afiyet olsun ama bir dahakine 5 köfte 2 yk pilav yaparsan köfte fazlalıgını telafi etmis olursun canım
somonu eşim çok beğendi. o yaptı zaten.ama fırın tepsisine koyarken derisini alta getirmiş. afiyetle yedık yedık de sonra o yapısan derileri tepsıden çıkartmak bana kaldıseyyahçım, dünkü menün güzel olmuş. öğleni zaten söylemiştin. somonu da denemişsin, nasıl buldun?
eşinden özel spor dersleri alıyorsun yani:)) medine korksa iyi olur bence de
evde eliptik bisiklet,ip,wii fit board,mekik aleti hatta sıkı durun trambolin bile var ama ben bilgisayardan yapıyorum
:
valla anneme çok kızardım şimdi aynısı benim başıma geldi :)) 2yk bulgur yiyecektim ama akşama yeni yemek yapıyorum ve sadece 2yk kadar pilav kalınca onu da yedim
ayyy iyice çöplük oldu midem(
canım tepsiye pişirme kağıdı ser daha kolay temizlersin...somonu eşim çok beğendi. o yaptı zaten.ama fırın tepsisine koyarken derisini alta getirmiş. afiyetle yedık yedık de sonra o yapısan derileri tepsıden çıkartmak bana kaldı( baya uğraştırdı . sanırım bundan sonra bızım evın temel balıklarından olacak
e sen spor salonunu evıne taşımışşın zatenyerım olsa bende bı bisiklet isterdım aslında
canım bende önceden yemek bırakınca atmak zorunda kalınca üzülür yerdim şimdi kediye kuşu veriyorum restoranda artanları da paket yaptırıp eve getiriyorum.
merhaba arkadaşlar
kahvaltıdan sonrakı ilk aram 10.30 da 3er tane leblebi fındık badem kuru üzüm yaban mersini ve 1 kuru kayısı. 1 fıncan yeşilçayla birlikte
12.00 de ikinci aram yarım poğça
13.30 gibi öğle yemeğim. 1 kase mercimek çorbası. 1 lokma ekmek. tam ekmeyın devamı gelıyordu kı yarım poğça yedığımı hatırladım.
az önce 14.20 de üçüncü aram 1 hurma
bugun patron benı dışarı yollamasa bıle ben akşam eşimle yürüyüşe çıkıp en az bir saat yürüyecem .
insallah sanırım bırseyler yandıtamam canım anladım. geçmiş olsun, inşallah bilgisayarın durumu yapılabilir bir şeydir.
bı tane dıye atmak olmaz ama ben dondurucuya kaldırıyorum 1 kofte 2 dılım ekmkek salata yanınada corba ıle guzel menu yapabılırsın ben oylede yapıyorumara 1 muz
öğlen yemeğim
4yk bulgur pilavı
5adet köfte afıyet olsun
biliyorum köfte çok oldu listemde 4 taneydi ama dolapta sadece 1 tane kalacaktı pişiriverdim yemeseydim(
canım ben az yapıyorum pılavı mesala 1 su baragından esım cok sevıyor kalanını yer yemeklerınde oyle evde ogluma yedırırıyorum o olmadan once 1 yk bıle kalsa ertesı gune saklıyordum yanına bısılerle ben yıyorumcanım bende önceden yemek bırakınca atmak zorunda kalınca üzülür yerdim şimdi kediye kuşu veriyorum restoranda artanları da paket yaptırıp eve getiriyorum.
merhaba arkadaşlar
kahvaltıdan sonrakı ilk aram 10.30 da 3er tane leblebi fındık badem kuru üzüm yaban mersini ve 1 kuru kayısı. 1 fıncan yeşilçayla birlikte
13.30 gibi öğle yemeğim. 1 kase mercimek çorbası. 1 lokma ekmek. tam ekmeyın devamı gelıyordu kı yarım poğça yedığımı hatırladım.
bugun patron benı dışarı yollamasa bıle ben akşam eşimle yürüyüşe çıkıp en az bir saat yürüyecem .
