Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım kansızlık belırtılerı demır ılacını depolar dolması ıcın en az 6 ay ıceceksın menun kacamaksız harıka

sana hayırlı yolculuklar eglenmenın tadını cıkart

salatana 2 kofte ılave edebılırrsın

gecmıs olsun bende belım agrıdıgı ıcın 2 saatte evı supurdum gercı akşama esım ben yaparım dedı de ben rahat edemedım supur sıl utu ccouk derken esım 18 de gelıo ancakonunla oturdum spor yapamam belım kotu

seyyah canımmenun ıyı 1.5 km yurumek hıc yoktan ıyıdır hareket etmek oturmaktan ıyı

rabıacım yorumlar beklenıooo

canım bu surecın degısıgın (dısgebelık)atatlattım bu donem eslerın destegı ıle kolay atlatılıoo
gececek insallah
bol bol dua et gonlun kırık
kıık kalple edılen dua gerı cevrılmezmıs
5 ay kadar kullandım demir ilaçlarını 3 ay oldu bırakalıı:14:
canım, bahar yorgunluğu da olabilir. bir kan testlerine baksınlar, inşallah demir çıkmaz. çünkü o haplar da kilo yapıyor:50:
bu hafta simite ara ver bence, çok oluyor. bugün hem simit var, hem pilav var, hem bezelye var. diyette kaçınılacak ne varsa var.

moralinin bozuk olmasına üzüldüm canım. rabbim kalbine ferahlık versin. pazartesiye hayırlısıyla dönersin inşallah.:79:

haklısın normal kahvaltıya geçmem lazım yada kendime nesfit alayım her sabah o daha kolay hemde sağlıklıı:27:

bu arada akşam yemeği yememiştim misafir geldi 8:30 gibi yarım kepçe çorba 1kşk pilav 2 kşk tavuk sote yedim:14:biraz daha erken olsaydı iyiydi ama :24::24::24:

biraz önce kek yaptım şuan pişiyoo gece vakti ne kekiii:27:abim istedii bende yaparım hemen dedim yarın işyerinde yicekmişş:56:kakaoluu kek pek fazla hamurişinden anlamıyorum ama yemek menümüz idare ederrr:32:tavsiye edeceğiniz kilo aldırmayan cinsten kek tarifiniz varmı hanımlarrr:52:

rabıacım akşam yemek yerıne yedımaslında dısarı cıkmasak hıc yemıyecektım de neyse kactı
bu hafta daha dıkkatlı baslıyorum spor yapamıyorum barı kılo almayayım
haftalık programlar yaptım
bakalım uyabılecekmıyım
yok canım öyle çok kaçmamış. maşallah bence. çiğ köfte dürüm ne kadar olacak ki?
nasılmış haftalık programların bahsetsene? bir de neden uymayasın. kararını ver ve uygula.

esım sımdı uyuyor uyandımıı kaan cıkolataları ona yedırırım
benım gıbı serbetlı tatlı sevenlerı ıncır sutlu talı kesmıooo
eskıden kılo alamazken yarım tepsı baklava yerdım hey gıdı gunler kılo alamazdım 49-50 kıloydum dugun gunu 52 kıloydum
megerse cok hareketlıymısım
evlenınce anladım
canım, evlenince kadının kimyası değişiyor yaw:1: ne yesen kilo oluyor. korka korka şerbetli tatlı yiyoruz. yemediğimiz halde kilolar gitmiyor. bir de yesek tonluk oluruz herhalde:95:

ben cıkıyoum hayırlı akşamlar
hayırlı akşamlar canım:16:

bu arada akşam yemeği yememiştim misafir geldi 8:30 gibi yarım kepçe çorba 1kşk pilav 2 kşk tavuk sote yedim:14:biraz daha erken olsaydı iyiydi ama :24::24::24:
afiyet olsun. çok değil bence normal. hemen üstüne uyumazsan saat problem değil. biraz oyna moyna:)

biraz önce kek yaptım şuan pişiyoo gece vakti ne kekiii:27:abim istedii bende yaparım hemen dedim yarın işyerinde yicekmişş:56:kakaoluu kek pek fazla hamurişinden anlamıyorum ama yemek menümüz idare ederrr:32:tavsiye edeceğiniz kilo aldırmayan cinsten kek tarifiniz varmı hanımlarrr:52:
hehe en iyi kek yapılmayan kektir:) yalnız şaka bir yana, az yağlı ve az şekerliyse sabah kahvaltıda yiyebilirsin canım. ama sadece ve sadece 1 dilim.

sabah kalkınca 2 kayısı kurusu 1 bardak su..
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği..
1 yumurta
1 domates
yeşil çay..
ara
beşi biryerde çayı..
4 badem..
1 kuru incir.
öğle bri kase kfeleks..
tarçınlı kaysı kurulu.
ara
6 badem
yarım kuru incir.
1 saat sonra sporumu yaptım leslie 5 mil..
spor sonrası greyfurt suyu içtim.
ve az peyir yarım domates yedim..
akşam
bir kase k feleks tarçınlı az süt.3 badem ekledim..
3 litre su şu ana kadar tüketildi..
akşam tek ara yeşil çay içeceğim..
ve çocuklar yatar yatmaz yatağa uykusuzluktan gözlerim yanıyor..
afiyet olsun canım.su miktarın çok güzel.çaylarında harika.

RABİA bu gün kimseye yorum yapmasam sorun olmaz değilmi.?.kafa bi dünya şu anda bile zor yazıyorum..kızım birde ishal oldu çocuk çok perişan. ateşi hala 38 lerde ılık duş aldırdım .3 gün raporlu yavrum..
boynum şu anda çok iyi biraz masaj ve sıcak tutunca baya baya hafifledi..
kim sordu unuttum fıtık felan yok aniden olduydu ..
hepinizi öpüyorum..
iyi akşamlar..
geçmiş olsun canım ya of çok üşütmüş sanırım ilaclarınıda içsin çabuk iyileşsin bıdık.

kızlar bugün çok yorgunum sanırım benim demir yine düştüü :14:yarın sabah sağlık ocağına gidip kan testi yaptırayım bakalım düşmüşse araştırma hastanesinin yolu görünüyo yinee adı araştırma ama hiçte bişi araştırmadılar direk ilaç verip gönderiyolar:27: kolumu bile kaldırmak istemiyorummm:14:çabuk uykum geliyo diyodum oda ondan heralde.
bugünkü menüm
kahvaltı öncesi 3 günkurusu 1 bardak su
kahvaltı 1 simit 1 çay
arada 1 kabe hurması 7 8 fındık
öğlen bi tabak pilav üstüne etli bezelye 3 yudum kayısı suyu
ara yok
akşam canım bişi istemiyoo daha yemedim süt içesim var :14: yorgunumm
geçmiş olsun ferdicim ya dikkat et genç yaşta hasta olma 1 tabak pilav yemişsin kız:53:

kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, yumurta ve 1 dilim ekmek
ara: 1 elma, 1 portakal, 1 hurma
öğle: yarım, haşlanmış göğüs ve fasulye piyazı, 4 kaşık kadar + yarım dilim ekmek
ara: sütlü, şekersiz neskafe + 2 ceviz + 4 badem
akşam: salata, 3 yk fasulye ekledim + 2 yk pilav

birazdan çay var. yanında beyaz leblebi yiyeceğim inş.

su 1.5 lt kadar oldu sanırım.
spor: 1 saat.
afiyet olsun canım

canım, bahar yorgunluğu da olabilir. bir kan testlerine baksınlar, inşallah demir çıkmaz. çünkü o haplar da kilo yapıyor:50:
bu hafta simite ara ver bence, çok oluyor. bugün hem simit var, hem pilav var, hem bezelye var. diyette kaçınılacak ne varsa var.

moralinin bozuk olmasına üzüldüm canım. rabbim kalbine ferahlık versin. pazartesiye hayırlısıyla dönersin inşallah.:79:
kan hapı kilo mu aldırıyo kimse demedi bana :31: 1 aydır kullanıyorum halada kullanmaya devam edicem demekki ondan yavaşladı benim kilo alışım hmm
ay fıstığı bitirdim rabiş kız çok gözüküyor ama yerken hçde fazla gelmedi ne yalan söylüm açarken agzıma atarkene dizi baktığım için :27:

uyandığımda1 kayısı kurusu,1 hurma yedim 1 su bardağı su içtim
sonra kahvaltım:1 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta.
ara:yarım armut
ikindi:1 tost içinde 4 tane ince sucuk dilimi,yarım kk beyaz peynir,2 dilim ekmekle yaptım.1 çaybardağı meyve suyuyla.
ara:30 tane antep fıstığı 4 tane bolero gofret,10 tane siyah kuru üzüm,1 hurma,1 tane incir
akşam yemeği yemedim.:27: kalori olarak ara ana menüye kaydı diyerekten çok almasın vücut neme lazım :1:
ara:yarım portakal,yarım armut
spor:yarım saatte seri yürüyüş yapıldı
bu arada karnım ve başım çok kötü regl olcam sancılanıyom 2 güne kadar başlar ve şu kriz işi bitmiş olur :52: düzene girerim inşallah.bu sabah tartıldığımda 56.9 dum hiç almamışım vermemişimde ama şişliğim azalcak inşalah du bakim

yok canım öyle çok kaçmamış. Maşallah bence. çiğ köfte dürüm ne kadar olacak ki?
Nasılmış haftalık programların bahsetsene? Bir de neden uymayasın. Kararını ver ve uygula.

Canım, evlenince kadının kimyası değişiyor yaw:1: Ne yesen kilo oluyor. Korka korka şerbetli tatlı yiyoruz. Yemediğimiz halde kilolar gitmiyor. Bir de yesek tonluk oluruz herhalde:95:

Hayırlı akşamlar canım:16:

Afiyet olsun. çok değil bence normal. Hemen üstüne uyumazsan saat problem değil. Biraz oyna moyna:)

hehe en iyi kek yapılmayan kektir:) yalnız şaka bir yana, az yağlı ve az şekerliyse sabah kahvaltıda yiyebilirsin canım. Ama sadece ve sadece [sıze="3"]1[/sıze] dilim.
en iyi kek yapılmayan kekkk bu sloganı beğendimm hehehe:9:
afiyet olsun canım.su miktarın çok güzel.çaylarında harika.

Geçmiş olsun canım ya of çok üşütmüş sanırım ilaclarınıda içsin çabuk iyileşsin bıdık.

Geçmiş olsun ferdicim ya dikkat et genç yaşta hasta olma 1 tabak pilav yemişsin kız:53:

Afiyet olsun canım

kan hapı kilo mu aldırıyo kimse demedi bana :31: 1 aydır kullanıyorum halada kullanmaya devam edicem demekki ondan yavaşladı benim kilo alışım hmm
ay fıstığı bitirdim rabiş kız çok gözüküyor ama yerken hçde fazla gelmedi ne yalan söylüm açarken agzıma atarkene dizi baktığım için :27:

1 tabak ama toplam kaç kaşık eder bilmiyorumm 4 5 kaşık falandır ölçmedim:27::56:evet canım kilo aldırıyo çok iştah açıyo yeye doymuyon:9:sonra vücut şişiyoo yedikçe yemek istiyo insan yaa

Ara:yarım armut
ikindi:1 tost içinde 4 tane ince sucuk dilimi,yarım kk beyaz peynir,2 dilim ekmekle yaptım.1 çaybardağı meyve suyuyla.
Ara:30 tane antep fıstığı 4 tane bolero gofret,10 tane siyah kuru üzüm,1 hurma,1 tane incir
akşam yemeği yemedim.:27: Kalori olarak ara ana menüye kaydı diyerekten çok almasın vücut neme lazım :1:
Ara:yarım portakal,yarım armut
bu arada karnım ve başım çok kötü regl olcam sancılanıyom 2 güne kadar başlar ve şu kriz işi bitmiş olur :52: Düzene girerim inşallah.bu sabah tartıldığımda 56.9 dum hiç almamışım vermemişimde ama şişliğim azalcak inşalah du bakim

güzel beslenmişim bacımm sen bunlarla doyuyon mu gıı:9:anammm araya bak hep abur cuburr 30 fıstıkk gofrett vovvvv:27:çok geçmiş olsun bacımm nasıl sancın vardır şimdi seninn:14:inş çabuk atlatırsınnn

en iyi kek yapılmayan kekkk bu sloganı beğendimm hehehe:9:

1 tabak ama toplam kaç kaşık eder bilmiyorumm 4 5 kaşık falandır ölçmedim:27::56:evet canım kilo aldırıyo çok iştah açıyo yeye doymuyon:9:sonra vücut şişiyoo yedikçe yemek istiyo insan yaa
:53: demek ondan şişiyorum hmmm.:31:

güzel beslenmişim bacımm sen bunlarla doyuyon mu gıı:9:anammm araya bak hep abur cuburr 30 fıstıkk gofrett vovvvv:27:çok geçmiş olsun bacımm nasıl sancın vardır şimdi seninn:14:inş çabuk atlatırsınnn
araya bakma o ana oldu artık :52: rütbelendi anlıcan :51: sakız çignemeyi özledim ben ya of dişim gene hassaslaştı iyice çürüyom hee kaportayı sağlamlaştıralım derkene başka başka arızalar çıkıyo:86:

işte tv izlerken bundan yemiyoruz medinecim:) miktarı anlamıyorsun bile.

ara:30 tane antep fıstığı 4 tane bolero gofret,10 tane siyah kuru üzüm,1 hurma,1 tane incir
akşam yemeği yemedim.:27: kalori olarak ara ana menüye kaydı diyerekten çok almasın vücut neme lazım :1:
bu arada karnım ve başım çok kötü regl olcam sancılanıyom 2 güne kadar başlar ve şu kriz işi bitmiş olur :52: düzene girerim inşallah.bu sabah tartıldığımda 56.9 dum hiç almamışım vermemişimde ama şişliğim azalcak inşalah du bakim
hadi yine akşam yemeyerek biraz telafi etmişsin.

kızlar günaydın,
21 Mart menüm
Sabah : corn flex+yarım pk form biskuvi
Ara : 1 ad kuru erik + yeşil çay
öğlen : 2 ymk çorba , 5ymk fasülye,salata,yoğurt
Ara : yarım form biskuvi + maden suyu
Akşam : 5 ymk pilav+oturtma, yoğurt, 5 küçük halley:17:
Ara : muz, 5 ad fındık, 3 ad badem :14:

kızlar akşam eve gidince bana bi haller oluyor kaçırıyorum.. gündüz planlıyorum akşam sadece salata yiyeceğim diye ama dayanamıyorum.. ev hanımı arkadaşları tebrik ediyorum vallahi :46: iyi dayanıyorlar..

sadece antep fıstık ve gofret fazla göze çarpıyor, diğerleri normal, güzel :34:
buaralar bende çok şişim, bol su da içiyorum ama anlamıyorum... :44: galiba yürüyüş yapmam lazım..
ben bu yarıkşma formatı gereği cuma sabhaları tartılıyorum.. umarım hayal kırıklığı yaşamam

Günaydın kızlar

Dünkü Menüm : Sabah : kfleks
Öğlen : çorba,salata,patateslı havuçlu tavuk yemeği (hepsınden az mıktarlarda)
Akşam : Salata,Türlü Bide kadayıf yedım :(

anneme dıyorum yemek olmycak evde hatun tatlı getırıo bana :D

ben ders çalışmaya geçiyorum akşam uğrayabılırsem yazarım yada sabah yazarım bugunku menumu sınavlara kadar tek sefer yazabılcem sanırım opuyorum sızlerı

Son düzenleme:
kızlar günaydın,
21 Mart menüm

kızlar akşam eve gidince bana bi haller oluyor kaçırıyorum.. gündüz planlıyorum akşam sadece salata yiyeceğim diye ama dayanamıyorum.. ev hanımı arkadaşları tebrik ediyorum vallahi :46: iyi dayanıyorlar..
naptın canım ya:53: gündüz çok iyi. akşam coşulmuş.:20: 5 tane minik halley ne demek? insanın nefsi çekse bile 1 tane yer bırakır. ha 1 tane yemişsin ha 5 tane. hepsi aynı tadı veriyor. akşamları illa da salata ile geçiştirmen şart değil. ye normal yemeğini ama kesinlikle kaçamak yapma. kaçıracaksan da gündüz kaçır. daha mantıklı olur. yedin halleyleri yattın. hiç kaçarın yok ki yağ oranına katkı yaptı:85:

buaralar bende çok şişim, bol su da içiyorum ama anlamıyorum... :44: galiba yürüyüş yapmam lazım..
ben bu yarıkşma formatı gereği cuma sabhaları tartılıyorum.. umarım hayal kırıklığı yaşamam
yaşamazsın canım inşallah. yalnız önce kaçamaklardan kurtulalım:34:

Günaydın kızlar

ben ders çalışmaya geçiyorum akşam uğrayabılırsem yazarım yada sabah yazarım bugunku menumu sınavlara kadar tek sefer yazabılcem sanırım opuyorum sızlerı
hayırdır canım ne sınavı?
çalışmalarında kolay gelsin.
anneler dayanamaz ki:) yemek istemezsin, tatlı getirir:27:

Günaydın kızlar

Kolay gelsin canım, ah öğrencilik ne güzel şey, özledim o günleri :5:
bende öğrenciyken kafam çalışmaz diye annem bi dolu pasta börek yapardı, şimdi abiye kuzu gibi hamur kafa oldum :27:

naptın canım ya:53: gündüz çok iyi. akşam coşulmuş.:20: 5 tane minik halley ne demek? insanın nefsi çekse bile 1 tane yer bırakır. ha 1 tane yemişsin ha 5 tane. hepsi aynı tadı veriyor. akşamları illa da salata ile geçiştirmen şart değil. ye normal yemeğini ama kesinlikle kaçamak yapma. kaçıracaksan da gündüz kaçır. daha mantıklı olur. yedin halleyleri yattın. hiç kaçarın yok ki yağ oranına katkı yaptı:85:
yaşamazsın canım inşallah. yalnız önce kaçamaklardan kurtulalım:34:
paketi bi gördüm kedi gibi etrafında dolaştım, yememek için kendimi zor tuttum, iyiki paket yarımmış, gözüm döndü sanki :27: önce bitane ile başladım sonra bi baktım paket gitmiş :14:
akşam yürüsem mi yürümesem mi diye de düşünürken ölece uyuya kalmışım.. kaçarı yok bu akşam 1 saat yürüyeceğim.. bu böle olmaz bu hafta tatlı hakkım da gitmiş oldu kendimi frenlemem lazım :93:
evet evet.. bu akşam kendime dünü unutturacak bir menü hazırlamam lazım :61: abur cubur, sağlıksız gıdaları eve sokmak yok :13:

Son düzenleme:
hayırdır canım ne sınavı?
çalışmalarında kolay gelsin.
anneler dayanamaz ki:) yemek istemezsin, tatlı getirir:27:

evet cnm sorma :) acıkdan okuyorum çeko okumaya devam :)
Kolay gelsin canım, ah öğrencilik ne güzel şey, özledim o günleri :5:
bende öğrenciyken kafam çalışmaz diye annem bi dolu pasta börek yapardı, şimdi abiye kuzu gibi hamur kafa oldum :27:

sağol cnm öğrencılık bıttı aslında iş hayatına atılalıda cok oldu hem okyp hem calısınca sımdıde acıkdan devam :)

evet anneler ole kendı zayıf ya nasılsa :D 39 gırdı bu sene :) 55 kg falan yada daha az bıde bazen dıyet yapıo öldurcek benı :D

kızlar günaydın,
21 Mart menüm

bende sen aburcuburdan ziyade senin kanşekerin mi düştü nedir bende öyle olurum rabiş 1 tane yiyon daha yeme diyo ya işte o an şeker şeker diye resmen zorluyo bünye bu durumda meyve mi yemek lazım bilmem ama aynı durumu bende yaşıyorum.bence muz ile birlikte kuru yemişte yeme canım.bak benim gibi güzel bir ara yap hehe sonra ana menüyle telafi et ve günlük yürüyüşünü mutlaka yap kaç dakika dersen en az 25 dakika yürü günlük.özellikle sabah yarım saat erken kalk yağların erisin biraz.

Günaydın kızlar

plastik biliyorsun menülerde miktar çok önemli niye miktarları yazmıyon kuşum .
:1: anneler yapar oy canım annem bana tarhana yolladı kargoda geliyo oleyyy :52:

sabah saat 8 de kalktım oğlanı yolladım uykum kaçtı sonra pc takıldım kaldım.kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta arkasından da 600ml su içtim.ne güzel ara yapmak isterdim ama eriniyorum ne yesem portakal mı elma mı yoksa muz mu sonra acıktırmasın beni bilgi veriniz efem .
ben saat 1 de oğluşum gelince yatıp uyumak istiyorum öglen yemek yemeden nasıl fikir.

Back
X