Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar bakıyorum neredeyse herkes burada.keyifler iyidir umarım.eh bendede iyi sayılır.öncelikle dosba,nereus ve melis,teşekkürediyorum ilginize.şimdi daha iyiyim.dosbacım inan üşendim doktora gitmeyi bu hafta ertelesem diyorum sanırım haftaya giderim.havalar bugün biraz daha iyi.
melis gözünaydın hayatım.tempolu günlere az kaldı hayırlısı ile inşallah.benimki arada cesaretlenip yürüyor ama hala tereddütleri var tabi.bu arada şişgocum gerçekten şişgoymuşsun (şaka şaka) :roflol:
melzeyit tatile giderken arkadaşa ihtiyacın olursa seve seve gelirim valla. gerçekten çok ihtiyacım var tatile ve yalnız kalmaya.bu arada benim eşim ortalarda yok.lölizcim canım nerdesin,burda herkes eşiyle muhabbette.umarım karşılaşırız.

hayirdir ad cim kacti mi yoksa kiz aman bosver kafani dinle biraz biz su siralar sadece öglen yemeginde görüsüyoruz ise o geliyor ben gidiyorum kaydirigubbakcemile3dr da ihmal etme canim vucüdun su topluyorsa bir nedeni vardir evet melis ve seni daha tempolu günler bekliyor hele bir yürüsünlerde o zaman görürüsünüz yaramazliklari yaza insallah hep beraber kilolari verip bikinileri giyip tatile kaydirigubbakcemile2

kızlar yazmaya girmiştim ama şu anda kızım emeklemeye başladı. Çok güzel bir duyguymuş, ben azıcık onu izleyeyim.

asıl tehile şimdi başlıyor işin zor melis allah sabır versin hehe

selam kızlar bakıyorum neredeyse herkes burada.keyifler iyidir umarım.eh bendede iyi sayılır.öncelikle dosba,nereus ve melis,teşekkürediyorum ilginize.şimdi daha iyiyim.dosbacım inan üşendim doktora gitmeyi bu hafta ertelesem diyorum sanırım haftaya giderim.havalar bugün biraz daha iyi.

şişlikten dolayımı sıkıntın geçmiş olsun bende diyorrum ki bu kız nerelerde

melzeyit tatile giderken arkadaşa ihtiyacın olursa seve seve gelirim valla. gerçekten çok ihtiyacım var tatile ve yalnız kalmaya.bu arada benim eşim ortalarda yok.lölizcim canım nerdesin,burda herkes eşiyle muhabbette.umarım karşılaşırız.
gelin kızlar gelin hepinizi götüreyim hadi tatiilllllllllllleeeeeeeeeee

nemi yedim
1elma
1 bardak süt
1 köfte
2 kaşık makarnacokacimcoook
:sm_cool::oklava:

kızlar yazmaya girmiştim ama şu anda kızım emeklemeye başladı. Çok güzel bir duyguymuş, ben azıcık onu izleyeyim.

Eminim çok güzeldir:nazar: darısı başımıza:Saruboceq:

yediklerim
sabah peynir, salatalık, domates
öğlen bakla, yoğurt
arada küçük bir dilim ekmeğe fındık ezmezi sürdüm:tomato:
akşam ızgara balık, salata

Son düzenleme:
kızlar bugün bana istediğiniz cezayı verin vallahide yedim billahide yedim hemde trabzon yağlısı ay üzgünüm ya

canıum arkadaşlar vermişler cezanı ama ben de vereyim:teytey:, oh oh 2 gündür 1 haftalık yedin, 1 hafta hiç kaçamak yokkk:oklava:

kızlar doktor arkadaşım kan grubuna göre diyetten bahsetti
AB grubu : Bu gruptaki insanların kilo almasını teşvik eden gıdalar arasında et, fasulye, çekirdek, mısır, esmer buğday geliyor. Deniz ürünleri, süt ve süt ürünleri, baklagiller, sebzeler ve meyvalar ise kilo kaybını sağlıyor

canım sağol verdiğin bilgi için. Bana et tehlikeliymiş, ama ben et yemesem ölürüm :çok üzgünüm:

ayyyyy tek kaçıran bugün benim ama acısını şuan fiziksel olarak çekmekteyim buda bana ders olsun öyle herşeyi bilip bilmeden yersen böle olur acayip başım dönüyor uzun zamandır ilk defa bugün pide yedim 3 aydır falan yemiyodum nerdeyse üf bidaha asla yemem ya içim bi tuhaf oldu

puğaça, pide, o yağlı şey, dün yediklerin oh oh,
bi toplu yaz da canım yazdıklarını bakalım :utangac:

inan ben de bazen çiğ çiğ ekmek yemek istiyorum..unlu şeyeri çok seviyorum..bu gün de regl olmuşum..açtım baktım dolabı..çikolata şeker ne bulssam yiycem..ama yoooooookkk..çünkü eve almıyorum hiç aburuk cuburuk cokacimcoook

canım dikkat et şekerde sanarsın ilacı gözün dönerse kaydirigubbakcemile5
ben formun çikolatasını alıyorum, çok gözüm dönerse yarısını çok yavaş yiyorum.

ne mutlu
en kısa zamanda yürür inş.
seni peşinden koşturur ve kilo verdirir :sm_cool:

inşallah canım.

melis gözünaydın hayatım.tempolu günlere az kaldı hayırlısı ile inşallah.benimki arada cesaretlenip yürüyor ama hala tereddütleri var tabi.bu arada şişgocum gerçekten şişgoymuşsun (şaka şaka) :roflol:

yakında cesaret eder senin oğluş da yürümeye.
Şimdi çok yavaş tabi zamanla hızlanır herhalde.
İhmal etme canım doktoru.