kuru uzumu badem fındık cok severım ama yaban mersını bana dokundu mıde bulantısı bas donmesı yaptı afıyet olsunuzun zamandır içmediğim yeşil çayımı içiyorum
seyyahcım ekmek yememişsin ama poğaça hiç olmamış... kalori açısından değil hayatım pastane poğaçaları ölüm saçıyo diyolar...tabii burdan rahat rahat konuşuyorum belki evden getirmişsindir :))
ama öğle yemeğin harika olmuş... afiyet olsun
kuru uzumu badem fındık cok severım ama yaban mersını bana dokundu mıde bulantısı bas donmesı yaptı afıyet olsun
ben yesıl cayı kendım demlıyorum 1 su bardagı suya 1 tatlı kasıgı koyuyorum ıcıne 2 karanfıl kucuk kabuk tarcın 5 dk demletıyorum sonra yarı yarıya bolup uzerlerıne su eklıyorum 2 bardak yesıl cay ıcmıds oluyorum yoksa cok acı oluyor
oyle denılıyor dosbacım hamur ısının hepsını cok sevıyorum :)
helekı pastane acma pogaca 65 kg ye duseyım soyle guzel bı kahvaltı yapacagım nasıpse
sonra pasta pasta yıyecegım
sabah 1 dılım peynırlı ekmek 1 bardak y. cay
ara oglumun 4-6 yk lalan ekmeklı corbası
oglen 1 kase bıraz buyuk mercımek corbası 1 dılım ekmek
ara portakal
akşam 5 yk kabak kavurma 1 kase yogurt 1 dılım ekmek 1 kasık makarna
20.30 gıbı meyve
yatmadan once salep çok tok tutuyor
afiyet olsun canım. ben köfteye değil de pilava dikkat ederdim, sen de zaten gerekli açıklamaları yapmışsın.ara 1 muz
öğlen yemeğim
4yk bulgur pilavı
5adet köfte
biliyorum köfte çok oldu listemde 4 taneydi ama dolapta sadece 1 tane kalacaktı pişiriverdim yemeseydim(
diyetisyen listesi olduğu belli oluyor zaten canım. o zaman sorun yok. hatta ben kendime örnek alabilirim:)bu diyetisyenim verdigi miktarlar birebir, gunde 3 br yag hakkım var
canım beni listeye alırken onceden bekleyen varsa ben daha bekleyebilirim lutfen zor durumda bırakmayayım kimseyi:26:
bu alışkanlık iyi değil dosbacım. alışkanlığa dönüşmeden bırak sen bunu. yeri gelince 1 kaşığın hesabını yapmak gerekiyor çünkü o kaşıklar sağolsun kilolar geliyor.valla anneme çok kızardım şimdi aynısı benim başıma geldi :)) 2yk bulgur yiyecektim ama akşama yeni yemek yapıyorum ve sadece 2yk kadar pilav kalınca onu da yedim
ayyy iyice çöplük oldu midem(
tepsi için, dosbam da yazmış, en pratiği yağlı kağıt. marketlerde alüminyum folyonun falan olduğu bölümde satılıyor. ben daima kullanıyorum ve tepsi temizleme derdim olmuyor. somon o zaman iyice dertsiz balık oluyor:)somonu eşim çok beğendi. o yaptı zaten.ama fırın tepsisine koyarken derisini alta getirmiş. afiyetle yedık yedık de sonra o yapısan derileri tepsıden çıkartmak bana kaldı( baya uğraştırdı . sanırım bundan sonra bızım evın temel balıklarından olacak
ben de poğaçayı beğenmedim. ondan hariç menüler nazarlık.merhaba arkadaşlar
afiyet olsun. ben de eskisi kadar düzenli içemiyorum. önceden sektirmiyordum.uzun zamandır içmediğim yeşil çayımı içiyorum
eşin bilgisayarcıysa halleder inşallah sorunu canım. gerçi bir şeyler yandıysa içine yeni bir şeyler almak gerekebilir. akşama öğrenirsin inşallah.insallah sanırım bırseyler yandı
esım bılgısayarcı geldıgınde bakacak bakalım
65'e düşünce keyifle poğaçanı yiyebilirsin canım:) gerçi ben simiti poğaçaya değişmem, bana daha lezzetli geliyor.oyle denılıyor dosbacım hamur ısının hepsını cok sevıyorum :)
helekı pastane acma pogaca 65 kg ye duseyım soyle guzel bı kahvaltı yapacagım nasıpse
ara portakal
20.30 gıbı meyve
salep konusunda haklisin. tek içimliklerden aldım ben ve arkasına bir baktım envai çeşit şey var içinde. yalnız aktarlarda salep satılıyor diye biliyorum. sanırım dombili de öyle içiyor.canım yatmadan önce salep içmek mantıklı mı bilemedim. kalorıli bişey bence salep. ara öğün olarak olur belkıde. bide bu nescafe gibi hazır paketlerde tek içimlikleri sevmıyorum ben . allah bılır ne kadar katkı maddesı vardır. asıl salep ı maraşta içeceksınız. doyamazsınız tadına
hazır saleplerı ıcım almıyorsalep konusunda haklisin. tek içimliklerden aldım ben ve arkasına bir baktım envai çeşit şey var içinde. yalnız aktarlarda salep satılıyor diye biliyorum. sanırım dombili de öyle içiyor.
