su içmek iyi de işte pantolon düşmanı oluyor :)neyneyse sanada teşekkür ederim canım. haklısın 30 lu yaşlar kadın olmanın doruk noktası bence.
bu arada çok su içtiğim için bir düğme daha açtım :86:
bizim kociş dışarda, biz evdeyiz. bizimki mecburi kaçamaksız geçecek sanırım.günaydın kızlar
nasılsınız?? ben çok şükür iyiyim...sadece hava kapalı(
dün biraz başım ağrıyodu işler kaldı...mutfağa el atmam lazım
kocişte gelir birazdan...sabah güzel bi kahvaltı yaptım
bakalım bu haftasonu kaçamaksız geçecek mi??
haftaya gidersiniz inşallah canım. bakarsın hava da daha güzel olur inşallah.gitmedim canım kuzucuğum diş sıkıntısı ve hafif soğuk algınlığı karıştı benimde öyle miğdeyi üştmüşüm..yan gelip yattık..
menü güzel sporunda var..senin menülere pek yorum yapamıyorum rabia..
öğlen yemediğin için ara öğünlerin fazla duruyor ama sorun ok bence. susamlı çubuk olmasaydı iyiydi. cezayı biliyorsun zaten:) başlık kısmına yazıcaksın:)sabah 2 bardak su..
kahvaltı
1 dilim tam buğdya ekmeğine tost..
yarım domates..
yarım salatalık..
2 zeytin..
yeşil çay.
ara
3 badem..
öğle çeyrek ekmeğe sandeviç yapıp yedim oda zorla miğdem hala çok kötü..
ara
5 badem
1 kuru incir
1 muz..
akşam
2 kaşık ıspanak yemeiğ..
3 kaşık sarımsaklı yoğurt ile..
..
2 litre su sporum yok hastayım..
akşam çaya abimlere gittik ve
2 adet susamlı çubuk yedim..kaçamak 1
yağmur isabet olmuş:) diyeti bozmadan haftasonunu kapatacaksın gibi duruyor.he valla nasıl olacak acaba, bende evden size yazmak istiyorum ama eşim çok meraklı görmesini istemiyorum. sonra siteyi grubu öğrenirse oturur tüm gün takip eder. o yüzden yarın yazamayabilirim. p.tesi anlatırım yaptıklarımı.
bu arada yarınki mangal olayı yağmur yüzünden iptal oldu. evde yediklerimi kontrol etmek daha kolay.
e hadi hayırlı olsun. yeminine de bu kadar şahidin var:) inşallah sağlıkla istediğin kiloya inersin.57kg olana kadar diyeti bırakmayacağıma yemin ediyorum
Ay yeminimide ettim.Allahım bana sabır versin artık.Benim için yeminden öte söz yoktur.Yandım da yandım
yeter kız artık tarhana yeme. bu mevsimde nerden buldun bilmiyorum ama mandalinanı ye.sabah:1 kaynamış yumurta,1 tatlı kaşığı vişne reçeli,1 dilim ekmek
ara yok
öğlen:3 dilimden oluşan tost içine az kaşar,beyaz peynir ve domatesle yapıldı yenildi yanında 1 sb bardağı meyve suyu içtim.
ara olarak 1 tane soyulmuş mandalinam duruyor olmadı tarhanamı yesem ki blmiyorum akşama tavuk çıkarttım patatesle fırına sürücem ekmek hakkım bitti 4 dilim olarak ayarlasak.ayran içicem ,
bu arada günlük 1 bardak süte başlıcam ayran olduğunda içmesem olur mu ki yav?
bu arada yarım saat kadar ütü yapıcam.
