Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldim dosbaım ve melisim
nası gidiyo kızlar?dosbam tost ekmeğin ne kadardı?çabuk hesap istiyorum Çok üzgünüm çoook
tost yerine sebze ağırlıklı bişeyler yeseydin..hem uzun süre tok kalırdın..hem de boşuna karbonhidrat yememiş olurdun

ben de geldim, süt sağıyorum bir yandan. ben de çok kaçırdım brunchda özellikle ve adeta sadece 2 öğün beslendim, geç kahvaltı ve geç yemek, 300 gr fazlaydımbugün. Ama ben de kararlıyım, hekes kaçırmış ve pişman ne güzel, hırslıyız, kilo verebiliriz artık.
Nereus çok şekermişsin canım.
Dosba Allah kavuştursun şekerim.
amin canım teşekkür ederim bende haftasonu brunchda kaçırmışım Çok üzgünüm çoook
hoşgeldim dosbaım ve melisim
nası gidiyo kızlar?dosbam tost ekmeğin ne kadardı?çabuk hesap istiyorum Çok üzgünüm çoook
tost yerine sebze ağırlıklı bişeyler yeseydin..hem uzun süre tok kalırdın..hem de boşuna karbonhidrat yememiş olurdun

canım tostumu tost ekmeği ile yaptım ama kaşarı az koydum yağda yok desem yeridir ama haklısın sebze yemeliydim :oklava:

ayy patbori ben de toast yedim ama vakitsizlikten :(
kızlar çıkmam lazım derse gidiyorum tekrar, qkşam geleceğim.
Görüşürüz.

cuma yarışması paylaşım alanında

evet buldum okudum bende çok üzldümm ya olayı bilmeden insanları yargılamak hiç hoş değilll neler çekiyomuş kadıncağızzz biz bazen buraya kendimizi çok kaptırıyoruzzz taamam bu bir grup ve takım işi ama hayatında bi yerlerde devam ettiğini ve herkese aynı eşitlikte fırsatlar tanımadığı gerçeği varrr buunuda kabul etmeliyizzzz ah ah beni 62,5 yaptığı gibi acı gerçeklerrrlaelaelaelaelae

öyle oluyor yani biz 1 hafta 1 kilo alabiliyoruz oluyor yanii
gerçekten çok üzücü butür olaylar allah yardımcısı olsun valla

kız takma kafana boşver yaavv valla hasta olcaz tekma kafana sporumu fazla yaparım akşam kaçırdığım
zamanlarda dengeleriz üzme tatlı canını

kız takma kafana boşver yaavv valla hasta olcaz tekma kafana sporumu fazla yaparım akşam kaçırdığım
merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum aranıza bende katılmak istiyorum

merhaba canım sanırım boş yerimiz yok
zayıflayıpda mezun olanda yok :roflol:
meliscim gelince sizlerle iritibata geçer

evet bebişim yaaa sağlımızı kaybetmeyelimmmm insanlar ne dertlerle uğraşıyo biz 5-10 kiloyu sorun edip sıkıntı yapıyoz isteyelim herşey olurrr yavaş yavaş olsada razıyımmmm:1hug:

oh herkes burda dün o kadar mesaj yazdım ama tık cevap gelmedi.nereus dün yoktun hayatım birde hergün burdayım diyon sabahtan akşama nerdeydin bakem hııı:oklava:

olabilir keremimm meliscim gelince bir görüşürn isterseniz
ayrıca nikin çok güzelmiş ben kerem ismini çok severimm Şeniz

ad canım ya dün öğlenden sonra gelmiştim aslında kismeyi görmeyince çıktım bende

dün geldim baktım kimse yok,sanırım herkes benim gibi yapıyor, geliyor kimse olmayınca çıkıyor zannettim,o yüzdende hepberaber olalım diye akşam saat 18 de buluşalım diye mesaj yazdım.kimseden ses çıkmadı tabi.malum herkesin işi gücü vardı ne bileyim dedim ya benim gibi yapıyorsunuz zannettim. :1closedeyes:

dosba bu arada sen nasılsın ya.misafirlerin gitmiş gözünaydın,allah tekrarını yaşatsın inşallah.tabi memnun kaldıysan.

Back
X