canım, ben normalde salep sevmiyorum ama sen öyle bir tarif vermişsin ki çok lezzetli gözüküyorhazır saleplerı ıcım almıyor
olabıldıgınce yapay gıdalardan uzaklasmak lazım
evet rabıacım kastamonu ve maras saleplerı mesurdur benımde salebımkastamonudan geldı
1 tatlı kasıgı gercek salep
1 tatlı kasıgı nısasta
1 tatlı kasıgı pırınc unu
azcık zencefıl
1 cay kasıgı tarcın
karıstırıyorum
1 kupa sutun ıcıne sadece 1 tatlı kasıgı koyuyorum sekrsız
ben gece teroru olanlardanım gunduz pek yıyecek aramam ama gece kalkıp kalkıp yerım benım ıcın ıyı oluyor
yada benim yaptığım gibi öğütücü bi koca bulunur dolapta artan yemek derdin olmaz. kocan gider gelir yer bitirirafiyet olsun canım. ben köfteye değil de pilava dikkat ederdim, sen de zaten gerekli açıklamaları yapmışsın.yalnız dombilinin fikri de güzel, arttıysa buzluğa konabilir. artan pilavlar çorbaya da dönüşebilir.
diyetisyen listesi olduğu belli oluyor zaten canım. o zaman sorun yok. hatta ben kendime örnek alabilirim:)
önceden bekleyen yok, benim bildiğim. diğer mesajda unutmuşum dombili var ayrıca. ama 3 kişi de olsa listede yer var.
tepsi için, dosbam da yazmış, en pratiği yağlı kağıt. marketlerde alüminyum folyonun falan olduğu bölümde satılıyor. ben daima kullanıyorum ve tepsi temizleme derdim olmuyor. somon o zaman iyice dertsiz balık oluyor:)
ben de poğaçayı beğenmedim. ondan hariç menüler nazarlık.senin rakibe de eşiyle kafayı yedi herhalde:)) eşi cumaya kadar rapor almış.
.
maraş salepi varmıdır kı aktarlarda. maraşta 200 gr lık paketlerde satılıyor 1 lıtre süte 1 tatlı kaşığı atıyorsun has salep. bayılırımmsalep konusunda haklisin. tek içimliklerden aldım ben ve arkasına bir baktım envai çeşit şey var içinde. yalnız aktarlarda salep satılıyor diye biliyorum. sanırım dombili de öyle içiyor.
hazır saleplerı ıcım almıyor
evet rabıacım kastamonu ve maras saleplerı mesurdur benımde salebımkastamonudan geldı
1 tatlı kasıgı nısasta
azcık zencefıl
1 cay kasıgı tarcın
karıstırıyorum
ben gece teroru olanlardanım gunduz pek yıyecek aramam ama gece kalkıp kalkıp yerım benım ıcın ıyı oluyor
işler yoğunlaştı anlaşılan asumancım. Allah kolaylık versin, zaten ay sonu da yaklaşıyor. senin yoğun oluyordu.kızlar kusura bakmayın ancak yazabiliyorum.
sabahtan beri şirketin kredi sözleşmelerini yenileyip dosyalıyorum, tam mola vereyim dedim bu seferde bir müşteri extre istedi ve hesabı mükemmel derecede berbat olan bir firma,kendilerini haklı çıkarmak için kırk takla atıyorlar. artık yoruldum yarın bakıcam dedim.patronda hallet diyor. taaa 2007-2008den evraklar var sanki o tarihlerde ben buradaydım. neyse velhasıl kelam durum böyle.
hadi dün yediklerimi yazayım sopalayın beni.
