Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyıldızım, dayak olayı ile ilgili en doğrusunu yapmışsın. öğretmeni sahip çıksın tabi. ailesinede söylesin. tahayı uyarsın tabiki döverek karşılık olmaz. neticede oda çocuk. ama bazı ebeveynler çok rahat yetiştiriyor çocuklarını. biz küçükken arkadaşımızla kavga etsek annemiz ilk bize kızardı. şimdikilerin hoşuna gidiyor. afferim diyorlar. sende çocuğa gözük, anlat derdini. ben öpeyim bacağını iyileşsin oğluşunun :54:

:42::9: Yeşilligi bol tüketince metabolizmam hızlanıyor.Tuvalete çok çıkıyorum.İyi oluyor.Özellikle maydonoz zaten yağ yakıcı:51:
bana da yeşillik çok iyi geliyor bi de çabuk doyuyorum
sabah maydonoz dereotu tere roka yedim
ara olarakta geryfurt suyu
wc den çıkamıyorum :1:

vintage sağol arkadaşım. hoşgeldin demişsin mutlaka, hoşbuldum diyim bende tekrardan. herkes çok sıcakkanlı.

evet iradem benide şaşırtmıyor değil ama boy aynasında o basenlerle göbeği gördü mü iştahım kaçıyor. eşimin 7 aylık göbeğide beni hırslandırıyor. onada dikkat et diyorum ama nerdeeee korkuyorum düşük yapacak diye :52:

bu arada öğlen değişik bir menüyle karşılaştım:

1 kase nohutlu şehriyeli çorba, 3 yk pilav, 3 yk pancar sote, 3 yk yoğurt, 1 dilim ekmek.

emwacım çantana harika şeyler doldurmuşsun. gerçekten süpersin. afiyet olsun. yağ olmasın :61:
'
afiyet olsun canım
sende pilav sevenlerdensin :))
çorba=1 dilim ekmek
2yk pilav =1 dilim ekmek
ekmekte yemişsin 3.5 dilim ekmek etmiş :((
pilav yediğin öğünde ekmek yeme yada pilav yeme :))

ay allah iyiliğini versin şekerim :60: hiç güleceğim yoktu .. aynı benim eşim de öle .. bana diyor ben zayıf sevmiyorum.. kemik gibi.. verme kilo diyor, kendi şişko ya :90: diyor sinirlerin bozulur sonra.. ay evet sinirlerim bozuluyor zaten sen de az ye diyorum...
burada boyun kaç canım? kilolarımız aynı.. ben 2 hafta önce 66 kilo ile başladım şuan 64'üm.. boyum 166cm. 55 kilo olmak istiyorum azı gitti çoğu kaldı.. :9:

benimde boyum 1.65 ama 60 kiloya razıyım :((

dosbişim selam canım. daha öncede dediğim gibi günlük 4 dilim hakkımı sabah ve öğlen kullanıyorum. akşam kesinlikle ne pilav ne makarna ne de ekmek yiyorum. o yüzden öğlen pilav yesemde ekmek yiyeyim. yoksa düşüp bayılırım. :37:

:14::14::14:ayy çok kötü oldum ya:5:kıyamamm ona ben bence öğretmene git söyle cnm morartcak kadar vurmuşsa çocuk zaten ağlamıştırki öğretmeninde haberi olmuştur kanımca :14:böle bi durumda biz anaokulundayken çok arkadaşlarına karşı saldırgan olan öğrencilerimizi dayanamayıp müdüre hnma gönderiyoduk o konuşuyoduu güzel güzell zaten çocukklar için müdürenin yanına gitmek kötü bişii gelince kuzu gibi oluyodu güzel güzel anlatıyodu doğruyu öğretiyodu yaptığının yanlış olduğunu falan :55:
3 yaşındaki çocuk müdürü pek tınlamaz ama ögretmeni etkili olur diye düşünüyorum gülüm.kendi ögretmeninin yokluğunda olmuş zaten çocuğu amaliyet olduğu için yokmuş yardımcı ögretmen varmış ilgilenmiş bugün aradım ya hastaneden çıkınca uğramış okula enesin bacağına bakmış.tahayla konuşmuş yani enesin anlatımı oyle .tamda konuşamıyorya enes paşam soruyorum ögretmenin geldimi diyorum geldi diyor.tahayla konuştumu diyorum evet diyor.bacağına baktımı diyorum hı hı diyor nasıl baktı diyorum açıyo gösteriyo hmmm diyorum oyle oyle yani .
zaten biliyormusun bilmiyorum da enesin konuşması gecikti diye gönderdim ya çok faydasını gördüm cümle de kurmaya başladı ama o arkadaşı yüzünden çocuk gitmek istemedi üzüldüm bende.kafasında yer eder korkarsa gitmek istemez hevesi kaçar diye korkuyorum işte.
ayyıldızım, dayak olayı ile ilgili en doğrusunu yapmışsın. öğretmeni sahip çıksın tabi. ailesinede söylesin. tahayı uyarsın tabiki döverek karşılık olmaz. neticede oda çocuk. ama bazı ebeveynler çok rahat yetiştiriyor çocuklarını. biz küçükken arkadaşımızla kavga etsek annemiz ilk bize kızardı. şimdikilerin hoşuna gidiyor. afferim diyorlar. sende çocuğa gözük, anlat derdini. ben öpeyim bacağını iyileşsin oğluşunun :54:
bekliyorum canım 2-3 güne kadar daha tahayla ilgili şeyler söylerse ben gidicem ve ailesine uyarıda bulunun terbiye etsin dicem.üstelik kaba saba bir çocuk bildiğim kadar sanırım bizim oglandan sonra gitti kreşe hem yeni hem dayakcı :26:

dosbişim selam canım. daha öncede dediğim gibi günlük 4 dilim hakkımı sabah ve öğlen kullanıyorum. akşam kesinlikle ne pilav ne makarna ne de ekmek yiyorum. o yüzden öğlen pilav yesemde ekmek yiyeyim. yoksa düşüp bayılırım. :37:

:1: afiyet olsun canım ozaman akşam kesinlikle yeme :))
ben her öğün ekmeğimi yiyorum ama pilav yediğim gün çıkarıyorum... ama madem böyle doyuyorsun ...önemli olan aç kalmadan zayıflamak

kahvaltı:2-3 dilime denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
ara:6 adet çilek
ara:30 adet beyaz leblebi.
öglen yok cünkü kahvaltıyı saat 11 bucukta yaptım.
akşama mercimek çorbası ve et köfte ,salata var.
geçen hafta dizime bakamadım gidim bakim canlar.şuana kadar 1.5 litre su tükettim.

divacım, mankenim maşallah pek azimlisin.

tartıldın mı hiç, cumayı mı bekliyorsun?

Cumayı bekliyorum canım çok tartışmak istiyorum ama.Haftada bir olması gerek.Moralimi bozmayayım.Veremiycem diye korkuyorum.:53::53:

Heheheh aynen diyet için birebirler:15:

tamam deryacım.:79:
hadi gazan mübarek olsun, akşama gelişmeleri bekliyoruz.:16:

gazam mübarek olamadı...:(( yarına kaldı..kızkardeşim yusufa bakıyor onunda randevusu yarınmış beraber yarın gideceğiz..
şu ana kadar düzenli beslendim..ve 45 dk koşu bandında yürüdüm.ner ter attım arada 7 de koştum çok iyi geldi..üsütüne bir güzel peeling yaptım xtra jelimi sürdüm..birde kırmızı biberli yoğurt yedim..şimdi burdyaım ama ütüm var arda uğrayıp yazayım dedim..
..

