• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kaptanım.

listeler hazır konuşuluyorken benimde söyleyeceklerim var. 3 haftadır bu takımdayım ve çok mutluyum. sayenizde 4 kg verdim. bildiğiniz gibi işyerinde sizinle yazışıyorum. ben makine mühendisiyim. daha iyi bir kariyer için iş yerimi değiştirmeye karar verdim. farketmişsinizdir çok rahat yazışabiliyorum ve ortamım rahat. şöyle diyim: dışı sizi yakar içi beni. yeni işimde üretim ağırlıklı bir görev yapacağım, masabaşında sürekli oturamayacağım için sizinle yazışamam. haftaya bu işi bırakmayı planlıyorum. birkaç günde dışarda halletmem gereken işlerim var. haftaya devir teslim var, yoğun olacağım. bu sebepten yarın takımdan ayrılmak istiyorum. :59: tabi sizleri çok merak edeceğim için akşamları girmeye çalışacağım. hepinizi çok sevdim. valla gözlerim doldu.
aaa burcu yani oldu mu şimdi? yazının devamını hiç böyle beklemiyordum:5::5:
takım için üzüldüm ama senin adına sevindim. inşallah yeni işin senin hakkında hayırlı olur canım. akşamları katılabilirim dersen o şekilde de kabülümüzsün ama zor sanırım. akşamları eşine vakit ayırman gerekir. yine de beni 1 hafta idare edin dersen idare ederiz canım. yok, devam etmiycem diyorsan, yarın da listede ol, haftaya çıkaralım seni.

Son düzenleme:
:27: he ondan o zaman balım .biz uzunca değilik :52: ben 1.58 eşimde 1.73 enesi bol bol yüzmeye yollamam lazım o vakit :1:
çok takılıyon şu boy meselesine çok düşünme sıkma kendini,zamanı gelince boyuda uzar,koca deli kanlı olur.inşallah
günaydın..iyi bir sabah değil bizm için
gece oğlum hiç uyumadı ve belin tutulmuş hep ayağımdaydı indirince ağlıyor yav..işin kötüsü yine üşütmüşüm kombide yanıyor ama yat kalk oturarak uyu sonuç boğazım ağrıyor burnum akıyor ve başım çatlıyor nefes aldıkç.a göğüs kafesim ağrıyor....geri şifayı kaptım zaten tam atlatamamıştım.:59:
eğer kış girerken hasta olursak o kış hep hasta geçiyor ..yok kış ortasında olursa fazla hastlanmadan atlatıyoruz..
zaten yaz da bi gelmedi ya..:47:
VE MALESEF RABİA İZİN İSTİYORUM TAM OLARAK İYİLEŞMEM GEREK ..BELİME KORSE SARDIM BEL KORSESİ OTURAMIYORUM KALKAMIYORUM DURUM KÖTÜ..SPORSUZDA GR GİDİYOR GERİ GELİYOR TAKIMA Bİ FAYDAM OLMAZ YANİ..arada gelip sizlere bakarımki kopmayayım.yarın istersen bildirim yaparım ..
canım bu hastalık hepinizi mahvetti .inşallah biran evvel iyi olursunuz.
günaydın kızlarr

dün akşam 20 dk slim in six ve baçak kalça egzersizleri yaptım. sonra 1 bardak yarım yağlı süt ve çeyrek muz yedim. sabahta erken kalkıp yarım saat pilates yaptım. dün akşam eşim çok sevdiğim bir abur cuburdan bir ısırık almam için yalvardı, ama yemedim. sonra yemeği özlediğimiz yiyecekerden bahsettik. hedefine ulaşınca mcdonalds a gidelim, senle hamburger yemeği özledim dedi. tamam dedim. en çok ne yemeği özledin diye sordu. aklıma hiç bişi gelmedi, uzun bir sessizlik oldu. eşim şaşırdı pizza yemeği özlemedin mi dedi. ben pizza çok severim ama aklımdan tamamen çıkmış, eşim sorunca sevdiğimi bile hatırlayamadım :52:

bence doğru bir karar, uzun süredir hastalıklar peşini bırakmıyor. bomba gibi dönersin inşallah.

günaydın junior kaptan. adet dönemi çok tatlı çekiyor insanın canı. bende adetten sonra kilo düşüşü oluyor umarım sende yarın hafif çıkarsın.
bende çok severim,pizzayı asla hayır demem.
ohh be sonunda bir bebek bana cvp yazmış :9:
cnm aynen yazdıklarımı yaptım. koşuya çıkmadan bol su biraz dereotu yiyorum beni tok tutuyor ve ne zaman spor biticekte ben yemek yiycem diye düşünmüyorum :9: ve 1.5 litrelik şişemde yanımda oluyor o yürüyüş boyunca onu bitiriyorum. ve 1.5 litrelik pet şişem var onu günde 3 kere bitiriyorum. 4.5 litre yapior :9: ama sürekli wc ye çıkıyorum. sıkıntı yaratmadı hiç. valla o sporu yaparken gözlerimi kapayıp zayıf halimi hayal ediyorum biraz daha gaza geliyorum :60:
bence bu spor benim gözümde çok değil daha bile yapardımda çok yorgundum :66: bu sabah enerjik ve mutlu uyandım :66:
orti süpersin......
Bu arada bugün yapacaklarım:

-5'i bir yerde çayımı demledim. onu içicem kahvaltı öncesi.
Kahvaltım:
-4 siyah zeytin
-kk yağsız peynir
-3 bardak şekersiz açık çay
-1 dlm kepekli ekmek.

ara: Şimdi ayran çorbası yapıcam (bilenler vardır belki; nohut buğday ile yapılıyor "yağsız" )

öğlenden akşama kadar acıktıkça çorba + salatalık veya hafit bir salata

3-4 litre su ve bitki çayım.
Spor aktivitemde dün akşamki ile aynı olucak belki daha fazlası olabilir.:16::16::16:
aynı çorbayı içiyorum,beni tok tutuyor,ama bu hafta kilo veremedim.82de takılı kaldı.
RABİA gelirim canım arayı uzatmaya niyetim yok..bak hasta hasta yine burdayım..
gel canım biz yenilerin kıdemlilerden öğreneceğimiz çok şeyler var.
günaydın kaptanım.

listeler hazır konuşuluyorken benimde söyleyeceklerim var. 3 haftadır bu takımdayım ve çok mutluyum. sayenizde 4 kg verdim. bildiğiniz gibi işyerinde sizinle yazışıyorum. ben makine mühendisiyim. daha iyi bir kariyer için iş yerimi değiştirmeye karar verdim. farketmişsinizdir çok rahat yazışabiliyorum ve ortamım rahat. şöyle diyim: dışı sizi yakar içi beni. yeni işimde üretim ağırlıklı bir görev yapacağım, masabaşında sürekli oturamayacağım için sizinle yazışamam. haftaya bu işi bırakmayı planlıyorum. birkaç günde dışarda halletmem gereken işlerim var. haftaya devir teslim var, yoğun olacağım. bu sebepten yarın takımdan ayrılmak istiyorum. :59: tabi sizleri çok merak edeceğim için akşamları girmeye çalışacağım. hepinizi çok sevdim. valla gözlerim doldu.
Gitme ya sen buranın neşe kaynağısın,nereye gidiyon valla çok üzündüm

gunaydıtnnn
kızlar dun akşamkı bıttı
erkekler sılıp supuruyor
ay hadı atlattım
cumartesı asıl ıs
gıdem bıraz daha iş yapayım

günaydın kaptanım.

sen de gidersen :43::43::43: biz diwa sen ben emva aynı anda girdik takıma aynı anda basladık diva cok yakın bıraktı sen de gidiorsun smdi emva da katılım yapmıor eskisi gibi benim önümde cok uzun bi yol war die mi bölle yapıosunuz bütün moralim alt üst oldu :43:

aaa burcu yani oldu mu şimdi? yazının devamını hiç böyle beklemiyordum:5::5:
takım için üzüldüm ama senin adına sevindim. inşallah yeni işin senin hakkında hayırlı olur canım. akşamları katılabilirim dersen o şekilde de kabülümüzsün ama zor sanırım. akşamları eşine vakit ayırman gerekir. yine de beni 1 hafta idare edin dersen idare ederiz canım. yok, devam etmiycem diyorsan, yarın da listede ol, haftaya çıkaralım seni.

canım kaptanım. seni kırmak ne mümkün. tamam haftaya ayrılayım. çok ani oldu biliyorum. bende dün karar verdim. dün diyemedim. (ne güzel diyetten kurtulmuştum, 1 hafta daha mı çekecem üffffffffff dermişimmmmmm :60:)

Gitme ya sen buranın neşe kaynağısın,nereye gidiyon valla çok üzündüm

tamam gitmiyom. gitsemde ara ara girerim. dedikoduları merak ederim yahu. :52:

canım kaptanım. seni kırmak ne mümkün. tamam haftaya ayrılayım. çok ani oldu biliyorum. bende dün karar verdim. dün diyemedim. (ne güzel diyetten kurtulmuştum, 1 hafta daha mı çekecem üffffffffff dermişimmmmmm :60:)

daha dur yahu nereye gidiyosun :60: daha düğünler var ordan konuşucaz :60: resimlerimi eklicem senin muhteşem yorumlarından geri kalmak istemem :60: gerçekten kısa süredir aranızdayım ama hepinize çok alıştım ve seviyorum hepiciğiniz :16: bakalım daha yarın benim süpriz kilo göstergem var :52:
daha dedikodu yapcez :60:

sen de gidersen :43::43::43: biz diwa sen ben emva aynı anda girdik takıma aynı anda basladık diva cok yakın bıraktı sen de gidiorsun smdi emva da katılım yapmıor eskisi gibi benim önümde cok uzun bi yol war die mi bölle yapıosunuz bütün moralim alt üst oldu :43:

doğru söylüyorsun. ama ne olursa olsun sen yolundan vazgeçme. tombul bir kız olarak kalma. :52:

inanır mısınız, aşçı ağlıyor gidecem diye. kendi kendine söyleniyor. ahh burcu ahhh içimi yaktınn :60:

doğru söylüyorsun. ama ne olursa olsun sen yolundan vazgeçme. tombul bir kız olarak kalma. :52:

inanır mısınız, aşçı ağlıyor gidecem diye. kendi kendine söyleniyor. ahh burcu ahhh içimi yaktınn :60:

sen gidiosun die yolumdan mı sascam ahahah deli kız :60::60: insanların sana olan sevgileriyle dalga gecme bak burcu :60::60: saka bi yana yoklugun hissedilcek

daha dur yahu nereye gidiyosun :60: daha düğünler var ordan konuşucaz :60: resimlerimi eklicem senin muhteşem yorumlarından geri kalmak istemem :60: gerçekten kısa süredir aranızdayım ama hepinize çok alıştım ve seviyorum hepiciğiniz :16: bakalım daha yarın benim süpriz kilo göstergem var :52:

valla haklısın buraya çabuk alışınıyor. ama bak sen şimdi beni iştahlandırdın. demek foto ekleyeceksin bide yorum isteyeceksin. ooo süper. akşamları mutlaka bakacam, haftayada girmeye çalışacam. ne zaman kız düğünleriniz? ayarlayım kendimi :52:

sen gidiosun die yolumdan mı sascam ahahah deli kız :60::60: insanların sana olan sevgileriyle dalga gecme bak burcu :60::60: saka bi yana yoklugun hissedilcek

canım ben gidiyorum diye değil ne olursa olsun vazgeçme dedim. kimbilir ne engeller çıkacak karşına. bir arkadaşım şöyle derdi: gidince boşluk yaratanlardan değil, boşluğu doldurulamayanlardan ol. şu durumla hiç alakası yok tabi. aklıma geldi söyledim :52:

bak bu güzel işte,gitcende ne olcak,pizzaları götürüp tekrar topbiş olup geri gelirsin.

orti merak ettim kaç kilo vermişsin.

bak bu güzel işte,gitcende ne olcak,pizzaları götürüp tekrar topbiş olup geri gelirsin.

valla elif haklısın. diyete başladıktan sonra kilo o kadar hassas oluyor ki. biliyorum 1 dilim ekmek yiyince onu tartıda göreceğimi. diyelim hedefime ulaştım. eşime fast food sözüm var. akşam çıktık yedik bir iki gün diyet yapmazsam tartıda 1,5 kg olarak görünür. o yüzden kilo korumak çok mühim. bedeni öyle bir alıştırmak lazım ki kaçamaklar tartıda görünmesin. vücut onu eritsin.

moralim çok bozuk ya.İngilizce ödevimi yapamıyorum 0 alıcam herhalde.Çeviri konusunda vasatım.hemde 1 5gün
Birde şu çatlaklarım var of:43::43::43::43::43::43::43:

günaydın kaptanım.

