merhaba arkadaşlar nasılsınız? bu akşam sitede dolaşırken size uğradım uzun uzun cumadan itibaren yazılanları okudum. maşallah grubumuz çok aktif üyeler kazanmış.
herkes bu hafta çok iyi iş çıkarmış. hepinizi tebrik ediyorum.
Rabia aşmışsın kendini hedefin altındasın. tebrikler kaptanım
derya 2 çocuk yaramış sana:))) kaptan yardımcım yoruyolar ama spor oluyor demek ki. bakalım bizim bebiş doğunca ben de senin gibi dicem mi?
elif 70li rakamları ah bi görsem diyordun görmüşsün gözün aydın inşallah altmışlıları da görürsün.
kızlar hepiniizi öpüyorum. arkadaşlar tekrar herkesi tebrik ederim. bi aygül kılo verememiş bi de fatma galiba ama olsun haftaya telafi edersiniz. hadi kolay gelsin.
ben mi nasılım?
hızla kılo alıyorum
((( neden mı hiç durmadan mide bulantılarımı bastırmak için yiyorum ve yatıyorum. çok kötüyüm. bi de sıcaklıyorum sürekli. oysa havalar çok ısınmadı ama kan miktarı artınca vücutta ısım da arttı. gece balkon kapısının önünde yatıyorum ya da cam önünde hem de üstüm açık. eşim çok kızıyor ama dayanamıyorum. ve sabaha bozuk bi mide ile kalkıyorum hergün bu sahne tekrar tekrar yaşanıyor. durum kötü yani. 2 kılo aldım şimdiden
((( 51le başladım 53 oldum
herkes bu hafta çok iyi iş çıkarmış. hepinizi tebrik ediyorum.
Rabia aşmışsın kendini hedefin altındasın. tebrikler kaptanım
derya 2 çocuk yaramış sana:))) kaptan yardımcım yoruyolar ama spor oluyor demek ki. bakalım bizim bebiş doğunca ben de senin gibi dicem mi?
elif 70li rakamları ah bi görsem diyordun görmüşsün gözün aydın inşallah altmışlıları da görürsün.
kızlar hepiniizi öpüyorum. arkadaşlar tekrar herkesi tebrik ederim. bi aygül kılo verememiş bi de fatma galiba ama olsun haftaya telafi edersiniz. hadi kolay gelsin.
ben mi nasılım?
hızla kılo alıyorum