Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba 13. takımın çıtırları.
Nasılsınız?
Kimler kaldı takımdan kimler mezun oldu bilmiyorum tam ama baya değişmiş gibi geldi.
Haftalardır hastanedeyim bahsetmiştim sanırım arkadaşım ameliyat oldu bazı sorunlar oldu yanında kalmaya çalışıyorum bir taraftan dersler.
Bu hafta sonu da eskişehire gittim.
Neyneysecim sınava girdi mi?
Nasıl geçti ki hoş mezun olmuştur diye tahmin ediyorum ama..

arkadaşına geçmiş olsun..yeni katılan arkadaşalrımız var..topik şenlendi..

ewettttttttt bugünkü yemek faslımda bitmistir :9: aksam yemegnde bir dilim ekmek közlenmis patlıcan 2 yk 2 yk makarna 2 yk papates yemegi 1.5 ltre oldu suyum birazdan 5 i 1 yerde cayımı icicem yatmaya 2.5 3 ltreyi bulur su :1::1: yatmadan önce 11 gibi yogurt yiebilirm yatarken elma sirkesi icicem mutlaka bugün ewdeki yemklerle idare ettm ama yarın alıswerise cıkıcam sabah da yürüyüse gidicem gelirken yapıcam alıswerisimi sebze olcak aksam öglen de tawuk ara ögünlerimi de yazıcam bide artık aksamları ara olarak genellikle yogurt we süt tüketicem

çok güzel menün, bende akşam dün yaptığım diyet yemeğini yicem. eşimede yedirecem ki yarında onu yemek zorunda kalmayım. bu akşam yemekten sonra yürüyüş yapabiliriz. çünkü eşimin bankamatiklerde işi varmış. gelirken yapayım dedi yok beraber gidelim dedim :66:. inşallah caymaz yemeği yedikten sonra. ben çıkıyorum kızlar. iyi bakın kendinize, iyi bakın derken çok yiyerek değil :52:. kaçamak yapanların yarın etlerini ısırcam ona göre. byeeeeeee
:1:hadi bakalım caymamışsa iyi yürüyüşler size..
bugünkü menüm

sabah:elma sirkesi,bal,su
kahwaltı:ince dilim peynir,cavdar ekmegi bir dilim,3 zeytin,sekersiz cay
ara:bir portakal
ögle:4 yk makarna 4 yk papates yemegi yogurt
ara:yarım paket diyet bisküwi,bi awuc kara üzüm aksam daha belli deil :1: 7 den sora yemek yemiorummmm :8::8:
makarna ve patates yemeğini niye bir arada yedin..:50:
7 den sonra yememek iyi..bende 6 dan sonra yemiyorum..:13:
canım ben araalrd ıcıyorum bazen yemegınustune de ıcıyorum

valla ne demek lazım kocaman bır brovoderim yani

esmacım kacamaksız harıka menu olmus canımtebrıkler

burcu canım anneolunca ınsan olaylara makul yaklasamıyor en azından ben boyleyım

canım uzuldum kuzucuga senı cok ıyı anlıyorum
benım oglum 8-9 aylık yenı yenı sıralıyor cocuk tam ayaga kakıyor 3 yasındakı ahmet gelıyor sılındır koltuk mınderı le belıne bı vuruyor
cocuk saga sola yalpalayıp duvara kapıya carpıp yerde son buluyor
1 olur
2 olur
3 olur
cocugu kucaagımdan bırakmıyorum bu sefer elındekıne saldırıyor
1-2 ay bole surdu
annesıde agzını acıp bı laf demıyo
bı kac kere ellerıne vurdum cocugun canını acıtmadım yıne aynı bu sefr kendınden kucukelrı yatırmıs bellerını cıgnıo zibidi.:47:
kakatım eve gıdıom dedım annesı yok gıtme bak gucenırım dedı dedımkı kalırsam hametı dovecegım cok sınırlıyım yok vur dedı(sanıokı yavas vuracaöm gecen seferkı gıbı)
neyse benım oglana bıdaha yaptı bu sefer cocuk yanımda ayaga kaktı kafasına bı vurdu boynu kırılacak sandım
ısteeeeeee dombilinin sartelllerının attıgı an cocuga senın saclarını cekerım deyıp sacını cektım
kulaklarını cekerımdeyıp kulagını cektım
senın etlerını burkarım deyıp canını acıtarak cımcıkledım
bırazda hırpaladım
cocougun canı acıdı ama aglamıo suclu
ama o oldu gecen oglumun basına oyuncakla vurmak uzereydıkı annesı henem aldı gel oglum dedı
kımı ınsana dert anlatılmıyor
o annenın yuregı nasıl yanar kendı evladı agladıgı zmaan o zan senın yerıne kendını koyuyor
kımı ınsanında analdıgı dıl bu
sorumsuz duyasız aılelre sınır oluyorum
bıde cocugu zarar verınce kusura bakma demeyenelere sankı benım oglum kopek enıği çok sınırlenıyorum
haklısın
bence aılesı ıle konus krese almaya bırılerı gelır kendın konus
bı daha doveerse enes de dovsun
o zman o aıle sana donerse sende dersın nasıl oluyoooooo yaaaaa
bız cocuklarımıza kıyamıyoruz kavga etmemeyı ogretırken ezılmeyı ogretıyoruz
tahaya gelınce cocuk okadar saldırgan zarar verense aılede sorun vardır baba veya anne yuksek seslekonusuyordur bı sorun vardır
saol canım..yanlız bu çocukalına dur demeyen anne tiplerine gıcığım..:47:iyi etmişsin..aslında yavrucağın suçu yok ama ne yapacaksın mecbur yaptığının hata olduğunu anlatmak sana düşmüş..
Teşekkürederim cınıım:9:

Diyetistyenim ne yazdıysa onu yiyorum canım ya.Banada çok geldi aradım kadını yok çok değil harfi harfine uygula dedi.Bilmiyorum artık:97:

anladım canım.tabiki diyetisyenin dediğini uygulaycaksın..:34:

kızlar günaydın listemi yaptım alışveriş listemi :)öğlen salatamı falan yıycem haşlanmış tavuk vs hepsını ayarlıyorum yarından ıtıbaren :16:
hadi hayırlı olsun plastik'cim.
senden biraz daha bol paylaşım bekliyoruz ayrıca. onu da listeye alalım:34:

4.4.2011:56:

Sabah

2 bardak su
1 bardak yeşil çay
2 dilim çavdar ekmek
1 kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir (%50 yağ-tuz)
1 çay kaşığı bal
3 zeytin
maydonoz
roka
domates
salatalık
yeşil biber

:56:
güzel kahvaltı, afiyet olsun.

bebiş için iyi dileklere teşekkür ederim.

bişi sorcam yeşil çay kahvaltıdan önce mi yoksa ara öğün olarak mı daha faydalı olur?

bu arada sabah ılık limonlu suyum var 1 bardak sonra okula geliyorum. önce kahvaltı mı yapayım yoksa yeşil çayımı içip mi kahvaltı yapayım?
ben ara öğün olarak tüketiyorum canım. bana gayet faydalı oldu böyle. kahvaltı öncesi ballı limonlu su içiyorum. sana nasıl uygunsa öyle yapmalısın bence. yeşil çay çok tiş yapar:) okula gelince derste sıkışmayasın:9:

günaydın kızlar hafta sonu bol yağmurluydu ve sürekli yağmura yakandım gece de ateşlendım. hafta sonu menumu paylaşıyorum hemen

cumartesi sabah 1 bardak su
kahvaltı 2 dilim kek
öğle : 1 ayvalık tostu
akşam : 1 kaşık barbunya 2 kaşık makarna

pazar sabah 2 hurma
kahvaltı patatesli ymurta yanında 2 dilim ekmek 1 kk peynir 2 küp kaşar 2 küp helva 1 çatal recel 2 fıncan çay
öğle yok kahvaltı geç yapıldı
akşam : 1 kase tarhana çorbası 2 tane mercimekli börek 5 tane zeytınyağlı yaprak sarma bol salata
ara: 1 avuç çekirdek 2 bardak çay
spor : markete yürüyerek gidip geldik spor olsun diye 4-5 km kadar yürüyüş

bu sabah kahvaltı :2 börek
seyyahım, çok geçmiş olsun.
haftasonu menüne yeterince ve gerekli yorumlar gelmiş. haftaiçini hafif geçir derim.

neyneysem, kaptanım sağol. sayenizde valla. c.tesi günü anneme sizleri anlattım. nasıl şaşırdı nasıl gurur duydu. hepinize aferim dedi. bi bana demedi. sen diyet yapma dedi. bende açtım kapanmayan düğmelerimi ve göbeğimi gösterdim. güldü sen benimkine bak dedi. onunki kocaman tabi ama yani o noktaya gelince mi diyet yapmalıyım. başlamış oluşmaya önlem alıyorum. neyse ben kararlıyım. kimse durduramaz beni.:46:
anneciğine bizden selam götür canım.
bütün anneler böyle, yavrucuklarını hiç tombiş bulmazlar :))Allah başımızdan eksik etmesin onları.

afiyet olsun canım.kız ilk aran da nasıl yiyebiliyorsun portakal ,elma tüm olarak ben yiyemiyom tıkıyo beni :27: bende beyaz nohut seviyorum çok güzel hem kaloriside düşük demi .helvanın çok bildğim kadar evde bisküvi gibi duruyor azcık yiyeyim demştim teyzem bir haftada atammazsın yeme sadece yağ o demişti .akşam yememişsin ama oh ne güzel gezmişinde loy loy

hı hı 2 kaçamak yaptım görünüyor şuanda.ama bugün yapmam sabah migdem çok bulandı sebepsiz yere bir de başım döndü sanıyorum tansiyon var yine dın dın... bugün daha çok dinlenicem.ya anacım bebiş çalışması var ya yerleşmeye mi uğraşır nedir diye kımıldamak gelmiyor içimden :1: yürücem bu sefer diyorum diğer ay yaparım bu ayı bir atlatım birşey falan olurda diyom
benim mide küçülmüyor galiba medinecim ya çok rahat yiyorum ben elma, portakal:1:daha olsa daha da yerim de diyete uymaz fazlası diye bırakıyorum. beyaz nohut yiyebilirsin tabi, miktarına dikkat et sadece. helva da eşim safranboludan getirmiş, süper ötesi. şekeri az. tahin tadı geliyor bol bol. ee tahin de yağ da ne yapayım, yoksa kahvaltı çok sıkıcı geliyor.
sen direk hamile mi kaldın yaw:) mide ağrısı, böyle dinlenmeler falan.. hadi hayırlısı.

2-3 dilme denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
kaçamak yapmıcam canlarım.bugün su miktarım 3 litre olarak ayarladım.cumaya kadar 2.5 lt ve 2lt olucak şekilde düzene sokucam .şu kayısı olayınıda düzene oturtamadım sanırım.akşam yiyodum işe yaramıyo sabahtan aç içim bundan sonra.
çok canım sıkkın enes cuma günü kreşten gelince bacağının arkasında morluk vardı.gösterdi taha yaptı dedi.bende bugün gidicektim ödemeside vardı kreşin.gidemedim sabah midem agrıdı.ögretmenini aradım söyledim.kociş bıraktı sabah elini bırakmamış içeri götürmek istemiş sanırım taha ile kavga etmek istemiyor .ögretmenide izinliymiş çocuğu ameliyat olmuş ama çok dikkat edicem taha şımarık bir çocuk dedi valla 2-3 gün daha ondan söz ederse gidicem kreşe ögretmene dicem ailesine bildirsin.benim cocuğum dövse girişir ama elleme diyoruz baktım olmadı sana vurursa al iyice döv derim :1: ki hiç affetmez ama kardeş,arkadaş elleme kimseye vurmayalım falan diyorum .şımarık mımarık ben cocuğuma tintirik vurdurmak istemiom kafam bozuk yaa.çocuk hali diyorum ama o morluk ne oyle ya görünce şok oldum.sana ne aypıyor diyorum taha ah ah diye kafasına vuruyor ,bacaklarına vuruyor böylemi yapıyor diyorum evet diyor :30:
olmadı gider cocuğa bakar bir tırstırırım of ya .
kayısıyı aç karna ye canım. üstüne su iç ve mümkünse bir şey yemeden az bekle. o zaman çalıştırıyor bende.
enesciğime de çok üzüldüm ben.:25:kıyamam kuzuya. bence de konuyla hemen ilgilenmelisin. bu tarz durumlarda "o senin arkadaşın" demek hiç içimden gelmiyor. çocukları çok mu ezik yetiştiriyoruz, bilmiyorum. o çocuğun ailesi niye terbiye vermiyor çocuğuna.:20:kafam karışık benim bu tür konularda.
biz de önceden kütüphaneye gitmiştik. enes bir kitapla ilgilendi. aldık, bakıyoruz. neyse bir çocuk geldi. illa o elimizdeki kitabı istiyor falan. ben de şimdi biz bakıyoruz, bitirince gel dedim. yok işte illa illa falan. neyse ben yine de çok şükür kitabı vermeden çocuğu savdım ama kitap bitene kadar çocuk 40 defa geldi. kitabı almayı aklımızdan bile geçiremedik. en son kitaba baktık ve enese dedim götür abiye ver. verdi de çocuk, maşallah. ama düşünüyorum şimdi iyi mi yaptım?

hııım sucuklar yenilmiş.. helvalar falaaan :20: afiyet olsun caanımm.. arada olabilir.. hafta sonu magazin izliyordum Seda sayan hafta da bir gün dilediğini yiyip içiyormuş diğer 6 gün sıkı diyet yapıyormuş.. bana da mantıklı geldi.. en azından haftanın bir günü istediğimizi (ölçülü ) yiyerek daha rahat bir psikoloji ile bu kilo verme yolunda emin adımlarla yürürüz :34:
bence benimki en masum kahvaltıydı ama yine haklısın canım:)
1 gün çok oluyor. böyle diyetten çıkınca insan her bişeye saldırıyor. sonra onu 6 değil 16 gnde zor yakarsın:) ben belli bir kiloyu hedef belirleyip, ona erişince kaçamağı makul buluyorum.

Ara

2 bardak su
1 barda (0.1 yağlı) süt
küçük boy muz
afiyet olsun.

evet iradem benide şaşırtmıyor değil ama boy aynasında o basenlerle göbeği gördü mü iştahım kaçıyor. eşimin 7 aylık göbeğide beni hırslandırıyor. onada dikkat et diyorum ama nerdeeee korkuyorum düşük yapacak diye :52:

bu arada öğlen değişik bir menüyle karşılaştım:

1 kase nohutlu şehriyeli çorba, 3 yk pilav, 3 yk pancar sote, 3 yk yoğurt, 1 dilim ekmek.

emwacım çantana harika şeyler doldurmuşsun. gerçekten süpersin. afiyet olsun. yağ olmasın :61:
'
kocana söylediğine koptum:60:
öğlen yemeğin de çok güzel, afiyet olsun.

kahvaltı:2-3 dilime denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
ara:6 adet çilek
ara:30 adet beyaz leblebi.
öglen yok cünkü kahvaltıyı saat 11 bucukta yaptım.
akşama mercimek çorbası ve et köfte ,salata var.
geçen hafta dizime bakamadım gidim bakim canlar.şuana kadar 1.5 litre su tükettim.
maşallah, kaçamaksız.:nazar:

gazam mübarek olamadı...:(( yarına kaldı..kızkardeşim yusufa bakıyor onunda randevusu yarınmış beraber yarın gideceğiz..
şu ana kadar düzenli beslendim..ve 45 dk koşu bandında yürüdüm.ner ter attım arada 7 de koştum çok iyi geldi..üsütüne bir güzel peeling yaptım xtra jelimi sürdüm..birde kırmızı biberli yoğurt yedim..şimdi burdyaım ama ütüm var arda uğrayıp yazayım dedim..
..
yarın gidersiniz canım, sağlık olsun.
sen evdeki vaktini de çok güzel değerlendirmişsin.:nazar:

sabah 2bardak su.
kahvaltı
3 zyetin
1 dilim ekmek.
1 yumurta
yarım bağ maydanoz..
1 kk peynir..
1 bardak greyfurt suyu
ara
1 kuru incir.
5 badem..
öğle
2 adet dolma minkti..
2 dilm ekmek..
ara
yeşil çay
1 tane portakal
sonra spor yaptım..
2. aramda
4 kaşık
yy yağlı kırmızı pul biberli yoğurt..
akşam belli değil..
afiyet olsun. gayet güzel menü.

hadi hayırlı olsun plastik'cim.
senden biraz daha bol paylaşım bekliyoruz ayrıca. onu da listeye alalım:34:

güzel kahvaltı, afiyet olsun.

ben ara öğün olarak tüketiyorum canım. bana gayet faydalı oldu böyle. kahvaltı öncesi ballı limonlu su içiyorum. sana nasıl uygunsa öyle yapmalısın bence. yeşil çay çok tiş yapar:) okula gelince derste sıkışmayasın:9:

seyyahım, çok geçmiş olsun.
haftasonu menüne yeterince ve gerekli yorumlar gelmiş. haftaiçini hafif geçir derim.

anneciğine bizden selam götür canım.
bütün anneler böyle, yavrucuklarını hiç tombiş bulmazlar :))Allah başımızdan eksik etmesin onları.

kızlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak iistiyorum. ama eşim daha yorumlarnızı okuyamadan tam kalk bilg. başından diyor. ben her tenefüs 1 bardak su içiyorum 6 bardak okulda tamamlanıyor yani. o nedenle zaten genelde sıkışık oluyorum. bir tenefüs gitmesem öbür tenefüs tişe gidiyorum:):1:

bazı arkadaşların menüsü çok iyi . bir arkadaşım abartmış da abartmış kekini kabartmış. burdan o arkadaşa bol sporlu bir akşam diliyorum. :52:

selam kızlarr menümü yazıp çıkıcam abim izin vermiyo:)))

sabah kahvaltı öncesi 2 günkurusu
kahvaltı 1 simit
ara yeşilçay
öğlen 5 yk patates yemeği tavuklu 2 dilim tuzsuz ekmek 2yk yoğurt
arada 5 dut kurusu 1 yeşilçay 1 5i 1 arada çay
akşam 1yk patAtes yine 1 yk yogurt 1 haşlanmış but

2 lt suu:27:elma yemeyi düşünüyom şimdide...hepinize iyi gecelerrr öpüyomm fıstıklar:27:

kızlar hafta sonu ne yediğimi düşünmeye çalışıyorum ama evdeyken 6 öğün yiyemedim .. işten güçten.. bugün yediklerimi yazayım..
Sabah: 2 dlm kepek ekmek arası kaşar peynir,domates,3ad zeytin
Ara: yok (dün balık yemiştim,fırında ama heralde biraz bayattı midem bulandı)
öğle: 5 ymk kaşığı bamya, 1 dlm kepek ekmeği,yoğurt
ara:sütlü nescafe 1 küp şeker
Akşam: 2 ad fırında köfte ve patates, yoğurt
ara:5 adet fındık
afiyet olsun, kaçırmamışsın.

acaba kilo mu alıyorum :26: sanki ha bire yiyorum gibi geliyor birkaç günden beri. gerçi öğün sayısını arttırdık ama içeriği azalttlk. menümü sayayım. gerekirse kızın bana.

04/04/2011

ılık limonlu su+ ılık su

kahvaltı 1 küçük domates + salatalık
yarım kk peynir yarım kk helva
1,5 dilim ekmek

ara yeşil çay

öğle yarım tabak tavuklu havuçlu patates
1 dilim ekmek yanında yeşil çay (nası ikisi birlikte oldu bilmiyorum )

ara elma
ara muz
ara 1 bardak yarım yağlı süt

akşam menüm yine et yemeği. ama salata ile ve yoğurtla dengelerim inşallah.

yürüyüşe çıkıyorum. hadi kızlar. koşalım hoplayalım zıplayalım.:8::66:
bence çok değil. afiyet olsun. zaten mesele aç kalmak değil, fazla tok olmamak.

sekerler nasılsınız?
mısafırım oldugu ıçın nete gıremıyorum
bu akşam nasıpse ızmır yolcuları :43:
annemı babamı gormek ıyı oldu cok ozlemısım en son subat tatılınde gordum ama
ınsan yınede ozluyor

bana gelınce
dun
sabah 1/4 dılım borek 3 yk patateslı omlet
çeyrek ekmek tereyaglı kahvaltı yaptım
ara 3 kayısı
öğle
sayısını bılmıyorum tıkabasa kıymalı pıde[/COLOR
1.5 buyuk mılka pk cikolata
2 brovni
akşam da 1 parca pıde
3 yk kabak 1 dankek
bugun
1 cay bardagı sut ve yulaf ezmesı (4yk)
ara yok
öglen 1 pr doner menu
ara 1 cay bardagı kadar çekırdek
1/2 pk mılka cıkolata
akşama pilav tavuk ve kabak yemeği

4 km bugun yurudum
tek ıyı yanı bu :1:
neyse yarına kendıme gelmıs olarak yanınızdayım
bu araya ıhtıyacım vardı
bu arada
babam sen cok kılo vermıssın gordugumden berı dedı
bende 3 kg verdım dedım daha cok gıbı dedı
annemede ole dedı :66::66::66::66:
moralım yerıne geldı
sanırım yaz tatılıni bayramla bırlestırızoda ogustosun son hftası eder kılo eskı kıloma donerım ınsallah 4.5 ay var kı ayda 2 kg gıtse 9kılo yapar kaaca 10 kılodersek dombili=57-58 kg yapar super olur

hoşgeldin dombilim. misafirin olacağını söylemiştin zaten. gerçi bugün akşam gidiyorlar değil mi? Allah kavuştursun tekrar canım.

kızlar selam herkese
sabah : 1 haşlanmış yumurta
Öğlen : az çorba,kırmızı etli patates yemeği suyunu almadım , yoğurt
Ara : 1 portakal 15:00 gibi
Ara : 1 Yeşil elma 16:30 gibi

spora gitmedne önce elma yıycem dönüştedede çiçek tozlu yoğurt
bir plastik klasiği:)

bugünkü menüm

sabah:elma sirkesi,bal,su
kahwaltı:ince dilim peynir,cavdar ekmegi bir dilim,3 zeytin,sekersiz cay
ara:bir portakal
ögle:4 yk makarna 4 yk papates yemegi yogurt
ara:yarım paket diyet bisküwi,bi awuc kara üzüm aksam daha belli deil :1: 7 den sora yemek yemiorummmm :8::8:
ben o kadar geç yorum yaptım ki sanırım herkes patates ve makarna hakkında yorum yapmıştır:1:

çok güzel menün, bende akşam dün yaptığım diyet yemeğini yicem. eşimede yedirecem ki yarında onu yemek zorunda kalmayım. bu akşam yemekten sonra yürüyüş yapabiliriz. çünkü eşimin bankamatiklerde işi varmış. gelirken yapayım dedi yok beraber gidelim dedim :66:. inşallah caymaz yemeği yedikten sonra. ben çıkıyorum kızlar. iyi bakın kendinize, iyi bakın derken çok yiyerek değil :52:. kaçamak yapanların yarın etlerini ısırcam ona göre. byeeeeeee
inşallah yürüyüşünü yapmışsındır:97:
sanırım benim etlerden ısırman gerekecek:78:menümü yazarım birazdan.

Öğle

2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
80 gr yagsız tonbalığı
2 dilim çavdar ekmeği
4 yemek kaşığı bakla

Ara

2 bardak su
1 bardak (o.1 yağlı) süt
2 kepekli galeta
1 orta boy sarı elma
çok güzel divam, maşallah.:nazar:

Merhaba 13. takımın çıtırları.
Nasılsınız?
Kimler kaldı takımdan kimler mezun oldu bilmiyorum tam ama baya değişmiş gibi geldi.
Haftalardır hastanedeyim bahsetmiştim sanırım arkadaşım ameliyat oldu bazı sorunlar oldu yanında kalmaya çalışıyorum bir taraftan dersler.
Bu hafta sonu da eskişehire gittim.
Neyneysecim sınava girdi mi?
Nasıl geçti ki hoş mezun olmuştur diye tahmin ediyorum ama..
ah ah ben de diyordum hilal bizi unuttu diye:97:
arkadaşının ameliyatını ben hatırlamıyorum ama geçmiş olsun. Allah şifa versin. lisede olmasan da arada gel yaw:61:hiç uğramıyorsun. ben hala mezun olmadım. son kilolar zor giden kilolarmış, onu gördüm.

akşam yemeğim 6yk sebze yemeği 2 dilim ekmek 2yk yoğurt
biraz ekmek çok oldu :((
yok dosbam çok değil. afiyet olsun.

ewettttttttt bugünkü yemek faslımda bitmistir :9: aksam yemegnde bir dilim ekmek közlenmis patlıcan 2 yk 2 yk makarna 2 yk papates yemegi 1.5 ltre oldu suyum birazdan 5 i 1 yerde cayımı icicem yatmaya 2.5 3 ltreyi bulur su :1::1: yatmadan önce 11 gibi yogurt yiebilirm yatarken elma sirkesi icicem mutlaka bugün ewdeki yemklerle idare ettm ama yarın alıswerise cıkıcam sabah da yürüyüse gidicem gelirken yapıcam alıswerisimi sebze olcak aksam öglen de tawuk ara ögünlerimi de yazıcam bide artık aksamları ara olarak genellikle yogurt we süt tüketicem
afiyet olsun.

Akşam

2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
80 gr yağsız tonbalığı
yağsız salata
sen de günü bitirdin sanırım. güzel menü olmuş. tok tutar ve inşallah cuma günü seni sevindirir.

günaydın..
3 nisan menü..
sabah aynı 2 bardaksu
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir..
1 dilim çavdar ekmeği..
3 zeytin..
greyfurt suyu
yeşil çay
ara
3 badem..
1 kuru incir ve arayı geç yapmışım bir baktım öğle yemeği vaktim..
malesef araların üstüne 4 kaşık bulgur pilavı..
2 kornişon turşu
3 kaşık yoğurt kırmızı pul biberli onu yedim..
ara burdna başlıyoru zişte kızımla önce mink ekemek arası domates peynir yedim..1 bardak süt içtim.çok güzel bir ara ..
ama kızım tutu yağlı gevrek getirdi 3 adet ondna yedim..
baktım olmaycak
saat 5 te akşam yemeğimi yedim..
karnıbahar haşladım
üzürine yy yağlı sarımsaklı 3 kaşık yoğurt ve yine pul biber ekleyip yedim..
buda iyi..
suyum 3 litre oldu..
ve yine kaçamak..
çocukları uyutup kitap okuyayım dedim..yok ben yatırıp kitabı elime alıyorum yusuf gözünü ovalayark hop kalkıp geliyor ..en sonunda yatayım dedim..yattık saat 22.00
saat 23.23 te geri uyandı ..mama verdim içti ama ben kitap aklımdaya kalkıp okuyayım dedim..baktım açıkmışım 1 yağlı gevrek ve 1 bardak süt içtim o saatte ve azda peynir yedim..zaten yusufta peşimdne kalkıp geldi ve onalrın üsütne bir güzle yattım yağ olarak depoladım..:50::26:
malesef sabah tartıldım haftaya kaç kiloyla başlıyorum diye pazartesileid etartılrım genelde ve 600 gr cık fazla çıktım..gece uyumadım yada ondan bilemiyorum şiştim galiba...:37:
bacımm yoğurt içine pul biber niyee
3 yaşındaki çocuk müdürü pek tınlamaz ama ögretmeni etkili olur diye düşünüyorum gülüm.kendi ögretmeninin yokluğunda olmuş zaten çocuğu amaliyet olduğu için yokmuş yardımcı ögretmen varmış ilgilenmiş bugün aradım ya hastaneden çıkınca uğramış okula enesin bacağına bakmış.tahayla konuşmuş yani enesin anlatımı oyle .tamda konuşamıyorya enes paşam soruyorum ögretmenin geldimi diyorum geldi diyor.tahayla konuştumu diyorum evet diyor.bacağına baktımı diyorum hı hı diyor nasıl baktı diyorum açıyo gösteriyo hmmm diyorum oyle oyle yani .
zaten biliyormusun bilmiyorum da enesin konuşması gecikti diye gönderdim ya çok faydasını gördüm cümle de kurmaya başladı ama o arkadaşı yüzünden çocuk gitmek istemedi üzüldüm bende.kafasında yer eder korkarsa gitmek istemez hevesi kaçar diye korkuyorum işte.

