Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tenefüslerde girmeye çalışıyorum genelde ama çocuklara etkinlik verince de elim durmuyor dayanamayıp bakıyordum. iki saattir girmedim sırf yaptığım gaftan dolayı.

ewet önce dersler sonra siz geliyorsunuz.:1:

** 13 .TAKIM 201. ETAP ** **TAKIMİÇİ LİSTE**

emvacilbihar (55.4 / 53.0 /2.4 /4.33%) :65::nazar::nazar::nazar:
burcuxxx (64.7 / 63.3 / 1.4 / 2.16%) :65::nazar::nazar:
Diva_(80 / 78.5 / 1.5 / 1.88%):65::nazar:

_ferdici_ ( 68.7 / 67.7 / 1.0 / 1.46%):46:
yagmurcini3 (89.0 / 88.0 / 1.0 / 1.12%):46:
sakaleynmaster ( 63.1 / 62.7 / 0.4 / 0.63%):46:

neyneyse ( 62.2 / 62.1 / 0.1 / 0.16%):24:
dosba ( 71.2 / 71.2 / 0.0 / 0.00%):91:
vintage ( 64.0 / 64.0 / 0.0 / 0.00%) :91:

plasticwoman (76.8 / 76.9/ -0.1 / -0.13% ) :105:
Ayyildizim ( 56.5 / 56.7 / -0.2 / -0.35%) :122:
dombili85 ( 67.0 / 68.0 / -1.0 / -1.49%):53:

Son düzenleme:
kilo verenleri tebrik ederim arkadaşlar.takım içi motiveniz çok yüksek sakın bırakmayın.
ben artık yokkom :9: arada bir girip cee yaparım liste yazmam sanırım cünkü çok yoğun yazışıyorsunuz kalabalıklık etmek asla istemem.sizleri tanıdığım için çok memnunum.
:51: bol kilo vermeler diliyorum sağlıcakla kalın.:27:

tenefüslerde girmeye çalışıyorum genelde ama çocuklara etkinlik verince de elim durmuyor dayanamayıp bakıyordum. iki saattir girmedim sırf yaptığım gaftan dolayı.

ewet önce dersler sonra siz geliyorsunuz.:1:

doğru bir sıralama. az olsun öz olsun şekerim. kaçamak yapmıyon dimi? :52:

kilo verenleri tebrik ederim arkadaşlar.takım içi motiveniz çok yüksek sakın bırakmayın.
ben artık yokkom :9: arada bir girip cee yaparım liste yazmam sanırım cünkü çok yoğun yazışıyorsunuz kalabalıklık etmek asla istemem.sizleri tanıdığım için çok memnunum.

sağol ayyıldızım, özletme kendini. :54:

kaptanım nazar boncuğu ve kupa için teşekkürler

yazdıklarımı okudun mu nasıl da kaptırmışım kendimi yaaa.

bu arada ilk defa düzenli diyet hayatına geçiş yaptığımiçin kilom bu kadar düştü galiba birden. su ödem şişlik ne varsa attım galiba. ben öle düşünüyorum. çünkü bende benim gözümle bakarsan pek bi değişiklik yok. gebişim hala var. ben zaten zayıfladığım anca tartıda anlarım. arkadaşlar isteyince oluyormuş. inşallah devamı da gelcek. ama heyecanımı bastırmaya çalışacağım bundan sonra:62::65::66:

gitmeeeeeee
hep beraber olunca güzel oluyor.
hem senin güzel haberlerini de bekliyoruz
burda birebir takip ederdik iyi olurdu

kimse kalabalık etmiyor bu forumda. hem zaten kalabalık güzel. kimse yokken canımız sıkılıyor:6:

kupa ve nazar boncuğu alanları tebrik ediyorum..alkış alanlara hadi gari diyorum..
hiç kilo veremeynelri o hafta neyi gözdn kaçırmışlar tekrar bakmalrını tavsiye diyorum..kilo alanlara sözüm yok..
ama Tüm takımı tebrik ediyorum..:nazar::46:

yok gitme ya ne kalabalığı gir yaz sen..:70:

ay markete gittim ucuz atlattım doğrusu :) regl günlerim tatlı ataklarım oluyor neyse bugun tutmalıyım kendımı yarına dondurma gelicek :) pengui varya süt dilimi az kalsın ondan alıyordum :) baktım almamalıyım dıyorum bı yandan ama tatlı krızım var bide :) tam penguinin olduğu dolabın yanında ton balığı gördüm :D hemen onu aldım :)) öğlen çok az yedim çok acıktım ton balığımı yedim 0 puan süper oldu

