceğim söz aburcuburları eritmeden yatağa girmek yok :26:
herşeyiyle yazdım 1 noksan dahi yok dürüstlük adına herşeyi sizlerle paylaşmam lazım yoksa kendimi kandırmış olurum .
ilahi ya naptın:60: bizim masal yapardı böyle ancak ama o bile bu kadar yapmamıştır hiç:))
sana bir ceza verelim ama ne cazası olsun?

bende çıkıyorum artık kızlar. bugun çok sıkıcı bı gündğ sizde yoktunuz :( yarın baya bı yoğun olacam ama dışarda yapacak çok iş var. öpüyorum hepinizi hayırlı akşamlar :80::79:
arada olur durgunluklar seyyahçım. işlerinde kolaylıklar dilerim canım.

Kizlar slm tlfndn yzmayi ogrndfm icn artk rhtca yzbliorm szlere her dk ama brz zor oluo:). Oglen tvk makrna yedmm smdilk bu kdr:)
:1:şifreli yayın gibi olmuş ama çaban için takdir ettim seni canım, maşallah.:46:

kolay gelsin canım,yarında benim kayınvalidem geliyor,pazara kadar bende :(

canım fırında sigara böreğini nasıl yapıyorsun,yani böreği öylece fırınamı sürüyoruz,yağsız falan,kendi kendine pişiyormu?ayrıca öğlen yemeğin çok güzel ve hafif.
sana da kolay gelsin canım. yatılı misafir ayrı zor oluyor.
canım, sigara böreğini fırında şöyle yapıyorum: börekleri normal hazırlıyorum. yağ falan sürmüyorum. hazırladığım börekleri süt veya suyun içinde bekletiyorum. 15 dk falan yeterli. sonra çok hafifçe fazla süt veya suyu sıkıp tepsiye diziyorsun. üstüne yumurta sarısı, tamamdır. 0 yağ ile hazırlamış oluyorsun ve yumuşacık böreklerin oluyor. ben fazla hazırlayıp pişirilmek üzere buzluğa attım. buzluktan alıp direk süte koydum, normalden biraz daha fazla bekletip aynı şekilde pişirdim.

canım, hamilelik olamaz diyorsun ama bence olabilir. film 1 hafta önce çektirilmiş. ondan sonra olmuş olamaz mı:) hamilelik değilse tansiyonla ilgili bir sıkıntı olabilir veya bu bebek işleri ile ilgili stres yapıyor olabilirsin.
menüye gelirsek, kahvaltı yapmamayı desteklemiyoruz:20:günün en önemli öğünü kahvaltı ve en rahat yiyebileceğin öğün de kahvaltı.
öğle yemeğin güzel, kerevizi ben çok severim.
akşam ise beşamel sos biraz ağır değil mi?
meyve yemişsin gayet güzel. kahve tüketimini haftada 3 veya 4 kez diye sınırlandırdık biz. selülit yapıyor diye biliyorum fazlası.
su konusunda da acilen bir şeyler yapman lazım.

günaydın kızlar

dün öğlen yemeğim
2 kepçe mantar sote
1 dilim ekmek

akşam yemeğim
2 kepçe yahni
2 yk pilav
2yk yoğurt

bu sabah
2 dilim ekmek
yarım kk helva
yağsız çeçil peryniri
5 zeytin
yarım saat yürüyüş
dün pek gözükmemişisn nihancım, işler mi yoğun?

afiyet olsun rabiacım
çikolatalar inmiş mideye kız:1: gördüm valla:27::27:
ben de tiramisuyla, mozaiği gördüm :63:hıh:1:
günaydın arkadaşlarr
dünkü menüm;
sabah 1 kase necfit