bekliyorum canım 2-3 güne kadar daha tahayla ilgili şeyler söylerse ben gidicem ve ailesine uyarıda bulunun terbiye etsin dicem.üstelik kaba saba bir çocuk bildiğim kadar sanırım bizim oglandan sonra gitti kreşe hem yeni hem dayakcı :26:
ayy çocuk küçükmüş kızz o ne durdan anlar ne bişidenn zatii aynen küçük ya küçükken yaşadıklarını unutmaz çocuklar sonra demesin beni okulda bi çocuk dövmüştü bida gitmem gibisindenn:14:
kahvaltı:2-3 dilime denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
öglen yok cünkü kahvaltıyı saat 11 bucukta yaptım.
akşama mercimek çorbası ve et köfte ,salata var.
geçen hafta dizime bakamadım gidim bakim canlar.şuana kadar 1.5 litre su tükettim.
nettin kız sen:1:30 leblebi hiç erinmedin mi sayarkenn akşm güzel görünüyoo :32:
sabah 2bardak su.
kahvaltı
3 zyetin
1 dilim ekmek.
1 yumurta
yarım bağ maydanoz..
1 kk peynir..
1 bardak greyfurt suyu
ara
1 kuru incir.
5 badem..
öğle
2 adet dolma minkti..
2 dilm ekmek..
ara
yeşil çay
1 tane portakal
sonra spor yaptım..
2. aramda
4 kaşık
yy yağlı kırmızı pul biberli yoğurt..
akşam belli değil..
ayy yine pul biberli yoğurttt neden amaa:5:
kızlar hafta sonu ne yediğimi düşünmeye çalışıyorum ama evdeyken 6 öğün yiyemedim .. işten güçten.. bugün yediklerimi yazayım..
Sabah: 2 dlm kepek ekmek arası kaşar peynir,domates,3ad zeytin
Ara: yok (dün balık yemiştim,fırında ama heralde biraz bayattı midem bulandı)
öğle: 5 ymk kaşığı bamya, 1 dlm kepek ekmeği,yoğurt
ara:sütlü nescafe 1 küp şeker
Akşam: 2 ad fırında köfte ve patates, yoğurt
ara:5 adet fındık
:nazar:
sekerler nasılsınız?
mısafırım oldugu ıçın nete gıremıyorum
bu akşam nasıpse ızmır yolcuları :43:
annemı babamı gormek ıyı oldu cok ozlemısım en son subat tatılınde gordum ama
ınsan yınede ozluyor

bana gelınce
dun
sabah 1/4 dılım borek 3 yk patateslı omlet
çeyrek ekmek tereyaglı kahvaltı yaptım
ara 3 kayısı
öğle
sayısını bılmıyorum tıkabasa kıymalı pıde[/COLOR
1.5 buyuk mılka pk cikolata
2 brovni
akşam da 1 parca pıde
3 yk kabak 1 dankek
bugun
1 cay bardagı sut ve yulaf ezmesı (4yk)
ara yok
öglen 1 pr doner menu
ara 1 cay bardagı kadar çekırdek
1/2 pk mılka cıkolata
akşama pilav tavuk ve kabak yemeği

