hahaha diyet değil ilaç reçetesibence bu diyet değil ilaç reçetesi gibi 6 tatlı kaşığı şeker nasıl alınacak çay kahve şekeriz ama 6 tatlı kaşığı bal yada şeker tezat bir menü tatlım ama seni zayıflatıyorsa bişi diyemem
canım ne zaman tartılıyorsun sen sabah aç karnına mı tok karnına mı. meto durmuştur sabret yeninden hayata döner bol su iç boll
İpek desteğine teşekkür ederimaaa şekerim pes etmek zayıflıktır inanmak zorundasın bu kiloları verceğine inanmassan zaten bişey yapılamaz ama yinede zorlamanı isterim
Evet rabia Abla.Gitmiyorum bi yere.Daha yol çok uzun.İradesiz gibi pes etmek yok!.Yarın yeni diyet başlayacak..Kuzenim salatalık neymiş görecek.konu çözümlenmiş zaten:) gitmek istesen de sana izin yok ayrıca. 3 de alsan 5 de alsan, bizimle kalıp vereceksin. o kuzenine salatalık yemesini sen söyleyeceksin canım.:81:
ahahahakızlarr yaa nedendir anlamadım bugün içimde bi hararettt varrrsu içtikçe içesin geliyo bugün nedir bu yaaa 4lt olcak bu gidişleeee dokunsanız vücudumdan su fışkırcak gibi hissediyomm öğlen pek bişi yememiştim karpuz peynir ekmek yedim tuzlu bişiden yemedim susayayım dicem yokk karnımda acıktııı bugün spora gitcem yineee doyurucu bişi yemem lazım yumurta mı haşlasam yaaa sizcee?
menü zamanı
02-06-2011
Sabah:
bir bardak oda sıcaklığında su
kahvaltı:
bir dilim kepek ekmeği
30 gr peynir
domates
salatalık
çay
ara
elma kürü
bir kaşıp yoğurt
öğlen
biber domates kavurması çok az yağlı
ara
speşıl k bar yarısı 40 calori
bir kupa neskafe
akşam
4 ızgara köfte
1 domates sövüş
2 kaşık yoğurt
( köfte biraz tuzlu olmuş inşallah ödem yapmaaz
spor
3 mile leslie
oğlanı okula getir götür yürüyüşü 20 dakka
bende bukadar
hahaha diyet değil ilaç reçetesi
İpek desteğine teşekkür ederimHaklısın inanç ve moral çok önemli.Bi an ümitsizliğe düşüyorum ama herşey yolunda gitseydi bi işe başlayınca bunun için çaba harcamadıktan sonra bi anlamı kalmazdı.Zorlu bi yol benimki.Eminim Regl ile de bağlantılı ama doktorum hayır demişti.Ayrıca 6 kilo verdim ben önceden gene veririm yapabilirim.Hatalarımı falan yazacam bu akşam kağıda bi güzel ölçüp tartmam lazım.Kolay bi durum değil kilo vermek.Ama imkansız da değil.
Evet rabia Abla.Gitmiyorum bi yere.Daha yol çok uzun.İradesiz gibi pes etmek yok!.Yarın yeni diyet başlayacak..Kuzenim salatalık neymiş görecek.
ahahahaevet protein iyidir spor öncesi.
maşallah.Çok güzel menü.
menümü verem
3 dilim siyah ekmek kahvaltida az margarin beyez peynir maydanoz,nane,yumurta,2 dilim domates cay
öglen yengemle biraz lafladik 3 tane kek ( 94 kalori x 3) yesil cay
aksam 1 tane yumurta hasladim..okudum tok tuyo falan dedim bende yiyeyim..Kapattim menumu cay ve su ya devam..
Yarin diyete basliyoruz bizden baska kimse yok..aygül,özlem, ben.. Aslinda sementayida istiyodum dahil olsun oda ay sonuna kadar 10 kg vermek istiyodu.. Neyse o da sonra dahil olur isterse..
Fikrimi sorARSAN ben beğenmedim canım açıkcası.cıkk olmamış bu.bahsettigim diyet listesini yaziyorum.. yorumlarinizi bekliyorum..
bu diyet akupunturla zayiflayanlarin diyet listesi..dr. un verdigi..
günlük alinmasi gerekenler..
en az 1,5 lt.su ( cay,kahve serbest sekersiz)
250 gr. Quark (yagsiz yogurt) yada 6 yumurta beyazi ( sabah ögle aksam bölebiirsiniz hepsini) (kalsiyum ihtiyaci icin)
1 tane vitamin tablet ( suda eritilenden)
3 fincan bitki cayi (suyu atmak icin vucuttan)
6 tatli kasigi bal yada seker (vucudun seker ihtiyaci icin)
sebze tablet 2 ye bölünüp gunde 2 sefer iciliyo ( tuz ihtyaci icin)
bunlar tum gun almamiz gerekenler mecburi.. disinda 750 gr. yiyebiliyoruz gun boyu..sebze meyve ne isterseniz.. mesela bi salata yapabilirsiniz..yada sebze yemegi nin icine sebze tabletini atarak tatlandirabilirsiniz.. yada yogurdun icine bal katarak tatandirabilrisniz..nasil yiyeceginiz size kalmis..bal yerine recel yiyebilirsiniz..
ben yapmistim daha önce 10 kilo verdim simdide yapmak istiyom ama cok duzenli bu liste bana..
eskiden evde tartip hazirlayip cikiyodum yiyecegimi..gözüm yemiyo simdi..
ne dersiniz??:44:
hop hop hoppp bana bak küçük hanımmmmya ben anlamıyorum ya noluyo bu benim vücudumda.Bi haftada 3 kilo aqlır mı insan ya.tartı 77 gösterdi az ince uff ya.Ben bırakıyorum yaa. ya pizza hamburger yediğim hayatıma dönsem nolacak halim acaba? bu ne ya...3 defa tartıldım.Hata mı var dedim.hata falan yok.Allah kahretsin ya!:84:
valla canım bak bu diyeti beğendimm.uygulanabilir.az not edeyim bunubak cnm ben de bu diyeti hekimce sitesinden almıştım 2 haftada 4 kilo vermiştim
normalde diyet ayda 10 kilo verdiriyomuş ama ben kaçamak yaptım tabi...
KAHVALTI
• Çay, kahve vs. (Şekersiz)
• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)
• Salata
• 1 ince dilim ekmek (30 gram)
ÖĞLE
• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)
• Salata
• 1 ince dilim ekmek
• Veya
• 1 kâse çorba
• Salata
• 1 ince dilim ekmek
• Veya
• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)
SAAT 17.00’DE
• 2 porsiyon meyve
• veya 2 adet galeta
AKŞAM
5 - 6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek Gece boyunca 2 porsiyon meyve
NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. İkinci haftada yoğurt kullanılmaz. Diyeti uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.
illa ayda 10 kilo vercem diyosan bunuda göz önünde tutabilirsin....
yinede karar senin canıım
su içmek iyidiiirrrrr:)kızlarr yaa nedendir anlamadım bugün içimde bi hararettt varrrsu içtikçe içesin geliyo bugün nedir bu yaaa 4lt olcak bu gidişleeee dokunsanız vücudumdan su fışkırcak gibi hissediyomm öğlen pek bişi yememiştim karpuz peynir ekmek yedim tuzlu bişiden yemedim susayayım dicem yokk karnımda acıktııı bugün spora gitcem yineee doyurucu bişi yemem lazım yumurta mı haşlasam yaaa sizcee?
menü zamanı
02-06-2011
Sabah:
kahvaltı:
bir dilim kepek ekmeği
30 gr peynir
domates
salatalık
çay
ara
elma kürü
bir kaşıp yoğurt
öğlen
ara
bir kupa neskafe
akşam
4 ızgara köfte
1 domates sövüş
2 kaşık yoğurt
spor
3 mile leslie
bende bukadar
ikisinin de kendi içinde faydaları var canım. yalnız akşam derken yatmadan önceyi kasdediyorsan o saatte aşırı bir spor yaparsan uykunu etkileyebilir. ağır olmayan bir şeyler yapacaksan olabilir.kızlar birşey sorucam ya bu sporu akşam mı yapmak daha faydalı sabah mı yani sonuçta akşam yapınca bütün gün yediklerimizi yakarız ama sabah yapınca kendimizden mi yakarız :44:
senin de kandilin mübarek olsun canım.:97:evetttt hadi ortim gel yanliz birakma ortini.. yapalim iste birlikteayy ütüm yarim tamamlayim gelcem hemen size bi göz atim dedim dayanamadim.. tekrar geldigimde gecmise bakicam..
kandiliniz mübarek olsun..sevgiler..
ancak hayal edebiyoruz zatentşklerr gerçi biraz insanı yoldan çıkartan bir nickim var ama olsun elmali turta yemenin hayali bile güzel
dur yaww 1 kg yenir mi?bana bir avuç yetmnez yedimmi 1 kilo yemem lazım hızımı alamıyorum birde kaju fısıtğında öyle oluyorum
hadi bakalım yak gitsin yağları:81:kızlaaar ben yürüyüşe gidiyorum tabana kuvvetakşama görüşürüzzzz
tamamdır canımtamam sorun yok ama ben y,nede bildirim yapacam. buraya başlama kilom 66 bakalım yarın ne olcak sizde kayıt eder haftaya ilk tartımla yarışa başlamış olurum sorun yok
çok güzel ipek'immenü zamanı
02-06-2011
Sabah:
kahvaltı:
bir dilim kepek ekmeği
30 gr peynir
domates
salatalık
çay
ara
elma kürü
bir kaşıp yoğurt
öğlen
ara
bir kupa neskafe
akşam
4 ızgara köfte
1 domates sövüş
2 kaşık yoğurt
spor
3 mile leslie
bende bukadar
gayet güzel olmuşeve gelebildim sonunda menümüde paylaşayım hemen
sabah
nesfit sütle beraber
ara
1 kupa yeşilçay
öğlen
çiğ köfte 4 tane
1 bardak ayran
ara
1 kupa acai çayı
akşam
2 küçük parça az yağda kızarmış tavuk
1 tabak yoğurt içine nane ve fesleğen koydum
nasıl olmuş
bak bu da kaymak olmuşaa unuttum spor olarak yürüdüm akşamda 1 saat airobik yapıcam
sen spor kraliçesisin yaparsın deryacım:81:eşim görevde çocuklarla yanlızım..(( canım sıkılıyor.spor yapacağım ama ne ara ..
hah şöyle, sen diyette umutsuzluğa düşünce kuzenini salatalık şeklinde düşünEvet rabia Abla.Gitmiyorum bi yere.Daha yol çok uzun.İradesiz gibi pes etmek yok!.Yarın yeni diyet başlayacak..Kuzenim salatalık neymiş görecek.
o keklere bir şey diyecektim ama yarın yeni bir liste uygulamaya başlama kararının hatırına sustummenümü verem
3 dilim siyah ekmek kahvaltida az margarin beyez peynir maydanoz,nane,yumurta,2 dilim domates cay
aksam 1 tane yumurta hasladim..okudum tok tuyo falan dedim bende yiyeyim..kapattim menumu cay ve su ya devam..
yarin diyete basliyoruz bizden baska kimse yok..aygül,özlem, ben.. aslinda sementayida istiyodum dahil olsun oda ay sonuna kadar 10 kg vermek istiyodu.. neyse o da sonra dahil olur isterse..
menün çok güzel canımben geldimm kızlar ben de menümü yazayım
sabah : sirkeli ballı su , az menemen, 2 dilim ekmek , salatalık , peynir
Ara : 1 bardak yarım yağlı sütlü nescafe, 3 tane fındık
öğlen : az patates salatası , semizotu yemegi
Akşam : 1 kase yogurt çorbası
spor olarakda sabah sopa çevirdim. akşam 2 buçuk saat yürüdüm valla sahili baştan sona yürümüşüm haha birde saat 11 gibi sitede bisiklet sürcem 1 saat daha da birşey yemem herhalde yersem de 3 4 tane leblebi atarım ağzıma çalışmadığımdan geç saatte yatıyorum bazen :89:
ben iyiyim çok şükür:81:nasılsınız kızlar akşam oldumu nete girmek zorlaşıyor benim için sıra bana gelmiyor bir türlü
menümü verem
aksam 1 tane yumurta hasladim..okudum tok tuyo falan dedim bende yiyeyim..kapattim menumu cay ve su ya devam..
yarin diyete basliyoruz bizden baska kimse yok..aygül,özlem, ben.. aslinda sementayida istiyodum dahil olsun oda ay sonuna kadar 10 kg vermek istiyodu.. neyse o da sonra dahil olur isterse..
canım hala istiyorum 10 kilo vermeyi tabiiki ama ben karıştırdım yaa,du bakayım geçmişe dikkatli okuyayım hangi diyetti bu?
menün çok güzel canımsporun da çok güzel
canım normalde bende liste sevmem ama yukardaki menü farklı geliyo bana. örn. öğle yemek seçenekleri ço,k sabah zaten klasik kahvaltı akşam da hafif bi sebze yemeği şart şurt pek yok yani yemek yeme tarzını benimsiyorum bu diyetin mesela akşam 5 gibi meyve var, o da akşam yemeğinde çok aç olmayı önlüyo. yoksa bende katı sert rejimleri sevmem ve dayanamam.daha önce dedim mi bilmem ama benim diyet listesi fobim var ciddiyim şuana kadar hep kendi bildiğim gibi kafama göre takıldım listeye uyamam stres olurum o yüzden ben yokum
menümü verem
kızlar bugünkü menüm:
sabah:biraz yumurta 1 zeytin,bir dilim ekmek,çay
ara:1 tane halley:)
akşam:yoğurtlu pazı haşlaması,1 dilim ekmek,biraz nohut (2 kaşık kadar)
sonrası kötü işte moralim bozuldu yine:2 muz,5 tane tuzlu kurabiye
offf yaaa akşam çok uzun geliyor ve ben acıkıyorum galiba,nevar çabucak sabah olssaaaaa...
k.öncesi: ballı limonlu sıcak su
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta ve biraz peynir
ara: 1 yudum ayran
öğle: 1 kase yoğurt ve 2 yk yulaf ezmesi(eti lifalif)
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: yeşil salata
şimdi: form çayı
su: 1.5 lt
spor: dışarlarda gezenti
şimdi böyle bir menü protein diyetine uygun mu? fikirleri bekliyorum.
ayy tatlıyı fazla kaçırmışssın canım olsun yarın telafi edersin evet akşamları çok zor geçiyor en iyisi saat 11 de vrucan kafayı yatıcaksın hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?