Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet kızlar eve gitme vakti geldi.

Bu akşam dün yaptığım mercimek çorbasını içmeyi planlıyorum. O kadar çok yapmışım ki eğer eşim içmezse önümüzdeki 1 hafta akşam menüm aynı olacak. :52:

Tabiki akşam yine dışarda spor yok. Hava buz gibi. Evde egzersizlerimi yapıcam. :8:

Ha bu arada densiz kargocu elemanı mustafayı sıkıştırma fırsatım oldu. Odada benimle yalnız kalınca ve gözlerimden çıkan kıvılcımı fark edince ona neyin hesabını soracağımı anladı ve aramızda şöyle bir diyalog geçti.

Burcu : Evet mustafa demek kiloluyum
mustafa : Yok abla ben öyle demedim ki
burcu : Ne dedin peki
mustafa : Bu elbise seni kilolu göstermiş dedim
burcu : Ha elbise kilolu gösterdi , kilolu değilim yani
mustafa : Evet abla yoksa sen zayıfsın
burcu : Işin garibi ne biliyor musun? O gün üzerimde elbise yoktu mustafa
mustafa : Vardı abla, hatırlamıyor musun
burcu :??????

Zavallı kargo elemanı mustafa bir bayanın giydiği kıyafeti asla unutmayacağını bilmediğinden böyle talihsiz bir savunma yaptı. O an ona ne dediğimi şu an hatırlamıyorum. Sadece hızlıca odadan çıktığı aklımda kalmış :60:

Iyi akşamlarrrrrr, kaçamaksız gecelerrrrrr :16:
çocuğu nasıl korkutmuşsun arkasına bakmadan kaçmış.
kızlar selam hafta sonu taşınmayla geçti öyle kaçamağım olmadı hatta yemek yıyemedım bile az yiyorum artık bunye alıştı sanırım :) bide reglde bitti oburluk geçti normale döndüm ne yedin derseniz sayamam karmakarışıkdı ne yaptım bılmıyorum yorucuydu pazar 17:00 kadar uyumuşum :)

bugun : Sabah - kahvaltı yapamadım koşuşturmaca geçti
öğlen : Yarım çorbanın çeyreği :),patatesli köfte yemeği 6-7 kaşık,salata
bir kısım eşya diğer evde kaldı buna yıyeceklerımde dahil o yüzden bugunden sonra düzelecek

yeni eviniz hayırlı olsun.

Annemlerin evi bir bomba benim için nereye baksam abur cubur şimdiye kadar çok şükür kaçamak yapmadım ama bir kaç gün burdayım allah yardımcım olsun bana sabır versin.

ORTİ başaracaksın yazında bunu hissettim artık yeter düşüncesi bilinç altındada oluşmuş..inan umduğundan çok daha kolay olucaktır..:9::13:
kaptan yardımcılığına benden tamamdır onuda yaparsın..:34:

kızlar benım daha bu yasta her yerımde catlaklarım var bikini falan giyimem ben bu yaz evden cıkmam:43::43::43::43::43::43::43::43:
hayatım sporla we kilo wererk en aza indirebilirsin ben de de war sürekli kilo alıp wermekten oldu :43:
canım inşallah başaracaksın,allah yardımcımız olsun,seninde başarı öykünü okuruz
inş canm ii dileklern icin cok saoll :38:
rabia korktum yazdıklarından ben burayı çok sevdim diskalifiye olmak istemiyorum canım.haklısın grup havasına tam giremedim ayrıntılı yazamıyorum.bu aralar planlarım dışı işlerim çok oluyor.
akşam 2 haşlanmış yumurta bool yeşillik yedim yanına çayla.eşim hastalandı acile gittik serum yedi.gelince o açtı akşam 10 da yemek yedi bende kıyısından köşesinden nasiplendim.birazdan 2 bardak su içip yatacağım inş.
su günde 1.5 lt ancak olmuştur su fazla içemiyorum,ama artırmazsam olmaz biliyorum.
sabah elma sirkeli suya başladım sizinle beraber.cumadan bu yana içiyorum.
arkadaşların paylaşımlarına cevap vereceğim fakat kim kimdi tam ayırilmiş değilim.kusura bakmayın lütfen
suyu en az 2 ltre icmelisin tatlımm zamanla tanırsın hepimizi :38:
yağmurcini görüştüğün doktor diyetisyen mi yoksa başka bir uzmanlık alanı mı var.
diyetisyen ama ben yasam kocum olarak gördümm :1:
evetttt listemin devamı şu şekilde

ara 2 domates 1 küçük peynir kızarmış ekmek 1 tatlı kaşığı zeytinyağı üzerine gezdirdim 1 adet kızarmış ekmek

akşam

2 domates 1 küçük peynir bir kızarmış ekmek bir ince 2 dilim salam 1 adet maden suyu

meyve yemedim hiç yarım saat sonrada portakal yicem:61:
menün güzel ama kahwaltılık olmus su icmior musun göremedm bu arada canm benm ii dileklerin icin teskkr ederm sen de cok tatlısın :38:
Slm bu gün saat 2den sonra çok yogun geçti benim için,annem telefon açtı bizim gelini hastaneye yatırmışlar 4aylık hamine aşırı kusmaktan susUZ kalmış.1.5yaşındaki yeğene bakmak işide bana kaldı,onla oğlum öyle yaptılarki benim içimdeki 2.çocuk hevesini öldürdüler.bir ona koş,bir benimkine koş ayaklarım koptu.
cok gecms olsun canmm sana da spor olmus kız :64:
Menüm
kahvaltı.y.yumurta 1domates,2çatal peynir 3zeytin 1dilim k.ekmek yeşil çay
ara. Elma kivi
öğlen.haşlanmış ıspanak,yoğurt 1dilim k.ekmek
akşam.kalan ıspanak 1satalık,1dilim k.ekmek
ara çok kötü oldu 3ince dilim k.ekmekle kahvaltı tarzı şeyler,2si bi arada kahve.
Su.1.5 su
spor.sabah yaptığım 40dk koşu bandında yürüyüş
ara haric menün gayet ii
k.öncesi: ballı, limonlu sıcak su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir ve 1 dilim ekmek
ara: 1 karper, 1 kepekli galeta, 1/2 domates ve kayısılı form plus çay
öğle: 1 kase yoğurt çorbası, 5 kaşık kadat haşlanmış nohut, üstüne zerdeçal serptim.
ara: 1 sütlü şekersiz neskafe ve 1 hurma
ara: 1 greyfurt
akşam: sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış brokoli
şimdi: acaili form plus çay

spor: 1 saat aerobik
su: 2 lt
2 tane de form çayını tamamladım ama yeşil çaya vakit kalmadı, onu da yatmadan içeyim inş.[/QU
BU HAFTA BAŞDAN 1.OLACAKSIN.

BENCEDE YAPA BİLİR,HEMDE İSTEKLİ .
tesekkürler bebisimmm :38:
tşk ederim,görseniz kuş gibi olmuş 49 kiloyla hamile kaldı bebiş 4 aylık olmuş ama o 45 falan olmuş.inşallah serumlar işe yarar.
inşşşşşşş :nazar:
Annemlerin evi bir bomba benim için nereye baksam abur cubur şimdiye kadar çok şükür kaçamak yapmadım ama bir kaç gün burdayım allah yardımcım olsun bana sabır versin.
sana güwenioruz yeme kııızz
günaydınnnn kızlar:66:
günaydınnnnnn :64:
günaydın ...
bu nisan hep kapalı geçti içimizide kararttı ya..:(((

günaydın orti boswedr daha ii yazlık elbise giymemize gerek kalmdıı :1:

Ben her zamanki gibi klasik kahvaltımı yaptım.
Unutuyorum söylemeyi iki gündür ceviz suyu içiyorum,bağırsaklarımı gerçekten çalıştırıyor.tuvalet sorunu olanlara tavsiye ederim.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :52: kızlarr nasılsınnız bakalımmm ben cok iiyimm smdi markete gidiorum kepek ekmegm bitmis alıp dönecegm sizee kahwaltımı 9 30 dan önce yapmam gerekioorrr

inş yatmadn icersn kaptan menün gayet ii hedefbe cok azıcık nicik kaldıı darısı basımaaaa :1:
yatmadan içtim çok şükür:66:

kızlar benım daha bu yasta her yerımde catlaklarım var bikini falan giyimem ben bu yaz evden cıkmam:43::43::43::43::43::43::43::43:
niye evden çıkamayasın yaw? sen diyetini güzelce yap, çatlaklar için bir sürü formül var. daha yaşın genç, cildin kendiliğinden bile toplar. sen yeter ki şu kiloyu bir üstünden at.:97:

haklısın canım iştahsızlık işte iyice iştahdan kesildim hayır hasta falanda değilim birde yorucu sıkı bir sporda uygulamama rağmen iştahım kapandı buna sebep olarak yedikleriminin tek farkı form plus çay olabilir diye düşünüyorum çünkü bir tek onu 2-3 gündür kullanmaya başladım sanırım dokunmaya başladı bana bugün 3 bardak içtim bide çok afedersin ama ishal problemi olmaya başladı kaldıki çocukluğumdan beri sürekli kabızlık problemi yaşayan biri olarak yine çok çok afedersin:26: bugün yediğim 2 parça şey miğdemde durmadı ya hemen wc. iyimi yapıyorum kötümü bilemedim çayı alırken promosyoncu kızcağızın günde 2 seferden fazla kesinlikle kullanma derken demek istediği buydu sanırım 2 gündür bu çaydan babamada verdim bugün istemem kızım dedi adam:60: babamdada aynı etkiyi görünce çaydan böyle olduğu kanaatine vardım

kilo cetvelinde gördüğüm kadarıyla sen zaten hedef kilona gelmişsin bşi yokki çok merak ettim canım gerçi daha öncede soran olmuştur ama ne zaman başladın kaç ayda verdin eminim uzun bir zaman olmuştur hiç bıkkınlık hissi gelmiyormu pes etme noktasına geldinmi hiç yeter artık dediğin an olmadımı:28:
ay sorma ya form plus beni de cırcır etti, zor wc'ye koştum. acaba günde 2 değil de 1 sefer mi içsem:26:
canım eylül 2010 sonlarında diyete başladım. arada gerçekten bıkkınlık geldiği oldu. yalnız hedefe kilitlenince geçiyor o anlar. bir de alışveriş yap:) daralan bedenini görünce motive olursun. 60 olunca yeter artık diyeceğim zaten.

rabia korktum yazdıklarından ben burayı çok sevdim diskalifiye olmak istemiyorum canım.haklısın grup havasına tam giremedim ayrıntılı yazamıyorum.bu aralar planlarım dışı işlerim çok oluyor.
akşam 2 haşlanmış yumurta bool yeşillik yedim yanına çayla.eşim hastalandı acile gittik serum yedi.gelince o açtı akşam 10 da yemek yedi bende kıyısından köşesinden nasiplendim.birazdan 2 bardak su içip yatacağım inş.
su günde 1.5 lt ancak olmuştur su fazla içemiyorum,ama artırmazsam olmaz biliyorum.
sabah elma sirkeli suya başladım sizinle beraber.cumadan bu yana içiyorum.
arkadaşların paylaşımlarına cevap vereceğim fakat kim kimdi tam ayırilmiş değilim.kusura bakmayın lütfen
canım, kork diye yazmadım ki. yazdığımın faydası da olmuş bak biraz katılımda bulunmuşsun. bir yorum yazman için illa tanıman şart değil ki, sen bize görüşlerini yazdıkça tanışırız zaten.
eşine de çok geçmiş olsun, önemli bir şey miydi?

ara 2 domates 1 küçük peynir kızarmış ekmek 1 tatlı kaşığı zeytinyağı üzerine gezdirdim 1 adet kızarmış ekmek

akşam

2 domates 1 küçük peynir bir kızarmış ekmek bir ince 2 dilim salam 1 adet maden suyu

afiyet olsun. kahvaltı ağırlıklı bir gün oldu sanırım:61:

Slm bu gün saat 2den sonra çok yogun geçti benim için,annem telefon açtı bizim gelini hastaneye yatırmışlar 4aylık hamine aşırı kusmaktan susUZ kalmış.1.5yaşındaki yeğene bakmak işide bana kaldı,onla oğlum öyle yaptılarki benim içimdeki 2.çocuk hevesini öldürdüler.bir ona koş,bir benimkine koş ayaklarım koptu.
gelininize geçmiş olsun canım. inşallah şimdi daha iyidir.
2. çocuk kolay değil ama tek çocukla uğraşmaktan da daha zor değil bence. zaten belli bir emek gösteriyoruz. bir de çocukların kardeşleri allah nasip ediyorsa olmalı diye düşünüyorum ben.

Menüm
kahvaltı.y.yumurta 1domates,2çatal peynir 3zeytin 1dilim k.ekmek yeşil çay
ara. Elma kivi
öğlen.haşlanmış ıspanak,yoğurt 1dilim k.ekmek
akşam.kalan ıspanak 1satalık,1dilim k.ekmek
ara çok kötü oldu 3ince dilim k.ekmekle kahvaltı tarzı şeyler,2si bi arada kahve.
Su.1.5 su
spor.sabah yaptığım 40dk koşu bandında yürüyüş
ekmek çok olmuş, hem de akşam vakitleri olması iyi değil ama çok koşturmuşsun. yakmışsındır inş.

günaydın canım arkadaşlarım

yazdıklarınızı okudum herkes bomba gibi maşallah.

dün akşam kaçamakların babasını yapmış bulunmaktayım. üffff ya moralim çok bozuk. :14: eşimle eve dönerken bir tanıdığımız yemeğe çağırdı. gittik. balık ızgara vardı gayet hafifti salata ile yedim ee yanında 1 duble rakı tabiki. şimdi öyle bir ortam oluyorki red edemiyorsun. ardından balıkla helva iyi gider. 1 kk helva yedim. sonrasında küçük bir dilim dondurmalı pasta. birazda içkinin etkisiyle çok kontrol edemedim kendimi. h.sonu kaçamaklarıyla beraber bu hafta kilo almış bile olabilirim. korkumdan tartılmıyorum. cumaya kadar kimseye gitmicem. hep başkaları bozuyor diyetimi. cuma akşamıda bir arkadaşıma gidiyoruz zaten. orda kimbilir neler olacak :84:

kahvaltım : yarım kk peynir, yarım paket etiform, 1 bardak şekersiz çay. sabah egzersizimide yaptım.

emva, burcu ve yağmurcini,

kızlar ben not defterime sizin hedef kilolarınızı yazmamışım. onları bana yazar mısınız? ticker'da görüyorum ama sizin yazmanız daha iyi olur.:16:

kaptanım hedef kilom 57 kg dır.

Unutuyorum söylemeyi iki gündür ceviz suyu içiyorum,bağırsaklarımı gerçekten çalıştırıyor.tuvalet sorunu olanlara tavsiye ederim.

ceviz suyuda ne kız? bende wc ye gidemiyorum. porsiyonlar küçülünce 2 günde bire düştü yahu.

yağmurcini yeni görevinde başarılar canım. tebrik ederim. :46:

günaydın canlarım bu sabah nasılsınız?
evma arkadaşının başı sağolsun..
Allah razı olsun canım.

evet kızlar eve gitme vakti geldi.

bu akşam dün yaptığım mercimek çorbasını içmeyi planlıyorum. o kadar çok yapmışım ki eğer eşim içmezse önümüzdeki 1 hafta akşam menüm aynı olacak. :52:

tabiki akşam yine dışarda spor yok. hava buz gibi. evde egzersizlerimi yapıcam. :8:

ha bu arada densiz kargocu elemanı mustafayı sıkıştırma fırsatım oldu. odada benimle yalnız kalınca ve gözlerimden çıkan kıvılcımı fark edince ona neyin hesabını soracağımı anladı ve aramızda şöyle bir diyalog geçti.

burcu : evet mustafa demek kiloluyum
mustafa : yok abla ben öyle demedim ki
burcu : ne dedin peki
mustafa : bu elbise seni kilolu göstermiş dedim
burcu : ha elbise kilolu gösterdi , kilolu değilim yani
mustafa : evet abla yoksa sen zayıfsın
burcu : işin garibi ne biliyor musun? o gün üzerimde elbise yoktu mustafa
mustafa : vardı abla, hatırlamıyor musun
burcu :??????

zavallı kargo elemanı mustafa bir bayanın giydiği kıyafeti asla unutmayacağını bilmediğinden böyle talihsiz bir savunma yaptı. o an ona ne dediğimi şu an hatırlamıyorum. sadece hızlıca odadan çıktığı aklımda kalmış :60:

iyi akşamlarrrrrr, kaçamaksız gecelerrrrrr :16:

kargocunun haddini bildirmişsin. o da anlar artık kadınlara bulaşmaması gerektiğini.

emva, burcu ve yağmurcini,

kızlar ben not defterime sizin hedef kilolarınızı yazmamışım. onları bana yazar mısınız? ticker'da görüyorum ama sizin yazmanız daha iyi olur.:16:
55.4 kilo ile başladım hedefim 50 olmak.

kızlar size güzel haberlerim war bugünn..aylardır arastırdıgm bi doktor wardı bi cok insanın hayatını deistirdi bunu yaparken de istedkleri her seyden yedirdi lahmacundan profiterole kadar her seeey canınızın cektigi her sey düsünsenize bi..cok arastırdım ama doktor ya gitmek istemedm iste anlarsınız sizde...henüz 21 yasındayım fakat sanki dogdugumdan beri diyet yapıorum we artık cok sıkıldım yoruldumm kendi basıma yapamadım sizlere katıldımm daha ii oldu kendmi yalnız hissetmedmm sizlerden bi sürü sey ögrendm yeni arkdslarım oldu we hayatımda ilk defa hepsi benden zayıf olan arkadaslarım deildi bu cok müthis bi sey kendmi yalnız hissetmedm we artık kilo wermek benim hayatımın merkezi oldu we en büyük derdim halini alırken bi yandan da en büyük hayalim en büyük hedefim oldu..3 bucuk ay sora hayatım tamamen deisicek yardım almadan yapabilirim demistim ama olmadı bugün sabah tartıda 89 cıktım basa dönmüsüm basladgım noktayım hala cok sey ögrendm cok sey katettm ama hedefime bi adım ilerleyeemedm taaa ki yasam kocuma gitmeden önce 1 saatim bööleydi..

ve o müthis an...

ona gittim saatlerce konustum aynı yerde hic kalkmadım kahwe cay icerek ama asla yemek düsünmeden gecen 5 saat aralıksız konusmalar..kendm icn bugüne kadar hic bise yapmamısım bunu anladımm..cok genc bi hastasıyım onun benden öncekiler 40 yaslarında cocuklaır war we hepsi basarmıs bende yapabilrim dedmmm yapabilir misn dedi ewet dedim yaparım dedim 3 gün sora sınawım war dayanamadım sewgilimle kawga ettm diceksen ne kendni yor ne beni dedi sinirlendm hayır dedim yapıcam we söledgniz her seye uyucam..cok heyecanlandımm onalrı söylerkenn aglamak istedm kendmi sawundum yapıcam dedm yapıcamm..bana hasta dio cok sacma ama demekki hastayımm..ilesicek misin dedi ewet sizin elinizdde dedim hayır ben hic bise yapamam senin elinde sen yapcaksın dedi ben sdc sana listeler wericem uygulamak senin elinde tamm dedm saatlerce yazdım saatlerce elim acıdı yazmaktan ama her satırında cok heyecanlandım

bana bugün istedgm özlerm dedgm her syei yememi söledi bi daha yiemiceksin nası olsa dedi yine yeniden we son kez dedim ewet dedi suan deil de ne zaman dedi su an deil de ne zmn dedmmm

cok huzurluyum inanıorum yapıcam kendme werdgm bi söz war belki bu da benim basarı öyküm olucak bildgm tek seyy her sey güzel olucak..sizi sewiorumm
gururla ve heyecanla okudum. tebrik ederim. bu arada kaptan yardımcılığın da hayırlı olsun canım.:46:

ORTİ başaracaksın yazında bunu hissettim artık yeter düşüncesi bilinç altındada oluşmuş..inan umduğundan çok daha kolay olucaktır..:9::13:
kaptan yardımcılığına benden tamamdır onuda yaparsın..:34:
bebegmm yaaa inş hep birlkte basaracagızzz destegin ilgin emegin icin cok teskkür edermmmm :38:
cewiz suyunun ii geldgni ise yaradıgını duymustum canım ben de inş ii sonclar alırsın

dün akşam kaçamakların babasını yapmış bulunmaktayım. üffff ya moralim çok bozuk. :14: eşimle eve dönerken bir tanıdığımız yemeğe çağırdı. gittik. balık ızgara vardı gayet hafifti salata ile yedim ee yanında 1 duble rakı tabiki. şimdi öyle bir ortam oluyorki red edemiyorsun. ardından balıkla helva iyi gider. 1 kk helva yedim. sonrasında küçük bir dilim dondurmalı pasta. birazda içkinin etkisiyle çok kontrol edemedim kendimi. h.sonu kaçamaklarıyla beraber bu hafta kilo almış bile olabilirim. korkumdan tartılmıyorum. cumaya kadar kimseye gitmicem. hep başkaları bozuyor diyetimi. cuma akşamıda bir arkadaşıma gidiyoruz zaten. orda kimbilir neler olacak :84:

kahvaltım : yarım kk peynir, yarım paket etiform, 1 bardak şekersiz çay. sabah egzersizimide yaptım.

ceviz suyuda ne kız? bende wc ye gidemiyorum. porsiyonlar küçülünce 2 günde bire düştü yahu.

günaydın canlarım bu sabah nasılsınız?

Allah razı olsun canım.

kargocunun haddini bildirmişsin. o da anlar artık kadınlara bulaşmaması gerektiğini.

55.4 kilo ile başladım hedefim 50 olmak.

gururla ve heyecanla okudum. tebrik ederim. bu arada kaptan yardımcılığın da hayırlı olsun canım.:46:

canlarım cok tesekkür ediorum ikinize de ama daha tam kesinlesmedii yineee cok saolunnnn :38:

kahvaltı:
2 dilim kepek ekmegi
sekersiz cay
domates salatalık roka maydonoz yesil biber üstüne bi tatlı kasıgı zeytnyagı
ince bi dilim peynir yarım yaglı,
5 zeytin :56:

canım sen en iyisi misafir olma birilerine ya da misafir ağırlama. kendini kaybetmişsin ama merak etme bi kere ile çok çıkmazsın tartıda. sabah aç karnına 2 gün kurusu yiyorum ılık su içiyorum üzerine wc için. işe yarıyor gibi:61:
tatlım kahvaltını biraz daha zenginleştirebilirsin bence yeşillik kepek ekmeği daha tok tutar.

akşam

kızarmış kelimesi ile başlayan her cümle beni rahatsız etti tatlım. kızarmışları hayatımızdan çıkaralım:20:

yapma elif ben de ikinciyi istiyorum çok mu zor sence? kardeşsiz büyümemeli diyorum. biraz da korkuyorum tabiii:59:

tşk ederim,görseniz kuş gibi olmuş 49 kiloyla hamile kaldı bebiş 4 aylık olmuş ama o 45 falan olmuş.inşallah serumlar işe yarar.
çok geçmiş olsun sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçirir inş.

Allah yardımcın olsun gerçekten . sana güveniyoruz. sen kaçamaksız atlatırsın. belki de afacanların peşinde fırsatın bile olmaz:4:

günaydın ...
bu nisan hep kapalı geçti içimizide kararttı ya..:(((
ewet yaaa canım nasıl bir ay bu içimi kararttığı yetmiyor bir de donuyorum yaaa. biz hala doğalgaz yakıyoruz izmirde inanamıyorum:53:

canım sen en iyisi misafir olma birilerine ya da misafir ağırlama. kendini kaybetmişsin ama merak etme bi kere ile çok çıkmazsın tartıda. sabah aç karnına 2 gün kurusu yiyorum ılık su içiyorum üzerine wc için. işe yarıyor gibi:61:
tatlım kahvaltını biraz daha zenginleştirebilirsin bence yeşillik kepek ekmeği daha tok tutar.

hep başkaları yüzünden oluyor kaçamaklarım. adet oldum ya sporda pek yapamadım. mutlaka fazla çıkarım ben biliyorum. son 3 günümde vermeye çalışacağım. yürüyüş için dışarı çıkamazsak şöyle bişi yapmayı düşünüyorum. bizim oturduğumuz apartman 11 katlı. en üst kata kadar çıkıp ineyim diyorum. basenlerim için iyi gelir. ortaokuldaki bir öğretmenim geldi aklıma. bana şöyle derdi : burcu senin basenlerin geniş merdiven inip çıkma, vücudundaki yağlar erir aşağıya iner oralarda toplanır. :60: o çocuk aklımla içimden ne kadar saçma konuşuyor derdim ama notumu kırmasın diye peki hocam derdim. :52:

form plus çayından bahsediyor arkadaşlar onu deniyim diyorum. kahvaltım fakir gibi görünüyor ama ben sabahları bişi yiyemiyorum. bugün küçük domates, salatalıkta getirdim ama yiyemedim :50:

kahvaltı öncesi 2 gün kurusu 2 bardak ılık su+ yarım litre yolda su

kahvaltı domates salatalık 2 çatal peynir 4 zeytin 1 dlm ekmek

ara yeşil çay

ara küçük bir elma

öğle dün yemediğim semiz otu 1 dlm ekmek olacak.
akşam da mantar şehriye çorbası olcak inşallah:56:

hep başkaları yüzünden oluyor kaçamaklarım. adet oldum ya sporda pek yapamadım. mutlaka fazla çıkarım ben biliyorum. son 3 günümde vermeye çalışacağım. yürüyüş için dışarı çıkamazsak şöyle bişi yapmayı düşünüyorum. bizim oturduğumuz apartman 11 katlı. en üst kata kadar çıkıp ineyim diyorum. basenlerim için iyi gelir. ortaokuldaki bir öğretmenim geldi aklıma. bana şöyle derdi : burcu senin basenlerin geniş merdiven inip çıkma, vücudundaki yağlar erir aşağıya iner oralarda toplanır. :60: o çocuk aklımla içimden ne kadar saçma konuşuyor derdim ama notumu kırmasın diye peki hocam derdim. :52:

form plus çayından bahsediyor arkadaşlar onu deniyim diyorum. kahvaltım fakir gibi görünüyor ama ben sabahları bişi yiyemiyorum. bugün küçük domates, salatalıkta getirdim ama yiyemedim :50:

olsun tatlım sen benim eşimsin toparlarsın. hiç üzme kendini. insanın morali yüksekken daha iyi motive oluyor. bir de benim kız kardeşim de basenlerinin merdiven inip çıkmaktan olduğunu söylüyor. genetik faktörler de gözardı edilemez tabi. bence 11 kat inip çıkma. farklı şeyler dene

:60::60: her girdgmiz ortamda kilo muhabbeti yapılıo ya snir oluorumm :47::47: form plus a bende baslıcam burcumm karnını agrıtıo felaket :60::60:
kahvaltı öncesi 2 gün kurusu 2 bardak ılık su+ yarım litre yolda su

kahvaltı domates salatalık 2 çatal peynir 4 zeytin 1 dlm ekmek

ara yeşil çay

ara küçük bir elma

öğle dün yemediğim semiz otu 1 dlm ekmek olacak.
akşam da mantar şehriye çorbası olcak inşallah:56:

menün güzel olmus canım ne kadar su icmeyi hedefliorusun ben bugün 3 ltreye tamamlıcam

Back
X