• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmişe fazla bakamıyorum uykum var oğlum uyuyorken uzanmam gerek..hepinizi öpüyorum..menülere dikkat spora devam..

bebeklere akıka kesılır
2 tane hayvan kes bız oglumun bırısını gecen sene dıgerınıde nasıpse busene kesecegız
inşşş guzum ya :9:hala karnım duba gibiii yaaa yemek su yeşilçayyy şiştimmm:9::9:sanırım yine hazımsızlıkk var bende:(

oğluşşla yürü balımm sende:9:kass yapsın oda şimdidenn:60:
canım kosu bandına cıkamzkı 1 yasındakı kucuk daha
dısarı cıksam artık ayakkabıları ıle yurumeyı ogrendı
dısarıda bebek arabasına bınmek ıstemıo zaten ıpını koparan dana gıbı fırlıoo
benim 1saatlik yürüyüş bitti,sen benle oğlumu görsen bi daha koşu bandının üstüne çıkmam diye töbe edersin.
hahahaa
gozumun onune gelıoo
uyudukları zman en ıyısı

senın oglun kac yasında ?

bu arada sabahtan berı temızlık yapıyorum cam -kapı pencere tuller canım cıktı sanırım yurume yerıne gecer

bebeklere akıka kesılır
2 tane hayvan kes bız oglumun bırısını gecen sene dıgerınıde nasıpse busene kesecegız
canım kosu bandına cıkamzkı 1 yasındakı kucuk daha
dısarı cıksam artık ayakkabıları ıle yurumeyı ogrendı
dısarıda bebek arabasına bınmek ıstemıo zaten ıpını koparan dana gıbı fırlıoo

hahahaa
gozumun onune gelıoo
uyudukları zman en ıyısı

senın oglun kac yasında ?

bu arada sabahtan berı temızlık yapıyorum cam -kapı pencere tuller canım cıktı sanırım yurume yerıne gecer
oy oyyy bebişş o dahaaaa kız ozaman kucağına alll daha fazla kalori yakarsınn :60:oyy yirimm onu benn
yarın nete gıremem malum 19 mayıs

tmm bacımmm :23:

kahvaltı öncesi:
1 elma 5 cherry domates
kahvaltı:
Kefir
Kepek ekmeği
1 bardak süt
Öğle gibi:
1 bardak süt+müsli
ara:
1 elma+5 cherry domates.
spor yok.:20:
su 1.5 litre
uyku: had safhada:97:
yapılacak şeyler:had safhada:97:

sabah
2 bardak su
kahvaltı
çeyrek dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
1 çay bardağı süt
ara
yok
öğlen
el ayası kadar haşlama tavuk göğsü
1 bardak kefir
3 cin biberi
çeyrek dilim çavdar ekmeği
ara
4 kaşık kısır:((
akşam
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 çaybardağı kefir
1 çay bardağı limonata
su 2.5 litre
spor yok..
bu gün doktorla zayıflamayı konuştum karboyu kes protein ağırlıklı beslen dedi iyileşincede spor ekle dedi. bol su 3 litre yani içi dedi. rahat kilo veririsn dedi.....dukan amcamı araştırıp uygulamayı düşünüyorum.regl bitince yapılmalıymış ama ufak çaplı başladım gibi..