:16: emva ,deryacım ayy nasılda kal diyolar bak canım arkadaşlarım :34:
sürekli girerim de hani liste yazıp sizlerin vaktini almak istemem o bakımdan yoksa .sizin yazdıklarınızı okurum cevap veririm :27: bir de ben pek düzenli beslenemiyorum kötü örnek olmak istemiyorum
bugün yediklerim.
sabah 11 de 1 bardak süt içine 1 çay kaşığı bal koydum bogazım hasta :43:
14. de yarım elma *yarım portakal yedim
15. de bir kase maraş tarhanası yedim.:30:
özellikle emva sen kilo olarak çok kilolu değilsin ,seni takip edicem cünkü az kiloda bile vermek çok daha zor biliyosundur ,ben sporu ,yürüyüşü kesince gitmiyor nedensizce kalıyor.

anladım..rabia öyle yorgunumki ağrımadık kemiğim yok..erken evlenseydim diyorum bazen ..
ay kıyamam canım ya:70:Allah sabır ve kuvvet versin sana.:97:

hayırlı cumalar herkese
bende ilk olarak ballı sirkeli suyumu içtim
yarım saat koşu bandında yürüdüm.
çok güzel bir başlangıç yaptın:nazar:

kızlar nasılsınız bugün?

benim sizlere güzel bir haberim var. sabah 7de tartıldım veeeeeeeeeeeee
53.0 çıktım.:66::66: elektrikler kesikti o nedenle bu saate kadar yazamadım. geçmişe dönüp bakacağım şimdi hepinizi öpüyorum.:54:
:74::74:
tebrik ederim canım. çok güzel verdin.

bakalım cnm ozaman reglmde bıter zaten 3 gun suruyor ıyı kg vermıs olurum inş.

ay çok mutlu oldummm yaaa işletme dersinden 22 doğrum var 30 soruydu sınav 8 soru kalıo geriye 4 tanesının cevabını hatırlamıyorum onlar muallakda ama bu halıde yeter :) 73 puan :)
ee bak tartı güldürmese de başka bir yerden gülmüşsün.:nazar:tebrik ederim, bence bu netle haydi haydi geçersin.

dünkü menüm

kahvaltı
ılık limonlu su + 2 bardak su
3 zeytin 1 kk peynir
domates salatalık
1 dilim ekmek
ara çay+ yeşil çay

öğle
tarhana çorbası 1 dilim ekmek
yoğurt

ara yok

akşam erişteli yeşil mercimek (1 tabak)

ara çay

su 2.5 litre
spor 40 dk yürüyüş
menün de güzel daha nolsun:nazar:

bu sabah ılık limonlu su +3,5 bardak su

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta+4 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
çay

ara çay( biliyorum bu ara olmamalı ama napiiim)
4 eti form bisküvi
çayları yeşil çay yap, eğer seviyorsan.

78.5 olmuşum kızlaaaarr:8: adetimin ilk günü bugün hemde
tebrik ederim divacım.:46:

canım uzun zamandır mezun verememiştik çok iyi oldu gaza getirdin bizi....darısı başımıza..
ama gitmek yok gel eleştir söle...sen neler yapıyosun anlat...
çok öpüyorum şeker :69: :70:

evet arkadaşlar patronum ve aşçı beni delirtmeye devam ediyorlar.

patronum az önce bana bisküvi almış, kremalı hemde. rejimdeyim diyince alası geldi galiba. hiç itiraz etmedim aldım. teşekkür ettim. yemicem tabi rejimde olmayan bir arkadaşa vericem.

aşçı ise belden aşağı vurmaya başladı. yanıma gelip sen diyet yapma dedi. neden dedim. yüzünden vermişsin, yakışmamış, çirkin oluyorsun dedi. içimden "sen merak etme, k..ımdan da veriyorum" demek geldi ama diyemedim tabi ayıp.

evde koca işte bunlar tek kaçış yerim sizsiniz sevgili arkadaşlarım. hepinizi tek tek öpüyorum. zaten siz olmasanız aslaaaaaaa devam edemem. :40:

sürekli girerim de hani liste yazıp sizlerin vaktini almak istemem o bakımdan yoksa .sizin yazdıklarınızı okurum cevap veririm :27: bir de ben pek düzenli beslenemiyorum kötü örnek olmak istemiyorum
bugün yediklerim.
özellikle emva sen kilo olarak çok kilolu değilsin ,seni takip edicem cünkü az kiloda bile vermek çok daha zor biliyosundur ,ben sporu ,yürüyüşü kesince gitmiyor nedensizce kalıyor.
SOPA İSTEME KIZ:88:
ne demek kalabalık. sadece kaçamaklarını açıkça yazma. kaçamak yaptım falan de, o kadar. kilo koruma programı gibi düşün paylaşımlarını. şimdi az işim var. acilen yazıyorum böyle.

