bu hafta verdiler takyoncum. maşallah güzel verdiler.rabiacım listeniz doğru canım ellerine sağlıkbirde yeni üyeler bu kiloyu bu hafta içindemi verdi yoksa 15 günlük deneme sürecindemi ?

liste için de teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta verdiler takyoncum. maşallah güzel verdiler.rabiacım listeniz doğru canım ellerine sağlıkbirde yeni üyeler bu kiloyu bu hafta içindemi verdi yoksa 15 günlük deneme sürecindemi ?
bu hafta verdiler takyoncum. maşallah güzel verdiler.
liste için de teşekkür ederim![]()
bu hafta verdiler takyoncum. maşallah güzel verdiler.
liste için de teşekkür ederim![]()
maşaAllah tebrik ederim bende ikisinide bu hafat dereceleri topalyacaksınız gibi duruyor inşallah canımm :))
tenefüslerde girmeye çalışıyorum genelde ama çocuklara etkinlik verince de elim durmuyor dayanamayıp bakıyordum. iki saattir girmedim sırf yaptığım gaftan dolayı.
ewet önce dersler sonra siz geliyorsunuz.![]()
kilo verenleri tebrik ederim arkadaşlar.takım içi motiveniz çok yüksek sakın bırakmayın.
ben artık yokkomarada bir girip cee yaparım liste yazmam sanırım cünkü çok yoğun yazışıyorsunuz kalabalıklık etmek asla istemem.sizleri tanıdığım için çok memnunum.
bol kilo vermeler diliyorum sağlıcakla kalın.
![]()
** 13 .TAKIM 201. ETAP ** **TAKIMİÇİ LİSTE**
emvacilbihar (55.4 / 53.0 /2.4 /4.33%)
burcuxxx (64.7 / 63.3 / 1.4 / 2.16%)
Diva_(80 / 78.5 / 1.5 / 1.88%)
_ferdici_ ( 68.7 / 67.7 / 1.0 / 1.46%)
yagmurcini3 (89.0 / 88.0 / 1.0 / 1.12%)
sakaleynmaster ( 63.1 / 62.7 / 0.4 / 0.63%)
neyneyse ( 62.2 / 62.1 / 0.1 / 0.16%)
dosba ( 71.2 / 71.2 / 0.0 / 0.00%)
vintage ( 64.0 / 64.0 / 0.0 / 0.00%)
plasticwoman (76.8 / 76.9/ -0.1 / -0.13% ) :105:
Ayyildizim ( 56.5 / 56.7 / -0.2 / -0.35%) :122:
dombili85 ( 67.0 / 68.0 / -1.0 / -1.49%)
kilo verenleri tebrik ederim arkadaşlar.takım içi motiveniz çok yüksek sakın bırakmayın.
ben artık yokkomarada bir girip cee yaparım liste yazmam sanırım cünkü çok yoğun yazışıyorsunuz kalabalıklık etmek asla istemem.sizleri tanıdığım için çok memnunum.
![]()
kupa ve nazar boncuğu alanları tebrik ediyorum..alkış alanlara hadi gari diyorum..** 13 .TAKIM 201. ETAP ** **TAKIMİÇİ LİSTE**
emvacilbihar (55.4 / 53.0 /2.4 /4.33%)
burcuxxx (64.7 / 63.3 / 1.4 / 2.16%)
Diva_(80 / 78.5 / 1.5 / 1.88%)
_ferdici_ ( 68.7 / 67.7 / 1.0 / 1.46%)
yagmurcini3 (89.0 / 88.0 / 1.0 / 1.12%)
sakaleynmaster ( 63.1 / 62.7 / 0.4 / 0.63%)
neyneyse ( 62.2 / 62.1 / 0.1 / 0.16%)
dosba ( 71.2 / 71.2 / 0.0 / 0.00%)
vintage ( 64.0 / 64.0 / 0.0 / 0.00%)
plasticwoman (76.8 / 76.9/ -0.1 / -0.13% ) :105:
Ayyildizim ( 56.5 / 56.7 / -0.2 / -0.35%) :122:
dombili85 ( 67.0 / 68.0 / -1.0 / -1.49%)
![]()
ay kıyamam canım yaanladım..rabia öyle yorgunumki ağrımadık kemiğim yok..erken evlenseydim diyorum bazen ..
çok güzel bir başlangıç yaptınhayırlı cumalar herkese
bende ilk olarak ballı sirkeli suyumu içtim
yarım saat koşu bandında yürüdüm.
kızlar nasılsınız bugün?
benim sizlere güzel bir haberim var. sabah 7de tartıldım veeeeeeeeeeeee
53.0 çıktım.elektrikler kesikti o nedenle bu saate kadar yazamadım. geçmişe dönüp bakacağım şimdi hepinizi öpüyorum.