aynen öyle canım ben mecburoyetten çıkıyorum dışarı yürürken göbeğimi içime çekmeye çalışıyorum işe yaradığını görmedım hala kılm da göbeğim de aynı duruyor ama ben inatla yürüyorumseyyah manün çok iyi bence, hem sporda yapmışsın
haftasonu bende yaparım umarım, havalar iyi olsa belki eşimi kandırabilirim. dün akşam 3 saat alışveriş yaptım yani ayakta kaldım ama vücudu terletmeden tempolu hareket etmeyince böyle yorgunlukların hiçbir anlamı kalmıyor sanırım :44:
sana da günaydın canım. gerçi öğle oldu :97:Günaydın kızlaaarrNasılsınız bugün ? Ay diyetimin 2.günü bugün
demi ya bazen kendımı değişik sitelere giriyorum gibi hissedıyorum gözler direk pc ye kayıyo ben netteyken.aynen canım yaaa ay bide başında durmuyolarmısanki pcyle aramda bişi varr
menüüü gayet hoşşş yürüyüşte var zatiii
ay bide erken kalktım diyo yagünaydın cicişler sabah erken kalktım biraz 8 bucukta oğlan kaldırdı .9 da kahvaltı yaptık eşimle 1 kaynamış yumurta,1 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı vişne reçeli yedim.
o saatten beride internete yapıştım bakınıorum kalkıp ev temizlicem ayyy çok feci bir şarkıya taktım mustafa cecelinin olduğunu bilmiyordum lale devri diye biz dizide hoşuma gitmişti omuzumda başın eksik diye çalıp çalıp dinliyorum
kuru meyveler çok işe yarıyor canım bol bol tüket. hem susatıyor da.evet dün çeşit çeşit kuru meyve aldım diyetim için ama sabah acele çıktım. irademizi kaybetmeyelim. dün akşam sağolsun eşim çok yardımcı oldubi ton abur cubur aldı , ona diyette olduğumu bana destek olmasını söyledim. yaptığı açıklamaya bakar mısın " ben yemicem bulunsun diye alıyorum ". eve geldik bir sürü abur cubur yedi banada ısrar etti.yemeyince bana ne dedi biliyor musun " senin vücudun kalınlaşmıştır artık çünkü sen yaşlandın (31 yaşındayım), eskiden giydiğin kıyafetlerin (sadece 5 ay önce içine rahatlıkla girdiğim kıyafetler bunlar) sana olmaması çok doğal" :84:
yinede yemedim tabiki, hep sizleri düşündüm. hedeflerimi düşündüm. çok kararlıyım. çok sevdiğim açık renk kaprimi, popomu örtmeden sokakta giyicem işteeeeeeeeee
bilmiyorum canım nasıl gidecekler. yedıklerıme de okadar dikkat edıyorum ama tartıdakı rakamlar hep aynı 200 gr artıyo eksılıyo..çok güzel spor yapmışsın maşallah. kilolar gitmiyor diye üzülme, bence birden gidecekler. çok güzel spor yapıyorsun. vücudunda incelme olmuştur zaten.
tamam canım. sen duruma göre bir karar verirsin. önceden çok çok aktiftin. şimdi böyle olunca ben de şaşırıyorum. inşallah daha çok katılabilirsin.
valla aklım hep burda kalıyo ama yaz gelınce kanları kaynadı milletın işler acılsa da gitseler başımdan ne iyi olacak
benım kocam göbeğimle şakayla karışık dalga geçmişti. benı aman da tontonum tosunum falan diye sevmeye başlamıstı bende alınmıştım ve diyete başlamıştımama divacım, bak sabah bana olmayan kotumu giydim. üstten bir füğme açık kapanmıyor. gittim eşime gösterdim nasıl kotum olmuş mu diye. o düğmenin açık olduğunu ordan göbeğimin sarktığını gördüğü halde " çok güzel olmuşsun, ne kadar zayıfsın " dedi yaaaaaaaa :84:
yerken eğlenıyorum da yedıkten sonra pek iyi olmuyorg
mamaları kaçırma..eğlenmeye bak..
ankarada sen ,stanbuldaymışsın..işe yaıryormu..benim ikinci doğumdna dolayı sarkma olduğu kanatine varılarak kaviden pasife geçiş yaptırıldım..bakalım ..ilk gün 5 cm gitti.kaviden daha etkili olucakmış..toparlanma adına yani..tam bittiğinde siznle paylaşırım..daha 3 seansım var..
yağı parçalıyormuş kız karedeşimde kaviye gidiyor onunda sonucu yazarım.
menün iyi öyle abratı bişey yok..sporunuda yapmışsın bu zaten en önemlisi..:13:
:
şu incelme işini bende istıyorum ya gitsin artık şu göbeğim
canım ben genel olarak senın menülerini çok beğenıyorum. ama bu menüde hem sabah tost hem öğle sandıwch olmamış bide arada yedığın muz badem incir falan varya onları güne dağıtarak ye bencesabah 2 bardak su..
kahvaltı
yarım domates..
yarım salatalık..
