Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıııınnn canım
iyiyim çok şükür sen nasılsın ??
valla klasik kahvaltı ile başladım demek isterdim ama minicik yağ ile kızartılmış yufka böreği ile güne başladım
gunaydın afıyet olsun

ıyı fıkırmıs canım ama ben 1 tane ıledoymam kurabıyeler taagı ıle hupletırım hıç yememek en ıyısı
yurursun yakarsın

masallah canımm sporlar super

günaydın fıstıklar dün akşam menümü yazamadım
sabah 1 yumurta 3 zeytin 1 kk peynir arada yeşilçay
öğlen tavuklu patates yemeği 4 kaşık 3 kaşık pilav yanında yoğurt arada şekersiz türk kahvesi
akşam 1 kase çorba 3 sarma arada 1 bardak süt akşamda azcık göbecik attım

ooo sende nesfitcisin he medine bak bize arkadaş geldi. sabah uyanınca gün kurusu yemişşin onun amacı ne metabolızmayı mı hızlandırıyor?
bide soya sütü yazmışşın onu bilmiyorum hiç.
kajular yağlı olmuyormu canm ?
spor salonuna gidiyorsun sanırırm. su tüketimin çok güzl ben 2 litre içebilirsm iyi bişey yapmış sayıyorum kendımı
ayy ne çok soru sormuşum bu arada hoşgeldin aramıza canım en başta söyelemem gerekeni en son söyledim . sen bizi takıp ediyormussun zaten ama ben yıne de tanıtayım kendımı 25 yasındayım 5 aylık evlıyım eskişehirde yaşıyorum . çalışıyorum .

canım seninde dediğin gibi öğle yemeğin dışında menun ve sporların gayet güzel,sen medine ile ikili yarıştasın galiba ikinize de başarılar dilerim.bu arada senden gördüm bende bugun somon yiyecegim canım çekti çok severim

ıyı fıkırmıs canım ama ben 1 tane ıledoymam kurabıyeler taagı ıle hupletırım hıç yememek en ıyısı

bak hemen niyeti bozmuş yok hüpletmek filan

canım menun kalori olarak güzel ama akşam hep karbo almışssın öglende patates yemeğiyle pilav var karboya çok yüklenirsen kilo vermen yavaşlayabilir yemeklerin yanına azıcık salata eklesen süper olur

günler birazcık uzasın eve yürüyerek gidecem akşamları. şimdi hava kararıyo yürüyemiyorum .

bende bende :84:

canım aslında ben nesfit değil müsli yiyorum yanlış yazmışım.Müsli nesftten daha doyurucu ve midede daha çok kalıyor.Gün kurusunu özellikle meto için yemiyorum ama uyanır uyanmaz su+kuru meyve yiyorum meto için.Ben inek sütü içince gaz yapıyor bende bende soya tüketiyorum ,kabızlıga da birebir diyetisyenim verdi sindirimi çok güzel düzenliyor.kajular yaglı ama yararlı yağ,listemde kaju var diye bu hafta salatalar yagsız canım ordan dengeliyorum.Suyu ben içmeden duramıyorum diyet için degil alışkanlık işte.Sporu evde yapıyorum canım salon bana göre denedim gördüm.

Bende tanıştıgımıza memnun oldum canım,istanbulda yaşıyorum bekarım 24 yaşındayım bende çalışıyorum.

bu arada diyetisyene gidiyorum istedigini sorabilrisin.

Etimesgur süvarideyim ..ama hiç aklımd aolamayn bir semt açıkçası pekde içime sinmiyor..evin borcunu azaltınca kaçacağım sanırım..çocukları burada büyütmeye niyetim yok..
saol canım kavi bilgilerin için teşekkür..daha ince detaylar varsa paylaşırsan memnun olurum..

menün çok güzel...

saol canım kavi bilgilerin için teşekkür..daha ince detaylar varsa paylaşırsan memnun olurum..

canım hepsini bir başlık altında toparlayayim istersen

-Seanslar aynı bölge için 7 günden az tekrarlanamaz
-Seans 3 parttan oluyor 3 ayrı aparatla yapılıyor her biri yapılmalı mutlaka
-Seanslar jelle uygulanmalı ultrason jeliyle
-Yapılan günden itibaren 4 gün yağsız özel diyet uygulanmalı, boşalan yag hücreleri tekrar hemen dolmasın diye
-Seans yaklaşık 15+45+15 toplam 1,15 dk sürüyor
-Acı morarma yanma olmaz.
-Seanstan sonra vucutta sekil bozuklugu olmasın dolasım duzene girsin diye masaj yapılırsa çok iyi olur.

aklıma şimdilik bunlar geliyor özel olarak takılan soru olursa sorarsın canım
-

Günaydın.
dün akşam münümü yazmamıştım..
öğlenle aynı saat 5 te 6 kaşık karnıbahar ve 2 kaşık y.yağlı yoğurtla yedim.ekmek yok..2.5 litre su içtim.
ŞU ANDA OĞLUM PRİZE TORNAVİDA SOKTU..VE PRİZ PATLADI..ŞU ANDA GÜÇ KAYNAĞI ÇALIŞIYOR ONUNDA 20 DK VAR ..BİTTİİĞİ AN BİR DAHA GİRMEYEBİLİRM..((
EŞİMDE İŞTE MAKİNADA ÇAMAŞIRDA KALDI..((

Teşekkür ederim..

hangi diziyi izledin?
Çok sesli oyuncaklar ana-baba bünyesine zararlı:)kaldır gitsin canım.

