Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok be kaptan bu ara bana çok ii geldin çok saol...
eleştir ki kendimize gelelim
bak bana 2 gündür düzenli besleniyorum dilim papuç gibi çıkıyooo :76: herkese bi cevap veriyom :1:
iyi geldiğime çok sevindim canım:70:
nazar değmesin, güzel gidiyorsun:nazar:

herzamanki gibi süpersin bacımmm ....eleştirr bacımm eleştirinki bilelim dimii:27:
teşekkür ederim canım:71:

iyi geldiğime çok sevindim canım:70:
nazar değmesin, güzel gidiyorsun:nazar:
canım bu hafta da kilo veremezsem kendime ceza vereceğim... hatta tamamen kk'dan ayrılacağım :((
yeter artık kendimden utanıyorum 2 yılı geçti
tek korkum adet şişliği var üzerimde :((

yaa kızlarr bugünlerde çabuk uykum geliyoo 10 gibi yatıyom dayanamıyorum 7de kalkıyorumm:27: 9 saat yaa anamm yemeği dengeledik bu seferr uyku dengeyii şaşırdıı:27::27:neysee ben yatmayaa gidiyomm hatunlarr rabişşş bana bi çözüm bul anacım yaa :14::53:

yaa kızlarr bugünlerde çabuk uykum geliyoo 10 gibi yatıyom dayanamıyorum 7de kalkıyorumm:27: 9 saat yaa anamm yemeği dengeledik bu seferr uyku dengeyii şaşırdıı:27::27:neysee ben yatmayaa gidiyomm hatunlarr rabişşş bana bi çözüm bul anacım yaa :14::53:
canım düzenli uyumakta kilo vermek için çok önemli 10da yatıp 7de kalkmak ii bence...

bennde katılmak istiyorumm :)

hoşgeldin mislina...
kaptanımız neyneyse...sana kuralları bildirecektir
bu arada sende kendinden bahseder misin??
kaç kilosun boyun yaşın ??
nasıl bi diyet uyguluyosun?

herkesee tatlııı uykularrr :4::118:

ii geceler canım tatlı rüyalar

ya 1 2 hafta öncesine kadar saat 12 1 gibi yatıyodumm 7 8 gibi de kalkıyodum şimdi neden erkenden uykum geliyo anlamadım daha:14:dosbam tşkederim balımm tatlı uykularrr

kızlar herkeseselam
uykusuz gecenın ardında 10.30 gııb klaktım pc yı actım net yok oglusa kahvaltı yaptırdım telefonumm caldı 2 arkadasın canı sıkılmıs hadı dombılıye gıdek demısler gelme dıyemedım saat 11.30
hemen mılfotden mınık pizza portakallıı kek kuplardada muhallebı yaptım evımı topladım bıde ogls aglıoo
sonra 13.30 da geldıler dedım sız oturun 2 dk yemegımı yapam
mutfaktan cıktım da 13.45 falandı
akşam 17.30 a kadar oturdular 18 de esım geldı bu 30 dk oglumu uyuytttum
gelelım menume
saah yok
ara yok
oglen 1/2 dılm kek 1/4 muhallebı 4 yk yapar 1 mılfoy borek
ara yok
akşam 4 yk patateslı kıymalı yemek uzerı sarımsaklı yogurt
bu arada oglum cok kotu dustu onla ılgılendık gozu cıktı sandık kocaman sısılık var zaten tenı hassas çabuk morarıyor
gece gece susumadı daha yenı avm den geldık anca vakıt buldum
bugun sporda yapamdım yarın artık
belım cok agrıyor
sanırım spordan sonra koruyamadım

takıma yenı gelenler hosgeldınız
fatma ve ssuna vede bırıcık sanırım
ben dombili evlendım+10 kg hamıle kaldım lohusalıkta hamılelık
kg me cıktım
veee 75 kg ıle bbasladım
hedefım 75-70-65-60 -55- 5 er kıloluk hedefler koydum
evlıyım1 yasında oglum var

dosbacım gecmısı okudum senın cay gıbı bende melısa ve sarı kantoron cayını tavsıye edıyorum
ferdıcı canım sanada hayırlı geceler
rabıs takım kapatanlıgın hayırlı canım
medıneyı goremedım bıraz gecmıs okudum
sakaleyn master canım sen nasılsın

sabaha gorusmek uzere

takıma yenı gelenler hosgeldınız
fatma ve ssuna vede bırıcık sanırım
ben dombili evlendım+10 kg hamıle kaldım lohusalıkta hamılelık
kg me cıktım
veee 75 kg ıle bbasladım
hedefım 75-70-65-60 -55- 5 er kıloluk hedefler koydum
evlıyım1 yasında oglum var