evet arkadaşlar patronum ve aşçı beni delirtmeye devam ediyorlar.

patronum az önce bana bisküvi almış, kremalı hemde. rejimdeyim diyince alası geldi galiba. hiç itiraz etmedim aldım. teşekkür ettim. yemicem tabi rejimde olmayan bir arkadaşa vericem.

aşçı ise belden aşağı vurmaya başladı. yanıma gelip sen diyet yapma dedi. neden dedim. yüzünden vermişsin, yakışmamış, çirkin oluyorsun dedi. içimden "sen merak etme, k..ımdan da veriyorum" demek geldi ama diyemedim tabi ayıp.

evde koca işte bunlar tek kaçış yerim sizsiniz sevgili arkadaşlarım. hepinizi tek tek öpüyorum. zaten siz olmasanız aslaaaaaaa devam edemem. :40:

ay çok alem kızsın sen, çok yaşa emi:60::60:

kızlar merhaba,
sabahtan beri bir yoğunluk bir yoğunluk..
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. darısı başımıza artık..:1:
menümü yazayım
Sabah:Az menemen, k.ekmek+1 küp şekerli çay
Ara:1 avuç leblebi
Öğle:kibrit kutusu kadar et, salata, ayran
Ara:Elma+1 avuç leblebi :18: hala açım midem değil aç olan duygularım :50:
Akşam:kabak yemeği+ yoğurt

Şimdi de geçmişe bakayım :68:

ay çok alem kızsın sen, çok yaşa emi:60::60:

sağol kaptanım, sende çok yaşa, erit bizi :66:

kızlar merhaba,
sabahtan beri bir yoğunluk bir yoğunluk..
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. darısı başımıza artık..:1:
menümü yazayım
Sabah:Az menemen, k.ekmek+1 küp şekerli çay
Ara:1 avuç leblebi
Öğle:kibrit kutusu kadar et, salata, ayran
Ara:Elma+1 avuç leblebi :18: hala açım midem değil aç olan duygularım :50:
Akşam:kabak yemeği+ yoğurt

Şimdi de geçmişe bakayım :68:

sağol canım.menün güzel. duygularına yenilme, mantığın konuşsun. ha gayret :61:

rabiş hesaplayamadım yine kafam durgun .aslında şişimde wc sorunuda yaşıyorum 200 gram fazla çıktım canım.56.7 im.kayda geçiver balım.
medinem gülümm seni mezun etmemek için tartının ayarlarını ben bozdumm:9:
sağol cnm takımda en çok motive verenlerden birisin :16: :13: adam akıllı 4-5 gün yoğunlaşa bildim :) hukukda hatırladığım sorular kadar 18 doğru yani 60 oluyor ama artabilirde :) büte bırakmamalym bakalım
tşk balım saoll artar artarrr inşşş :32:
kızlar bu gün eşimin doğum günü ve ben hiç bir hazırlık yapmadım. işin kötüsü düşünmedim bile. o kadar yoğun günler yaşıyorum ki anlatamam.

okul çıkışın bir pasta alayım diyorum. hdiye olarak ne alsam bilmiyorumk ki.:31:

kızlar fikir verir misniz?
bu arada beden eğitimi öğretmeni yok okulda son saat beden eğitimi dersine gircem veeeeeee 40 dk ip atlicam:1:

sonra da pazara gidip bol bol sebze alacağım:62:
kolay gelsin bacımm ohh ip atlamak çok güzel yaa:32:
buda bişimi ben az önce bir hesap hatası yaptım. açık çıktı ortalık karıştı. üffffffffffff :77:
anaaa hehe bende bazen evrakları nereye koyduğumu unutuyom sonra araki bulasın:27:
bugün yediklerim.

arım balım peteğimm medine ablamm gönderirmiyim seni gıı benn:36:geçmiş olsun ablacım bu aradaa :3:

selam arkadaşlar ben grupta değilim ama yinede yazacağım...

diyetimin 2.haftasındayım ve toplamda 6.5 kilo verdim ve 73.5 oldum

Back
X