Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınnnnnnnnn

nasılsınız kızlarrrrrrrrr canlarım. ben çok yorgunum. neden mi? çünkü sabah 3,5 km koştum :53:

nasıl mı? leslie ablayla tabiki. sağol kaptanım evde yürüyüş yapmanın zevkine vardım. lesli ablanın yaşına göre muhteşem vücudu ve motivasyonu ile acayip enerji harcadım. dün işteyken videolara baktım ama indirememiştim. akşam eşim uğraştı indirdi. 3 millik olalını indirttim. sabah 2 mil kadar yaptım. sonra kalça bacak egzersizlerimi yaptım. o kadar çok terledim ki, inanılmazdı :66:

akşamda işten geç çıktım. evde birşey yemedim. cumaya kadar böyle akşamları yemicem. şimdi yarım dilim kepekli ekmek ve yarım kk kaşar peyniri ile kahvaltı yapıyorum. canım isterse 1 küçük domates yerim.

bakalım ben yokken neler kaynatmışsınız :27:

günaydınlar kızlar:80:
yağmurcini erkencisin, maşallah:nazar: günaydın:16:
cok erken kalkarım benn metabolizmam hızlanıoo :1:
kızlar,
akşam gezmedeydik, o yüzden gelemedim. gündüz de net iyi değildi. elektirk kesildi vs. kaçamaklı menücanı paylaşayım:

k.öncesi: ballı limonlu sıcak su ve 1 günkurusu
kahvaltı: klasik kahvaltı ve 1 wasa + 1 kayısılı form plus
ara: 1 galeta, 1 karper
öğle: 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak yeşil fasulye ve 1 bardak ayran
ara: 2 kupa yeşilçay

akşam: 1 küçük gülböreği, 1 tane el yapımı bir börek vardı, ince. 3 adet mercimek köftesi ve 1 tane de yuvarlak kesilmiş kek üzerinde muhallebi vardı. tabak zengindi, daha 2 çeşidi oğlum yedi de ben yemedim:1:

ara: 1 elma, 1 muz ve çilek

su: 2 lt
form plus maalesef tamamlanamadı, akşam geç geldik:97:
oh oooooooooohhhhhhhhhh yaramasınnn :1:
günaydınnnnnnnnn

nasılsınız kızlarrrrrrrrr canlarım. ben çok yorgunum. neden mi? çünkü sabah 3,5 km koştum :53:

nasıl mı? leslie ablayla tabiki. sağol kaptanım evde yürüyüş yapmanın zevkine vardım. lesli ablanın yaşına göre muhteşem vücudu ve motivasyonu ile acayip enerji harcadım. dün işteyken videolara baktım ama indirememiştim. akşam eşim uğraştı indirdi. 3 millik olalını indirttim. sabah 2 mil kadar yaptım. sonra kalça bacak egzersizlerimi yaptım. o kadar çok terledim ki, inanılmazdı :66:

akşamda işten geç çıktım. evde birşey yemedim. cumaya kadar böyle akşamları yemicem. şimdi yarım dilim kepekli ekmek ve yarım kk kaşar peyniri ile kahvaltı yapıyorum. canım isterse 1 küçük domates yerim.

leslie ile bende yapmaya basladım canmmm inş faydasını görürüz

:1: ay unuttum hatunlar
teyze oluyorsunuz heee
:49: hamileyim.
elinizden öper bebiş inşalah.
dua edin şuan istanbuldayım .dönüştede dr randevum var inşallah minnoşuda görürüm çok heyecanlıyım ayrıca çok da panigim eneste yaşamadığım şeyleri yaşıyorum sürekli tatlı krizindeyim :24:

canım Allah kazasız belasız kucağınada almayı nasip etsin inş. vatana millete hayırlı evlat olsun.

arkadaşlar her yazıyı mutlaka okuyorum okurken alıntı yapmayı unutuyorum. kısaca özetleyim.

elifcim ev temizliğin hayırlı olsun. bebek olayınıda atlatmışsın. sevindim canım.