Diyetisyenin de rahatlatmış seni canım. Biz de paralel şeyler söylemiştik.
Dünkü menün de güzel olmuş, afiyet olsun.
Ad1, seni izne ayıracaktır. Sen yine de bizim aramıza katılabilirsin, listede olmasan da. Paylaşımlarına sürdürebilirsin, vaktin oldukça.

Kızılayda çalışıyorsan evin de o civarda olacak. Yoksa ha sincandan gelmişsin ha etimesguttan ha etlikten, aynı bence.

Peki, o zaman seni izne ayırmayalım. Zaten cumaya 2 gün kaldı. Haftaya da bu yoğunluk azalıyormuş madem.

Tamam canım, menülerini paylaşmaya her zaman devam edebilirsin.

senin yorumlarından korkuyorum:18:
herkes ikili mi yarışıyor benim rakibim kim olacak
sen de mi korkuyorsun benim yorumlardan:)dur daha yaw sana bir şey demedim ki:)
yarışmak isteyenler yarışıyor canım. Biz yarış işini dha önce denedik, başarılı olamadık. Şimdi ise pilot yarış düzenliyoruz:) sadece yarışmak isteyenler yarışıyor, eğer bu sefer başarılı olursak tüm takımı içine alan bir program yapabiliriz. Şimdilik seyyah ve ayyıldızım ikilisi mevcut.

bana kajular biraz fazla geldi. Gerçi kajunun yağ oranını bilmiyorum. Ondan hariç çok güzel, çok dengeli bir menü. Tebrik ederim.

Kızlar forum sekmede hep açık ama fırsat buldukça bakabiliyorum:26:
Valla canım, sen bu katılımlarla ara ara da baksan takım şenlenir:) iyi ki dönmüşsün.

valla klasik kahvaltı ile başladım demek isterdim ama minicik yağ ile kızartılmış yufka böreği ile güne başladım
Hımm seni börekçi:)

ben hiç müsli yemedim. nesfitim bitti bu sefer de müsli alabılırım asllında. ms22 de müsli yıyordu hersabah. memnundu sanırım. ama ben kahbvaltıları genelde bıgun nesfıt diğer gun tost şeklınde yapıyorum. kahvaltılığım bittiğinde nesfıte yuklenıyorum.

somonu bende burda görüp aldım. dün iş çıkışı eşimle alıp durağa kadar yürüdük.aaa ben onu söylemeyı unuttum sanırım 1 km de ozaman yurumuşumdur :))

evde spor aletlerin mı var?

seyyahçım, dünkü menün güzel olmuş. öğleni zaten söylemiştin. somonu da denemişsin, nasıl buldun?
eşinden özel spor dersleri alıyorsun yani:)) medine korksa iyi olur bence de

canım, paylaşımın az. istersen seni de izne ayıralım. geçen hafta 2 gün artırmıştın, bu hafta yine aynı yerdesin. bu şekilde listede yer alman adil olmuyor. işlerin yoğunsa listede yer almadan paylaşıma devam edebilirsin.

çok çok geçmiş olsun. elektirk tehlikeli işte. çocuklar da nerden aklına gelirse prize tornavida sokmak. ufaklıkta bir şey yok değil mi?

kızlar,
geçen hafta 11 kişiydik. bu hafta nihan, hanky ve pehlivanson izne ayrılıyor. 8 kişi kalıyoruz. dosba ve poly listeye girecekler inşallah. o durumda 10 kişi oluyoruz. ayrıca ferdici paylaşım olarak yeterli değil, ona da izne ayrılmasını tavsiye ettim. bu şartlarda 1 arkadaş davet ettim, katılmak isteyenlerden. sayıca bir sorun olmaz sanıyorum, değil mi?

günler birazcık uzasın eve yürüyerek gidecem akşamları. şimdi hava kararıyo yürüyemiyorum .
hava bır ısınsa gunler uzasa bızd eakşamları esımle 3 km yururduk guzel oluyor tabı donuste durum doner yerdı ben ıstemem bana alma derdım onunkısının yarısından fazlasını yerdım. arabamızda yoktu heryere yuruyerek gıderdık

canım allah korumus verılmıs sadakanız varmıs ya çocuk pırıze tornavıda soktugu ıçın elektrık carpsa allah korusun

tamam canım anladım. geçmiş olsun, inşallah bilgisayarın durumu yapılabilir bir şeydir.

ara 1 muz
öğlen yemeğim
4yk bulgur pilavı
5adet köfte
biliyorum köfte çok oldu listemde 4 taneydi ama dolapta sadece 1 tane kalacaktı pişiriverdim yemeseydim (

çok geçmiş olsun canım.

bu diyetisyenim verdigi miktarlar birebir, gunde 3 br yag hakkım var

evde eliptik bisiklet,ip,wii fit board,mekik aleti hatta sıkı durun trambolin bile var ama ben bilgisayardan yapıyorum

canım beni listeye alırken onceden bekleyen varsa ben daha bekleyebilirim lutfen zor durumda bırakmayayım kimseyi:26:

ara 1 muz
öğlen yemeğim
4yk bulgur pilavı
5adet köfte
biliyorum köfte çok oldu listemde 4 taneydi ama dolapta sadece 1 tane kalacaktı pişiriverdim yemeseydim (

afiyet olsun ama bir dahakine 5 köfte 2 yk pilav yaparsan köfte fazlalıgını telafi etmis olursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…