2 zeytin..
yeşil çay.
ara
3 badem..
ara
5 badem
1 kuru incir
1 muz..
akşam
2 kaşık ıspanak yemeiğ..
..
sabah:1 kaynamış yumurta,1 tatlı kaşığı vişne reçeli,1 dilim ekmek
ara yok
öğlen:3 dilimden oluşan tost içine az kaşar,beyaz peynir ve domatesle yapıldı yenildi yanında 1 sb bardağı meyve suyu içtim.
ara olarak 1 tane soyulmuş mandalinam duruyor olmadı tarhanamı yesem ki blmiyorum akşama tavuk çıkarttım patatesle fırına sürücem ekmek hakkım bitti 4 dilim olarak ayarlasak.ayran içicem ,
rakıbem zaten beyaz peynir koymuşşun tosta nıye kaşar da koyuyon kı? ayrıca tarhanayı azar azar ye medınecım birden saldırıp bitıreceksın
hergün ya yatarken yada kalkınca iç sütü ben sabahları çay demlemeye üşendiğim için süt içiyorum. ayranın yeri ayrı sütün ayrı canım ikisini de iç
e hadi hayırlı olsun. yeminine de bu kadar şahidin var:) inşallah sağlıkla istediğin kiloya inersin.
yeter kız artık tarhana yeme. bu mevsimde nerden buldun bilmiyorum ama mandalinanı ye.
ekmeğin de 4 dilimin üstüne çıkarsa kaçamak sayıcam fazlasını
kızlar ben öğlen ne yesem kı ya 3 te çıkacam bürodan anneme geçmeyı düşünüyorum günü var bugun ama aç gidersem pastalara saldırırım. en iyisi büroda yemek ama ne yesem
Ay valla korktum.Yemin benim için önemlidir çünkü.Artık dönüşü yok.Hadi hayırlısı
sen çok tatlısın kız diva. yemin ettinde pişman oldun gibi, vazgeçmemeye inandırıyorsun kendini
artık bu işin günahı var kesinlikle vazgeçemezsin. ben etmicem yemin ne olur ne olmaz hahaha
öğle yemeğimi yedim. yediklerim :
1 kase çorba (ne çorbası bilemedim)
1 küçük tabak sucuklu domatesli yumurta (yağına ekmek banmadım hehe)
1 dilim ekmek
annemlere gidicem iş çıkışı , normalde giderken mutlaka kurabiye börek götürürdüm, anneme sordum şansıma getirme dedi. ohh gözümün önünde olmayacaklar
ayyıldızım menün güzel bence. ayran zamanı süt içmesen olur, hem özlersin içmediğini.
aynen öyle canım ben mecburoyetten çıkıyorum dışarı yürürken göbeğimi içime çekmeye çalışıyorum işe yaradığını görmedım hala kılm da göbeğim de aynı duruyor ama ben inatla yürüyorum
sana da günaydın canım. gerçi öğle oldu :97:
demi ya bazen kendımı değişik sitelere giriyorum gibi hissedıyorum gözler direk pc ye kayıyo ben netteyken.
ay bide erken kalktım diyo yarakıbem sen bilion mu ben her sabah 6buçukta kalkıom
ev hanımı olunca sanırım 9dan öncesi bana erken geliyo gülümçalışanlar için çok iyi demi 8-30 yani işe geç kalıyonuz o saatte bende deviriyorum işte yatıyorum bedenimi enes olmasa kalkıcam yok öglene kadar.bu arada şu sıra göbeğini içine çekkme .bende süt içmeye başlıcam hangi araya sıkıştırsam ya da gece yatarken mi içsem kararsız kaldım .
kuru meyveler çok işe yarıyor canım bol bol tüket. hem susatıyor da.
bilmiyorum canım nasıl gidecekler. yedıklerıme de okadar dikkat edıyorum ama tartıdakı rakamlar hep aynı 200 gr artıyo eksılıyo..