dosbacım gecmısı okudum senın cay gıbı bende melısa ve sarı kantoron cayını tavsıye edıyorum
ferdıcı canım sanada hayırlı geceler
sakaleyn master canım sen nasılsın

sabaha gorusmek uzere
ii geceler canım bende yatıyorum

kızlar herkeseselam
uykusuz gecenın ardında 10.30 gııb klaktım pc yı actım net yok oglusa kahvaltı yaptırdım telefonumm caldı 2 arkadasın canı sıkılmıs hadı dombılıye gıdek demısler gelme dıyemedım saat 11.30
hemen mılfotden mınık pizza portakallıı kek kuplardada muhallebı yaptım evımı topladım bıde ogls aglıoo
gelelım menume
saah yok
ara yok
ara yok
bu arada oglum cok kotu dustu onla ılgılendık gozu cıktı sandık kocaman sısılık var zaten tenı hassas çabuk morarıyor
belım cok agrıyor

:43: oyy kıyamama kuzuya sadaka ver annesi geçmişler olsun .rabbim korumuş.dikkat et kendine bacım sen lazımsın :34:

08:00- yarım çay bardağı süt
11:20-1 dilim kakaolu pasta
17:00-1 kase tel şehriyelli çorba
19:00-2dilim ekmek,bir avuç maydanoz,1kk kadar peynir,1yk kadar reçel
ne saçma bir menü:26:
eşim izin almış gelmiş sabah malesef kahvaltı yapmak istemedim nedenine gelirsek agzımı açamadım dostlar pasta krema gibi eriyikti anlicanız tiksintide yaptı kilo aldım gibi his var dün de menüyü yazmadım sanıırm dünde pasta vardı cünkü eşim evde yarın ve diğer gün :53:
sonracığıma bu mamaları yedikten sonra dinlendim sonra yarım saat yüryüş yaptım.
ondan sonra da 100 tane mekik çektim
mutfak tezgahında 20 şer yan,arka ve yan arka arasına kaldırdım.
bilmiyorum dengem çok bozuldu artık şuan çok kötüyüm pasta muz ve sütten gına geldi diyebilirim su bugün 2 litreye yakın içtim nerdeyse su içmediğim bir hafta oldu .bu sabahta tartıldım kilo almadım hatta verdim ama beklediğiniz rakam ne bilmiyorum açlıktan çok olmasını bekleyenler pek olmasın çünkü su yok düzen yok spor yok pastada olsa muzda olsa yedik yattık misali.dişimin acısı biraz daha geçti inşallah pazartesi çok sıkı geliyorum dostlar.
burdan hedefim 55 küsür olarak mezun olmak istiyorum cünkü bu hafta 57 görmeyeceğim :34:

3 hurma 2 kocamaaan bardak su sonrasında
kahvaltı 1 dilim peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek çayyy

kızlar tartılmayım dedim ama kilo almış görünüyorum :(( bu hafta çok dikkat ettim

canım bu hafta da kilo veremezsem kendime ceza vereceğim... hatta tamamen kk'dan ayrılacağım :((
yeter artık kendimden utanıyorum 2 yılı geçti
tek korkum adet şişliği var üzerimde :((
canım, o nasıl söz ya? burdan ayrılmak kendine ceza değil ki sen bizi cezalandırmış oluyorsun.:14:
dikkat etmeye yeni yeni başladın, hemen sonuç beklemek doğru olmuyor ki. kiloyu bir haftada almadık ki 1 haftada gitsin.

valla canım fırsatın varken uyu. benim uykum adamlıktan çıktı. çok zor uykuya dalıyorum. sonra gece oğlum uyanıyor. zombi gibiyim. uykunun bence bir zararı yok. hatta vücudun ödemini falan atar iyi dinlenirsen. sen gündüzlerini hareketli geçir, akşamlara karışma:1:

bennde katılmak istiyorumm :)
tabi canım, hoşgeldin. bize biraz kendinden bahseder misin?

kızlar herkeseselam
gelelım menume
saah yok
ara yok
ara yok
belım cok agrıyor
canım, çok geçmiş olsun. göze isabet eden kazalardan çok korkarım. medinenin dediği gibi bir sadaka verin.
misafir gelince beslenme gitmiş tabi.
bir de beline kuşak falan sar olmazsa, üşütmeyesin sonra.

teşekkür ederim canım:16:

11:20-1 dilim kakaolu pasta
17:00-1 kase tel şehriyelli çorba
eşim izin almış gelmiş sabah malesef kahvaltı yapmak istemedim nedenine gelirsek agzımı açamadım dostlar pasta krema gibi eriyikti anlicanız tiksintide yaptı kilo aldım gibi his var dün de menüyü yazmadım sanıırm dünde pasta vardı cünkü eşim evde yarın ve diğer gün :53:
sonracığıma bu mamaları yedikten sonra dinlendim sonra yarım saat yüryüş yaptım.
bilmiyorum dengem çok bozuldu artık şuan çok kötüyüm pasta muz ve sütten gına geldi diyebilirim su bugün 2 litreye yakın içtim nerdeyse su içmediğim bir hafta oldu .bu sabahta tartıldım kilo almadım hatta verdim ama beklediğiniz rakam ne bilmiyorum açlıktan çok olmasını bekleyenler pek olmasın çünkü su yok düzen yok spor yok pastada olsa muzda olsa yedik yattık misali.dişimin acısı biraz daha geçti inşallah pazartesi çok sıkı geliyorum dostlar.
burdan hedefim 55 küsür olarak mezun olmak istiyorum cünkü bu hafta 57 görmeyeceğim :34:
canım, ben tartıda kaç çıktığına çok bakmıyorum. ne kadar dikkat edebildiğin önemli. üzülme öyle beklediğiniz kadar olmayacak diye. düzenli beslenemediğin için çok olmayabilir, gayet normal. diş ağrın geçince sıkı bir diyet seni bekliyor.

kızlar tartılmayım dedim ama kilo almış görünüyorum :(( bu hafta çok dikkat ettim
afiyet olsun canım.
adet oldun canım, ondandır. ödem söktürücü çayını içtin mi?

:43: oyy kıyamama kuzuya sadaka ver annesi geçmişler olsun .rabbim korumuş.dikkat et kendine bacım sen lazımsın :34:
akşame sıme dedımasolında maası alınca her ay alıskanlık halıne getırelım dedım
dun tabı nazar degdı sıpaya

11:20-1 dilim kakaolu pasta AHH KILO VEREM SABAH AC KARNINA TATLIYI COK SEVERIM17:00-1 kase tel şehriyelli çorba
DEMI ARTIK MEZUN OLALIM NE DIR BU YAAAA
günaydıııınnnnn :71:
GUNAYDIN DOSBAM
AFIYET OLSUN
CANIM SISKINLIKTIR REGL ONCESI
günaydınlar kızlar:55:
GUNAYDIN
canım, o nasıl söz ya? burdan ayrılmak kendine ceza değil ki sen bizi cezalandırmış oluyorsun.:14:
dikkat etmeye yeni yeni başladın, hemen sonuç beklemek doğru olmuyor ki. kiloyu bir haftada almadık ki 1 haftada gitsin.

valla canım fırsatın varken uyu. benim uykum adamlıktan çıktı. çok zor uykuya dalıyorum. sonra gece oğlum uyanıyor. zombi gibiyim. uykunun bence bir zararı yok. hatta vücudun ödemini falan atar iyi dinlenirsen. sen gündüzlerini hareketli geçir, akşamlara karışma:1:

tabi canım, hoşgeldin. bize biraz kendinden bahseder misin?

canım, çok geçmiş olsun. göze isabet eden kazalardan çok korkarım. medinenin dediği gibi bir sadaka verin.
misafir gelince beslenme gitmiş tabi.
bir de beline kuşak falan sar olmazsa, üşütmeyesin sonra.
BELIMI SARDIM YUN KUSAKLA
AGRIYOR COK
SEBEBINIDE BILIORUM
TERMAL SAUNA KUSAK VAR IS YAPARKEN ONU SARIYORDUM GOBISE TABI TERLETIYOR BONCUK BONCUK TER AKIO
KORUYMADIM
EVET MISAFIRIM OLUNCA DUZEN BOZULDU
GLUS GENELDE KLABALIGA GIRDIMI BOLE OLYO AKŞM ÇOK KORKUTTU BİZİ
teşekkür ederim canım:16:

canım, ben tartıda kaç çıktığına çok bakmıyorum. ne kadar dikkat edebildiğin önemli. üzülme öyle beklediğiniz kadar olmayacak diye. düzenli beslenemediğin için çok olmayabilir, gayet normal. diş ağrın geçince sıkı bir diyet seni bekliyor.

afiyet olsun canım.
adet oldun canım, ondandır. ödem söktürücü çayını içtin mi?

Back
X