ben çok mu yemişim, kimse yorum yapmıyor![]()
Sen her zaman az yiyorsun Melis yerimseniben
Dosba Melis yeme demiş ben ye dedim. Sen en iyisi kaptanımızın sözünü dinlekaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok mu yemişim, kimse yorum yapmıyor![]()
işte yakaladım sizi nabersiniz kızlar
öğleden sonra ara yapamadım
akşam 1 tabakta biraz azz patates yemeği ve4 kaşık kadar ıspanak
bugün kötü bişey yaptım küçük bardak fanta ve 4 çatal yaşpasta yedim ucuyla ama napayım dayanamadım
melisciğim naSILSIN apettemi sen nasılsın
canım çok güzelmiş menün..böyle devam etmelisin bence..metabolizman 1 haftada düzene girecektir..selam kızlar
bende yediklerimi yazayım
sabah :1 yumurta peynir bol yeşillik 2 dilim ekmek
öğlen az yağlı tost
ara 1 portakal
akşam çok az makarna bol roka salatası
yemeğimi 19:30 da yedim başka bişey yemeyi düşünmüyorum
pirinç pilavını çok özledim eğer yaparsam çok yerim diye korkuyorum
patborinin dediği gibi kendimizi çok sıkınca sonra bi saldırı dönemine giriyoruz
acaba yarın yapsam 2 kaşıkla yetinebilir miyim???
yok yok kendime bu kadar güvenmezken yapmamalıyım![]()
işte yakaladım sizi nabersiniz kızlar
öğleden sonra ara yapamadım
akşam 1 tabakta biraz azz patates yemeği ve4 kaşık kadar ıspanak
bugün kötü bişey yaptım küçük bardak fanta ve 4 çatal yaşpasta yedim ucuyla ama napayım dayanamadım
aspettami ben miaz yiyorum, bana hiç öyle gelmiyor halbuki :)
bu arada dosba pilavın üstüne bolca haşlanmış tavuk da koyabilirsin..bunu öğlen menünde yap ama canısı
akşam arkadaşa davetliydim...börek yapmış bir de güya ben diyetteyim diye havuç tatlısı yapmışş..bundan bi şey olmaz dedi...:1shok:
ben de meyve istedim ondan..meyveleri dilimleyip meyve salatası hazırladım güzelce..herkes benim tabağıma sulandı valla:lepi::lepi::lepi:
teşekkür ederim şeker..aslında tabağımdakileri yeme niyetindeydim ama karşımda zayıf ve güzel bir arkadaş oturuyordu.neden ben de öyle olmayım ki dedim içmden.
ya benim göbegim ve yanlarım çok fazla..onlardan bi türllü kurtulamıyorum senağlama