hayirdir ad cim kacti mi yoksa kiz aman bosver kafani dinle biraz biz su siralar sadece öglen yemeginde görüsüyoruz ise o geliyor ben gidiyorum kaydirigubbakcemile3dr da ihmal etme canim vucüdun su topluyorsa bir nedeni vardir evet melis ve seni daha tempolu günler bekliyor hele bir yürüsünlerde o zaman görürüsünüz yaramazliklari yaza insallah hep beraber kilolari verip bikinileri giyip tatile kaydirigubbakcemile2

evet canım kızımla birlikte çıtır çıtır olup denize girmek istiyorum.

asıl tehile şimdi başlıyor işin zor melis allah sabır versin hehe
gelin kızlar gelin hepinizi götüreyim hadi tatiilllllllllllleeeeeeeeeee
nemi yedim
1elma
1 bardak süt
1 köfte
2 kaşık makarnacokacimcoook
:sm_cool::oklava:

evet herkes öyle diyor, bakalım, ama çok güzel bir duyguymuş oturdum ağladım niyeyse -tatlicadiarzu-
ben de gelirim tatile, ama iznim yok Çok üzgünüm çoook

yediklerim
öğlen bakla, yoğurt

amin canım güzelmiş.
Bu arada ben kaçırdıysam çok özür dilerim, senin de var mı bebeğin, ne kadarlık? Darısı başınıza.

menüm:
sabah: tost
ara: 1 kase şehriye çorbası
öğlen: küçük bir tabak mantı (senden kıskandım melzeyitcim, kilo veremezsem sorumlusu sensin)
ara yok dışarıdaydım
akşam: 1 tavuk pirzola, salata, eşim fırın makarna yapmıştı onun tabağından 2 çatal yedim, çok güzeldi :(
ben bugün yine karbonhidratı abartmışım.
2 litre su içtim :)

ablaaaa ne yaptın sen yaa
inanmıyorum ben burda salata yoğurt yiyorum sen niler yemişin
aşk olsun bir dahaki sefer benide çağır :kızgın: kaydirigubbakcemile3

olmaz koş yürü zıplaa ericekk ooo bugecee başka şey demiyorum
yarın sadece salata yicenn tabi bende

yediklerim
öğlen bakla, yoğurt

cancağızım menün süpper olmuşşş..bu hafta çok dikkatli seçtin menünü valla dikkat ettim..spor da yapıyor musun?

ben neler yedim
sabah 2 dilim tost ekmeğiyle karışık tost
ara yeşil çay
öğle
fırında 1köfte biraz pattes ve biraz makarna
ara yarım elmaa
akşam bamya salata
ara elma süt

35 dk koşu
şimdilik 2 lt su (dosbam sayesinde)yatasıya daha içerim heralde

bugün bankada işim vardı onu halletdim izin günümdü birde
ne yaptımm sabah
nivea bady yaptımm ağrıyla sızıyla felaket çalıştırıyor heryeri sabahda yapmayı düşünüyorum
biraz yürüdümm
az yemek yedimm
1 günüm böyle geçti benim

bugün bankada işim vardı onu halletdim izin günümdü birde
ne yaptımm sabah
nivea bady yaptımm ağrıyla sızıyla felaket çalıştırıyor heryeri sabahda yapmayı düşünüyorum
biraz yürüdümm
az yemek yedimm
1 günüm böyle geçti benim

canım nivea body süper, yeni başladın sanırım, benim 1,5 ayda bel ve kalça bölgemden 10ar cm inceldim. Senin de o çok büyük dediğin fisfisfis kalçan küçücük kalır.

patborim hoşgeldin, nasılsın? Nasıl geçti günün?
iii şeker nasıl olsun.regl olmama rağmen hiç tatlı yemedim..hücrelerim bile tatlı tatlı diye bağırıyor..senağlama cumaya kadar 74.9 olmak istiyorum..o yüzden sıkı tutmam lazımm

senden naberr? bebişin emeklemiş..süper biduygudur ..bizimki de bu aralar konuşmaya başladı..her yeni kelimesine çocuk gibi seviniyorum bende..bi de sarılıp öpüyo bizi..içimin yağları eriyor valla.Şeniz

iii şeker nasıl olsun.regl olmama rağmen hiç tatlı yemedim..hücrelerim bile tatlı tatlı diye bağırıyor..senağlama cumaya kadar 74.9 olmak istiyorum..o yüzden sıkı tutmam lazımm

senden naberr? bebişin emeklemiş..süper biduygudur ..bizimki de bu aralar konuşmaya başladı..her yeni kelimesine çocuk gibi seviniyorum bende..bi de sarılıp öpüyo bizi..içimin yağları eriyor valla.Şeniz

benden de iyilik ama geçem haftaki gibi gitmiyor, bakalım ne olacak cumaya. Ben de cumaya kadar 61.9 olsam dünya benim olacak ama mantı yedim :( minik bir şey atsaydın canım ağzına, en düşük kalorilisinden.

çok tatlı, aslında 2 aydır falan sürünerek heryer gidiyor el ve dizlerinin üzerinde yani emekleme pozisyonunda sallanıyordu ama ellerini ilerletmeyi akıl edememişti, bugün itibari ile becerdi onu da. Ayy bunlar gün geçtikçe daha mı tatlı olacaklar.

Back
X