Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayırlı cumalar herkese
bende ilk olarak ballı sirkeli suyumu içtim
yarım saat koşu bandında yürüdüm.
güne güzel başlamışsın canı, gerisi de gelir işallah,
geç oldu ama hayırlı cumalar sanada
78.5 olmuşum kızlaaaarr:8: adetimin ilk günü bugün hemde
:nazar:tebrik ederim canım çok iyisin, birde adet öncesi vucüd su toplar, ama sonra daha rahat kilo verirsin merak etme..
kankammm sen bence diyetteyim kelimesini hayatından çıkar. arkadaşlarına ailene eşine söleme. acıkmadım de. bu gün canım pek bişi istemiyo baba bana pilav koyma falan de. aşcıya. sen artık eskisi gibi güzl yemek yapamıyon mu canım ıstemiyor yaptığın yemekleri de:37: acımasız oldu biraz ama napiiim. sana destek olmam lazım. onlara çelme çakcam nerdeyse sana engel olmasınlar die:47:
ben kayınvalideme öle diyorum.. canım istemiyor.. iş yerinde çok yedim :63: ama bilse karnım gurulduyor...heleki çok ısrar edeceklerini anlarsan ben onu sevmiyorum de.. bida sormazlar :1:
Ben azmı verdim acaba kızlar :26: Ama adetimin ilk günü bugün :26:
bence gayet iyi vermişsin canım.. daha da vereceksin.. ama 2 ay sonra kilo vermen daha da zorlaşabilir.. o zaman beslenme tarzında değişiklik yaparsın :34:
kızlar bu gün eşimin doğum günü ve ben hiç bir hazırlık yapmadım. işin kötüsü düşünmedim bile. o kadar yoğun günler yaşıyorum ki anlatamam.

okul çıkışın bir pasta alayım diyorum. hdiye olarak ne alsam bilmiyorumk ki.:31:
kızlar fikir verir misniz?
bu arada beden eğitimi öğretmeni yok okulda son saat beden eğitimi dersine gircem veeeeeee 40 dk ip atlicam:1:

sonra da pazara gidip bol bol sebze alacağım:62:
bence pasta alırsan büyük pastalardan alma.. dilim pasta al ya da hiç alma.. çam sakızı çoban armağanı bişeyler al (tişört) veya pazardan aldığın sebzelerle hafif yemekler yapıp güzel bir akşam yemeği hazırla .. mumları da yak.. sonra sana doğum günü hediyesi kendimi armağan ettim de ve .... :17: ay utandım

kızlar az önce çok kötü bişey yaptım. kendimi çok iğrenç hissediyorum.
sizlerle birlikte olmak çok güzel ama bundan sonra sadece tenefüslerde size yazacağım.

dersim sosyal bilgilerdei ve ben öğrencilere etkinliği açıkladım onlar yapmaya başladılar. ben de kkya girdim sizin yazdıklarınızı okudum.

çocuklar etkinliği bitirdi ben de derse döndüm ve yüksek sesle etkinlikle ilgili cümlelerini soracaktım ve ilk olarak ne çıktı ağzımdan dersiniz

:18::19::20:KİLO VERMEEEEEEEEEEEEEK:18::19::20: DEDİM VE Bİ ANDA ağzımdan çıkanı duydum . hemen konuya döndüm. siteyi kapattım. offfffffffffffffff

size kendimi çok kaptırmışım. aklım fikrim kilo vermek olmuş.

beni kınayın . :26: çok utandım.
şekerim sen iyi kaptırmışsın valla bravooo :46: kilo vermeye programlanmışsın.. olmaz :20: amacımız sağlıklı beslenerek zayıflamak ve bunu bir yaşam tarzı olarak benimsemek ..
** 13 .TAKIM 201. ETAP **

Ayyildizim ( 56.5 / 56.7 / -0.2 / -0.35%) Mezun olmak istiyor.
dombili85 ( 67.0 / 68.0 / -1.0 / -1.49%)
dosba ( 71.2 / 71.2 / 0.0 / 0.00%)
_ferdici_ ( 68.7 / 67.7 / 1.0 / 1.46%)
neyneyse ( 62.2 / 62.1 / 0.1 / 0.16%)
seyyah2806 ( 55.2 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
sakaleynmaster ( 63.1 / 62.7 / 0.4 / 0.63%)
vintage ( 64.0 / 64.0 / 0.0 / 0.00%)
plasticwoman (76.8 / 76.9/ -0.1 / -0.13% )
burcuxxx (64.7 / 63.3 / 1.4 / 2.16%) Yeni üye.
emvacilbihar (55.4 / 53.0 /2.4 /4.33%) Yeni üye.

