• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar:79:
bugün badana var akşama. öğle arası belki uğrarım ama uğrayamazsam bilginize.:1: bu hafta günlük mesaj sayımını benim yapmam zor. yardımcım yapabilir misin? günaydınlardan başlayarak, ertesi günkü ilk mesaja(günaydın tarzı) kadar sayıyorsun. zaten bir önceki günü sayacaksın. haftasonları pek saymıyorum açıkçası. salı günü pazartesi sayımı ile başlayabilirsin. eğer sen yapamazsan da gönüllü bir arkadaşamıza görevi iletebilirsin:34:şu temizlik işleri bitince ben böyle bir sistem düşünüyorum zaten. sırayla her hafta ayrı kişi liste hazırlasın gibi. takım olmak görevin de bir ucundan tutmak, değil mi?

günaydın kızlar:79:
bugün badana var akşama. öğle arası belki uğrarım ama uğrayamazsam bilginize.:1: bu hafta günlük mesaj sayımını benim yapmam zor. yardımcım yapabilir misin? günaydınlardan başlayarak, ertesi günkü ilk mesaja(günaydın tarzı) kadar sayıyorsun. zaten bir önceki günü sayacaksın. haftasonları pek saymıyorum açıkçası. salı günü pazartesi sayımı ile başlayabilirsin. eğer sen yapamazsan da gönüllü bir arkadaşamıza görevi iletebilirsin:34:şu temizlik işleri bitince ben böyle bir sistem düşünüyorum zaten. sırayla her hafta ayrı kişi liste hazırlasın gibi. takım olmak görevin de bir ucundan tutmak, değil mi?

günaydın rabia..bahara mis gibi temiz temiz giriyorsun güle güle kirlet inşallah..
liste ,işine bakabilirm snaırım eşim gece görevine geçti..öğleden sonraları sorun olamdıkça girebilrim..
her hafat başkasının ilgilenmesi mantıklı takım işi hep beraber yüklenme konusundada sana katılıyorum..

günaydın kızlar

dün erken yattım bugün erken kalktım oh be sanırım uykumu düzene soktum ve şimdi kahvaltımı ediyorum.müsliyle şu paket bitsin tövbe bidaha almıcam bunu nestle ve special k güzeldi:53:
uyku düzeni çok önemli..normal kahvaltıya geçsen..değişiklik olur hemde..
iyi geceler,kimsecikler kalmamis yine herzaman oldugu gibi.. deryaa seni görüyorum iyi geceler canim..

ben yine hemen bi gecmise baktim ayagimin tozuyla.. bi selam etmeden..:61: alistiniz zati en son selam vermeme,hep aynisini yapiyom:57:

menümü yazim hemen.. sabah 3 dilim kizarmis ekmek üzerine malumunuz sey:17:beyazpenir,domates,taze maydanos,nane,1 haslanmis yumurta..

aksam calismam vardi yine gitmeden yedimki orda atistirmayim diye.. 2 dilim ekmekle 2 tabak domates corbasi,2 yk rende kasar.. saat 4 te..

baska bisi ymedim..sahi orda 1 dilim baklava.. simdide yesil cay iciyorum..regl olcam heralde..bi tuhafim..alinganlik,duygusallik yani sira istah acikligi hersey var.. umarim kazasiz belasiz atlatirim bu haftayi..sevgiler arkadaslarim..iyi geceler..öpüldünüz..:71::54:
şu malum şeryei bırakmalısın..:20::47:doktorun bizesöyleidği ki kızım seviyor yiyordu ilerde kalp hastası olmasını istemiyorsne katı yağ yedirme demişti. sabhları kahvaltılık yağ yerdi oda öyle çok değil çeyrek dilim belki yerdi..
iyi geceler canlarım :)) yarın bir tartılacağımmmmmm :) cumadan yarına ne fark edicek. beslenme şeklimi değiştirdiğim için sadece denemek istiyorum. merak yani (:

ben yatıyorum yarın ölmez sağ kalırsak görüşürüz çok öptüm hepinizi :69::71::71::54:
tartıl bakalım..:34::9:
kızlar bu arada forumda dolaşırken yeni birşey okudum benim gibi su içmeyi unutanlara faydası dokuncak birşey . hergün bileğinize 8 lastik takıyorsunuz her bardak suda 1 tanesini çıkarıyorsunuz. ben yarın 10 tane takıcam çünkü su içmek hiç aklıma gelmiyor. paylaşmak istedim.