deryacım sen harika spor yapıyorsun. mekik çok çekerdim eskiden bir ara çoştum ısınmadan çektim. belim incindi ancak yarım mekik çekebiliyorum. selülit ile ilgili tavsiyelerin için sağol. su içiyorum, spor eh işte, banyoda yumuşak fırça ile masaj yapıyorum ama adet olduğum için bu ara bacaklarla pek ilgilenmedim. bugün biter akşama yaparım masajımı.

kaptanım eneee sana diyeceklerimi unuttum. :60: hatırlayınca yazcam canım.

günayddddddııııııııınnnnnnnnnnnnn hanimiss benimm canlarımm hanimiss minnoslarımmm uyanın bakalımmm oy oy yerim yerimmmmmmmmmm :38::60::60:
gunaydın erkencısın bıze 7 de kalktık sonra yın euyuduk
günaydınlar kızlar:80:
yağmurcini erkencisin, maşallah:nazar: günaydın:16:
erken kalkmak ıyıde cocukla zor geceden yoruyor ınsanı
ben daha önce 2 paket almıştım, evde yatıp duruyordu. çünkü daha önce hiç etkisini görmedim. burda roseking günde 2 defa 2 hafta içilmeliymiş deyince yeniden içmeye başladım ve bu sefer gerçekten faydalı oldu. 2 taneden fazla kesinlikle içilmemeliymiş. ben 2 hafta denemeyi düşünüyorum ama uzun süreli kullanmak niyetinde değilim. içindeki sinameki bağırsak tembelliği yapıyor diyorlar çünkü. bir ara da activia deneyesim var, 2 hafta.:97:bakalım yani.

hadi bakalım hoşgeldin, bu sefer kararlı mısın? kaçamak da istemiyorum. ona göre listeye alıcam:15:
al canım lısteye

.

kızlar,
akşam gezmedeydik, o yüzden gelemedim. gündüz de net iyi değildi. elektirk kesildi vs. kaçamaklı menücanı paylaşayım:

k.öncesi: ballı limonlu sıcak su ve 1 günkurusu
kahvaltı: klasik kahvaltı ve 1 wasa + 1 kayısılı form plus
ara: 1 galeta, 1 karper
öğle: 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak yeşil fasulye ve 1 bardak ayran
ara: 2 kupa yeşilçay

akşam: 1 küçük gülböreği, 1 tane el yapımı bir börek vardı, ince. 3 adet mercimek köftesi ve 1 tane de yuvarlak kesilmiş kek üzerinde muhallebi vardı. tabak zengindi, daha 2 çeşidi oğlum yedi de ben yemedim:1:

ara: 1 elma, 1 muz ve çilek

su: 2 lt
form plus maalesef tamamlanamadı, akşam geç geldik:97:
gezmeye gıdınce en hafıfı ıle atlatmıssın ben arkadaslarla konustum evden salata getırecegım dedım tama dedıler
bugunde var
sadece yemek yıyıp gıdecegım
karnım tok olacak bısı yemıyecegım yarında ole yapacam

günaydın fıstıklar.:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:sizin için
gunaydın
günaydınnnnnnnnn

sporun pırıldıyor masallah
naptın davetlerde dayanabılıon mu ?
nasıl gıdıo
sızın aıle malumm
becerıklıler öyle olunca kendını tutmak zor oluyor

öyleyse cok iimis canm bende alabilirmmm :38:

ne yedn de yazmıon bakim kız :47::1:

evett
gelelımbugune
sabah 7.30 da
1 dılım ekm peynır
10.00 da 1 dılm ekm peynır
13.00 4 yk etlı nohut 1 kase yogurt 1 dilm ekm
15.00 gezmede 1/2 dilm kek
18.00 4 yk etli nohut 1 kase yogurt 2 yk pilav
20.30 da meyve

sporun pırıldıyor masallah
naptın davetlerde dayanabılıon mu ?
nasıl gıdıo
sızın aıle malumm
becerıklıler öyle olunca kendını tutmak zor oluyor

canım selam, h.sonu kaçamaklarımı okumamışsın anladım :60: üfff çok fena adet ve yemek davetleri :53: ateşle barut gibi. şekerim kaçamaklardan sonra kampa soktum kendimi. cumaya hafif çıkmak için gerçekten az yiyorum ve çok spor yapıyorum. sizlere söz verdim. herşey takım için. :61:

kahvaltı:
ince dilim peynir
salatalık domates roka maydano biber üzerine yarım tatlı kasıgı zeytnyagı
5 zeytin
2 dilim kepek ekmek
2 bardak sekersiz cay

ara:
yogurt yarım portakal :56:

günaydınnnnnnnnn

GÜNAYDIN CANIM.GERÇİ ÖĞLEN OLDU
ben karbonhidrat diyetine başladım dün iyi geçti..
lesli yi duyuyorum hep ama indirmeyi beceremedim bir türlü,sen nerden nasıl indirdin.
dün eşim burun ameliyatı oldu şimdi evde dinleniyor.bende boyun fıtığım azdı sanırım dünkü koşturmacadan.
ben sabah tavda yumurta yedim.2-3 zeytin az peynir 1salatalık 1domates

GÜNAYDIN CANIM.GERÇİ ÖĞLEN OLDU
ben karbonhidrat diyetine başladım dün iyi geçti..
lesli yi duyuyorum hep ama indirmeyi beceremedim bir türlü,sen nerden nasıl indirdin.
dün eşim burun ameliyatı oldu şimdi evde dinleniyor.bende boyun fıtığım azdı sanırım dünkü koşturmacadan.
ben sabah tavda yumurta yedim.2-3 zeytin az peynir 1salatalık 1domates

selam canım. sanada eşinede geçmiş olsun. kahvaltın güzel, ben hiç yumurta yemiyorum hafta içi bak bana bunu hatırlattın. yarın kaynatayım sabah kendime bari. lesliyi bende indiremedim eşim akşam uğraştı. .......... de vardı. ordan indirmek için bir rapid indirme programı indirdi önce sonra otomatik herşey indi. ben detaylarını akşam ona sorarım. açıkcası 1 mil olanını görmüşsündür zaten, bu sitede de var. 3 mil aynı onun gibi arkaya tekme atıyor tek fark o. azcık tempolu yap aynısı gibi olur zaten.

acıktımmmmmmmm :52:

selam canım. sanada eşinede geçmiş olsun. kahvaltın güzel, ben hiç yumurta yemiyorum hafta içi bak bana bunu hatırlattın. yarın kaynatayım sabah kendime bari. lesliyi bende indiremedim eşim akşam uğraştı. .......... de vardı. ordan indirmek için bir rapid indirme programı indirdi önce sonra otomatik herşey indi. ben detaylarını akşam ona sorarım. açıkcası 1 mil olanını görmüşsündür zaten, bu sitede de var. 3 mil aynı onun gibi arkaya tekme atıyor tek fark o. azcık tempolu yap aynısı gibi olur zaten.

acıktımmmmmmmm :52:

anammmmmmmmm sansür yedim :60: özelden atayım sana.

:1: ay unuttum hatunlar
teyze oluyorsunuz heee
:49: hamileyim.
elinizden öper bebiş inşalah.
dua edin şuan istanbuldayım .dönüştede dr randevum var inşallah minnoşuda görürüm çok heyecanlıyım ayrıca çok da panigim eneste yaşamadığım şeyleri yaşıyorum sürekli tatlı krizindeyim :24:

:49::49: tebrıklerrrrrrr
kızlar bu arada yardım edın leslieyi indiremedim.bir tan eindirdim sadedce ses görünyü yok:43::43::43::43:

canm hareketler cok iimis okudum farklara baktım herkes ii seyler sölüor yapalm tmm mutlaka yapalmm :46: ama ben harekettleri bulamadımm:60::60:

slm kızlar nasılsınız
dünden beri pek giremedim.
dün akşam yemek yemedim:50:

bugün sabahtan akşama kadar olan münümü yazıyorum kızlar.

20/04/2011 menüm

sabah 2 kayısı kurusu+1 incir
1 bardak ılık su

kahvaltı
3 zeytin
2 parça peynir
1 dilim ekmek
1 bardak şekersizçay

ara bol bol su

öğle
ayran köfte ekmek

ara elma

akşam
1 tabak mantar sote
1 dlm ekmek
salata

saat6.30 da 1 saat yürüyüşüm var.

su 2 litreyi şimdiden geçti
hepinize afiyet olsun diyorum bol sporlu günler. uğramaya çalışacağım ama internetim yok sınıfta.

nerelerdesin ayyıldızımmm :1: ayyyy cok sewndmm kızzz allah bagıslşasınnn hadi teyze oluoruzzz yuppiiii :38: tebriklerrr sekerimmm
sağol gülüşüm :61:

canım hayırlısı olsun
allah tamamına erdırsın nasıpse
aralık gıbı dogacak bebek
bu hamılelgın bıraz daha zor olacak cunkı senden ılgı bekleyen buyuk kuzucuk var
ılkınde yatıp kalka 9 ay gectı
2. bebgı olan arkadaslardan duyumlarım bunlar

canım 20 ytl lık aldıgında 15 gun yetıyormus
annem almıs 20 ytl lık kılosu 70 ytl mıs

konusurken helekı tartısırken sofradaysa sınırden ne yedını analamıyon en bı kere orucluydum yemek yemısım su ıcmısım bu arada lafta yetıstırıyordum
rossman a hıc bakmamıstım aslında bakmak lazım
tşk ederim dombilim hiç sorma enes şimdiden bana nazlanıyor .biraz kalabalık burası tek yalnız yatakta yanyana geliyoruz onda çok sarılıyo bende pek hatırlatmıyorum şimdi daha ortada birşey yok cinsiyeti belli olunca başlarım alıştırmaya cünkü 2- 3 aya kadar birçok şey yaşıcak evden taşıncaz kreş değişicek birde buna kafa yormasın diye tek tük söylüyorum oda kucak istediğinde .bakalım inşallah hayırlısıyla alışırsa üstüsinden gelirim diyom ama .

mrb kızlarr

medinemmm tebrik ederim ablacımm :27:gelsin bebişşş:52:sevelimmm

menümü yazmıyorum kızlarr:5:
sev sev teyzesi :52: bu bıdık değişik iyi acıtıyo anasını bir oram buram oluyorum :59: kız sen bize uzakmışsın dedim gidelim mi diye eşim orası ters pek bilmiyorum da gider kaybolursak dedi kaldı :59:

mis gibi oldu desene güle güle kirlet..
gözün aydın..10 gün çok fazla ya iyi kurtardın bakalım..

bugün aklımdaydın :49:çok sevindim :70:hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah...:nazar::nazar::emir_bebek:
sağol gülüm inşallah hayırlısıyla bir de dr gidersem keseciği görürsem rahatlıcam inşallah.bende sizi hiç aklımdan çıkartmıyorum akllım burda hep .:34:

sağol gülüşüm :61:

tşk ederim dombilim hiç sorma enes şimdiden bana nazlanıyor .biraz kalabalık burası tek yalnız yatakta yanyana geliyoruz onda çok sarılıyo bende pek hatırlatmıyorum şimdi daha ortada birşey yok cinsiyeti belli olunca başlarım alıştırmaya cünkü 2- 3 aya kadar birçok şey yaşıcak evden taşıncaz kreş değişicek birde buna kafa yormasın diye tek tük söylüyorum oda kucak istediğinde .bakalım inşallah hayırlısıyla alışırsa üstüsinden gelirim diyom ama .

