Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dün geldim baktım kimse yok,sanırım herkes benim gibi yapıyor, geliyor kimse olmayınca çıkıyor zannettim,o yüzdende hepberaber olalım diye akşam saat 18 de buluşalım diye mesaj yazdım.kimseden ses çıkmadı tabi.malum herkesin işi gücü vardı ne bileyim dedim ya benim gibi yapıyorsunuz zannettim. :1closedeyes:

adcım benim geçen hafta misafirim vardı canım nerdeyse hiç girmedim girdiysem de gerçekten kimsecikler yoktu
neyse artık bu hafta telafi haftası olsun
hem güzel paylaşımlarda bulunalım hemde güzel güzel kilo verelim yerimseniben

dosba bu arada sen nasılsın ya.misafirlerin gitmiş gözünaydın,allah tekrarını yaşatsın inşallah.tabi memnun kaldıysan.

amin...
canım tabiiki ailem yanımda olunca herşey çok güzel ama tek sorun sizlerle görüşemedim hem de kilo aldım
ama yaza şöyle bi zayıflarsam istedikleri kadar gelsinler sositososito
ben de ozamana kadar düzenli yemeyi öğrenirim inş.

inşallah dosbacım,dilerim yaza kadar bu kilolar gider.geçen hafta gerçekten paylaşım çok azdı inşallah bu hafta iyi oluruz.

bu gün ne yedim
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek beyaz peynir salatalık 5 zeytuun
ara yok
öğle ıspanak 3 -4 çatal makarna
ara 1 galeta
akşam
çok az bezelyeli patatesli tavuk ve birkaç kaşık yoğurt
1,5 ltsu içtim şimdiye kadar

neler yemedim. çikolata vardı okulda yemedim..çok şey kaçırmamışımhihoyyyt

akrebin yazısını kudum üzüldümmü evet ama mesleğim gereği inandırıcı gelmedi1
2 75i gördüm demiş inanın fizik kurallarına aykırı geldi çok büyük bir problemi olmalı fiziksel anlamda anlaşılan oda yok yani tuhaf bi durum vae ortada 1 haftada 10 kilo demek bence insanın çatlaması demek ya neyse kendince gerekli açıklamayı yapmış bizlerede inanmak kalıyor allah yardımcısı olsu zor bir yaşam diyorum aman kızlar verim düşüyor kendimizi toplamak için ne gerekiyorsa yapalım ve bu hafta tekrar ne olursa olsun alalım hakkımız olan 1.ciliği

Merhaba arkadaslar,

Sinavlarim basladigi icin yogunum :( Stresli oluyorum bu donemlerde .. ve stres benim istahimi cok aciyo.. surekli abur cubur yeme ihtiyaci duyuyorum. Aklimin yemege takilmamasi ve kendimi cok aciktirmakta istemiorum acikcasi. Persembe son insallah ondan sonra slkl bi rejim beni bekliyor ve daha cok paylasimda bulma imkanim olacak.

Bugun yediklerimi paylasayim :
- Sabah : iki dilim ekmek , light peynir, bal , cay
- oglen : Cornflakes / muesli
- aksam : patates salatasi

merhaba kizlar ben geldim ama kimselcikler yok bugün cok kötü kafam agridi fazla birsey yemedim ispanak böregi vardi öglen biraz ondan yedim midem bulaniyor 1 litr su ictim birazdan da spora gidecem 1 saat spor yapayim geleyim

selam kızlar
bende yediklerimi yazayım
sabah :1 yumurta peynir bol yeşillik 2 dilim ekmek
öğlen az yağlı tost
ara 1 portakal
akşam çok az makarna bol roka salatası
yemeğimi 19:30 da yedim başka bişey yemeyi düşünmüyorum

herkese iyi akşamlar

yediklerim
sabah peynir, salatalık, domates
öğlen 2 tabak keşkek
akşam yoğudun içine salatalık doğradım, tuz, nane koydum yedim.
öğle yemeğinden önce 2 küçük portakal yemiştim.

Bazen mesaj gönderemiyorum sizede oluyor mu.

bu gün ne yedim
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek beyaz peynir salatalık 5 zeytuun
ara yok
öğle ıspanak 3 -4 çatal makarna
ara 1 galeta
akşam
çok az bezelyeli patatesli tavuk ve birkaç kaşık yoğurt
1,5 ltsu içtim şimdiye kadar

neler yemedim. çikolata vardı okulda yemedim..çok şey kaçırmamışımhihoyyyt

ne güzel hiç abartın yok canım.