bu arada yasemin hoş geldin...:3:

su içömeyi unutanlara güzel fikir.
benim özel bir şişem var sadece bana ait 1 ltlik ..3 kere dolup boşlaıyor..su içmenin çok faydasını gördüm..:7:

dün şirinyerdeydim demiştin sanırım anladım izmirde olduğunu bende izmirdeyim:34: diyet bozuluyor ara ara olsun zararın neresinden dönsek kardır hadi bakalım bugün yeniden ipleri eline al yediklerine dikkat et canım:64:

ortak yönümüz çokmuş demekki aynı yaştayız aynı yerde yaşıyoz:) neyse canım kendime beşibiyerde çay yaptım onu içiyorum şimdi artık bozmak yok cuma yaklaşıyo dimi ... koşu bandındadda 1 saat yürücem kahvaltıdan sonra..

ay hiç dikkat etmemişim hakikaten herkesde var ne dikkatsizim ya...çoğu kişde kaplumbağa var sen koşuyosun bu arada:34:

günaydın kızlarrr ay dün çok yoruldum çamlıcaya çıktık 1 saat yürüdükkk :9:iyi geldiiii sizler nasılsınız napıyosunuz bakayım

ya kızlarr artık kilo veremicekmişim gibime geliyoo sporada gidiyorum ama kendime bi beslenme düzenii oluşturamadım:(:52:

spora gidipte rejim yapmadıın zaman kilo pek verilmiyo artı bide sporu bırakırsan iyice kilo alırsın ben 69 kilo spora başlamıştım rejim yapmadım 1 kilo verdim sporu bıraktım şuan 76 kiloyum yani ne yap et biraz rejimle destekle...

dün şirinyerdeydim demiştin sanırım anladım izmirde olduğunu bende izmirdeyim:34: diyet bozuluyor ara ara olsun zararın neresinden dönsek kardır hadi bakalım bugün yeniden ipleri eline al yediklerine dikkat et canım:64:

ortak yönümüz çokmuş demekki aynı yaştayız aynı yerde yaşıyoz:) neyse canım kendime beşibiyerde çay yaptım onu içiyorum şimdi artık bozmak yok cuma yaklaşıyo dimi ... koşu bandındadda 1 saat yürücem kahvaltıdan sonra..

ben daha spor aktivitesi yok temizlik yapıcam ondan sonra bende koşubandında yürümeyi düşünüyorum:21:

Kızlar günaydın :16:

Henüz kahvaltı etmedim :) Sabah tartıldım sonuçlar güzel :66:

kahvaltı menümü ve bugün yapacaklarımı paylaşırım yine çok öptüm hepiciğinizi :54::52:
:52::52:

başkanım size de kolay gelsin Şimdiden güle güle kirletin :52:

günaydın kızlarrr ay dün çok yoruldum çamlıcaya çıktık 1 saat yürüdükkk :9:iyi geldiiii sizler nasılsınız napıyosunuz bakayım

iyiyiz canım sende iyisin anlaşılan ne güzel açık hava yürüyüşüde yapmışsın:54:

ya kızlarr artık kilo veremicekmişim gibime geliyoo sporada gidiyorum ama kendime bi beslenme düzenii oluşturamadım:(:52:

canım ne güzel sporada gidiyorsun niye veremicekmişsin yemek düzenini ben şöyle yapıyorum herşeyi ye az ama öz 3 beyazı çıkarttım hayatımdan şeker tuz un birde kızartma tarzı. zaten hepimiz içinde kural bu:34:

oldu galiba kilo çizelgesi ortim çok saol yaa :16:

hayrını gör:66::66::66:

ben daha spor aktivitesi yok temizlik yapıcam ondan sonra bende koşubandında yürümeyi düşünüyorum:21:

benim de temizlik yapmam lasım ve dağ gibi bir ütü beni bekliyo... evlilik zormuş vallahi annem yapıyodu ne güzel eskiden..ama önce yürümessem bi aha asla yürüyemem gibi geliyo... o yüzden biras temizlikten sonra ara verip yürücem bence sende öle yap yoksa halin kalmazz...

Son düzenleme:
bu arada kilo çizelgesini yeni farkettiğim için herkesin hedef kilosuna baktım neyneyse hedef kilona ulaşmışsın neredeyse bravo tebrik ederim ama hedef kilona gelince bizi bırakıp gitmiceksin demi:43:

Kızlar günaydın :16:

Henüz kahvaltı etmedim :) Sabah tartıldım sonuçlar güzel :66:

kahvaltı menümü ve bugün yapacaklarımı paylaşırım yine çok öptüm hepiciğinizi :54::52:
:52::52:

başkanım size de kolay gelsin Şimdiden güle güle kirletin :52:

günaydın deryacım tartı seni sevindirmiş anlaşılan:66: eriyelim eriyelim:62:

benim de temizlik yapmam lasım ve dağ gibi bir ütü beni bekliyo... evlilik zormuş vallahi annem yapıyodu ne güzel eskiden..ama önce yürümessem bi aha asla yürüyemem gibi geliyo... o yüzden biras temizlikten sonra ara verip yürücem bence sende öle yap yoksa halin kalmazz...

önce koşarsam canım temizlik yapamam ki hemen duş alıp uzanmak isterim sonra:52:

Back
X