:
evet 1.buyuk abı
annelerın kullanacagı kelıme SEN BUYUKSUN ABISIN BEBEK DAHA KUCUK ama en cok o laf ıncıtıyor unutmamak gerekır kı o da cocuk burada bı arkadasın oglu kahverengı gozlu esmer 2. sı kız oldu sarısın mavıs bı guzel tabıı hem bebek hemde guzel olması sıfatıyla herkes ona ılgı gosterıyor
gecen annesıne ısyan etmıs arad 5 yas var annesıde cok dıkkatlı bırırsı çocuga kıskanmasın dıe ayrı ılgılenıyor ama mesal kardesını ıttırınce bak sen abısın buyuksun dıyormus
neyse gecen yatagına yatmıs ben buyuk degılım ben daha 6 yasındayım ben sadece kardesımden buyugum
sen boyle dedıkce onu dahada dovup aglatmak ıstıyorum demıs
enes ıcınde sancılı surec cevre degısıklıgı çok etkılıyor
bi de kardes arada kac yas olacak ?
canım selam, h.sonu kaçamaklarımı okumamışsın anladım :60: üfff çok fena adet ve yemek davetleri :53: ateşle barut gibi. şekerim kaçamaklardan sonra kampa soktum kendimi. cumaya hafif çıkmak için gerçekten az yiyorum ve çok spor yapıyorum. sizlere söz verdim. herşey takım için. :61:
:26::26::26::26::26::26:
ne yuzume vuruyon alla alla yaaaaa
okudumda sole goz gezdırdım hafta sonu malum
pazartesıde kocacım evdeydı hastaydı ınceleyemedım :53::53::53::77:

bu aradda kızlar
30 dk yurum 160 cal yaktım
oglan uyandı suan mutfagı dokuyor gıdemde bakem sonra yan bınada arkadasa gececm tabı yemegımı yıyıpte.............

:49::49: tebrıklerrrrrrr
kızlar bu arada yardım edın leslieyi indiremedim.bir tan eindirdim sadedce ses görünyü yok:43::43::43::43:

dila bu sitedeki video gibi 3 milde daha tempolusu. ama illa istiyorum dersen özele mesaj atcam bekle.

slm kızlar nasılsınız
dünden beri pek giremedim.
dün akşam yemek yemedim:50:

bugün sabahtan akşama kadar olan münümü yazıyorum kızlar.

20/04/2011 menüm

sabah 2 kayısı kurusu+1 incir
1 bardak ılık su

kahvaltı
3 zeytin
2 parça peynir
1 dilim ekmek
1 bardak şekersizçay

ara bol bol su

öğle
ayran köfte ekmek

ara elma

akşam
1 tabak mantar sote
1 dlm ekmek
salata

saat6.30 da 1 saat yürüyüşüm var.

su 2 litreyi şimdiden geçti
hepinize afiyet olsun diyorum bol sporlu günler. uğramaya çalışacağım ama internetim yok sınıfta.

canım menün güzel. afiyet olsun. evet bu ara pek yoksun. özledim seni. her an bir şiir patlatabilirim. :52:

canm hareketler cok iimis okudum farklara baktım herkes ii seyler sölüor yapalm tmm mutlaka yapalmm :46: ama ben harekettleri bulamadımm:60::60:

melikecim google a yaz videolar daily motion da var. özellikle video araştırmıcam. bu yeterli bence.

:26::26::26::26::26::26:
ne yuzume vuruyon alla alla yaaaaa
okudumda sole goz gezdırdım hafta sonu malum
pazartesıde kocacım evdeydı hastaydı ınceleyemedım :53::53::53::77:

bu aradda kızlar
30 dk yurum 160 cal yaktım
oglan uyandı suan mutfagı dokuyor gıdemde bakem sonra yan bınada arkadasa gececm tabı yemegımı yıyıpte.............

yaa yakarlarlar böyle :52: canım olduğu kadar herşey. bende evde hiç giremiyorum. benimki meraklı kıskanç. üye oldum bir siteye diyince ilk sorduğu şeye bak. fotoğrafını koydun mu? :60:
geçmiş olsun eşine. Allah onları başımızdan eksik etmesin. oğlanı gönder sevem azcık. çok çocuklardan bebeklerden bahsediyorsunuz, canım çekiyor, yapacam valla yakında :52:

kızlar kusura bakmayın fiyat araştırması yapıyorum iş ile ilgili giremiyorum yoğun
Sabah : 1 tane pogaca (annemın yaptıgı az yağlı yapıyor)
öğlen : yarım yayla çorbası,az patatesli tavuklu domatesli bişi :),yoğurt

Back
X