- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
:26::26: ne çok karıştırmışın öyle tatlı tuzlu hepsi bi arada gitmişkızlar öncelikle sizlerden af diliyorum ay ben 3 gündür dışardayım herşeyi gördüm ya bir de eve dolu dolu aburuuk cuburuk aldık o yüzden gözüm kalıp sürekli aklımda olacağına ben onlardan yedim ve tiksinmiş durumdayım şuanda verseler asla agzıma sürmem:26: zaten karnım dolma düzeyini geçti çok agrıttı diyebilirim .sırf nefsimi birazda tiksindirmek için yedim .
sabah 1 ılık su bardağı suya elma sirkesi 1 yemek kaşığı dolusu koydum.
3 yk kadar gevrek tam tahıllı +yarım çay bardağı süt koydum yedim.
1 fincan 5i1 arada çay içtim kendim hazırladım.
kızlar bu yediğimden 3 saat sonra afedersiniz ben aburuk cuburuk bir tabak hazırladım bakalım ne yiycem nasıl vs diyerek tabaga 1çay bardağı antep fıstığı +10 tane kalpli cip ten koydum 1 tane eti cin koydum sonra ,2 dilim şu kibariyenin kim gelir reklamındaki kekten koydum.1 subardağı karışık meyvesuyu koydum +1 kase maraş tarhanası koydum ve oturdum dizi izlerken yedim arkadaşlar çok kötüyüm şuanda kızın valla herşeyi söyleyin
çok tiksindim daha agzıma vurmam bu hafta asla sırf onun için yedim akşam yemek yemicem 1 litre su tükettim
birazdan yarım saat yürüyüş yapacağım akşam egzersiz ve mekiklerimi yaparım
1 elma ve greyfut yerim geceye kadar su miktarını 3 litre yapacağım 5i1 yerde çay ve yeşil çay elmalı sirkeli su yumu içeceğim söz aburcuburları eritmeden yatağa girmek yok :26:
herşeyiyle yazdım 1 noksan dahi yok dürüstlük adına herşeyi sizlerle paylaşmam lazım yoksa kendimi kandırmış olurum .
canım günde 3 dilim ekmeğe kadar yeme hakkımız varcanım cumartesi günü menünde özellikle sabah 2 dilim ekmekle birlikte patatesli omlet biraz fazla gibi geldi bana,yani ya hiç ekmek yemeseydin yada omlet patatesli olmasa daha iyi olurdu sanki,ayrıca yediğin ekmek dilimlerini azaltman gerek diye düşünüyorum canım,sencede biraz fazla değilmi
ben balığı ve yumurtayı hayatta ekmeksiz yiyemem direk midem bulanıyor ve fenalaşıyorum bu yüzden mecbur ekmekle yedim ki zaten cumartesi 7km tempolu yürüyüş yaptım bunları yedikten sonra...
diyetten dolayı çok aç kaldığın zamanlar oluyorsa eğer ondan olabilir.kızlar sebebi nedendir bilmiyorum ama 1 haftadır sanki rüya aleminde yaşıyor gibi hissediyorum kendimi,gözlerim kararıyor,başım dönüyor gibi oluyor ama aslında dönmüyor,midemde arada bulanıyor,ayrıca uykum geliyor sürekli ama diyeceksinizki hamile olabilirmisin yok hayır olamam,adetim daha 1 hafta önce bitti ve daha 1 hafta önce rahim filmi çektirdim,e peki sizce neden böyle olabilirim kızlar,ellerim titreyecek gibi oluyorum,gripte değilim,anlamadım birşey...
bugünkü menümü yazayım kızlar;
sabah:1 bardak yeşil çay ve 1 bardak şekersiz nescafe
öğlen:3 kaşık kereviz yemeği
ara:1 bardak şekersiz nescafe
akşam:2 dolu dolu çatal kıymalı makarna,1 börek büyüklüğünde fırında başemel soslu kabak,2 kaşık yoğurt,3 tane minik salatalık turşusu
ara:2 bardak şekersiz çay,yarım kivi,1 elma,yarım portakal,yarım muz
bugün yine spor yapmadım ve yine su içilmemiş farkettim,offf kızlar ya ben böyle ne yapıcam!