valla aklım hep burda kalıyo ama yaz gelınce kanları kaynadı milletın işler acılsa da gitseler başımdan ne iyi olacak
tamam canım tabakta duruyor ara ara yiyorum şuanda yani çok seviyorum engel olamıyorum akşamı az yicem bu durumdabenım kocam göbeğimle şakayla karışık dalga geçmişti. benı aman da tontonum tosunum falan diye sevmeye başlamıstı bende alınmıştım ve diyete başlamıştım
yerken eğlenıyorum da yedıkten sonra pek iyi olmuyor
şu incelme işini bende istıyorum ya gitsin artık şu göbeğim
canım ben genel olarak senın menülerini çok beğenıyorum. ama bu menüde hem sabah tost hem öğle sandıwch olmamış bide arada yedığın muz badem incir falan varya onları güne dağıtarak ye bence
rakıbem zaten beyaz peynir koymuşşun tosta nıye kaşar da koyuyon kı? ayrıca tarhanayı azar azar ye medınecım birden saldırıp bitıreceksın
hergün ya yatarken yada kalkınca iç sütü ben sabahları çay demlemeye üşendiğim için süt içiyorum. ayranın yeri ayrı sütün ayrı canım ikisini de iç
20 yaşındayım balım diyete başlayalı 10.ayda başladım 1.ayda bozdum son 72olmuştum sonra baktım 74e gidiyomm14şubatta geri başladımm azimle devam ediyomm ekmeği saymazsakk
bu arada 5 günde 5kilo diyeti diyo kızlar 1gün patates 1gün sebze 1gün et diğerlerini hatırlamıyorum bu şek,ilde sabah öğlen akşam acıktıkça yiyosun serbestsinn 1hafta bunu yapayım diyorum ne dersinizz!!!?_????
cuma menüm
sabah:yarım çay bardağı süt içine 1yk kadar kellogs tahıllı gevrek
ara:2 tane minik lokum boyutu tırnak boyunda işte ufak ufak
öğlen:2 dilim ekmek arasına kaşar ,domates,beyaz peynirden tost yaptım,1 sb meyve suyu
ara:1 kase maraş tarhanası
akşam:1 dilim fırında makarna yanında 1 çay içtim ,1 tatlı kaşığı vişne reçeli,1 dilim ekmek
ara:1 kase maraş tarhanası
ara:1 tane mandalina
tarhanayı abarttım sanki amaçok canım istedi
toplam :3 litreye yakın su tükettim
seyyah manün çok iyi bence, hem sporda yapmışsın
haftasonu bende yaparım umarım, havalar iyi olsa belki eşimi kandırabilirim. dün akşam 3 saat alışveriş yaptım yani ayakta kaldım ama vücudu terletmeden tempolu hareket etmeyince böyle yorgunlukların hiçbir anlamı kalmıyor sanırım :44:
Günaydın kızlaaarrNasılsınız bugün ? Ay diyetimin 2.günü bugün
günaydınlar kızlar:79:
kahvaltımı yaptım, eşim dışarıda. bugün oğluşla evdeyiz. hava da kapalı.
vay be medine bu saatte ayakta
31 yaşında yaşlanılmaz canım:) bir kadının en güzel zamanlarından bir tanesi. sen diyetine devam et:) çıtır çıtır ol. eşin seni gaza getiriyor bence.
sabah 2 bardak su..
kahvaltı
yarım domates..
yarım salatalık..
2 zeytin..
yeşil çay.
ara
3 badem..
ara
5 badem
1 kuru incir
1 muz..
akşam
2 kaşık ıspanak yemeiğ..