Son düzenleme:
günaydın..
berbat bir geceden sonra gün aydınmı acaba bu gece sabah olmayacak sandım ..o derece kötüydü..rabia ben sıkıldım hastalık ve hastalık muhabbetinden izin istiyorum ..daha fazla dayanamayacağım..:59::43:
ömrü hayatımada bu kadar hastalık görmedim .aralık ayından beri uğraşıyoruz ..tam geçti diyoruz hop geri başlıyor..yapmadığımız kalmadı sorun nerde bilemiyorum..birazdan doktora gideceğim..spor yaptığım gün saçımı kurutmadım sinüzit faranjit mahvetti resmen..kendimeden geçtim oğlum sabaha kadar ateş öksürük o öksürdü benim içim yandı başında oturup ağladım resmen..halada öksürüyor..limonlu ballı ıhlamur ekinezyalı mentollu soğuk algınlığı şurubu immuzinc ..daha neler bilemiyorum..moral olsun diye hastada olsam hergün her fırsatta hava aldırmya çıkartıyorum..yemekleri sarımsaklı ve etli yapıyorum yok yok yok...hatta eşimle full sevgi modundayız ki evdeki pozitif enerji çoğalsın diye dualarımı hiç yazmayayım deli olucam..her doktora gittiğimde salgın var diyorlar çevreme bakıyorum evet salgın var AMAM BİZİM EVDE SADECEEEEEEEEEEEEE:52::84:sabah sabah daha doğrusu her sabah böyle mesajlar yazmaktan sıkıldım..
bu cuma kilo bildirimi yapayım ondan sonra izinli olayım rabia sinir krizlerindeyim:37:.. sizlerden aldığım destek beni azda olsa ayakta tutuyor..ama diyet topiğini neye çevirdim ..kimseye bir faydam yok..:17:izin niye istiyorsun dersen aslında bunuda tam bilmiyorum menücanlara dikkat ediyorum daha doğrusu alışkanlık oldu..:nazar:ama bir şeyi sağlıklı huzurlu yapmak var..bride can derdindeyken arada yapmaya çalışmak var..:59::2:
neyse çok yazdım..kızıda doyurup doktora gideceğim hepinizi kocaman öpüyorum..:54:sevgiyle sağlıklı kalın..:16:
ama olmazki şimdi ,hastalık bu .sana daha öncede demiştim bilmem okudunmu?tabiiki burda anlatacağız sıkıntılarımızı.biz böyle yapsak sen kızcanmı hemen bize:70:
bu arada her ay başımızın tacı ünlü konuğumuz yine tam zamanında gelerek(regl) o dertten bari kurtardı beni..ama okadar ağrı kesici içtimki ilk defa regl olduğumu anlayamdım:37::30:..oy ben nerelere gidem hangi dağlara çıkamda şu sıkıntılardan kurtulam yarabbi..:84::24::60::60:neys eiçinizi karartım az kahakalar atamda rahatlayın..:60::60:oh oh göbecikte atam gerçek hayatta hastalıktna bunları yapamıyorum ama sanalda yapayım bariiiiiiiii:52::66::64::60::21:oh oh yandan ...yok ben bu halimi beğendmedim topğiğin en büyüğü benim sanırım.sizlere nasıld a güzel örnek oluyorum..:(((
bende regl konusunda dertliyim canım benim 15 güne 18 güne bir olmaya başladı 4 aydır falan.doktorada gittim hemde 2 farklı dokyora bişey yok,stresten yada mevsimeldir diyorlar.ayın birinde olmuştum en son ,al işte bugün yine başladı sanırım.1 damla leke gördüm şimdi çamaşırımda:52:
5 altıncılek
1 bard maydonoz suyu

kahvaltım
1 dılım ekm
1 dılım peynır 1 dom
1 salatalık
1 haslama yumrt
altınçilek ve maydonoz suyu işe yarıyormu canım.bende sanki altın çilek fayda etti gibi:)
kızlar bu arada dün kayıt yaptırdım ve başladım sporuma ama niyeyse çok terleyemiyorum ben yaaa anlamış deilim :53:su gibi olmam lazım ama olmuyooooo :52:iyi mi kötü mü sizce? spor sonrası eve gittimm bide ne görimm ev boyanmışş heryer her yerdee haydaaaa:27:annem dedi sen mutfağa girr ben buraları hallederim :27:çok yoruldum ya mutfaktaykende saçlara zeytinyağını sürdümm :9:evde zeytinyağını kullanmıyoruz boş durmasın bi işe yarasın bariiii dimi ama:60:
canım öncelikle bendede terleme sorunu var.bende terlemiyorum.ancak yarım saat sonra biraz başlıyor,1 saat spor yaparsam tamam diyorum terleme başladı.işte buda kilo vermeyi zorlaştırıyor.bazıları iyi terler işte onlar iyi kilo verir.birde neden zeytinyağı kullanmıyorsunuz kız.en yararlı yağ.ben hep zeytinyağı kullanırım.babaannemler giritli benim.hep o kültürle yetiştiğimdenmidir nedir bilmem zeytinyağsız yemek zor yerim:)ayrıca çok faydalı ,yaşlanmayı geciktiriyor haaaa ona göre yani:10::10::10:
evet bakımlı olmaya karar verenlerden biri de benim:52: ama işin kötü tarafı bakımlı olmayı bilmiyorum:52:geçen gittim bi ruj aldım bir göz kalemi ve bi rimelim var bunlarla bişiler yapmaya çalışıyorum tırnaklarımı şekillendirecem ama bi yerinden kessem öbür tarafı yamuk yumuk oluyo zamanla düzelir heralde:1:
canım bakımlı olmak bence eşittir temiz olmak.makyaj falan değil.ben varya daha öncedende söylemiştim arada sırada makyaj yaparım.ama koku çok önemli hele hijyen kokusu bayılırım.üzerim temizlik kokmalı.ben yatarken mutlaka parfüm sıkarım:1:geceliklerim pijamalarım yastığım hep koksun isterim.sabun koksun,parfüm koksun:1:eşim diyor napıyorsun ya yatarken parfümmü sıkılır diye napimmm çok seviyorum okuları:)
günaydın grubunuza katılmaktan mutluluk duyarım çünkü çok istekli ve biribirine destek olan bir grup gibi görünüyor.
:3:
evet canım öyleyiz:nazar::nazar::nazar:sende bizler gibi olursun inşallah.
2 bardak su

kahvaltı
domates salatalık
peynirli poğaca
1 şekersiz çay

ara ya samed ya Allah:1:

öğle arkadaşa bebek görmeye gidiyoruz hediyemizi aldık. artık orda ne pasta börek bulursak:60:
kalorisi az olanları tercih edeceğim.

hamileliğin başındayım ama bel ve karın bölgem kalınlaşmaya başladı. hamilelikte ortalama 3.200 gram yağ depolarmış vücut ekstradan. bende de bu durum çok hızlı gelişiyor. dün bu yüzden çok mutsuz oldum. aynaya bakınca kendimi 100 kılo görüyorum. kalınlaşmak istemiyorum. doğanın kanunu bu engel de olamıyorum. yürüyüş yaptık dün eşimle ben üzülüyorum diye ama vücudum böle. offfffffffff

yarın tatil uyuyacağım inşallah oğlum bırakırsa. eşim artık kendi ütülerini yapmaya başladı. çok utanıyorum ona yardımcı olamadığım için sürekli uyuyorum. o da her sabah farklı kıyafet giyer ve her sabah ütü yapıyor yarım saat( 1 gömlek 1 pantolon)
doğru düzgün mutfağı toplamıyorum o topluyor. eşyalar ortada geziyor kaldırmıyorum. saldım kendimi ama elimi kaldıramıyorum. bu uyuklama dönemini inşallah çabuk atlatırım. bu arada yemek yeme işi olunca hiiiiiiiiiiiiç uyuklamıyorum. o konuda bi hassasım ki sormayın:1:
yapsın kız bırak.bende hamile olsamda keşke benim eşimde yapsa.benim eşim kadar tembel bir eş yoktur herhalde.ama benim hatam.ben alıştırdım,biliyorum:50:neyse keşke bende hamile kalsamda çıkarsam acısı:41::41::41:
kahvaltı niyetine 1 elma 5 cherry domates yedim.Neden cherry domates? çünkü o indirime girmişti:1: birazdan yemek yiyecem normal ama bilmiyorum ne yiyeceğimi.uff:44:

:60::60::60::1::1::1:

kızlar bugünkü menüm:

sabah:1 dilim ekmek,biraz yumurta.