Merhaba arkadaslar,

Sinavlarim basladigi icin yogunum :( Stresli oluyorum bu donemlerde .. ve stres benim istahimi cok aciyo.. surekli abur cubur yeme ihtiyaci duyuyorum. Aklimin yemege takilmamasi ve kendimi cok aciktirmakta istemiorum acikcasi. Persembe son insallah ondan sonra slkl bi rejim beni bekliyor ve daha cok paylasimda bulma imkanim olacak.

Bugun yediklerimi paylasayim :
- Sabah : iki dilim ekmek , light peynir, bal , cay
- oglen : Cornflakes / muesli
- aksam : patates salatasi

canım kolay gelsin sınavlarında. Biz takım olarak 6 öğün beslenmeye çalışıyoruz, daha iyi çalışır metebolizman.

selam kızlar
bende yediklerimi yazayım
sabah :1 yumurta peynir bol yeşillik 2 dilim ekmek
öğlen az yağlı tost
ara 1 portakal
akşam çok az makarna bol roka salatası
yemeğimi 19:30 da yedim başka bişey yemeyi düşünmüyorum

ohh seninki de iyi, herkes iyi gidiyor bu hafta.

ben de yazıyorum, (vakitsizlikten çok iyi beslenemedim ama),
sabah: evde yetişemedim, vapurda 1 puğaça, çay
ara yok dersteydim
öğlen: tost, çay (ders arası)
ara: süt sağıyordum butraya girdiğim konuştuğumuz ara, 3 adet diyet bisküvü
akşam: 1 kaşık yoğurt çorbası, 2 kaşık pilav, 1 kaşık patates püresi, 1 köfte, 3-4 kaşık salata, 1 kaşık zeytinyağlı bamya (tam ortaya karışık oldu, kayınvalidemler buradaydı biliyorsunuz, çeşit çoktu, hepsinden azıcık tırtıkladım)
6.30 da akşam yemeğim bitti. Su içiyorum.

herkese iyi akşamlar

yediklerim
sabah peynir, salatalık, domates
öğlen 2 tabak keşkek
akşam yoğudun içine salatalık doğradım, tuz, nane koydum yedim.
öğle yemeğinden önce 2 küçük portakal yemiştim.

Bazen mesaj gönderemiyorum sizede oluyor mu.

sana da iyi akşamlar şekercik,
sen bu hafta böyle beslenirsen zayıflarsın kesin.
Herkes süper, ben de yarın vakit ayırıp daha iyi besleneceğim.

keremimm şu an boş yerimiz yok, bekleyen bir arkadaş da var. Eğer bir boşluk olursa ben sana özelden dönerim. Belki birini mezun ederiz :)

pirinç pilavını çok özledim eğer yaparsam çok yerim diye korkuyorum
patborinin dediği gibi kendimizi çok sıkınca sonra bi saldırı dönemine giriyoruz
acaba yarın yapsam 2 kaşıkla yetinebilir miyim???
yok yok kendime bu kadar güvenmezken yapmamalıyım :(

selam kızlar.akşam saat 6.30 dan sonra yemek yemek istemiyorum ama canım o kadar çok şey yemek istiyorki.diyet çubuk tırtıkladım şekersiz kahve içtim.yine epey birşey yemişim neyse bol su içsem iyi olacak.

patborinin dediği gibi kendimizi çok sıkınca sonra bi saldırı dönemine giriyoruz

dosba madem canın istiyor ye hatta 2 kaşık yeme 5 kaşık ye, ama yemekten 1 saat sonra yediğin kalorileri yakacak kadar spor yap ertesi gün göreceksin gram almamışsın hatta vermiş bile olabilirsin. Ben yemekten kısmadığım zaman öyle yapıyorum. Film açıp en az 1 saat bisiklete biniyorum. Ben mutlu midem mutlu oluyorkaydirigubbakcemile3

ay canım yapma ben de çok severim ve yaptım mecburen misafir olunca yiyorum gerçi 2 kaşık yedim ama. Güzel kilo verdiğin bir hafta ödül olarak yaparsın, az yap, evdekiler yesin sana mecburen az kalsın.

selam kızlar.akşam saat 6.30 dan sonra yemek yemek istemiyorum ama canım o kadar çok şey yemek istiyorki.diyet çubuk tırtıkladım şekersiz kahve içtim.yine epey birşey yemişim neyse bol su içsem iyi olacak.

ben de istemiyorum 7den sonra yemek, çok rahat uyuyorum midem boş olunca.

aspettami bana da oluyor bazen, herkes yazıyor ama gelmiyor takılmalar oluyor herhalde.

Back
X