• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yarım litre su otobüste içildi
sabah klasik kahvaltı
domates
salatalık
2 çatal peynir
5 zeytin

ara 1 avuç erik

ara 1 avuç erik

öğle 1de
1.5 dlm ekmek
4 kasap köfte
salata

ara browni 2de

ara birkaç erik 4te

gece 9.30 ara 1 liralık dondurma

gece 10da akşam yemeği
2 etli biber dolması
2 kaşık yoğurt

ara 11de erik:):1:

su 2 lt geçti​

çok düzensiz hatta saçma sapan bir menü oldu ama şartlar onu gerektirdi. saat 4ten 9.30a kadar toplantıdaydım. inşallah kılo almamışımdır.:53:

kızz bacım akşam 10da mı yedin yemeği senn nettin yaww:52:hihihii :60:güzel bi dağılım olmuş yinedeee:9:

kahvaltı :

biraz peynir 1.5 dilim ekmek 4 zeytn domates biber salatalık cay

ara:
2 gün kurusu 100 r yogurt

öglen :
mercmek corbası et haslama 4 yk pilav

ara:
1 ceviz 2 gün kurusu

aksam : 17 30 da tost okulda oldugm icn mecbur bööle oldu baska da bise yemedm yesil cay ictim su cok icemedm 1 1.5 ltre yarım saat tempolu yürüyüs
akşamki tost olmasaymış gayet güzelmiş menün. tostu da yağsız yaptırdıysan çok problem olmaz canım.

dünkü menü
kahvaltı.kepek ekmekle peynirli tost
öğlen.4kaşık etli mantar sote 2kaşık pilav yogurt
akşam yok zaten yediklerimde durmadı hepsini kustum
spor 45dk yürüyüş
su 1.5
hastalıktan oldukça az beslenebilmişsin. daha iyi olmuşsundur inşallah.

sabah klasik kahvaltı
domates
salatalık
2 çatal peynir
5 zeytin

ara 1 avuç erik

ara 1 avuç erik

öğle 1de
1.5 dlm ekmek
4 kasap köfte
salata

ara browni 2de

ara birkaç erik 4te

gece 10da akşam yemeği
2 etli biber dolması
2 kaşık yoğurt

su 2 lt geçti​

çok düzensiz hatta saçma sapan bir menü oldu ama şartlar onu gerektirdi. saat 4ten 9.30a kadar toplantıdaydım. inşallah kılo almamışımdır.:53:
tek sorun akşam yemeğini artık çok geç vakitte yemen. sen de zaten farkındasın. bazen elden bir şey gelmiyor sanırım. inşallahha bebeğe yarar:1:

günaydın bebekler..:9::71:
bu hafta kilo vermede patlama bekliyorum hadi arkadaşlar çok iyi gidiyoruz..:13::29:
aynen öyle hergün sabah tartıda biraz daha azaldığımı görmek çok güzel:66:
maşallah kaç yaşında başladın ben 28 yaşındayım sence başlamalı mıyım bir de etkisini ne zaman belli etmeye başlıyor?
valla kızlar bana soracak olursanız kozmetiği mümkün olduğunca az kullanın.mesela ben yüzüme krem çok nadir sürerim ve oda babaannemin de kullandığı eski bir kerem markası var ondan.fondoten hayatımda kullanmadım.sadece pata krem oda düğünden düğüne yani.nekadar erken kozmetiğe başlarsanız bence vucüt okadar daha fazla isteyecek.ilaç gibi düşünün sürekli ağrı kesici içen birine bir müddet sonra o birtane ilaçta fayda vermez,iki tane içmeye başlar,sonra yaşlanınca hiçbir ağrı kesici iyi gelmez vs.vs.:70:
günaydın kızlar:79:

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

moonros : 11
emwaa : 8
roseking35 : 7
neyneyse : 7
sakaleynmaster : 6
dombili: 5

sementa33 : 4 :67:
ferdici : 4 :67:
ebruli_hayat : 4 :67:
anofel : 3 :57:
yagmurcini3 : 2 :20:
file76 : 2 :20:

dryrgp : 0 :53:
kalinkaselin : 0 :53:
ya ben daha fazla yazmıştım ama:59:birde kaptanım ya valla gece bire kadar burdaydım ama akşam kimse olmayınca ben napim.yazanlara cvp yazıyorum tabi,napimmm:40:
dünkü menü
kahvaltı.kepek ekmekle peynirli tost
öğlen.4kaşık etli mantar sote 2kaşık pilav yogurt
akşam yok zaten yediklerimde durmadı hepsini kustum
spor 45dk yürüyüş
su 1.5
geçmiş olsun canım
sabah klasik kahvaltı
domates
salatalık
2 çatal peynir
5 zeytin

ara 1 avuç erik

ara 1 avuç erik

öğle 1de
1.5 dlm ekmek
4 kasap köfte
salata

ara browni 2de

ara birkaç erik 4te

gece 10da akşam yemeği
2 etli biber dolması
2 kaşık yoğurt

su 2 lt geçti​

nekadar fazla erik var.maşllah yarasın yarasın:)

kızlar ya ben birde şey sorcam size karpuz kilo aldırır mı?ben çok severimde:)hani biraz kaçırsam bişe yapar mı?yanlış anlamayın daha yemedim de bi sorayım dedim:):17:

canım margarin yeme ya çok sağlıksız daha öncede sanamı yazmıştım hatırlıyamıyorum ama margarin yemekle plastik bir şişe yemek arasında hiç bir fark olmadığına dair bir yazı okumuştum:53:
ilk deFA duyuyorum bunu canim saol da ben az yagli yiyiyom (az yagli margarin:37:) yani bitkisel.simdi baktim pro. porsion 10 gr.bir surumluktur sanirim 37 kalori mis..

bu hafta kilo vermede patlama bekliyorum hadi arkadaşlar çok iyi gidiyoruz..:13::29:

insallahh..hadi bakam..:61:

günaydin nasilsiniz bugun??

ben iyi sayilirim..haftaya cok guzel basladim havalardanmi ne yorgun hissediyom kendimi cok..elim kolum kalkmiyo :14:
disari cikicam simdi islerim var sonrada yuzmeye gidicem acilirim belki.. kahvaltimi yapmisim....:42:
daha sonra görüsürüz..hoscakalin..:54:

gunaydın sekerler
ben dun kacamaksız olaak atlattım
dun saat 15 gıbı pıknık hazırlıgımaza basladım
esım geldı 7.30 da evden cıkrık
dogru goksuya

cok guzeldı
kuru fasulye ayran ekmek salata ıle yemegımı yedım
bugunse
sabah maydonoz suyu ve 5 altıncılekle gune basladım
1 dılım ekm
domates salatalık peynır ıle kahvaltı
ara yok
ögle (gezme) yanımda 1 kase yogurt 1 dılım ekm
dusunuyorum
bugun cok paylasımda bulunamam

günaydın bayanlaarr!:16:

kızlar ya ben birde şey sorcam size karpuz kilo aldırır mı?ben çok severimde:)hani biraz kaçırsam bişe yapar mı?yanlış anlamayın daha yemedim de bi sorayım dedim:):17:

evet karpuz şekerli olduğndan fazlası kilo yapar bence.ama normal ölçülerde yersen bşi olmaz sanırım.

KARPUZ ÇOK SULU BENCE sorun olmaz. hatta ana öğünlerine az yemekle koyarsan süper olur.

ilk deFA duyuyorum bunu canim saol da ben az yagli yiyiyom (az yagli margarin:37:) yani bitkisel.simdi baktim pro. porsion 10 gr.bir surumluktur sanirim 37 kalori mis..

insallahh..hadi bakam..:61:

günaydin nasilsiniz bugun??

ben iyi sayilirim..haftaya cok guzel basladim havalardanmi ne yorgun hissediyom kendimi cok..elim kolum kalkmiyo :14:
disari cikicam simdi islerim var sonrada yuzmeye gidicem acilirim belki.. kahvaltimi yapmisim....:42:
daha sonra görüsürüz..hoscakalin..:54:
ne güzel yüzmeye gidiyorsun. gelecek hafta biz de küçük bi kaçamak yapacağız bakalım. ama burada sağlıklı bir havuz yok. olana ben güvenmiyorum. yüzmeyi çok severim. ahhhhhh ahhhhh:31:

gunaydın sekerler
dogru goksuya

cok guzeldı
bugunse
1 dılım ekm
ara yok
dusunuyorum
canım akşam mı piknik yaptınız? çok güzel olmalı. açık hava göksu dediğin yerde bir de akarsu vardır. ohhh mis gibi. hayal ediyorum da. kaçamak yapmamana sevindim. bugün mamaları da götürüyorsun gezmeye. bugün de kaçamaksız geçecek anlaşılan.:54:

sabah klasik kahvaltı
domates
salatalık
2 çatal peynir
5 zeytin

ara 1 avuç erik

ara 1 avuç erik

öğle 1de
1.5 dlm ekmek
4 kasap köfte
salata

ara browni 2de

ara birkaç erik 4te

gece 10da akşam yemeği
2 etli biber dolması
2 kaşık yoğurt

su 2 lt geçti​

sanırım melike gelecek,bide o erikleri tuzlayıpta mı yiyorsun.
bu gün daha iyiyim,kızlar.

evet yaa bu hafta daha iyi hissediyorum kendimi.İnşallah kaçamaksız bitecek :15:

sabah klasik kahvaltı
domates
salatalık
2 çatal peynir
5 zeytin

ara 1 avuç erik

ara 1 avuç erik

öğle 1de
1.5 dlm ekmek
4 kasap köfte
salata

ara browni 2de

ara birkaç erik 4te

gece 10da akşam yemeği
2 etli biber dolması
2 kaşık yoğurt

su 2 lt geçti​

ohh yarasın yarasın :21:

gunaydın sekerler
dogru goksuya

cok guzeldı
bugunse
1 dılım ekm
ara yok
dusunuyorum
ohhh süper menü:21:

karpuz anaöğün niyetine yiyebilirsin bence ama ben yiyince çabuk acıkıyodum:53:ye yeee:52:fazla değil amaa :32::9:
Arkadaşların çoğu burada. Herkes hoşgelmiş:70:
hşbbbb sende hşg canımm:86:
ferdici naber başladın mı spora? 3 aylık ne kadara yazıldın?

emvammmmm kızz dün başlicaktım benim patron geç geldii geç çıktım işten bugün gidicem allah izin verirsee 3aylık 218 dedi 6 aylıkta 380 bende 3ay gidicem seversem 3ay daha giderim en azından

ayyyy benim iştahh yine had safhadaa :53:gözümm doymuyoo yaa sizi bile yiyebilirimm kızlarrr:9::9:

en son takımda izne ayrıldığımda kaç olduğumu bile hatırlamıyorum çünkü tartı okadar çok oynadı ki:5:69u bile gördüm kızlarr ya ama şimdi düşmüşümdürr öle tahmin ediyorum bakalım cumaya kadar kaç olcak bitsin artık bu çileeee çekememm bile bilee:9:

kızlar bu arada 1haftadır tırnakları mı da uzatıyorum dediğiniz gibi kendime kısa hedefler belirliyorum :44:kendimize bakmalıyızzz ne o salmışım kendimii bakmıyorum hiç yaa :52:

şimdi kahvaltımı ettim.

400 ml kefir(208 kalori)
70 gr. ekmek(150 kalori)

dün gece akşam bişey yemeden yattığımdandır heralde bi rüya gördüm.Rüyamda gece acıkıp kalkıyodum ve mısır ekmeği yiyodum sonra da ahh nası yedim diye üzülüyodum:1: diyet başıma vurdu:1:

şimdi kahvaltımı ettim.

400 ml kefir(208 kalori)
70 gr. ekmek(150 kalori)

dün gece akşam bişey yemeden yattığımdandır heralde bi rüya gördüm.Rüyamda gece acıkıp kalkıyodum ve mısır ekmeği yiyodum sonra da ahh nası yedim diye üzülüyodum:1: diyet başıma vurdu:1:

ilahi yaaa kız güldürdün beniii:60::9::9:afiyet olsunnn canımm

sanırım melike gelecek,bide o erikleri tuzlayıpta mı yiyorsun.
bu gün daha iyiyim,kızlar.
canım ilkinde de günde 8 tabak erik yediğimi biliyorum bu zamanda

karpuz anaöğün niyetine yiyebilirsin bence ama ben yiyince çabuk acıkıyodum:53:ye yeee:52:fazla değil amaa :32::9:

hşbbbb sende hşg canımm:86:

emvammmmm kızz dün başlicaktım benim patron geç geldii geç çıktım işten bugün gidicem allah izin verirsee 3aylık 218 dedi 6 aylıkta 380 bende 3ay gidicem seversem 3ay daha giderim en azından

ayyyy benim iştahh yine had safhadaa :53:gözümm doymuyoo yaa sizi bile yiyebilirimm kızlarrr:9::9:
fiyat ii bence. bi başla bakalım inşallah güzel olur.

en son takımda izne ayrıldığımda kaç olduğumu bile hatırlamıyorum çünkü tartı okadar çok oynadı ki:5:69u bile gördüm kızlarr ya ama şimdi düşmüşümdürr öle tahmin ediyorum bakalım cumaya kadar kaç olcak bitsin artık bu çileeee çekememm bile bilee:9:

kızlar bu arada 1haftadır tırnakları mı da uzatıyorum dediğiniz gibi kendime kısa hedefler belirliyorum :44:kendimize bakmalıyızzz ne o salmışım kendimii bakmıyorum hiç yaa :52:
aferin sana. bak sözümüzü dinlemişsin. çok zarif bakımlı bi hatun olmuşsun maşallah. kılo çizelgene bakıyorum da ne güzel bir gelişme olmuş sende. devamı da gelecek inşallah.

şimdi kahvaltımı ettim.

400 ml kefir(208 kalori)
70 gr. ekmek(150 kalori)

alemsin. o da güzel. rüyanda bile diyeti bozma korkusu varsa bu işe iyi adapte olmuşsun demektir ve bu da başarıyı getirir:66:

canım ilkinde de günde 8 tabak erik yediğimi biliyorum bu zamanda

fiyat ii bence. bi başla bakalım inşallah güzel olur.

aferin sana. bak sözümüzü dinlemişsin. çok zarif bakımlı bi hatun olmuşsun maşallah. kılo çizelgene bakıyorum da ne güzel bir gelişme olmuş sende. devamı da gelecek inşallah.

alemsin. o da güzel. rüyanda bile diyeti bozma korkusu varsa bu işe iyi adapte olmuşsun demektir ve bu da başarıyı getirir:66:

aynenn emvam baya bi değişme var dur daha çatlaklar için uğraşcam sonra saçlar dökülüyo onlarr ooo çok işim varr yeni bi ben olcak inşşş ama sıraylaaa

Back
X