:43::84: nereye ya hayırrr
gunaydıtnnn
kızlar dun akşamkı bıttı
erkekler sılıp supuruyor
ay hadı atlattım
cumartesı asıl ıs
gıdem bıraz daha iş yapayım

kolay gelsin canım.Bu arada kilo hedeflerımız aynıymıs.Ama sen vermıssın baya:1:

türkçe-ingilizce.Birde 15 gün boyunca ay ı ayrı yazacağız.Hoca daha ders işlemden ödev veriyor:2:

dur heyecan yapma. vardır bir bildiği. niye 0 versin. yapabildiğin kadarını yap. yanlış yapmak kötü bir şey değil, ödev yapmamak kötü birşeydir. çatlaklarınıda düşünme daha ufacıksın. derslerini güzel çalış, sonra insan vicdan azabı çekiyor. :31:

dur heyecan yapma. vardır bir bildiği. niye 0 versin. yapabildiğin kadarını yap. yanlış yapmak kötü bir şey değil, ödev yapmamak kötü birşeydir. çatlaklarınıda düşünme daha ufacıksın. derslerini güzel çalış, sonra insan vicdan azabı çekiyor. :31:

hiç yapamıyorum ki.İngilizcem kötü zaten.Annemde aynısını söylüyor.:( Yaşım ufak ama çatlaklarım öyle kötü ki:2:

öğle yemeğim . 1 kase ezogelin çorbası, 1 küçük patlıcan, 1 küçük biber dolması, 1 kase cacık. ekmek yok. :61:

Geldim :1:
valla dip bucak temizlik yapmıştım gün içinde msjlarım parça parçaydı. tekrar bir özet geçeyim gün içinde yaptıklarımı.

Sabah kahvaltım:
*3 bardak açık şekersiz çay
*kk yağsız peynir
*3 siyah zeytin
*bir dlm kepekli ekmek

aralarda : salatalık bol su ve 5'i bir yerde çayım ve light galeta.

Öğlen yemeğim:
*Salatalık peynir bir dilim kepek ekmeği

Akşam yemeğim: iş dolayısıyla yorgundum dinlendim kalkıp bişi hazırlayamadım. geç saate kaldım 7:40
*3-4 yaprak marul
*bir tutam maydanoz
*bir tutam dereotu
*kk yağsız peynir
*4-5 tane siyah zeytin
Salata yaptım bunlardan içinede (pulbiber, nane ve limon sıktım) (yağ yok tuz yok ekmek yok)

bugün tükettiğim su miktarı 4 lt. 1 lt. 5'i bir yerde çay.

Spor aktivitem: yemekten 1.5 saat sonra.
5 km tempolu yürüdüm ve biraz koştum.
200 twist
30 mekik
4'e bölerek az dinlenerek 300 zıplayarak sağa sola bel kıvırma (twist gibi)
70+70+30+30 olarak böldüm. ama öle çok ara vermedim. 10 snn dinlenerek yaptım.

şimdi bir tane soda içiyorum.

hepsi bu kadar. birde canlarım birşey sorucam ben hemen hemen hergün spor yapıyorum. acaba zararı olurmu. yağların kasa dönüşmesi gibi çok korkuyorum :50:

ne yaptın sen öyle:66: o kadar su içilirmi hemde çok az yemek hatta kahvaltı olmuş biraz aşırı spor dambıl, çalışma istasyonu ve ağırlık takımıyla çalışmadıktan sonra öyle aşırı bir kas oluşumu olmaz ama bence o kadar çok spora az yemek yemişsin mesela öğlen menüne beyaz et balık yada kuru fasulye nohut mercimek gibi bişiler yesen daha iyi olmazmı canım:34:

selam kızlar bir kaç banka işim vardı onları hallettim şöyle bir geçmiş konuları okudum geçici süreliğine izin isteyen arkadaşlarımız var çok üzüldüm ya gitmeyin:5:

neler yedim ondan bahsedeyim

sabah
2 kepekli ekmekten peynirli domatesli tost
1 bardak form plus çay

ara
bir salatalık

öğle yemeğimi az önce yediim
çok az zetinyağla yapılmış fesleğen soslu makarna 4 kaşık kadar
1 kase cacık

şimdilik bu kadar

biraz spor yapayım bu hafta pek spor yapamadım zaten yerimde sayıyorum belki yarına faydası olur:80:

Back
X