Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tebrik ederimmmm inşallah gerisi gelirrrr nasıl yapıyoduk bu hesabı canım yaaaaaaa:uhm:günayydıınnn ben ok mutluyum 65.2 kiloyum delikafadulden
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
benim kilom 76.2-75.2=1
1.100=100
100/76.2=1,312
Arkadaşlar selam ben bu hafta son kez aranızda oluyorum.Babam salı sabahı bir kalp krizi geçirdi o günden beri hastanedeyiz.Dün akşam yoğun bakımdan çıktı.Bu gün ablam kalacak yanında ben günlerdir hastanedeyim bu gece dinlenip yarın tekrar gideceğim.
Babam önümüzdeki hafta ameliyat olacak dolayısıyla uzun süre daha yokum.Bu gün eve gelince duş alıp tartıldım günlerdir yemek içmek olmadığı için şu anda kilom 56 şu durumda ben 1kilo 300 gram vermiş oluyorum.Sizleri tanımak çok güzeldi dostluğunuz, iyiliğiniz ve paylaştıklarımız için çok teşekkür ediyorum .sevgiyle
kız abla dur bir sakin oll
o senin aşkısınnn kuzunn Şeniz
deriinn nefes all
10 dan geriye doğru saayy
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 geçti herşey demi bitanem
ben öyle yapıyorum :roflol: işe yarıyor valla çok sinirli olduğumda geçiyor
sabah sabh cinim tepemde ya sıkıldım artık vallah daraldım ya bu kocam beni kanser edecek az kaldı gidip boğazını sıkacam ya ayyyyyyyyyyyyyyyyyyçığlık atmak istiyorum aeaıaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlar kilo bildirimi yapmak istiyorumm 62,2 düm şimdi 61,4 yani 800 grm vermişimmmmmmm-tatlicadiarzu-