diyete yeni başladığımız iki hafta çok önemli..özellikle ilk 5 gün biraz zorlaybilir ama dişini sıkarsan birtakım şeylerin değiştiğini ve kilo vermeye başladığını göreceksin..
menün çok dengesiz..
kalsiyumsuz pek gün geçirmem daha yeni olduğu için bu menüye göre yorum yapmışsın..ama hasta olduğum için hiç birisini canım çekmiyor değişiklik olsun diye kefir aldım ve oda bu gün bitti ..

peynir canavrıyımdır diyetle azalttım..yemek yanında yoğurt mutlaka olur hatta pul biberli..bilmem anlatbildimmi..
düğününüz hayırlı olsun.kaçamaksız geçrimişsin..
kahvaltı iyi olmuş..yürüyşte öyle güzel..ama öğlen menün pek uygun değil.birde diyette ekmekten korkmayın ..her öğünde karbonhidrat yoksa sofrada ekmek yemelisiniz..tabi aşırıya kaçadan günlük 5 dilim uygun..ve beyaz ekemk değil.diyetin ilk başalrında kepekli ekmek daha sonra çavdar tam buğday değiştirerek yemek sağlıklı bir seçim olur....
yemeyi unutarak değil dengeli ve saatinde beslenerek kilo verebilirz ve sağlıklı kiloda kalabliriz..hafta sonlarını şöyle düşün iyi evdeyim ve daha düzenli beslenme imkanım var..düşünceni bu yönde değiştirmelisin..
menün kötü canım..

sabah erken kalkmak düzenli ve besleyiici bir kahvaltı yapmak kilo vermede başarı sağlamına yardımcı olur..

diyetsiyene gitmek çözüm değil bu işi içinizde kendiniz başarmalısınız..bu hayat boyu değiştirmeniz gereken bir beslenme olacakki kilo sorunu bir daha yaşamayasınız..
en büyük değişimin bol su içmek olsun..
spor iyi gelecektir..rahatlarsın..ama sakin ol yapmaıdğın bir şey için ne kendini ispatlamaya nede inandırmaya ihtiyacın yok..sadece sakin olmalısınız..aslında senin böyle bir siteyle uzaktan yakından ilgin olmadığını nişanlın çok iyi biliyor ama erkekler işte ifade ve yaklaşımları hep en uç noktada ve kırıcı oluyor ..bir anlık şokla çok üzüldüğünü biliyorum ama yakında düzelir ..fakat başka zamanda tekrar başka bir olayınız patlak verir..sizin aranızda ifade edilmeyen başka bir sorun var ve bu hep göz ardı ediliyor..başka olaylar gereksiz yere tartışıp biribirinizi hırplamanıza sebeb oluyor..

sana tavsiyem otur ve her şeyi gözden geçir..tek tek ve objektif ol ..mutlaka atladığınız bir sorun var..içten içten sizi kemiriyor..bu öyle aşılmayacak yada halledilemeycek bir sorunda değil sadece uygun zamanda ve uygun dillle çok rahatda aşılabilri bir şey..
bu menü güzel ..ara öğünle önemli..:13:
çok açlık hissediyorsan su iç bardak bardak değil git gel yudum yudum iç..