22.02.2011
sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı ettim. yine klasik sade bir kahvaltı (çok şükür)
ara 1 ad elma
öğlen
1 kare (8 e 7 cm) fırında makarna
ara olarak gelen 1 servis kaşığı mantarı yedim.
akşam eve giderken içi bol fındıklı 2 ad bayram çikolatası yedim.
akşam yemeği
1 dilim ekmek 2 parça tavuk,2 yemek kaşığı tavuğun küp doğranmış patatesi.
bugün
tekrar 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı.
ara 2 fincan yeşil çay
öğlen 1 kepçe çorba
1 tabak bol yoğurtlu ıspanak,1 dilim ekmek.
ara 2 ad benimo bisküvi
akşam arkadaşa gideceğiz bebek görmeye büyük ihtimal yemek yapmış olur,hepimiz işten çıkmış olacağımız için ama kesin değil,inşallah yemek yapmıştır diyorum.
bugün geçmişe bakmam zor olur,inşallah önemli bir durum yoktur ve herkes iyidir.
bende hala yüzümün sağ tarafı mağduruyum,sağ tarafta çene kemiğimin hemen altı, burnumun sağ tarafı ve sağ yanağım da hafif acımalar var.
birde adetime sanırım az kaldı aslında geçen ay 3 ünde olmuştum 2 gün geri gelse 1 inde olmam gerekir ama belirtilere bakılırsa öncesinde ce-e dicek.
neyse canlar,aslında gitmeden geçmişe baksam süper olur .
hepinizi çok öpüyorum hayırlı akşamlar diliyorum
valla haklısın, eşlere yedirmek lazım kalanlarıyada benim yaptığım gibi öğütücü bi koca bulunur dolapta artan yemek derdin olmaz. kocan gider gelir yer bitirir
canım aslında yağlı kağıdı hep kullanırım özellikle poğça ve kurabıyelerde ama buna müdahale etme şansım olmadı eşim ben üstümü değiştirken halletmiş sağolsun
maraş salepi varmıdır kı aktarlarda. maraşta 200 gr lık paketlerde satılıyor 1 lıtre süte 1 tatlı kaşığı atıyorsun has salep. bayılırımm
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır içmediğim yeşil çayımı içiyorum
oyle denılıyor dosbacım hamur ısının hepsını cok sevıyorum :)
ara portakal
20.30 gıbı meyve
bende öyle yapmak isterdım hem daha bereketli olur ama büroda pek pratık olmuyor. oyuzden mecburen doğadan ın sallama olanlarını içiyorum günde bir fincan.
ayy canım kıyamam bende bayılırım özellikle kahvaltılarda.öğrncıyken hep yapardık. hele ki çikolatalı franbuazlı yada muzlu pasta olacak. keki pamuk gibi olacak ohhh.. ama bunlarıın bize hiçbir faydası yok malesef. poğça malesef pastane poğcasıydı uzun zamandır yemıyordum. sıcacık tazecıktı nefsıme yenık düştüm. ekmek yemem tüm gün dedim yarısını bölüp yedim. alınmasa önüme gelmese aramayacam ama önümde hapur hupur yeyınce çocuklar dayanamadım. hatta dalga geçtıler üstüne bıde benle. sen hala rejım mı yapıon zayıflayamadınmı falan dıye. onlarda haklılar kılo gidiyo ama sadece tartıda gıdıyo. popo aynı popo göbek aynı göbek erimiyo ki
canım yatmadan önce salep içmek mantıklı mı bilemedim. kalorıli bişey bence salep. ara öğün olarak olur belkıde. bide bu nescafe gibi hazır paketlerde tek içimlikleri sevmıyorum ben . allah bılır ne kadar katkı maddesı vardır. asıl salep ı maraşta içeceksınız. doyamazsınız tadına
afiyet olsun canım. ben köfteye değil de pilava dikkat ederdim, sen de zaten gerekli açıklamaları yapmışsın.yalnız dombilinin fikri de güzel, arttıysa buzluğa konabilir. artan pilavlar çorbaya da dönüşebilir.
diyetisyen listesi olduğu belli oluyor zaten canım. o zaman sorun yok. hatta ben kendime örnek alabilirim:)
önceden bekleyen yok, benim bildiğim. diğer mesajda unutmuşum dombili var ayrıca. ama 3 kişi de olsa listede yer var.
bu alışkanlık iyi değil dosbacım. alışkanlığa dönüşmeden bırak sen bunu. yeri gelince 1 kaşığın hesabını yapmak gerekiyor çünkü o kaşıklar sağolsun kilolar geliyor.
tepsi için, dosbam da yazmış, en pratiği yağlı kağıt. marketlerde alüminyum folyonun falan olduğu bölümde satılıyor. ben daima kullanıyorum ve tepsi temizleme derdim olmuyor. somon o zaman iyice dertsiz balık oluyor:)
ben de poğaçayı beğenmedim. ondan hariç menüler nazarlık.senin rakibe de eşiyle kafayı yedi herhalde:)) eşi cumaya kadar rapor almış.
afiyet olsun. ben de eskisi kadar düzenli içemiyorum. önceden sektirmiyordum.
eşin bilgisayarcıysa halleder inşallah sorunu canım. gerçi bir şeyler yandıysa içine yeni bir şeyler almak gerekebilir. akşama öğrenirsin inşallah.
65'e düşünce keyifle poğaçanı yiyebilirsin canım:) gerçi ben simiti poğaçaya değişmem, bana daha lezzetli geliyor.
menün de güzel olmuş. öğle yemeği ile akşam yer değiştirse sindirim açısından daha rahat edersin gerçi.
salep konusunda haklisin. tek içimliklerden aldım ben ve arkasına bir baktım envai çeşit şey var içinde. yalnız aktarlarda salep satılıyor diye biliyorum. sanırım dombili de öyle içiyor.
hazır saleplerı ıcım almıyor
1 tatlı kasıgı nısasta
azcık zencefıl
1 cay kasıgı tarcın
karıstırıyorum
kızlar kusura bakmayın ancak yazabiliyorum.
sabahtan beri şirketin kredi sözleşmelerini yenileyip dosyalıyorum, tam mola vereyim dedim bu seferde bir müşteri extre istedi ve hesabı mükemmel derecede berbat olan bir firma,kendilerini haklı çıkarmak için kırk takla atıyorlar. artık yoruldum yarın bakıcam dedim.patronda hallet diyor. taaa 2007-2008den evraklar var sanki o tarihlerde ben buradaydım. neyse velhasıl kelam durum böyle.
hadi dün yediklerimi yazayım sopalayın beni.
22.02.2011
sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı ettim. yine klasik sade bir kahvaltı (çok şükür)
ara 1 ad elma
öğlen
1 kare (8 e 7 cm) fırında makarna
ara olarak gelen 1 servis kaşığı mantarı yedim.
akşam eve giderken içi bol fındıklı 2 ad bayram çikolatası yedim.
akşam yemeği
1 dilim ekmek 2 parça tavuk,2 yemek kaşığı tavuğun küp doğranmış patatesi.
bugün
tekrar 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı.
ara 2 fincan yeşil çay
öğlen 1 kepçe çorba
1 tabak bol yoğurtlu ıspanak,1 dilim ekmek.
ara 2 ad benimo bisküvi
akşam arkadaşa gideceğiz bebek görmeye büyük ihtimal yemek yapmış olur,hepimiz işten çıkmış olacağımız için ama kesin değil,inşallah yemek yapmıştır diyorum.
bugün geçmişe bakmam zor olur,inşallah önemli bir durum yoktur ve herkes iyidir.
bende hala yüzümün sağ tarafı mağduruyum,sağ tarafta çene kemiğimin hemen altı, burnumun sağ tarafı ve sağ yanağım da hafif acımalar var.
birde adetime sanırım az kaldı aslında geçen ay 3 ünde olmuştum 2 gün geri gelse 1 inde olmam gerekir ama belirtilere bakılırsa öncesinde ce-e dicek.
neyse canlar,aslında gitmeden geçmişe baksam süper olur .
hepinizi çok öpüyorum hayırlı akşamlar diliyorum
yada benim yaptığım gibi öğütücü bi koca bulunur dolapta artan yemek derdin olmaz. kocan gider gelir yer bitirir
bu diyetısyen listelerini arkadaşlar bizimle paylaşsa da bizde aralarından kendımıze göre olanları seçsek ne güzel olur
canım aslında yağlı kağıdı hep kullanırım özellikle poğça ve kurabıyelerde ama buna müdahale etme şansım olmadı eşim ben üstümü değiştirken halletmiş sağolsun
bu poğçayı bende beğenmedım şimdi bakınca
maraş salepi varmıdır kı aktarlarda. maraşta 200 gr lık paketlerde satılıyor 1 lıtre süte 1 tatlı kaşığı atıyorsun has salep. bayılırımm
oo tarıf süpermişş sıcacık ohh şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?