Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aslen Ankaralıyım.görev için burdayız 2 ,5 yıldır..branşım Türkçe.sen mardinlimisin canım yoksa görev için falan mı oradasın? Rehber öğretmenmiydin?
inan ben de görmedim..kızlardan biri yorum yapmıştı ama fotosunu göremedim..bütün yazılanları da okuyorum ama gözden kaçırmış olbiliriz:1shok:kızlar bişey sorcam şişgo foto mu koydu ben mi kaçırdım?? bilgilendirirseniz sevinirim
Ne kusuru canım. Bende çok istiyorum o duyguları yaşamayı o yüzden dedim darısı başımıza diye:)canım aslında biliyordum ama sen öyle diyince şaşırdım birden, kusura bakma.
Evet bilgisayar programcısıyım.aspettami sen ne programcısısın canım, bilgisayar mı?
Evet spor yapıyorum. Arada kaçamaklarım oldu ama o gün fazladan spor yapıp dengelemeye çalıştım. Seninde menün iyi olmuş canım.cancağızım menün süpper olmuşşş..bu hafta çok dikkatli seçtin menünü valla dikkat ettim..spor da yapıyor musun?
ben neler yedim
sabah 2 dilim tost ekmeğiyle karışık tost
ara yeşil çay
öğle
fırında 1köfte biraz pattes ve biraz makarna
ara yarım elmaa
akşam bamya salata
ara elma süt
35 dk koşu
şimdilik 2 lt su (dosbam sayesinde)yatasıya daha içerim heralde
patpori kendine şişko dediğin için şişkoyla seni karıştırmış birisi:)
hımm evet haklısınnn.zaten benim msjlar hep karışıyopatpori kendine şişko dediğin için şişkoyla seni karıştırmış birisi:)
herkesin gözü onun nickinde.biran önce onu 'narin' yapalım da alalım telifhakkını kaydirigubbakcemile3şişgonun nicki çok hoş... karışmış...sırnaşık şey
hımm evet haklısınnn.zaten benim msjlar hep karışıyo
herkesin gözü onun nickinde.biran önce onu 'narin' yapalım da alalım telifhakkını kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kıslar..yarın azıcık yiyin e mi?a.s.
canım nivea body süper, yeni başladın sanırım, benim 1,5 ayda bel ve kalça bölgemden 10ar cm inceldim. Senin de o çok büyük dediğin fisfisfis kalçan küçücük kalır.
kızlar bişey sorcam şişgo foto mu koydu ben mi kaçırdım?? bilgilendirirseniz sevinirim
ben aslen Ankaralıyım.görev için burdayız 2 ,5 yıldır..branşım Türkçe.:1shok:
Ne kusuru canım. Bende çok istiyorum o duyguları yaşamayı o yüzden dedim darısı başımıza diye:)
Evet bilgisayar programcısıyım.
Evet spor yapıyorum. Arada kaçamaklarım oldu ama o gün fazladan spor yapıp dengelemeye çalıştım. Seninde menün iyi olmuş canım.
günaydın kızlar dün yediklerim salata ve yoğurttu
sabahda 1 bardak greyfurt suyu
2 dilim ekmek peynir zeytin salatuk domtes
çay 3 bardak içtim tek şekerle o kötü olmuş demi![]()
çayı çok severim ben ama tartıda bir değişiklik yok kaç gündür yediklerime çok dikkat ediyorum yağ neredeyse hiç yok ama haftaya kadar 65 -64 olmalıyım
bu hafta kilom 65.8 de kaldı
kalçam küçüldü ama bacaklarım kalın hala onlarda erise dipcik gibi hatun olucum da kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey
hımm evet haklısınnn.zaten benim msjlar hep karışıyo
herkesin gözü onun nickinde.biran önce onu 'narin' yapalım da alalım telifhakkını kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kıslar..yarın azıcık yiyin e mi?a.s.
şişgocum canım üzülme bitanem ağlama lütfenn boşyere
bünyemiz rejim yaptığımız bir süre duraklıyor bunu unutma
şimdi duraklamadasın eğer yılmazsan gelecek hafta yada sonraki hafta
nasıl kilo verdiğiini göreceksin bitanemm şişgo değilsin zatenn
sen kesinlikle yılma emi fıstığım benim yaza hiç bişeyy kalmicak görceksinn :1hug: