çocuğu nasıl korkutmuşsun arkasına bakmadan kaçmış.evet kızlar eve gitme vakti geldi.
Bu akşam dün yaptığım mercimek çorbasını içmeyi planlıyorum. O kadar çok yapmışım ki eğer eşim içmezse önümüzdeki 1 hafta akşam menüm aynı olacak.
Tabiki akşam yine dışarda spor yok. Hava buz gibi. Evde egzersizlerimi yapıcam.
Ha bu arada densiz kargocu elemanı mustafayı sıkıştırma fırsatım oldu. Odada benimle yalnız kalınca ve gözlerimden çıkan kıvılcımı fark edince ona neyin hesabını soracağımı anladı ve aramızda şöyle bir diyalog geçti.
Burcu : Evet mustafa demek kiloluyum
mustafa : Yok abla ben öyle demedim ki
burcu : Ne dedin peki
mustafa : Bu elbise seni kilolu göstermiş dedim
burcu : Ha elbise kilolu gösterdi , kilolu değilim yani
mustafa : Evet abla yoksa sen zayıfsın
burcu : Işin garibi ne biliyor musun? O gün üzerimde elbise yoktu mustafa
mustafa : Vardı abla, hatırlamıyor musun
burcu :??????
Zavallı kargo elemanı mustafa bir bayanın giydiği kıyafeti asla unutmayacağını bilmediğinden böyle talihsiz bir savunma yaptı. O an ona ne dediğimi şu an hatırlamıyorum. Sadece hızlıca odadan çıktığı aklımda kalmış
Iyi akşamlarrrrrr, kaçamaksız gecelerrrrrr![]()
kızlar selam hafta sonu taşınmayla geçti öyle kaçamağım olmadı hatta yemek yıyemedım bile az yiyorum artık bunye alıştı sanırım :) bide reglde bitti oburluk geçti normale döndüm ne yedin derseniz sayamam karmakarışıkdı ne yaptım bılmıyorum yorucuydu pazar 17:00 kadar uyumuşum :)
bugun : Sabah - kahvaltı yapamadım koşuşturmaca geçti
öğlen : Yarım çorbanın çeyreği :),patatesli köfte yemeği 6-7 kaşık,salata
bir kısım eşya diğer evde kaldı buna yıyeceklerımde dahil o yüzden bugunden sonra düzelecek
yeni eviniz hayırlı olsun.