Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sen mardinlimisin canım yoksa görev için falan mı oradasın? Rehber öğretmenmiydin?
ben aslen Ankaralıyım.görev için burdayız 2 ,5 yıldır..branşım Türkçe.
kızlar bişey sorcam şişgo foto mu koydu ben mi kaçırdım?? bilgilendirirseniz sevinirim
inan ben de görmedim..kızlardan biri yorum yapmıştı ama fotosunu göremedim..bütün yazılanları da okuyorum ama gözden kaçırmış olbiliriz:1shok:

canım aslında biliyordum ama sen öyle diyince şaşırdım birden, kusura bakma.
Ne kusuru canım. Bende çok istiyorum o duyguları yaşamayı o yüzden dedim darısı başımıza diye:)
aspettami sen ne programcısısın canım, bilgisayar mı?
Evet bilgisayar programcısıyım.
cancağızım menün süpper olmuşşş..bu hafta çok dikkatli seçtin menünü valla dikkat ettim..spor da yapıyor musun?

ben neler yedim
sabah 2 dilim tost ekmeğiyle karışık tost
ara yeşil çay
öğle
fırında 1köfte biraz pattes ve biraz makarna
ara yarım elmaa
akşam bamya salata
ara elma süt

35 dk koşu
şimdilik 2 lt su (dosbam sayesinde)yatasıya daha içerim heralde
Evet spor yapıyorum. Arada kaçamaklarım oldu ama o gün fazladan spor yapıp dengelemeye çalıştım. Seninde menün iyi olmuş canım.

patpori kendine şişko dediğin için şişkoyla seni karıştırmış birisi:)
hımm evet haklısınnn.zaten benim msjlar hep karışıyo

şişgonun nicki çok hoş... karışmış...sırnaşık şey
herkesin gözü onun nickinde.biran önce onu 'narin' yapalım da alalım telifhakkını kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kıslar..yarın azıcık yiyin e mi?a.s.

dosba ve patpori iyi geceler. Bende pilatesimi yapıp yatayım sabah kalktığımda sıkı bir kalça istiyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar dün yediklerim salata ve yoğurttu
sabahda 1 bardak greyfurt suyu
2 dilim ekmek peynir zeytin salatuk domtes
çay 3 bardak içtim tek şekerle o kötü olmuş demi :utangac:
çayı çok severim ben ama tartıda bir değişiklik yok kaç gündür yediklerime çok dikkat ediyorum yağ neredeyse hiç yok ama haftaya kadar 65 -64 olmalıyım
bu hafta kilom 65.8 de kaldı

canım nivea body süper, yeni başladın sanırım, benim 1,5 ayda bel ve kalça bölgemden 10ar cm inceldim. Senin de o çok büyük dediğin fisfisfis kalçan küçücük kalır.

kalçam küçüldü ama bacaklarım kalın hala onlarda erise dipcik gibi hatun olucum da kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey

kızlar bişey sorcam şişgo foto mu koydu ben mi kaçırdım?? bilgilendirirseniz sevinirim

ben de görmedim duymadım.

ben aslen Ankaralıyım.görev için burdayız 2 ,5 yıldır..branşım Türkçe.:1shok:

hımm, çok güzelmiş, türkçe öğretmeni olmak da ayrı bir zevka.s.

Ne kusuru canım. Bende çok istiyorum o duyguları yaşamayı o yüzden dedim darısı başımıza diye:)
Evet bilgisayar programcısıyım.
Evet spor yapıyorum. Arada kaçamaklarım oldu ama o gün fazladan spor yapıp dengelemeye çalıştım. Seninde menün iyi olmuş canım.

yaşarsın inşallah canım. Darısı başına ve tüm bekarlara :Saruboceq:
iyi o zaman bilg. sorunlarımızı söyleyeceğimiz birisi var artık delikafadulden

günaydın kızlar dün yediklerim salata ve yoğurttu
sabahda 1 bardak greyfurt suyu
2 dilim ekmek peynir zeytin salatuk domtes
çay 3 bardak içtim tek şekerle o kötü olmuş demi :utangac:
çayı çok severim ben ama tartıda bir değişiklik yok kaç gündür yediklerime çok dikkat ediyorum yağ neredeyse hiç yok ama haftaya kadar 65 -64 olmalıyım
bu hafta kilom 65.8 de kaldı

ben şekeri bıraktım canım buraya üyeolduğumdan beri, ama tabi çayı da, çaydan hiç zevk almaz oldum, ancak tatlının yanında içiliyor. Sen de yarıma düşür bari.

kalçam küçüldü ama bacaklarım kalın hala onlarda erise dipcik gibi hatun olucum da kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey

onlar da erir bu sporla, bacak hareketleri çok güzel, benim doğum sonrası selülitlerim olmuştu onlar bile gitti. Dipcik gibi olursun a.s.

teşekkürler meliscim çay hergün tek bardak içerdim ama bugün abarttım şeker gün içinde tekrar almıyorum zaten
selilitler bendede vardı feci azalma gördüm hareket ve su çok öenmli

hımm evet haklısınnn.zaten benim msjlar hep karışıyo

herkesin gözü onun nickinde.biran önce onu 'narin' yapalım da alalım telifhakkını kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kıslar..yarın azıcık yiyin e mi?a.s.

günaydınlar kızlar yazdıklarınızın hepsini okuduum yok canım foto koymadımmm karışıklık olmuş sanırım bu arada adım güzel evet ama sanırım hep öyle kalacak ahhh kızlar çok kötüyüm ya a çok ağladımmm bugün:çok üzgünüm: kalkar klkmaz o yüzden işede geç kaldımmm az çok hepimiz birbirimizin yediğinden haberdar alıyoruz belki dikkat etmişsinizdir hemen heen hiç kaçamak yapmıyorum hergün 1 saat spor yapıyorum suyumu hiç aksatmıyorumm ama olmuyor olmuyor işteee veremiyorumm bi bürlü bu kiloları üzerime yapıştılar gitmiyolarr sabah tartıya bakınca heves falan kalmadı içimde hırsımdan ağladımm işe gelmek istemedimm yaa bi yanlışmı yapıyorum diye durmadan düşünüyorum ama yokkk yokkk olmuyo kızlarrr çok moralim bozuk inanın şimdi bunu yazarken bile göz yaşlarıma engel olamıyorummmm:çok üzgünüm: ve benim diyett yaptığımı hastanedki bütün arkadaşlarım biliyo herkes servisteki arkdaşlarım hersabah soruyolar kaç kilo oldun kaç kilo oldun diyeee ohhhhhhhhhh belki bu diyet olayı bana göre değildi ben hep şişkoydum ve şişko olarak kalacağımmmmmmmm ayyyyyyyy sizinde canınızı sıktım kusura bakmayım bi soeun varsa siz söyleyin lütfen ben göremedimmm
dün yediklerimm
sabah sıradan kahvaltı
ara kahve şekersiz
öğlen bir kafte+3 kaşık çorba
ara bir diyet bisküvi(sadece bir adet )
akaşam bir biber dolma+2 kaşık yoğurt
ara 1 elma
sizce yanlış olan ne ben çıkamıyom bu işin içinden yaaaaaaaaaaaaaa

şişgocum canım üzülme bitanem ağlama lütfenn boşyere
bünyemiz rejim yaptığımız bir süre duraklıyor bunu unutma
şimdi duraklamadasın eğer yılmazsan gelecek hafta yada sonraki hafta
nasıl kilo verdiğiini göreceksin bitanemm şişgo değilsin zatenn

sen kesinlikle yılma emi fıstığım benim yaza hiç bişeyy kalmicak görceksinn :1hug:

şişgocum canım üzülme bitanem ağlama lütfenn boşyere
bünyemiz rejim yaptığımız bir süre duraklıyor bunu unutma
şimdi duraklamadasın eğer yılmazsan gelecek hafta yada sonraki hafta
nasıl kilo verdiğiini göreceksin bitanemm şişgo değilsin zatenn

sen kesinlikle yılma emi fıstığım benim yaza hiç bişeyy kalmicak görceksinn :1hug:

sağol canım yüzümü falan yıkadım şimdi daha iyim umarım dediğin gibi olur belkide vucut duraklama yaşıyodur sabah tartıda 61,8 görünce ağlama krizim tuttu çünkü bir gün öncesinde 61,7 hiç bi kaçamak yapmadım ama 100 grm nasıl almış olurum vereceğime nasıl alırımm:kızgın:

canım emin ol su yada şişginlikdir 100 gr için ağlanılırmı ya bitanem
incelcezz göreceksinn sen mayıs ayında ilk cicini alıcaksınn
çiçekli böceklii dur ben sana bir kıyafet göstereyimde azıcık keyfin yerine gelsin Şeniz

Back
X