![]()
ee bak tartı güldürmese de başka bir yerden gülmüşsün.bakalım cnm ozaman reglmde bıter zaten 3 gun suruyor ıyı kg vermıs olurum inş.
ay çok mutlu oldummm yaaa işletme dersinden 22 doğrum var 30 soruydu sınav 8 soru kalıo geriye 4 tanesının cevabını hatırlamıyorum onlar muallakda ama bu halıde yeter :) 73 puan :)
menün de güzel daha nolsundünkü menüm
kahvaltı
ılık limonlu su + 2 bardak su
3 zeytin 1 kk peynir
domates salatalık
1 dilim ekmek
ara çay+ yeşil çay
öğle
tarhana çorbası 1 dilim ekmek
yoğurt
ara yok
akşam erişteli yeşil mercimek (1 tabak)
ara çay
su 2.5 litre
spor 40 dk yürüyüş
çayları yeşil çay yap, eğer seviyorsan.bu sabah ılık limonlu su +3,5 bardak su
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta+4 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
çay
ara çay( biliyorum bu ara olmamalı ama napiiim)
4 eti form bisküvi
tebrik ederim divacım.78.5 olmuşum kızlaaaarradetimin ilk günü bugün hemde
canım uzun zamandır mezun verememiştik çok iyi oldu gaza getirdin bizi....darısı başımıza..kilo verenleri tebrik ederim arkadaşlar.takım içi motiveniz çok yüksek sakın bırakmayın.
![]()
SOPA İSTEME KIZ:88:emva ,deryacım ayy nasılda kal diyolar bak canım arkadaşlarım
sürekli girerim de hani liste yazıp sizlerin vaktini almak istemem o bakımdan yoksa .sizin yazdıklarınızı okurum cevap veririmbir de ben pek düzenli beslenemiyorum kötü örnek olmak istemiyorum
bugün yediklerim.
sabah 11 de 1 bardak süt içine 1 çay kaşığı bal koydum bogazım hasta
14. de yarım elma *yarım portakal yedim
15. de bir kase maraş tarhanası yedim.
özellikle emva sen kilo olarak çok kilolu değilsin ,seni takip edicem cünkü az kiloda bile vermek çok daha zor biliyosundur ,ben sporu ,yürüyüşü kesince gitmiyor nedensizce kalıyor.
evet arkadaşlar patronum ve aşçı beni delirtmeye devam ediyorlar.
patronum az önce bana bisküvi almış, kremalı hemde. rejimdeyim diyince alası geldi galiba. hiç itiraz etmedim aldım. teşekkür ettim. yemicem tabi rejimde olmayan bir arkadaşa vericem.
aşçı ise belden aşağı vurmaya başladı. yanıma gelip sen diyet yapma dedi. neden dedim. yüzünden vermişsin, yakışmamış, çirkin oluyorsun dedi. içimden "sen merak etme, k..ımdan da veriyorum" demek geldi ama diyemedim tabi ayıp.
evde koca işte bunlar tek kaçış yerim sizsiniz sevgili arkadaşlarım. hepinizi tek tek öpüyorum. zaten siz olmasanız aslaaaaaaa devam edemem.![]()
ay çok alem kızsın sen, çok yaşa emi![]()
kızlar merhaba,
sabahtan beri bir yoğunluk bir yoğunluk..
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. darısı başımıza artık..
menümü yazayım
Sabah:Az menemen, k.ekmek+1 küp şekerli çay
Ara:1 avuç leblebi
Öğle:kibrit kutusu kadar et, salata, ayran
Ara:Elma+1 avuç leblebi :18: hala açım midem değil aç olan duygularım
Akşam:kabak yemeği+ yoğurt
Şimdi de geçmişe bakayım![]()
medinem gülümm seni mezun etmemek için tartının ayarlarını ben bozdummrabiş hesaplayamadım yine kafam durgun .aslında şişimde wc sorunuda yaşıyorum 200 gram fazla çıktım canım.56.7 im.kayda geçiver balım.
tşk balım saoll artar artarrr inşşşsağol cnm takımda en çok motive verenlerden birisin:13: adam akıllı 4-5 gün yoğunlaşa bildim :) hukukda hatırladığım sorular kadar 18 doğru yani 60 oluyor ama artabilirde :) büte bırakmamalym bakalım
kolay gelsin bacımm ohh ip atlamak çok güzel yaakızlar bu gün eşimin doğum günü ve ben hiç bir hazırlık yapmadım. işin kötüsü düşünmedim bile. o kadar yoğun günler yaşıyorum ki anlatamam.
okul çıkışın bir pasta alayım diyorum. hdiye olarak ne alsam bilmiyorumk ki.
kızlar fikir verir misniz?
bu arada beden eğitimi öğretmeni yok okulda son saat beden eğitimi dersine gircem veeeeeee 40 dk ip atlicam
sonra da pazara gidip bol bol sebze alacağım![]()
anaaa hehe bende bazen evrakları nereye koyduğumu unutuyom sonra araki bulasınbuda bişimi ben az önce bir hesap hatası yaptım. açık çıktı ortalık karıştı. üffffffffffff![]()
emva ,deryacım ayy nasılda kal diyolar bak canım arkadaşlarım
sürekli girerim de hani liste yazıp sizlerin vaktini almak istemem o bakımdan yoksa .sizin yazdıklarınızı okurum cevap veririmbir de ben pek düzenli beslenemiyorum kötü örnek olmak istemiyorum
bugün yediklerim.
sabah 11 de 1 bardak süt içine 1 çay kaşığı bal koydum bogazım hasta
14. de yarım elma *yarım portakal yedim
15. de bir kase maraş tarhanası yedim.
özellikle emva sen kilo olarak çok kilolu değilsin ,seni takip edicem cünkü az kiloda bile vermek çok daha zor biliyosundur ,ben sporu ,yürüyüşü kesince gitmiyor nedensizce kalıyor.