13.TAKIM TOPLAM KİLO (649.6 / 645.6 / 4.0 / 0.62%)
anam bi ben 0 dayım :84: çok fena hırslandım.. siz haftaya beni 62 olarak görürseniz vuuu dersiniz ama :52: hadi bakalım önümde sıkı bir hafta var.. ilk sırada olmak istiyorum :15:
ay markete gittim ucuz atlattım doğrusu :) regl günlerim tatlı ataklarım oluyor neyse bugun tutmalıyım kendımı yarına dondurma gelicek :) pengui varya süt dilimi az kalsın ondan alıyordum :) baktım almamalıyım dıyorum bı yandan ama tatlı krızım var bide :) tam penguinin olduğu dolabın yanında ton balığı gördüm :D hemen onu aldım :)) öğlen çok az yedim çok acıktım ton balığımı yedim 0 puan süper oldu
mükemmel..işte azim budur.. canımız tatlı çektiğinde elma dilimleyip üzerine tarçın dökelim.. sağlıklı sağlıklı ohhh
sağol kaptanım, sende çok yaşa, erit bizi :66:

sağol canım.menün güzel. duygularına yenilme, mantığın konuşsun. ha gayret :61:
gayret ve azim içerisindeyim şuan sakız çiğniyorum :51:

evet arkadaşlar patronum ve aşçı beni delirtmeye devam ediyorlar.

patronum az önce bana bisküvi almış, kremalı hemde. rejimdeyim diyince alası geldi galiba. hiç itiraz etmedim aldım. teşekkür ettim. yemicem tabi rejimde olmayan bir arkadaşa vericem.

aşçı ise belden aşağı vurmaya başladı. yanıma gelip sen diyet yapma dedi. neden dedim. yüzünden vermişsin, yakışmamış, çirkin oluyorsun dedi. içimden "sen merak etme, k..ımdan da veriyorum" demek geldi ama diyemedim tabi ayıp.

evde koca işte bunlar tek kaçış yerim sizsiniz sevgili arkadaşlarım. hepinizi tek tek öpüyorum. zaten siz olmasanız aslaaaaaaa devam edemem. :40:

ay burcu kız sen alemsin heee :1: güldürdün beni.. aferin yeme.. hatta verecek kimse bulamazsan yoldaki dilenciye ver..oda olmadı at çöpe.. mideye inip popoda birikmesinden iyidir

ay kıyamam canım ya:70:Allah sabır ve kuvvet versin sana.:97:

çok güzel bir başlangıç yaptın:nazar:

:74::74:
tebrik ederim canım. çok güzel verdin.

ee bak tartı güldürmese de başka bir yerden gülmüşsün.:nazar:tebrik ederim, bence bu netle haydi haydi geçersin.

menün de güzel daha nolsun:nazar:

çayları yeşil çay yap, eğer seviyorsan.

tebrik ederim divacım.:46:
amin amin..

patronum az önce bana bisküvi almış, kremalı hemde. rejimdeyim diyince alası geldi galiba. hiç itiraz etmedim aldım. teşekkür ettim. yemicem tabi rejimde olmayan bir arkadaşa vericem.

aşçı ise belden aşağı vurmaya başladı. yanıma gelip sen diyet yapma dedi. neden dedim. yüzünden vermişsin, yakışmamış, çirkin oluyorsun dedi. içimden "sen merak etme, k..ımdan da veriyorum" demek geldi ama diyemedim tabi ayıp.

evde koca işte bunlar tek kaçış yerim sizsiniz sevgili arkadaşlarım. hepinizi tek tek öpüyorum. zaten siz olmasanız aslaaaaaaa devam edemem. :40:
senin etrafındakiler hem komik hemde tehlikelilir :60::60:ya hepside diyet düşmanı..:52:
kızlar merhaba,
sabahtan beri bir yoğunluk bir yoğunluk..
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. darısı başımıza artık..:1:
menümü yazayım
Sabah:Az menemen, k.ekmek+1 küp şekerli çay
Ara:1 avuç leblebi
Öğle:kibrit kutusu kadar et, salata, ayran
Ara:Elma+1 avuç leblebi :18: hala açım midem değil aç olan duygularım :50:
Akşam:kabak yemeği+ yoğurt

Şimdi de geçmişe bakayım :68:
kaç litre su tüketiyorsun su açlığı çok güzel bastırıyor...
selam arkadaşlar ben grupta değilim ama yinede yazacağım...

diyetimin 2.haftasındayım ve toplamda 6.5 kilo verdim ve 73.5 oldum
:46::nazar:harika :10::nazar:

ee bak tartı güldürmese de başka bir yerden gülmüşsün.:nazar:tebrik ederim, bence bu netle haydi haydi geçersin.

evet cnm öyle oldu motvıvasyonum düşmedi o yüzden

zaten ascılar ve caycılar cogu cok gereksiz insanlar merkalılar laf söyledi bal kabağı
mükemmel..işte azim budur.. canımız tatlı çektiğinde elma dilimleyip üzerine tarçın dökelim.. sağlıklı sağlıklı ohhh

ne güzel sonrasında kafayı yememek :D ahlanıp vahlancagıma napalım artık hep alternatıf yapcaz :16:

üffffffff patron esir etti beni. yazamadım size. şu ana kadar 1,5 lt su içtim. su içmenin bence en iyi faydası wc ye sürekli giderek enerji harcamak. sanırım bugün 9 kere wc ye gittim :52:

birazdan çıkıyorum. bugün forum çok güzeldi. iyiki varsınız. byeeeeee :75:

amanınnnnnn 10. geliyorrrrrrr

kızlar listeler hazırlanmış, dereceleri ekliyorum. emvacım tebrikler.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 201. ETAP SONUC LİSTELERİ
01 NİSAN - 8 NİSAN​

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ .................2. TAKIM
İKİNCİ ...................3. TAKIM
ÜÇÜNCÜ ................14. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ 13. TAKIM emvacilbihar (55.4 / 53.0 /2.4 /4.33%)

İKİNCİ 2. TAKIM SUKRANbursa(58,7 / 56,2 / 2,5 / 4,26%)

ÜÇÜNCÜ 3. TAKIM Krakker( 78/76.1/1.9/2.43%)

Son düzenleme:
kahvaltı y domates y saatalık y haşlanmış yumurta
biraz maydonoz 2kkpeynir 1dilim k ekmek
yeşl çay

Gayet güzel kahvaltın. Afiyet olsun. Bu arada başlangıç için bugün tartıldın mı? Tartıldıysan bize de yaz kilonu not alayım. Seni de takip ederiz.
kızlar çok işim var ama kimle yapmış ne yazmış merak ediyorum dönüp dolaşıp kendimi burda buluyorum.
Eee biz bağımlılık yapıyoruz:)

rabiş hesaplayamadım yine kafam durgun .aslında şişimde wc sorunuda yaşıyorum 200 gram fazla çıktım canım.56.7 im.kayda geçiver balım.
Ben hesapladım sorun yok. Wc’den dolayı çok çıkmışsındır sen. Wc’ye çıkınca bi daha tartıl:)

55.4/53.0/2.4/0.04

yüzdeyi nasıl hesaplayacağımı anlamadım kaptanım hesaplar mısın ve bana bi kez daha söler misin:26:
yüzdeyi şöyle hesaplayacaksın:
2.4 * 100 = 240
240 / 55.4 = 4.3321…

akşam babamlara yemeğe gittik, işimiz uzadığından geç gittik. kapıdan girer girmez babama açıktım dedim. hemen oturduk. çorba içtikten sonra babam ana yemeği koydu. baktım pilav koyuyor dur ben diyetteyim dedim. olmazzz sen açmışsın dedi ve koyduuuu :84:. offffff

sonuç olarak akşam 1 kase mercimek çorbası, 2 köfte, 2 yk pirinç pilavı, 1 tabak havuç turp rendesi. bide çayla beraber 1 avuç badem.

sabah evden çıkmadan 1 bardak süt içtim. işteykende 1 dilim kepekli ekmek, biraz peynir 5 zeytin yedim. bol su içmeye gayret ediyorum.

ayrıca sabah 30 dk. egzersiz yaptım. eşim yine karıştı ama fazla uzatmadı. bide sağolsun spor yapmam için dün bana neredeyse nintendo wii alacakmış. ben spor yapabiliyorum yeterki karışma dedim. sanki ben bilmiyorum onun oyun oynamak için almak istediğini, kılıf bulamıyor. sana burdan sesleniyorum kocacım. diyetimi kötü emellerine alet etmeeeeeeeeeeeee. :47:
bence akşam menünde abartılı bir şey yok. Bir avuç bademi çok buldum sadece. Gerisi normal bir öğün.
Her gün böyle egzersiz yapabilsen çok faydasını görürsün. Wii’yi falan boşverin şekerim. Bahar geliyor çıkıp dışarıda temiz havada yürüyüş yapmak varken wii’yi netceksin? Ancak belirtmeliyim ki çok uyanık kocişin var:)

Ben azmı verdim acaba kızlar :26: Ama adetimin ilk günü bugün :26:
Niye az olsun? Bir haftada 1.5 kilo az olmaz canım. Adetle beraber daha gider. Haftaya da güzel bir rakam görürsün.

SOPA İSTEME KIZ:88:
ne demek kalabalık. sadece kaçamaklarını açıkça yazma. kaçamak yaptım falan de, o kadar. kilo koruma programı gibi düşün paylaşımlarını. şimdi az işim var. acilen yazıyorum böyle.
temem o zaman kaçamak yazsam yeterli.ben bugün kaçamak yapmıcam hiç :27:
listede olmasamda yüryüşe başlıcam önümüzdeki ay.

medinem gülümm seni mezun etmemek için tartının ayarlarını ben bozdumm:9:

tşk balım saoll artar artarrr inşşş :32:

kolay gelsin bacımm ohh ip atlamak çok güzel yaa:32:

anaaa hehe bende bazen evrakları nereye koyduğumu unutuyom sonra araki bulasın:27:

arım balım peteğimm medine ablamm gönderirmiyim seni gıı benn:36:geçmiş olsun ablacım bu aradaa :3:

:37: hele diyom bir fazla bir eksik noluyo demek ferdicim tartıyı ellemiş birşeyler etmiş :27:
yok ablan seni bırakmaz merak etme kuru kalabalık etmicem ama önceden pek yavaştı ama şimdi yeni gelenler kızlar pek bir hızlı ondan ayak altında dolanmim :1:

kızlar bu gün eşimin doğum günü ve ben hiç bir hazırlık yapmadım. işin kötüsü düşünmedim bile. o kadar yoğun günler yaşıyorum ki anlatamam.

okul çıkışın bir pasta alayım diyorum. hdiye olarak ne alsam bilmiyorumk ki.:31:

kızlar fikir verir misniz?
bu arada beden eğitimi öğretmeni yok okulda son saat beden eğitimi dersine gircem veeeeeee 40 dk ip atlicam:1:

sonra da pazara gidip bol bol sebze alacağım:62:
eşinin doğum günü kutlu olsun canım, daha nice yılları beraber görün inşallah.hediye fikri için de epey geç kaldım sanırım. Sen çoktan çıkmışsındır. Neyse artık, sen söylersin bize ne aldığını:)
o beden dersi süper olmuş:) akşam yiyeceğin pastayı önceden yakmış gibi olursun böylece.

kızlar az önce çok kötü bişey yaptım. kendimi çok iğrenç hissediyorum.
sizlerle birlikte olmak çok güzel ama bundan sonra sadece tenefüslerde size yazacağım.

dersim sosyal bilgilerdei ve ben öğrencilere etkinliği açıkladım onlar yapmaya başladılar. ben de kkya girdim sizin yazdıklarınızı okudum.

çocuklar etkinliği bitirdi ben de derse döndüm ve yüksek sesle etkinlikle ilgili cümlelerini soracaktım ve ilk olarak ne çıktı ağzımdan dersiniz

:18::19::20:KİLO VERMEEEEEEEEEEEEEK:18::19::20: DEDİM VE Bİ ANDA ağzımdan çıkanı duydum . hemen konuya döndüm. siteyi kapattım. offfffffffffffffff

size kendimi çok kaptırmışım. aklım fikrim kilo vermek olmuş.

beni kınayın . :26: çok utandım.
Bu kadar üzülme bence canım. İnsanlık hali, beyin demek ki o kadar konsantre olmuş ki:) Teneffüslerde de yazsan gayet iyi katılmış olursun zaten. Tabii ki işin daha önce gelir.

Sabah : activia kahvaltılık
Ara : 1 adet keten tohumlu mavi yeşil light bisk.
Öğlen : çorba - 2,3 kaşık,salata (kıvırcık,kırmızı lahana,havuç),tavuklu patates vardı azcık aldım sadece tavuklarını yedim
Ara : 1 haşlanmış yumurta
Akşam : haşlanmış tavuklu göbek salata (yağsız bol limonlu)

bu karbo diyeti süper yaa salatadan yiyim puanım dolmasın diye çorbayı az içtim patateslerimi yemedim nefsimi güzel terbiye edicek
karbo diyetinin iyi yanı doyuyorsun ve gayet zengin bi menü oluyor. Ben meyveyi ve çerezi bırakabilsem ben de yapardım.

takımımıza başarılar diliyorum.

öğle yemeğimi yedim. 1 tabak kuru fasülye, 2 yk pirinç pilavı, 2 yk yoğurt, 1 dilim ekmek. yemeğin ardından çok fena midem kazındı. 1 kuru hurma 1 kuru kayısı yedim. şimdide şekersiz çay içiyorum. tokluk hissetmeye başladım çok şükür. :86:
afiyet olsun, gayet güzel.

temem o zaman kaçamak yazsam yeterli.ben bugün kaçamak yapmıcam hiç :27:
listede olmasamda yüryüşe başlıcam önümüzdeki ay.

şimdi yeni gelenler kızlar pek bir hızlı ondan ayak altında dolanmim :1:
yürüyüş iyi olur canım:97:
yaw sen yavaş mısın sanki:) medine kaçın kurrasıdır, hadi bakiyim:62:

maşaAllah tebrik ederim bende ikisinide bu hafat dereceleri topalyacaksınız gibi duruyor inşallah canımm :))
Takım olarak değil ama bireyselde dereceye girdik:)

kaptanım nazar boncuğu ve kupa için teşekkürler

yazdıklarımı okudun mu nasıl da kaptırmışım kendimi yaaa.

bu arada ilk defa düzenli diyet hayatına geçiş yaptığımiçin kilom bu kadar düştü galiba birden. su ödem şişlik ne varsa attım galiba. ben öle düşünüyorum. çünkü bende benim gözümle bakarsan pek bi değişiklik yok. gebişim hala var. ben zaten zayıfladığım anca tartıda anlarım. arkadaşlar isteyince oluyormuş. inşallah devamı da gelcek. ama heyecanımı bastırmaya çalışacağım bundan sonra:62::65::66:
Canım tebrik ederim.
Paylaşım alanına pazartesi gününe kadar başarı hikayeni yazman gerekiyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-253.html#post18588732

kupa ve nazar boncuğu alanları tebrik ediyorum..alkış alanlara hadi gari diyorum..
hiç kilo veremeynelri o hafta neyi gözdn kaçırmışlar tekrar bakmalrını tavsiye diyorum..kilo alanlara sözüm yok..
ama Tüm takımı tebrik ediyorum..:nazar::46:
:) çok güzel yazmışsın.:71:

kızlar,

takımımızın kaptan yardımcısı olarak dosba'yı uygun görüyorum ben. bu şekilde anılmadan da kaptan kadar katılımı ve paylaşımı var zaten. burdan sizlere de bildirmek istedim.