çok güzel menü canım, tebrik ederim:46:

yamukprenses ben daha önceden kendim diyet yaparken hep miktarları çokaz yiyiyordum ve bu da kan şekerini düşürdüğü için bayılcakmışım gibi oluyordum.başım ağrırdı benim çok.
daha sonra geçen yıl bu zamanlar ben diyetisyene gittim ve 2 ayda 12 kilo verdim.ama yiyerek verdim.günde 5 dilim ekmek yiyiyordum.ilk 1 aydan sonra haftada 1 kere tatlı yeme hakkım vardı.aslında yiyerek zayıflamak en güzeli ama benim evimde benden başka sebze seven yok.eşimle kızıma hep et,börek, sarma vb.şeyler olucak.sebze yemeği yemiyolar.hele kızım sebzeyi ağzına alsın öğürüyo.o yüzden tekrar o kiloları geri aldım.ama şimdi hiç üşenmeden kendime sebze yemeği yapıyorum

pehlivanson,

en güzelini yapıyorsun. evdekiler senin beslenme düzenine uymuyorlarsa kendi düzenini oluşturacaksın. en azından mutlu olduğun kiloya gelmek adına bu fedakarlığa değer diye düşünüyorum.

günaydın arkadaşlarr
dünkü menüm;
sabah 1 kase necfit
günaydın canım.
ara öğünde yediğin kuru karışım çok değildi sanırım. akşam köfte ve pilavın yanına 1 dilim ekmek yerine 1 ad salatalık tüketsen gerçekten yakışıklı bir menü olurdu. yine de ne yalan söyliyim güzel öğünler olmuş tebril ederim afiyet olsun şeker :13:
evet tiramisuyada bi el atayım didim:1: ama yalancı tiramisu bu:52:
ama helvadan vazgeçmem:60::60:
tavuk soteye bayılırım:56:
kendi adıma iyiyim kaptancım sende iyimişin sevindim.:81:
Allah kolaylık versin işlerinde
iyiliğin daim olsun inşallah nihancım çok sağol hayatım. tatlıyı çooook severim gerçi kim sevmezki ama benim hiç olmadık anda canım ister sinir olurum. tavuk soteyide çok severim hele şöyle kekikli falan hıımmmm.

günaydın kızlar

dün öğlen yemeğim
2 kepçe mantar sote
1 dilim ekmek

akşam yemeğim
2 kepçe yahni
2 yk pilav
2yk yoğurt

bu sabah
2 dilim ekmek
yarım kk helva
yağsız çeçil peryniri
5 zeytin
yarım saat yürüyüş
günaydın nihancım, yemek ölçülerin kararında olmuş tebrik ederim hayatım afiyet olsun.
selam canım. o söylediklerinin hepsini bende yaşadım arada hala oluyor banada.sanırım vücut bazı şeylerin mücadelesini vermeye çalışırken enerjimiz erken tükeniyor,üzerine birde dinlenemediysek vay halimize. benimde sabahları ilk uyandığım sattte kalkmaya başlayınca ne hikmettir enerjim yerine geldi. son zamanlarda özellikle kış geldi geleli ve oğlumda geç kalmaya başladığından beridir sabahları 8.15 de evden çıkıyorum diye 7.45 de kalkıp apar topar hazırlanıp oğlumu yukarı bırakıp çıkıyordum evden. çalan saati süürekli sustur yat sustur yat yapınca haliyle sersem gibi oluyordum ama şimdi saat 6,630 arası gözümü açıyorum ve daha yatmıyorum hemen kalkıp kahvaltıyı hazırlıyorum,oğlumu kaldırıyorum hepberaber kahvaltı yapıyoruz evden çıkasıya kadar epeyvaktim oluyor. yani bendeki durum bu şekilde biraz geçti sayılır. birde sıkmıyorum kendimi akşam uykum gelince erkenden yatıyorum tabi herakşam değil,2akşam normal saatimde yatıyorsam,1 akşam erken uyuyorum. birde erken yatmak çok önemli, eğer geç yatıyorsan bu durumları yaşaman normal.
hoşgeldin canım,seninle dada tanışamıyoruz ama tanışıcaz inşaallah.benimde geçen hafta eşimin doğumgünüydü,doğumgünü pastasıydı,yemeğiydi derken kaçırdım biraz,sen dikkat et :)
tanışamadık hayatım ama kısaca kendimden bahsedeyim. 31 yaşımdayım,6 yıllık evliyim,3 yaşında 1 oğlum var, çalışıyorum. yazıştıkça dahada tanışıcaz inşallah. dikkat etmeye çalıştım ama çok başarılı olamadım.:))
hoşgeldin ad1 ve eşinin doğum günü kutlu olsun nice seneleri eşine sana ve oğluna
teşekkürediyorum :29:
kızlar öncelikle sizlerden af diliyorum ay ben 3 gündür dışardayım herşeyi gördüm ya bir de eve dolu dolu aburuuk cuburuk aldık o yüzden gözüm kalıp sürekli aklımda olacağına ben onlardan yedim ve tiksinmiş durumdayım şuanda verseler asla agzıma sürmem:26: zaten karnım dolma düzeyini geçti çok agrıttı diyebilirim .sırf nefsimi birazda tiksindirmek için yedim .
slm ayyıldızım. tiksinmek için kilo almayı göze alan bir seni tanıdım. adı üstünde abur cubur,bugün tiksinsen yarın yine yersin.tamam aynıları olmaz belki ama abur cuburda çeşit çok diğerlerinden yersin bu seferde kusura bakma ama çoook saçma olmuş.
canım herşeyi paylaşmasak burda olmamızın bir anlamı kalmaz,açıkyürekliliğin için tebrik ederim. :13:

haklısın canım ama bızım markette kepek ekmeği yok bazen alıp buzluğa koyuyorum biraz biraz çıkarıp yıyorum ama tazenın yerını tutmuyo. yakınlarda bı fırın olsa keşke
hosgeldın kaptan. eşinin doğum gunu kutlu olsun birlikte guzel gunler yaşayın inşallah:69:
allah kolaylık versın canım .
sağolasın seyyahcım. :70:

pehlivanson,

en güzelini yapıyorsun. evdekiler senin beslenme düzenine uymuyorlarsa kendi düzenini oluşturacaksın. en azından mutlu olduğun kiloya gelmek adına bu fedakarlığa değer diye düşünüyorum.

rabiacım burada tek sorun 5 kaşıklık yemek pişmiyo mecbur küçük bir tencere pişiriyosun bir kaç gün peşpeşe aynı yemeği yiyiyosun ama sıkılmıyorum hem pratik oluyo 2-3 öğünü bir anda hazırlamış oluyorum

kızlar hadi size iyi günler ben yegeme yardıma gidiyorum misafiri gelicek bu günde akşama görüşürüz ama orada kaçırmıycam yiyebileceklerimi seçicam tatlı yemiycam akşama yazarım size:)

rabiacım burada tek sorun 5 kaşıklık yemek pişmiyo mecbur küçük bir tencere pişiriyosun bir kaç gün peşpeşe aynı yemeği yiyiyosun ama sıkılmıyorum hem pratik oluyo 2-3 öğünü bir anda hazırlamış oluyorum
o sorunu ben çok iyi biliyorum canım. yalnız işte az miktarda sebze almaya bak, marketler 1 tane bile veriyor. belki pazarda falan sıkıntı oluyordur ama ben sayıyla almaya bakıyorum. tencere boylarım da küçüldü zaten, minicik bir tencere aldım. hem tipi hoşuma gidiyor hem de az miktar pişirmek için ideal.
ayrıca senin de yazdığın gibi fazla yemeğim olsa da sorun olmuyor her gün pişirmekle uğraşmaktan kolay oluyor:)

slm canlar.
öncelikel kısaca geçmişe bakayım dedim çünkü kalıyor bugün hem çalışıp hemde fırsat buldukça geçmişe bakacağım. ayrıca paylaşımları değerlendirmem lazım. nasıl gitti ne yaptınız merak içindeyim. :1:

ben hemen dünkü berbat menümü yazayım.çıkarın domates ve oklavaları razıyım herşeye.
dün sabah kahvaltı etmedim,oğluma yedirdim derken kendim yapamadım. işyerimde arkadaşla burçak bisküvi aldık yarı yarıya yedik. :78:
sonra ara olarak daha doğrusu ara olsun bilinciyle değil aslında pis boğazlılığımdan yediğim 1 ad yeşil ekşi elma var.
öğle yemeği yemedim,sebze kalmamıştı saat 3 gibi 1 ad yağsız ama kaşarlı tost yedim.
akşama doğru mndelina yedim.
evdede 2 ad sigara böreği,1 ad kurabiye ve yarım dilim yaşpasta yedim.

bugünde sabah 1 ad poğaça ve 2 kurabiye yedim. bugünün gerisini mükemmel atlatmak zorundayım biliyorum elimden geleni yapacağım söz veriyorum.inşallah ıspanak vardırda bol yoğurtlu yerim. canım istedi ne hikmetse.

Back
X