günaydın kızlar

özledim sizleri
dün saçma sapan bir gün geçirdim

gece geldiğimde yazıp anlatıcaktım ama kimse cvp vermez diye yazmadım saat 1'e geliyordu çünkü
dün sabah kalktım ballı limonlu suyumu içtim. yatağımı falan topladım annem geldi. bir salatalık kemirdim

sonra hemen çıkalım dedim geç kalmayalım ben üzerimi giyinirken annemde oğlana kahvaltı yedirdi. neyse çıktık oğluma ayakabı ve pantolon buldum o son mağazada

doğru kayınvalidemin evine. gelen giden oluyo diye erken gittik. kına akşam 7'deydi. neyse biz görümcemle evde hazırlancaktık kuaföre falan gitmiyoduk. kaynım aramış görümcemi hadi kuaföre gelin hanım çağırmış

ama sadece GÖRÜMCEMİ. mesele kuaföre gitmek değildi kızlar beni yanlış anlamayın kendi kendimi hazırlamayacak kadar beceriksiz biri değilim. dışlanmış gibi hissettim kendimi. çok moralim bozuldu. neyse bende saçlarıma fön falan çektim hafif makyajda yaptım üzerimide giyindim. sözüm ona kuaföre gidenlerden iyiydim

ve oraya gidince gelini öptüm o gayet sıcak ben gayet soğuk hoşgeldin cnm dedi bende sadece öpüp hoşbulduk dedim odadan çıktım. dumur oldu çünkü suratının şekli değişti. sonra neyse kına evde oldu bu arada. orda ayaktaydık çoğumuz şarkı falan söylüyolar. yanımda değişik bi tip bana bakıp konuşuyo aynen kurduğu cümleleri aktarıyorum:
değişik bi tip: - eltisi bu mu?
kadın : - evet!
değişik bi tip: - güzelmiş ama fazlalığı var. diyip salakça güldü.
bende kıza dedimki pardon bişeymi dediniz?
yoo ne diycem gelinin eltisi çok güzelmiş dedim, dedi.
bende başka bişey daha dediniz?
-biraz fazlalığı var kilolu dedim, dedi.
bende hımmm anladım ama bence sen hiç aynaya bakmıyosun. lütfen lafını ve haddini bil dedim. konu kapandı.
eşime anlattım işte

bide size

canım çok sıkıldı. gece geldik diyorumki ya ben sözde okadar kilo verdim o salak niye böyle bişey dedi

üstündekiler bol ondan sanırım dedi yoksa çok inceldin falan dedi. bilmiyorum artık ne kadarı doğru
Kuaför meselesi içinde eşimin yorumu: kız söylemiyosada benim kardeşimin söylemesi lazımdı. yarın çağırsalarda kuaföre gitme. bugün çok güzeldi saçların yine kendin yap. boşwer dedi.
bu arada kaynanamda 4 tane aralıklarla 1,1,1,1 biber dolması yedim. bütün gün yemeğim oydu. akşam 7.30 da kınaya gittik 10 da geldik. dahada bişi yemedim zaten. kayın validemden de eve gelene kadar saat 1 'i buldu.
Sizce napayım ben