Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bana bir avuç yetmnez yedimmi 1 kilo yemem lazım hızımı alamıyorum birde kaju fısıtğında öyle oluyorum

tamam sorun yok ama ben y,nede bildirim yapacam. buraya başlama kilom 66 bakalım yarın ne olcak sizde kayıt eder haftaya ilk tartımla yarışa başlamış olurum sorun yok

evet evet yumurta iyi gelir spordan öncede tavsiye edilirm birde yoğurt ye azcık.sudan zarar gelmez iç canım ama dikkat et 4 lirteden sonra su zehirlenmesi olur

menü zamanı
02-06-2011

Sabah:
bir bardak oda sıcaklığında su

kahvaltı:
bir dilim kepek ekmeği
30 gr peynir
domates
salatalık
çay

ara
elma kürü
bir kaşıp yoğurt

öğlen
biber domates kavurması çok az yağlı

ara
speşıl k bar yarısı 40 calori
bir kupa neskafe

akşam
4 ızgara köfte
1 domates sövüş
2 kaşık yoğurt
( köfte biraz tuzlu olmuş inşallah ödem yapmaaz

spor
3 mile leslie
oğlanı okula getir götür yürüyüşü 20 dakka
bende bukadar

bana bir avuç yetmnez yedimmi 1 kilo yemem lazım hızımı alamıyorum birde kaju fısıtğında öyle oluyorum
oldu canım tam kilo vermeye ideal...
bi haşlanmış yumurta üstüne yoğurttt üstüne bide pul biberli yağğ haahaha şaka şaka üstüne yoğurt ve pul biberi serperimm yine sizce nasıl olur mu?
kestane kebap acele cevapp
harika tok tutuyor..dukan atak için bir akşam yemeği yumurtayı aynen böyle yedim anam sabah kalktığımda bile toktum..ki saat 6 da yemiştim..spor öncesid eiyi olur..ama en az 45 en fazla 2 saat sonra spor yap ..

tartılma günü öncesi su çok olmuş...

eve gelebildim sonunda menümüde paylaşayım hemen

sabah
nesfit sütle beraber

ara
1 kupa yeşilçay

öğlen
çiğ köfte 4 tane
1 bardak ayran

ara
1 kupa acai çayı

akşam
2 küçük parça az yağda kızarmış tavuk
1 tabak yoğurt içine nane ve fesleğen koydum

nasıl olmuş

harikasın..

seninde menü çok güzel olmuş.

başarılıııı olmuş cnmmm

sanada hayırlı kandiller..
evet mis gibi oldu..kapıyı açıp bakıyorum salon ışıldıyor resmen..

güle güle kirlet.. yorulmussundur ama deymistir kesin,ellerine saglik canim...

menun güzel canim..:81:

yogurt icinde nane ve feslegen evde kimse yok..amcamlarla kaliyorum ben.aradi beklemeyin yemeye diye..kuzenimde yok.. yogurt corbasi yapacaktim ama yogurtmu yesem yada yumurtami haslasam kararsiz kaldim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…