..
anam yemin etti bu kız ya. aferim canım. sen çok gençsin. zayıflada güzel ciciler giy. belli yaştan sonra herşeyi giyemiyorsun yakışmıyor.
benim partnerim nerde yav. emvaaaaa kıs nerdesin. pilavı az yemişsin tebrik ediyorum seni. bak alacam raporunu sakın kaçamak yapma.
afiyet olsun canım.öğle yemeğimi yedim. yediklerim :
1 kase çorba (ne çorbası bilemedim)
1 küçük tabak sucuklu domatesli yumurta (yağına ekmek banmadım hehe)
1 dilim ekmek
annemlere gidicem iş çıkışı , normalde giderken mutlaka kurabiye börek götürürdüm, anneme sordum şansıma getirme dedi. ohh gözümün önünde olmayacaklar
ayyıldızım menün güzel bence. ayran zamanı süt içmesen olur, hem özlersin içmediğini.
az da olsa gidiyor canım. bünyeden bünyeye değişiyor. sen sporu nasıl yaptın? devam ediyor musun?bilmiyorum canım nasıl gidecekler. yedıklerıme de okadar dikkat edıyorum ama tartıdakı rakamlar hep aynı 200 gr artıyo eksılıyo..
81 de gayet güzel bir not ama herhalde 90 falan tabi daha iyidir. sana 1 ay daha ders yolu gözüktü o zaman sanırım:) hayırlısı artık.hiç sorma nerden buldum markette karşılaştım portakal yerineo nu aldım az ekşimsi ama olsun .yedim gitti bile rabişim.tamam tarhana yok bugün.
zaten akşama kadar su içerim gidim ütümü yapim
bu arada kociş 81 aldı şimdi tekrardan derse başladı diğer ay giricek bir kere daha denicem en yüksek ben almışım 90 alsam süper olucak diyo hayırlısıyla onada girsin tek kazanamasada artık yoluna bakar nasip... bugünde cumartesi eğitimi varmş gitti 5 gibi gelicem dedi havalar kötü ondan pek tınlamıyom güneşli falan olsa off poff derdim ütümü yapim ,artık yarın gezip tozarım .akşama patates yiyebilrim demi 3-4 halka kadar tavuk yicem baget var 2 tanede baget yesem yeter
sabah:1 kaynamış yumurta,1 tatlı kaşığı vişne reçeli,1 dilim ekmek
ara yok
aman o pastalardan yeme canım, yazık diyetine. çabuk çorbalar var, hemen oluyor istersen onlardan bulundur yanında. fincanda yaparsın, işyerinde içersin.
sen çok tatlısın kız diva. yemin ettinde pişman oldun gibi, vazgeçmemeye inandırıyorsun kendini
artık bu işin günahı var kesinlikle vazgeçemezsin. ben etmicem yemin ne olur ne olmaz hahaha
kızlar ben çıkıyorum.
herkese Allah kolaylık versin. hepinizi öptüm. muckssss
afiyet olsun canım.
menün güzel. annenlerde de çok kaçmazsa harika bir şey olur.
az da olsa gidiyor canım. bünyeden bünyeye değişiyor. sen sporu nasıl yaptın? devam ediyor musun?
bu arada işte yaz gelince burası da kaynıyor:)) bir neşe bir hareketlilik var. başındakilerden kurtulursan ortam gayet hoş oldu:97:
81 de gayet güzel bir not ama herhalde 90 falan tabi daha iyidir. sana 1 ay daha ders yolu gözüktü o zaman sanırım:) hayırlısı artık.
bizimki de açıköğretim sınavına gitti. ordan da toplantısı varmış. çalışacakmış. oğlanla ben de gribiz mümük silip oturduk evde.:97:
hoşgeldin canım. kahvaltıda güzel vakit geçirmişsinizdir inşallah.kızlarrrr ben geldim...
herkese günaydın demeyi plnlıyordum ama çooook geç kaldık. dışarıaydık. kayınvalidemleri dışarı kahvaltıya götürdük. anca geldik.
oğluşunla olmanın tadını çıkar tatlım. oynayın, oynayın, oynayın... onların bize ne kadar da çok ihtiyacı var. bu arada kaçç yaşında oğluşun?
burdayımmmm naber şekerim nasıl gidiyor bugün? bu arda dün öğleden sonra öğrencimin doğum gününü kutladık ve bu arkadaşın pasta YEMEDİ:)
hoşgeldin canım. kahvaltıda güzel vakit geçirmişsinizdir inşallah.
benim oğluş 2.5 yaşında. gribim ya hiç oynayasım yok:))oğluş da grip. dışarı çıksak belki açılırdık ama olmadı.
bu arada pasta yemediğin için tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?