4 km bugun yurudum
tek ıyı yanı bu :1:
neyse yarına kendıme gelmıs olarak yanınızdayım
bu araya ıhtıyacım vardı
bu arada
babam sen cok kılo vermıssın gordugumden berı dedı
bende 3 kg verdım dedım daha cok gıbı dedı
annemede ole dedı :66::66::66::66:
moralım yerıne geldı
sanırım yaz tatılıni bayramla bırlestırızoda ogustosun son hftası eder kılo eskı kıloma donerım ınsallah 4.5 ay var kı ayda 2 kg gıtse 9kılo yapar kaaca 10 kılodersek dombili=57-58 kg yapar super olur

dombilimmm nettin sen gıı oh ohh neler yemişş bizim kızz abooooo:36::36::36::47:heheee bu gidişlee benle senin kilo eşit olcak yakında kızz ben azcık verem sende azcık dur yerindee tmmdırr:30:
kızlar selam herkese
sabah : 1 haşlanmış yumurta
Öğlen : az çorba,kırmızı etli patates yemeği suyunu almadım , yoğurt
Ara : 1 portakal 15:00 gibi
Ara : 1 Yeşil elma 16:30 gibi

spora gitmedne önce elma yıycem dönüştedede çiçek tozlu yoğurt

yinee çokk güzel bi menüü bacımm :nazar:

k.öncesi: ballı limonlu su, 2 günkurusu
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 3 zeytin, 1 küp helva ve 1.5 wasa
ara: 1 bisküvi(oğluşu dışarı çıkarmadan ağzıma attım, acıkmamak için)
öğle: 1/2 simit ve ayran
ara: uyumuşum:97:
ikindi gibi: tarhana çorbası(1 kaseden fazlaydı, kalanı bitirdim)
akşam: tavuklu patates + salata

ara: 1 dilim pasta, eşimin doğumgünü için yapmıştım:77:

gündüz pastayla uğraşacağım diye ara öğünler kaçtı. yeşil çay da içecek vakit bulamadım. su da içmedim doğru düzgün. pek verimli bir gün değildi.:96:

öglen yok cünkü kahvaltıyı saat 11 bucukta yaptım diye
akşam yemeğinden önce 1 tane mandalina
akşam yemeğim:2 kepçe şehriyel çorbası,2 adet et köfte,salata,
ara:2 tatlı kaşığı sütlaç yapıyordum tadına baktım :31: , eşim tadelle yiyordu yarısını verdi kalori :60-70 dir tahmini .
sonracığıma neyse meyve yedim.1 tane elma ,yarım muz,4 adet çilek
toplamda 2.5 litre su tükettim.

k.öncesi: ballı limonlu su, 2 günkurusu
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 3 zeytin, 1 küp helva ve 1.5 wasa
ara: 1 bisküvi(oğluşu dışarı çıkarmadan ağzıma attım, acıkmamak için)
öğle: 1/2 simit ve ayran
ara: uyumuşum:97:
ikindi gibi: tarhana çorbası(1 kaseden fazlaydı, kalanı bitirdim)
akşam: tavuklu patates + salata

ara: 1 dilim pasta, eşimin doğumgünü için yapmıştım:77:

gündüz pastayla uğraşacağım diye ara öğünler kaçtı. yeşil çay da içecek vakit bulamadım. su da içmedim doğru düzgün. pek verimli bir gün değildi.:96:

afiyeto lsun bacıma.doğum günü kutlu olsun eniştenin, daha sizlerle nice seneler görür inşallah.,

bacımm yoğurt içine pul biber niyee

ayy çocuk küçükmüş kızz o ne durdan anlar ne bişidenn zatii aynen küçük ya küçükken yaşadıklarını unutmaz çocuklar sonra demesin beni okulda bi çocuk dövmüştü bida gitmem gibisindenn:14:

nettin kız sen:1:30 leblebi hiç erinmedin mi sayarkenn akşm güzel görünüyoo :32:

ayy yine pul biberli yoğurttt neden amaa:5:

:nazar:

dombilimmm nettin sen gıı oh ohh neler yemişş bizim kızz abooooo:36::36::36::47:heheee bu gidişlee benle senin kilo eşit olcak yakında kızz ben azcık verem sende azcık dur yerindee tmmdırr:30:

yinee çokk güzel bi menüü bacımm :nazar:

:27: tabiki saydım hayatım hiç erinmedim de tek tek elimle attım çerezliğe az ama 30 tane sayısı çok ama hüplettim gitti :23:

patates we makarna yedm ewet ama makarna yerne 1 dilim ekmek yesem de aynı olcaktı daha alıswerise cıkamadm o yüzden ewde olanlarla idare ettm ama bundan sora her sey daha güzel olcak her günüm bi önceknden daha güzel olcak we oluo cok sükür :87::87:

Back
X