aaa burcu yani oldu mu şimdi? yazının devamını hiç böyle beklemiyordumgünaydın kaptanım.
listeler hazır konuşuluyorken benimde söyleyeceklerim var. 3 haftadır bu takımdayım ve çok mutluyum. sayenizde 4 kg verdim. bildiğiniz gibi işyerinde sizinle yazışıyorum. ben makine mühendisiyim. daha iyi bir kariyer için iş yerimi değiştirmeye karar verdim. farketmişsinizdir çok rahat yazışabiliyorum ve ortamım rahat. şöyle diyim: dışı sizi yakar içi beni. yeni işimde üretim ağırlıklı bir görev yapacağım, masabaşında sürekli oturamayacağım için sizinle yazışamam. haftaya bu işi bırakmayı planlıyorum. birkaç günde dışarda halletmem gereken işlerim var. haftaya devir teslim var, yoğun olacağım. bu sebepten yarın takımdan ayrılmak istiyorum.tabi sizleri çok merak edeceğim için akşamları girmeye çalışacağım. hepinizi çok sevdim. valla gözlerim doldu.

takım için üzüldüm ama senin adına sevindim. inşallah yeni işin senin hakkında hayırlı olur canım. akşamları katılabilirim dersen o şekilde de kabülümüzsün ama zor sanırım. akşamları eşine vakit ayırman gerekir. yine de beni 1 hafta idare edin dersen idare ederiz canım. yok, devam etmiycem diyorsan, yarın da listede ol, haftaya çıkaralım seni.
Son düzenleme: