günaydin,tünaydin..hosgeldin funda aramiza.. bayildim nickine..
:
kolay gelsin..
pes etmek yok..vücudun dirneşyor düzneli beslenmye devam et birden kilolar gider..
evet sorun beli oldu regl olamdığın için fazla çıkıyorsun..
sakin sakin sorunun belliymiş işte..
yoğurt seçeneği dışında ortalam dukan diyeti öncesi böyle uygulamay çalışıyordum..güzel liste..yapılablir..
cumadn önce niye tartılıyorsun..bozma moralini..
bunu beğenmedim desem..ama daha önce uygulayıp sonuç almışsın..
tabi çok iyi zaten sağlıklı kilo verme aralığı ayda 2 ila 4 en fazla..500 gr küçümsemeyin..
hayırlı kandiller..
sabah sevinirsin inşallah..
hayırlı kandiller..funda hoş geldin..
diyete badme tüketimi yasak değilki.ara öğün olarak kullanabiliyorsun..benim ceviz badem hiç eksik olmaz bakma şimdi dukan amcaya sardırdımda yoklar ama bugünn yedim vallahi dayanamadım..
yiyeblirsin..
:79:
tamam sorun yok ama ben y,nede bildirim yapacam. buraya başlama kilom 66 bakalım yarın ne olcak sizde kayıt eder haftaya ilk tartımla yarışa başlamış olurum sorun yokcanım, paylaşımların çok iyi. listeye alınabilirdin ama elimizde bir ilk kilonun olması lazım. bir de henüz daha 1 hafta bile olmalı. 3 - 4 günde verilenle yarışmak yerine bence gelecek cuma listeye alalım seni.:97:
ben de çok seviyorum. tadı çok güzel de o kadar yağlı olmasaymış:97:
sağolasın canım, bilgilendirmişsin. akşama salata yemeyi düşünüyorum inşallah. marketten tavuk göğüs almayı unuttuğum için öğleyi yoğurt yiyerek geçirdim. evde yemeğim var ama saf protein değil.
memnun oldum fundacım
yasak deme be yaw:) sayısı ile yiyebilirsen serbest. fındık 10 tane miydi? bir ara arkadaşlar yazmıştı. badem 6 tane. ceviz 2 gibi.
salatayı öğrendiğim iyi oldu. beni doyuruyor.
hayırlı kandiller fundacım.
hiç yorulmadım desemhatta üstüne akşam sğpor yapmyı planlıyorum..
AMİN saol paylaşımın çok güzel..hepimiz birbirimize dua edelim..
kızlarr yaa nedendir anlamadım bugün içimde bi hararettt varrrsu içtikçe içesin geliyo bugün nedir bu yaaa 4lt olcak bu gidişleeee dokunsanız vücudumdan su fışkırcak gibi hissediyomm öğlen pek bişi yememiştim karpuz peynir ekmek yedim tuzlu bişiden yemedim susayayım dicem yokk karnımda acıktııı bugün spora gitcem yineee doyurucu bişi yemem lazım yumurta mı haşlasam yaaa sizcee?
tşklerr gerçi biraz insanı yoldan çıkartan bir nickim var ama olsun elmali turta yemenin hayali bile güzel
kızlaaar ben yürüyüşe gidiyorum tabana kuvvetakşama görüşürüzzzz
hayırlı kandiller deryacım.
oh oh maşallah. hem spor olmuş, hem ev misss olmuş.:81:
bana bir avuç yetmnez yedimmi 1 kilo yemem lazım hızımı alamıyorum birde kaju fısıtğında öyle oluyorum
harika tok tutuyor..dukan atak için bir akşam yemeği yumurtayı aynen böyle yedim anam sabah kalktığımda bile toktum..ki saat 6 da yemiştim..spor öncesid eiyi olur..ama en az 45 en fazla 2 saat sonra spor yap ..bi haşlanmış yumurta üstüne yoğurttt üstüne bide pul biberli yağğ haahaha şaka şaka üstüne yoğurt ve pul biberi serperimm yine sizce nasıl olur mu?
kestane kebap acele cevapp
kızlarr yaa nedendir anlamadım bugün içimde bi hararettt varrrsu içtikçe içesin geliyo bugün nedir bu yaaa 4lt olcak bu gidişleeee dokunsanız vücudumdan su fışkırcak gibi hissediyomm öğlen pek bişi yememiştim karpuz peynir ekmek yedim tuzlu bişiden yemedim susayayım dicem yokk karnımda acıktııı bugün spora gitcem yineee doyurucu bişi yemem lazım yumurta mı haşlasam yaaa sizcee?
menü zamanı
02-06-2011
Sabah:
bir bardak oda sıcaklığında su
kahvaltı:
bir dilim kepek ekmeği
30 gr peynir
domates
salatalık
çay
ara
elma kürü
bir kaşıp yoğurt
öğlen
biber domates kavurması çok az yağlı
ara
speşıl k bar yarısı 40 calori
bir kupa neskafe
akşam
4 ızgara köfte
1 domates sövüş
2 kaşık yoğurt
( köfte biraz tuzlu olmuş inşallah ödem yapmaaz
spor
3 mile leslie
oğlanı okula getir götür yürüyüşü 20 dakka
bende bukadar
eve gelebildim sonunda menümüde paylaşayım hemen
sabah
nesfit sütle beraber
ara
1 kupa yeşilçay
öğlen
çiğ köfte 4 tane
1 bardak ayran
ara
1 kupa acai çayı
akşam
2 küçük parça az yağda kızarmış tavuk
1 tabak yoğurt içine nane ve fesleğen koydum
nasıl olmuş
sabah
nesfit sütle beraber
ara
1 kupa yeşilçay
öğlen
çiğ köfte 4 tane
1 bardak ayran
ara
1 kupa acai çayı
akşam
nasıl olmuş
aa unuttum spor olarak yürüdüm akşamda 1 saat airobik yapıcam
harikasın..
sabahtan beri kalan ev işlerini yaptık..salonun perde cam halı koltuk derken anca fırsatım oldu..koltukları sandalyeleri eşim halı yıkma makinasıyla yıkadı sıra halılara geldi makina bozuldu ..(banada halıları silmek düştü..salon halıları yeni kışında hiç kullanmadık şöle bir üstünden geçtim..:))
sanada hayırlı kandiller..
evet mis gibi oldu..kapıyı açıp bakıyorum salon ışıldıyor resmen..
sabah
nesfit sütle beraber
ara
1 kupa yeşilçay
öğlen
çiğ köfte 4 tane
1 bardak ayran
ara
1 kupa acai çayı
akşam
nasıl olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?