boyum 172. yeni oluşmaya başlayan göbeğim ve 8 kg alınca şişen basenlerimi vermek için diyetteyim. basenlerden çok alınca pantolonlar olmamaya başladı. eteklerimde aşağıya inemediği için kısaldı. giyemiyorum sevdiğim kıyafetleri :84:

senin eşin , seni kendine benzetmek istemiş, heralde kavga ederseniz ona şişko deme diye, koz vermek istemiyor eline:52:
maşallah boyun uzun .. son gelen ilk gider, sen o 8 kiloyu rahat verirsin canım.. ama benimkiler yerleşti valla 3-4 senedir..
geçen bana demişti.. iş yerinde ekmeği kestim diye.. oo aferin dedim, birazda mekik çek erit şu göbişi, ne göbeği,göbişi ona kas derler diyor :60:
ben de şuaralar alışveriş yapmak istiyorum ama diyorum kendime boşveer XL alacaksın sonra bol gelecek.. 2 aya kadar kıyafet almıycam.. evde sevdiiğim eteklerimi de daraltıcam :46:

afiyet olsun canım
sende pilav sevenlerdensin :))
çorba=1 dilim ekmek
2yk pilav =1 dilim ekmek
ekmekte yemişsin 3.5 dilim ekmek etmiş :((
pilav yediğin öğünde ekmek yeme yada pilav yeme :))

benimde boyum 1.65 ama 60 kiloya razıyım :((
ben ilkten 60 yeter bana diyordum ama yok yok 55 olayım incecik :8: büyük düşün büyük olsun .. ben sebze yemediğim zaman kabız oluyorum afersiniz.. günde 2 litre su da içiyorum ama nafile.. yeşillik en güzeli.. Allaha şükürler olsun ne güzeller nimetler.
ben de pilav yersem ekmek yemiyorum ki ekmeği pilava tercih ederim.. daha tok tutuyor...

kahvaltı:2-3 dilime denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
ara:6 adet çilek
ara:30 adet beyaz leblebi.
öglen yok cünkü kahvaltıyı saat 11 bucukta yaptım.
akşama mercimek çorbası ve et köfte ,salata var.
geçen hafta dizime bakamadım gidim bakim canlar.şuana kadar 1.5 litre su tükettim.

30 adet leblebi mi :52: şaşırdım nasıl saydın kız allah iyiliğini versin.. ama leblebi acaip tok tutuyor ya benim de favorilerim arasında önce elma sonra leblebi he bi de sakız :51:

sabah 2bardak su.
kahvaltı
3 zyetin
1 dilim ekmek.
1 yumurta
yarım bağ maydanoz..
1 kk peynir..
1 bardak greyfurt suyu
ara
1 kuru incir.
5 badem..
öğle
2 adet dolma minkti..
2 dilm ekmek..
ara
yeşil çay
1 tane portakal
sonra spor yaptım..
2. aramda
4 kaşık
yy yağlı kırmızı pul biberli yoğurt..
akşam belli değil..

gazam mübarek olamadı...:(( yarına kaldı..kızkardeşim yusufa bakıyor onunda randevusu yarınmış beraber yarın gideceğiz..
şu ana kadar düzenli beslendim..ve 45 dk koşu bandında yürüdüm.ner ter attım arada 7 de koştum çok iyi geldi..üsütüne bir güzel peeling yaptım xtra jelimi sürdüm..birde kırmızı biberli yoğurt yedim..şimdi burdyaım ama ütüm var arda uğrayıp yazayım dedim..
..
Rakibem beni geçeceksin bu hafta gerçi geçen hafta da geçtin ya :60: maşallah sen bu hızla ebru şallı gibi olursun. kavitasyonlar, yürüyüşler eee bide ev işi oohh süper süper :46:

2-3 dilme denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
kaçamak yapmıcam canlarım.bugün su miktarım 3 litre olarak ayarladım.cumaya kadar 2.5 lt ve 2lt olucak şekilde düzene sokucam .şu kayısı olayınıda düzene oturtamadım sanırım.akşam yiyodum işe yaramıyo sabahtan aç içim bundan sonra.
çok canım sıkkın enes cuma günü kreşten gelince bacağının arkasında morluk vardı.gösterdi taha yaptı dedi.bende bugün gidicektim ödemeside vardı kreşin.gidemedim sabah midem agrıdı.ögretmenini aradım söyledim.kociş bıraktı sabah elini bırakmamış içeri götürmek istemiş sanırım taha ile kavga etmek istemiyor .ögretmenide izinliymiş çocuğu ameliyat olmuş ama çok dikkat edicem taha şımarık bir çocuk dedi valla 2-3 gün daha ondan söz ederse gidicem kreşe ögretmene dicem ailesine bildirsin.benim cocuğum dövse girişir ama elleme diyoruz baktım olmadı sana vurursa al iyice döv derim :1: ki hiç affetmez ama kardeş,arkadaş elleme kimseye vurmayalım falan diyorum .şımarık mımarık ben cocuğuma tintirik vurdurmak istemiom kafam bozuk yaa.çocuk hali diyorum ama o morluk ne oyle ya görünce şok oldum.sana ne aypıyor diyorum taha ah ah diye kafasına vuruyor ,bacaklarına vuruyor böylemi yapıyor diyorum evet diyor :30:
olmadı gider cocuğa bakar bir tırstırırım of ya .

bence hiç bekleme git öğretmeniyle konuş.çocuğun korkarsa zor olur..olamdı birde ailesini hatta dediğin gibi küçük yaramazı ziyaret edersin..geçmiş olsun enes paşaya..yarım ağız anlatmaya çabalamış kuzu..:9::emir_bebek::nazar:

..

arkadaşım xtra jelin faydasını gördün mü? selülitlere iyi geliyor mu?

maşallah boyun uzun .. son gelen ilk gider, sen o 8 kiloyu rahat verirsin canım.. ama benimkiler yerleşti valla 3-4 senedir..
geçen bana demişti.. iş yerinde ekmeği kestim diye.. oo aferin dedim, birazda mekik çek erit şu göbişi, ne göbeği,göbişi ona kas derler diyor :60:
ben de şuaralar alışveriş yapmak istiyorum ama diyorum kendime boşveer XL alacaksın sonra bol gelecek.. 2 aya kadar kıyafet almıycam.. evde sevdiiğim eteklerimi de daraltıcam :46:

bencede zayıflayıpta yeni kıyafetler alalım. bizim için hedef küçük beden kıyafetler olsun. en büyük eksiğim spor. sabahları egzersiz yapacağım bu gidişle. hava güzel bugün acaba kocişi kandırabilecek miyim? valla spor hevesim ölmeye başladı onun yüzünden, doktor ona zayıfla dedi ben zayıflamaya çalışıyorum ya üffffffff:47:

kızlar hafta sonu ne yediğimi düşünmeye çalışıyorum ama evdeyken 6 öğün yiyemedim .. işten güçten.. bugün yediklerimi yazayım..
Sabah: 2 dlm kepek ekmek arası kaşar peynir,domates,3ad zeytin
Ara: yok (dün balık yemiştim,fırında ama heralde biraz bayattı midem bulandı)
öğle: 5 ymk kaşığı bamya, 1 dlm kepek ekmeği,yoğurt
ara:sütlü nescafe 1 küp şeker
Akşam: 2 ad fırında köfte ve patates, yoğurt
ara:5 adet fındık

arkadaşım xtra jelin faydasını gördün mü? selülitlere iyi geliyor mu?

bencede zayıflayıpta yeni kıyafetler alalım. bizim için hedef küçük beden kıyafetler olsun. en büyük eksiğim spor. sabahları egzersiz yapacağım bu gidişle. hava güzel bugün acaba kocişi kandırabilecek miyim? valla spor hevesim ölmeye başladı onun yüzünden, doktor ona zayıfla dedi ben zayıflamaya çalışıyorum ya üffffffff:47:

ay benimde selülitim var.. banyoda kese yapmak iyi gelir diyorlar.. arada ovuyorum kan dolaşımı hızlansın diye kese yapıyorum..
spor şart valla insan acaip fark eiyor.. ben koşu bandı almadan önce evde ip atlıyordum.. su gibi terliyordum.. olmadı evde yapılabilecek egzersizleri yap şeker :8:

2-3 dilme denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
kaçamak yapmıcam canlarım.bugün su miktarım 3 litre olarak ayarladım.cumaya kadar 2.5 lt ve 2lt olucak şekilde düzene sokucam .şu kayısı olayınıda düzene oturtamadım sanırım.akşam yiyodum işe yaramıyo sabahtan aç içim bundan sonra.
çok canım sıkkın enes cuma günü kreşten gelince bacağının arkasında morluk vardı.gösterdi taha yaptı dedi.bende bugün gidicektim ödemeside vardı kreşin.gidemedim sabah midem agrıdı.ögretmenini aradım söyledim.kociş bıraktı sabah elini bırakmamış içeri götürmek istemiş sanırım taha ile kavga etmek istemiyor .ögretmenide izinliymiş çocuğu ameliyat olmuş ama çok dikkat edicem taha şımarık bir çocuk dedi valla 2-3 gün daha ondan söz ederse gidicem kreşe ögretmene dicem ailesine bildirsin.benim cocuğum dövse girişir ama elleme diyoruz baktım olmadı sana vurursa al iyice döv derim :1: ki hiç affetmez ama kardeş,arkadaş elleme kimseye vurmayalım falan diyorum .şımarık mımarık ben cocuğuma tintirik vurdurmak istemiom kafam bozuk yaa.çocuk hali diyorum ama o morluk ne oyle ya görünce şok oldum.sana ne aypıyor diyorum taha ah ah diye kafasına vuruyor ,bacaklarına vuruyor böylemi yapıyor diyorum evet diyor :30:
olmadı gider cocuğa bakar bir tırstırırım of ya .

ahhhh kıyamam ben oğluşuna. gidip biz dövelim o afacanı.

bizim kreşte de bazen böyle vakalar oluyor. ve bizim öğretmen daha farklı bir yöntem kullanıyor. biz oğlum sakın vurma. o senin arkadaşın modundaydık. öğretmeni eğer vururlarsa kendini savunmayı bilmeli ded. örnek : yusuf emire mehmet ali vurmuş. yardımcı öğretmen de yusuf sen de vur demiş. bizimki bakakalmış. sonra böyle yap diye elle göstermiş. bizimki de vurmuş korka korka. sonra ikinciye vurmak istediğinde öğretmeni izin vermemiş. bilmiyorum doğru mu ama iyi şimdilik. kreşi seviyor. seninki de inşallah tekrar severek gider. bence hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç beklemeden git öğretmenle konuş. çocuğun 2-3 gün daha dayak yiyip iyice mi soğusun. biraz sert oldu galiba kusura bakma. taha ya kızdım da.

..

oh oh maşallah ne güzel yağları yakmışsındır sen.... biraz da ütüde terle tamamdır bu iş:66:

ay benimde selülitim var.. banyoda kese yapmak iyi gelir diyorlar.. arada ovuyorum kan dolaşımı hızlansın diye kese yapıyorum..
spor şart valla insan acaip fark eiyor.. ben koşu bandı almadan önce evde ip atlıyordum.. su gibi terliyordum.. olmadı evde yapılabilecek egzersizleri yap şeker :8:

hımmm ben de mi ip atlasam. 4. katta oturuyorum komşular ne der?

acaba kilo mu alıyorum :26: sanki ha bire yiyorum gibi geliyor birkaç günden beri. gerçi öğün sayısını arttırdık ama içeriği azalttlk. menümü sayayım. gerekirse kızın bana.

04/04/2011

ılık limonlu su+ ılık su

kahvaltı 1 küçük domates + salatalık
yarım kk peynir yarım kk helva
1,5 dilim ekmek

ara yeşil çay

öğle yarım tabak tavuklu havuçlu patates
1 dilim ekmek yanında yeşil çay (nası ikisi birlikte oldu bilmiyorum )

ara elma
ara muz
ara 1 bardak yarım yağlı süt

akşam menüm yine et yemeği. ama salata ile ve yoğurtla dengelerim inşallah.

yürüyüşe çıkıyorum. hadi kızlar. koşalım hoplayalım zıplayalım.:8::66:

Back
X