Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet güzel olmuş harika menü

döverim seni ne bu, 1 ayda 10 kg verme menüsü mü? sor bakayım bi kendine?
e ben de açım şu an ama dayıyorum sıvıyı. 1 kupa form çayı içtim. yarım lt'den fazla su içtim ve şimdi 2 kupa çay içtim. zaten birazdan wc'ye gitmekten yemek düşünemem acıktıkça sıvı al canım. 1 bardak su iç serin serin.

canım şu tabletli falan olan diyettenmi bahsediyosun.ben o diyeti tam anlamadımki ama,o tabletler ne tableti nerde bulunuyor,ben kapsül mapsül öyle bişeyse kullanamam midem hassastır.
yok tabletli olan diyeti uygulamaktan vazgeçtiler. senin not alayım dediğin 2. listeyi uygulayacaklar canım

ayy tatlıyı fazla kaçırmışssın canım olsun yarın telafi edersin evet akşamları çok zor geçiyor en iyisi saat 11 de vrucan kafayı yatıcaksın hahah
valla katılıyorum. yemek yeme durumu varsa yatıp uyumak en iyisi.

benim bugünkü menüm
sabah
1 yumurtdan peynirli omlet
1 salatalık
2 dlm peynir

öğlen
tavuk sote (4 kaşık)

ara
beşi bir yerde çay

akşam
5 köfte
salata

ara
caramel machiato
kızzz o karamel machiato kaç kalori? baktın mı? menün süpermiş, bir tek ondan kuşkuluyum ben:44:

protein diyetini bildigim kadarıyla gayet uygun bence hatta yumurta da yiyebilirmissin bir tane tok tutsun diye cunku aksam sadece salata yemissin
açım zaten deüstte yazdım boyuna sıvı alıyorum

ha şöyle aferin. madem yedin en azından yakmaya bakmalısın.:81:

evet güzel olmuş harika menü
teşekkür ederim canım

aygülcüm,
sen perşembe yapmıyor muydun bildirimini? bugün bir tartı bilgisi göremedim. yarına yetiştirebilecek misin?

bu gün 2 litre kadar su içtim.Spor küçük bi gezinti.Bi de bu gün çok uyudum ya.anlamadım.çok yoğurt yediğimden mi oluyo bu?
Sabah
1 kase yoğurt+yulaf kepeği
Ara
yok
Öğlen:
Tarçınlı kek
Ara
3 waffle(37 kalorilik) ve 3 ince kaşar dilimi ve 2 domates
Akşam
2 waffle ve 2 kaşar dilimi.

ay canım hiç bilmiyom kaç kalori ama en küçük boyundan içtim artık o da nazar boncuğu olsun içtim artıkın

benim bugünkü menüm
sabah
1 yumurtdan peynirli omlet
1 salatalık
2 dlm peynir

öğlen
tavuk sote (4 kaşık)

ara
beşi bir yerde çay

akşam
5 köfte
salata

ara
caramel machiato
çok iyi menü canım çok beğendim.
Ya su alma işi çok işe yarıyo cidden.Açkenben de dayıyorum boyuna Wc'ye koş gel yapıyorum Bi de midem boşken kendimi çok iyi hissediyorum ya.Elimi koyuyom karnıma aferin felan diyorum.
Ya Kahve alacam yarın saf.Onu pişirip sütle içicem arada.Yarınki diyetime ekliyorum aralarda kahve sınırsız Hem tok tutar ımmm

kahvesiz diyet olmaz kızlarrrr kahve şart he gün 2 kupa az sütle içiyorum neckafe valla çok işe yaradı

olmamamışşşşşşşşşşşşşşşşş üzgünümmmmmmmmmmmm :44:

canım biberleri az yağda soteleyip üstine küp şeklinde domates ekliyorum bide kekik serpiyorum hiç tuz atmadan yiyiorum lezeetli

güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

evet, yoğurt uykuya geçişi kolaylaştırır canım.
o tartılma sonrası menü de sapıtmış belli. bugünlük görmeyelim ama yarın güzel bir menü bekliyorum senden:97:

ay canım hiç bilmiyom kaç kalori ama en küçük boyundan içtim artık o da nazar boncuğu olsun içtim artıkın
eğer yağsız sütle yapıldıysa 200 küsur kaloriymiş, yok tam yağlı sütele yapıldıysa 300 falan şekercim:96: yaniii epey kalorili. ben genelde normal fşltre kahve tercih ediyorum. sütle gayet hafif ve az kalorili.

kilo bildirimimi yaptım 77 çıktım bugün tartıda.Ondan koptu kayış.
haa ben onu hiç bildirim gibi görmüyorum günlerden perşembe olduğu ancak bu saatte aklıma gelebildi

kahve ve süt, bu ikili süper tok tutuyor. ben akşam üzeri 1 kupa içersem, akşam yemeği açlığım kalmıyor.:97:

kahvesiz diyet olmaz kızlarrrr kahve şart he gün 2 kupa az sütle içiyorum neckafe valla çok işe yaradı
kesinlikle katılıyorum.

kızlar birşey sorucam ya bu sporu akşam mı yapmak daha faydalı sabah mı yani sonuçta akşam yapınca bütün gün yediklerimizi yakarız ama sabah yapınca kendimizden mi yakarız :44:

çokkkkkkkk güzel bir konuya değindin bu gün konuyla ilgli bişeyler yazacaktım ama unuttum valla
sporu sabah ila öğleden sonra arası yapmak lazımmış yani sabah tan akşam üstü 5 e kadar yani akşam yemeğinden sonra spor olmaz diye okumuştum yani bir faydası olmuyomuş
metbolizmanın en çok çalıtığı saatlerde yapılması lazımmış akşam spor yapka fayda sağlamıyor. aksine kas şişiriyormuş kızlarrr bilginize

harika diyemiycem ama fena değil bir menü az geldi bana hatta hiç bişey yememişsin.

inşallah canımmmm

aynı fikirdeyim akşam saatleri beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr boğazım davul gibi şişti ben grip geçecek diye beklerken daha kötü oluyorum ilaç içmekten korkuyorummmmmmmmmmmmm deli olucamm guguk kuşuna döndümm sesim kısıldı yaw allah allahhh nasıl bir griptir bu anlamadım ki

neyse iyi geceler. inşallah yarın hepiniz tartıda gülersiniz. mutlu bi sabaha uyanırsınız inşallah tabi bende. yarından bende yarışta varım kazamız mibarek olsun. iyi geleler başşş başşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…