ay markete gittim ucuz atlattım doğrusu :) regl günlerim tatlı ataklarım oluyor neyse bugun tutmalıyım kendımı yarına dondurma gelicek :) pengui varya süt dilimi az kalsın ondan alıyordum :) baktım almamalıyım dıyorum bı yandan ama tatlı krızım var bide :) tam penguinin olduğu dolabın yanında ton balığı gördüm :D hemen onu aldım :)) öğlen çok az yedim çok acıktım ton balığımı yedim 0 puan süper oldu
çok ucuz atlatmışsın:)) ama seni ayrıca kutlamak lazım ya maşallah çok iradelisin. ben senin benim yaptığım kaçamakların 10'da 1'ini yaptığını görmedim. nazar değmesin canım sana:nazar::nazar:

kızlar merhaba,
sabahtan beri bir yoğunluk bir yoğunluk..
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. darısı başımıza artık..:1:
menümü yazayım
Sabah:Az menemen, k.ekmek+1 küp şekerli çay
Ara:1 avuç leblebi
Öğle:kibrit kutusu kadar et, salata, ayran
Ara:Elma+1 avuç leblebi :18: hala açım midem değil aç olan duygularım :50:
Akşam:kabak yemeği+ yoğurt

Şimdi de geçmişe bakayım :68:
güzel menü, maşallah.
inşallah duygularına yenilmeden günü bitirmişsindir:1:

canım, biraz sitemlisin sanırım ama sana gerekli açıklamayı yaptım. paylaşım listede olmana yetecek düzeyde değil. günde 1 kere gelebiliyorsun. grupta tabiki olabilirsin. ancak kilonu daha erken bildirebilseydin ben seni takımiçi sıralamaya dahil ederdim. haftaya daha erken kilonu bildirebilirsen güzel olur.

anam bi ben 0 dayım :84: çok fena hırslandım.. siz haftaya beni 62 olarak görürseniz vuuu dersiniz ama :52: hadi bakalım önümde sıkı bir hafta var.. ilk sırada olmak istiyorum :15:
hadi bakalım inşallah vuu deriz:51:

öglen haşlanmış ıspanak2kkyoğurt 1dilim k ekmek yedim.
şimdiye kadar 2litre suyu içtim.:64:
afiyet olsun.

size küçük bir sır vereyim,ben burayı ve sizleri çok sevdim.
:70:

kızkar iyi hafta sonları
kaçamak yok hafta sonu diye kendimizi bırakmıyoruz..
pazartesi görüşürüüüüz bye:79:
sana da güzel bir haftasonu dilerim canım.:16:

üffffffff patron esir etti beni. yazamadım size. şu ana kadar 1,5 lt su içtim. su içmenin bence en iyi faydası wc ye sürekli giderek enerji harcamak. sanırım bugün 9 kere wc ye gittim :52:

birazdan çıkıyorum. bugün forum çok güzeldi. iyiki varsınız. byeeeeee :75:

amanınnnnnn 10. geliyorrrrrrr
bye bye canım:79:

senın zaten kılonda kalmadıkı cnm 60 ilk hedefınmı devam etcekmisin mesala benım ılk hedefım gorunen :) gözüm korkmasın dedim
devam etmiycem canım:) 60 yeter yoruldum:) hatta şimdi olsa 65 yapardım hedefimi, bıkkınlık oluyor bir yerden sonra. biraz ara verip 60'a gitmek daha kolay olurdu.

kızlar,

takımımızın kaptan yardımcısı olarak dosba'yı uygun görüyorum ben. bu şekilde anılmadan da kaptan kadar katılımı ve paylaşımı var zaten. burdan sizlere de bildirmek istedim.

teşekkür ederim kaptanım teveccühünüz... sizin kadar olmasam da takıma elimden geldiğinin en iisini yapmak isterim
arkadaşlarda kabul görürse yardım ederim

Back
X