ara:1 tane dondurma,hani şu 1 TL lik dondurmalardan:1:

akşam:dünden barbunya vardı yarım tabak ondan,birazda yoğurt ve 1 dilim ekmek kızlar.hepsi bu.

gece ne yerim bilmiyorum karpuz var ondan yerim herhalde:60:bana karpuz güzeli diyebilirsiniz:):60:

günaydın..
berbat bir geceden sonra gün aydınmı acaba bu gece sabah olmayacak sandım ..o derece kötüydü..rabia ben sıkıldım hastalık ve hastalık muhabbetinden izin istiyorum ..daha fazla dayanamayacağım..:59::43:
ömrü hayatımada bu kadar hastalık görmedim .aralık ayından beri uğraşıyoruz ..tam geçti diyoruz hop geri başlıyor..yapmadığımız kalmadı sorun nerde bilemiyorum..birazdan doktora gideceğim..spor yaptığım gün saçımı kurutmadım sinüzit faranjit mahvetti resmen..kendimeden geçtim oğlum sabaha kadar ateş öksürük o öksürdü benim içim yandı başında oturup ağladım resmen..halada öksürüyor..limonlu ballı ıhlamur ekinezyalı mentollu soğuk algınlığı şurubu immuzinc ..daha neler bilemiyorum..moral olsun diye hastada olsam hergün her fırsatta hava aldırmya çıkartıyorum..yemekleri sarımsaklı ve etli yapıyorum yok yok yok...hatta eşimle full sevgi modundayız ki evdeki pozitif enerji çoğalsın diye dualarımı hiç yazmayayım deli olucam..her doktora gittiğimde salgın var diyorlar çevreme bakıyorum evet salgın var AMAM BİZİM EVDE SADECEEEEEEEEEEEEE:52::84:sabah sabah daha doğrusu her sabah böyle mesajlar yazmaktan sıkıldım..
bu cuma kilo bildirimi yapayım ondan sonra izinli olayım rabia sinir krizlerindeyim:37:.. sizlerden aldığım destek beni azda olsa ayakta tutuyor..ama diyet topiğini neye çevirdim ..kimseye bir faydam yok..:17:izin niye istiyorsun dersen aslında bunuda tam bilmiyorum menücanlara dikkat ediyorum daha doğrusu alışkanlık oldu..:nazar:ama bir şeyi sağlıklı huzurlu yapmak var..bride can derdindeyken arada yapmaya çalışmak var..:59::2:
neyse çok yazdım..kızıda doyurup doktora gideceğim hepinizi kocaman öpüyorum..:54:sevgiyle sağlıklı kalın..:16:

ah canım benim ya ailecek kurtulamadınız gitti şu hastalıktan kışa girerken grip aşısı olun isterseniz seneye hazırlık olsun diye izin alma dicem çünkü hem menülerin düzgün hemde çok keyifli ve neşelisin ama tabi yinede sen bilirsin kendini nasıl rahat hissediceksen inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz şu hastalık derdinden:97:

gülşah öğle uykusu çok fazla uyuyorsun bu kadar beslenme düzenine rağmen bu uyku yüzünden kilo veremiyorsun.yarım saat kestir tabi sabah çok erken kalkıyorsan yoksa öğle uykusu kilo aldırı canım..

haklısın canım kendime bir uğraş bulmalıyım işi bıraktığımdan beri alışkanlık oldu bu öğle uykusu:51:

sana kocaman aferımmmm
vallatebrıkler o sıcacık pogacaalrı yapıp pısmesıne tanık olup tatmamak ırade ısı
benım kuzu
sabah uyanır 1 saat sonra tekrar uyur bugun 2.5 3 saat uyutmayıp temızlıgımı yapayım
uykusu cok gelsın yemegını yedırıp
yatırayım bu aradada temızlıgımı yapayım
uyuyuncada kosu bandında yuruyeyım

hangı sehırdesın

bizim evde hiç börek çörek eksik olmaz canım artık bıktığım için ondan canım istemio rahatım tabi bi çikolata olsa o ayrı:66:

kızlar bu arada dün kayıt yaptırdım ve başladım sporuma ama niyeyse çok terleyemiyorum ben yaaa anlamış deilim :53:su gibi olmam lazım ama olmuyooooo :52:iyi mi kötü mü sizce? spor sonrası eve gittimm bide ne görimm ev boyanmışş heryer her yerdee haydaaaa:27:annem dedi sen mutfağa girr ben buraları hallederim :27:çok yoruldum ya mutfaktaykende saçlara zeytinyağını sürdümm :9:evde zeytinyağını kullanmıyoruz boş durmasın bi işe yarasın bariiii dimi ama:60:

hayırlısı olsun canım 3 aylıkmı yaptırdın kaydını terlememe sorunu bendede var ter bezlerinin yavaş çalışmasından kaynaklanıyor

evet bakımlı olmaya karar verenlerden biri de benim:52: ama işin kötü tarafı bakımlı olmayı bilmiyorum:52:geçen gittim bi ruj aldım bir göz kalemi ve bi rimelim var bunlarla bişiler yapmaya çalışıyorum tırnaklarımı şekillendirecem ama bi yerinden kessem öbür tarafı yamuk yumuk oluyo zamanla düzelir heralde:1:

canım valla dün akşam 8 gibi ders verdim.Kız koydu önüme cevizli,ballı kurabiyeleri.Ye ye diye tutturdu.Karnım aç ama acayip şekilde aç.Ben de dedim yok bu saatte yenmez onlar dedim.Vazgeçti ısrardan.Ama aklımın bi kenarında duruyolar o kurabiyeler nasıl yemedim hayret ettim valla.

çok geçmiş olsun yaa.Nazara inanır mısınız? ben inanıyorum cidden 3 kuluvellah 1 elham okuyup dışarı çıkarken ayetel kürsi okuyun.Çok saçma gelebilir bu önerim ama nazar oluyo bazen.

günaydıııın:21:

tırnak makası kullanma canım törpüyle şekil ver kısalt önce tırnaklarını yanlardan törbüle en son üstten törpüle:66:

günaydın grubunuza katılmaktan mutluluk duyarım çünkü çok istekli ve biribirine destek olan bir grup gibi görünüyor.
:3:

hoşgeldin canım:3:

ara niyetine
1 bardak süt ve yulaf karışımlı müsli.Bu acıktırmadı hatta tok tuttu diyebilirim.:24:

ama üzerimde anlamadığım bi uyku halim var.Böyle başım kütük gibi ya. Geç de uyumadım,bişi yapcak enerjim yok öyle yerimde otursam istiyorum.:97:

hakikatende çok tok tutuyor canım o yüzden sabah kahvaltılarını müsli yiyerek geçiriyorum içerisinede ekstreden üzüm kurusu kayısı kurusu falan atıyorum hem tatlı isteğimi bastırıyor hemde tok tutuyor

sabah
2 bardak su
kahvaltı
çeyrek dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
1 çay bardağı süt
ara
yok
öğlen
el ayası kadar haşlama tavuk göğsü
1 bardak kefir
3 cin biberi
çeyrek dilim çavdar ekmeği
ara
4 kaşık kısır:((
akşam
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 çaybardağı kefir
1 çay bardağı limonata
su 2.5 litre
spor yok..
bu gün doktorla zayıflamayı konuştum karboyu kes protein ağırlıklı beslen dedi iyileşincede spor ekle dedi. bol su 3 litre yani içi dedi. rahat kilo veririsn dedi.....dukan amcamı araştırıp uygulamayı düşünüyorum.regl bitince yapılmalıymış ama ufak çaplı başladım gibi..

canım dukan diyeti kalori sayımıyla yapılan diyet değilmi gün içerinde yediklerinin kalorisini toplayıp günlük alacağın kalori miktarını tamamladıktan sonra yemek yemeyi kesmek diye hatırlıyorum

selam kızlar bugün yine tempolu birgün geçirdim regl de peşimde bayağı zorlandım bide kramp giriyor sürekli yollarda eziyet halinde işlerimi hallettim kaynanama gittim ben gelcem die sarmalar oh saymıyım neyse bir sürü şey hazırlamış seni üzmek istemem ama tatmıcam bile nolur ısrar etme dedim resti çektim:52: canım benim ya inşallah kırılmamıştır giderken yolda nesfit ve light süt almıştım ben onları yicem dedim neyse menüme geçebilirim

sabah
1 kase special k

ara yok

öğlen
1 kase nesfit

ara yok

akşam
5 parça misket tavuk
bol marul ve taze soğan salatası
3 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt

içecek olarak rekor kırdım 3 litre su içtim
bide doğadanın kutu içecekleri çıkmış buz gibi ondan içtim
şimdide yeşilçay içiyorum

bide bugün tartıda oynamalar gördüm inşallah cumaya sevinçli haberler vericem sonunda:64::64::64::64:

ama olmazki şimdi ,hastalık bu .sana daha öncede demiştim bilmem okudunmu?tabiiki burda anlatacağız sıkıntılarımızı.biz böyle yapsak sen kızcanmı hemen bize:70:

bende regl konusunda dertliyim canım benim 15 güne 18 güne bir olmaya başladı 4 aydır falan.doktorada gittim hemde 2 farklı dokyora bişey yok,stresten yada mevsimeldir diyorlar.ayın birinde olmuştum en son ,al işte bugün yine başladı sanırım.1 damla leke gördüm şimdi çamaşırımda:52:

altınçilek ve maydonoz suyu işe yarıyormu canım.bende sanki altın çilek fayda etti gibi:)

canım öncelikle bendede terleme sorunu var.bende terlemiyorum.ancak yarım saat sonra biraz başlıyor,1 saat spor yaparsam tamam diyorum terleme başladı.işte buda kilo vermeyi zorlaştırıyor.bazıları iyi terler işte onlar iyi kilo verir.birde neden zeytinyağı kullanmıyorsunuz kız.en yararlı yağ.ben hep zeytinyağı kullanırım.babaannemler giritli benim.hep o kültürle yetiştiğimdenmidir nedir bilmem zeytinyağsız yemek zor yerim:)ayrıca çok faydalı ,yaşlanmayı geciktiriyor haaaa ona göre yani:10::10::10:

canım bakımlı olmak bence eşittir temiz olmak.makyaj falan değil.ben varya daha öncedende söylemiştim arada sırada makyaj yaparım.ama koku çok önemli hele hijyen kokusu bayılırım.üzerim temizlik kokmalı.ben yatarken mutlaka parfüm sıkarım:1:geceliklerim pijamalarım yastığım hep koksun isterim.sabun koksun,parfüm koksun:1:eşim diyor napıyorsun ya yatarken parfümmü sıkılır diye napimmm çok seviyorum okuları:)

evet canım öyleyiz:nazar::nazar::nazar:sende bizler gibi olursun inşallah.

yapsın kız bırak.bende hamile olsamda keşke benim eşimde yapsa.benim eşim kadar tembel bir eş yoktur herhalde.ama benim hatam.ben alıştırdım,biliyorum:50:neyse keşke bende hamile kalsamda çıkarsam acısı:41::41::41:

:60::60::60::1::1::1:
ayy ben zeytinyağını seviyorum ama annem kokuyo bana diyo yemeklere koymuyoo terleyemiyorum yaa ufff:84:
hayırlısı olsun canım 3 aylıkmı yaptırdın kaydını terlememe sorunu bendede var ter bezlerinin yavaş çalışmasından kaynaklanıyor

tırnak makası kullanma canım törpüyle şekil ver kısalt önce tırnaklarını yanlardan törbüle en son üstten törpüle:66:

hoşgeldin canım:3:

evet balım 3 aylık yaptırdım ama yüzüm kıpkırmızı oluyo yüzüm terliyoo vücutta tık yokk :84:ama baya yoruyoo:9:,

bugünkü menü
sabah 1kase nesfit süt
öğlen 5yk taze fasulye 4 yk pilav 3 yk yoğurt
arada 3 tane burçak bisküvi
akşam 1kase nesfit süt
ara yarım salatalık
günboyu 4 fincan yeşilçay
2.5 lt su ve 45 dk spor

Canım ben son bi kaç gündür dukan diyetini araştırıyorum.Kitabını almadan uygulamayın falan diyenler var.Şimdi kitabın türkçesini burada araştırdım bulamadım.Ama mantık olarak 4 evrede kilo vermeyi baz alan bi diyet.Atak seyip korumaya hazırlık sonra da koruma mı ne.Protein metabolizmayı hızlandırıyormuş,diyeti uygulayan insanların yorumlarını baz alırsam acıktırmayan ve rahat geçen bi diyetmiş.

vaay:nazar: evet haklısın.Da yatağıma falan parfüm sıkmaya başlamadım henüz:1: ama parfüm çeşidimi arttırdım.3 küçük kutu değişik kokulu parfüm aldım.Kozmetik de önemli evet.Ya bi de makyaj yapınca temizlemesi zor oluyo onu anladım.Göz kalemi bulaşıyo oraya buraya.

kızlar bugünkü menüm:

sabah:1 dilim ekmek,biraz yumurta.

ara:1 tane dondurma,hani şu 1 TL lik dondurmalardan:1:

akşam:dünden barbunya vardı yarım tabak ondan,birazda yoğurt ve 1 dilim ekmek kızlar.hepsi bu.

gece ne yerim bilmiyorum karpuz var ondan yerim herhalde:60:bana karpuz güzeli diyebilirsiniz:):60:
1 litrenin hepisi mi:52:

hele bi uzasınlar ablası,bi sürü planım var üzerlerinde:52::52:

hakikatende çok tok tutuyor canım o yüzden sabah kahvaltılarını müsli yiyerek geçiriyorum içerisinede ekstreden üzüm kurusu kayısı kurusu falan atıyorum hem tatlı isteğimi bastırıyor hemde tok tutuyor
Büyük bi paket alınca ben dayanamıyorum 2 kase falan yiyorum,ama markette tek porsiyonluklardan gördüm ondan alcam yarın kahvaltı ya da gene araya koycam bunu

canım dukan diyeti kalori sayımıyla yapılan diyet değilmi gün içerinde yediklerinin kalorisini toplayıp günlük alacağın kalori miktarını tamamladıktan sonra yemek yemeyi kesmek diye hatırlıyorum
yok protein diyeti canım ve bu aralar baya uygulayanı var.:32:

Canım ben son bi kaç gündür dukan diyetini araştırıyorum.Kitabını almadan uygulamayın falan diyenler var.Şimdi kitabın türkçesini burada araştırdım bulamadım.Ama mantık olarak 4 evrede kilo vermeyi baz alan bi diyet.Atak seyip korumaya hazırlık sonra da koruma mı ne.Protein metabolizmayı hızlandırıyormuş,diyeti uygulayan insanların yorumlarını baz alırsam acıktırmayan ve rahat geçen bi diyetmiş.

hele bi uzasınlar ablası,bi sürü planım var üzerlerinde:52::52:

Büyük bi paket alınca ben dayanamıyorum 2 kase falan yiyorum,ama markette tek porsiyonluklardan gördüm ondan alcam yarın kahvaltı ya da gene araya koycam bunu

yok protein diyeti canım ve bu aralar baya uygulayanı var.:32:

ben tırnaklarıma önce cila sürüyorum üzerine kürdanla gül çiçek küçük küçük kalpler yapıyorum üzerine bir kat daha cila süper oluyor dene bak canım düz oje sürmezsin bidaha

şu dukan diyetine bende bakayım bi

19 mayıs.
sabah yoğurtlu nesfit
ara yeşil çay
öğlen.tost k.ekmekle
ara yeşil çay 2kuru kaysı
akşam yoğurtlu nefit
yeşil elma
1.5 su
spor 1saat

Back
X