• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaşlar nasılsınız? bu akşam sitede dolaşırken size uğradım uzun uzun cumadan itibaren yazılanları okudum. maşallah grubumuz çok aktif üyeler kazanmış.
herkes bu hafta çok iyi iş çıkarmış. hepinizi tebrik ediyorum.
Rabia aşmışsın kendini hedefin altındasın. tebrikler kaptanım
derya 2 çocuk yaramış sana:))) kaptan yardımcım yoruyolar ama spor oluyor demek ki. bakalım bizim bebiş doğunca ben de senin gibi dicem mi?

elif 70li rakamları ah bi görsem diyordun görmüşsün gözün aydın inşallah altmışlıları da görürsün.

kızlar hepiniizi öpüyorum. arkadaşlar tekrar herkesi tebrik ederim. bi aygül kılo verememiş bi de fatma galiba ama olsun haftaya telafi edersiniz. hadi kolay gelsin.

ben mi nasılım?
hızla kılo alıyorum:(((( neden mı hiç durmadan mide bulantılarımı bastırmak için yiyorum ve yatıyorum. çok kötüyüm. bi de sıcaklıyorum sürekli. oysa havalar çok ısınmadı ama kan miktarı artınca vücutta ısım da arttı. gece balkon kapısının önünde yatıyorum ya da cam önünde hem de üstüm açık. eşim çok kızıyor ama dayanamıyorum. ve sabaha bozuk bi mide ile kalkıyorum hergün bu sahne tekrar tekrar yaşanıyor. durum kötü yani. 2 kılo aldım şimdiden:(((( 51le başladım 53 oldum

bugünkü bu kadar hareketin üstüne leslie 3 mil yaptım:66:ilk defa 3e geçtimm oneydi yaaa iflahım kesildii 5e geçersem düşünemiyorumm:66:akşam da 2yk yoğurt içine bol pulbiber 2.5 lt su bugünlük bu kadarrrrr:27:
güzel bi gündü hep hareket bol hareket yarında spora gidicem inşş bakalımm:10:

hahahaha yani saman altından su yürütmemiz lazım evet dedigin gibi hürrem en büyük örnegimizz:40:
aynennn :1:ben gerçi öyle kızlara uyuz olurum ama gerçekler ne yazıkki.ahhh bu erkekler ne saflar:):27:
merhaba arkadaşlar nasılsınız? bu akşam sitede dolaşırken size uğradım uzun uzun cumadan itibaren yazılanları okudum. maşallah grubumuz çok aktif üyeler kazanmış.
derya 2 çocuk yaramış sana:))) kaptan yardımcım yoruyolar ama spor oluyor demek ki. bakalım bizim bebiş doğunca ben de senin gibi dicem mi?

elif 70li rakamları ah bi görsem diyordun görmüşsün gözün aydın inşallah altmışlıları da görürsün.

kızlar hepiniizi öpüyorum. arkadaşlar tekrar herkesi tebrik ederim. bi aygül kılo verememiş bi de fatma galiba ama olsun haftaya telafi edersiniz. hadi kolay gelsin.

ben mi nasılım?
hızla kılo alıyorum:(((( neden mı hiç durmadan mide bulantılarımı bastırmak için yiyorum ve yatıyorum. çok kötüyüm. bi de sıcaklıyorum sürekli. oysa havalar çok ısınmadı ama kan miktarı artınca vücutta ısım da arttı. gece balkon kapısının önünde yatıyorum ya da cam önünde hem de üstüm açık. eşim çok kızıyor ama dayanamıyorum. ve sabaha bozuk bi mide ile kalkıyorum hergün bu sahne tekrar tekrar yaşanıyor. durum kötü yani. 2 kılo aldım şimdiden:(((( 51le başladım 53 oldum

canım merhaba,mide bulantıların en kısa zamanda geçer inşallah.eee anneliğin zor tarafı.bende hamile kalabilsemde midem bulansa keşke:97:boşver güzel şeyler bunlar.ama ne yazıkki canım kilo veremedim dediğin gibi.misafirlerim falan vardı 2 hafta kaldılar eee dolayısıyla veremedik.ama bu hafta olur inşallah diyorum ve seni kocaman öpüyorummmm:34::76::54:

ben mi nasılım?

emvam gelmişş hoşgelmişşş canım benim ayyy napsakki senin mide bulantılarına :53:evli deilim hamişte olmadım :33:ne desem bilemedim guzum ya inşşş en yakın zamanda geçerr :54:bak sen daha doğmadan annişe neler yapıyoo :1:sağlıklı bi hamilelik diliyorum canım inş en yakın zamanda bu bulantılar geçerr:54:

sorma yaaaa naptım bennnnn:53::53::53::53:
yeni yeni dank ediyooo:43:
kendime çok kızdım:95: 2 haftaya yakındır bozmamıştım oysa:43:

ayy canım.Bozma moralini yaa:50: Yarın ve öbürgün protein gnü yaparsın dengelersin canım benim.:16:

bu arada herkese günaydınlarrrrr....
yukarıda yazdıklarıma hiç yakışmayyan bi kahvaltı yaptım... kaçamak dedim yaparken ama baya uzağa kaçtı galiba:27: bal kaymak antep kaju çikolata ve kahvaltılıklar birbirine girdi:50: günün geri kalanında proteinle beslenmeyi düşünüyorum bakalım inş.
herkese güzel pazarlar olsun tekrar:71:

Evet özlem gelelim benim kaçamağıma.:26: Akşam 5 gibi döner yedim.Tavuk ama.Salata ve o.ve 1 lavaş tabi ki.Üstüne de muz yedim.Sabah canım 2 bardak light süt içtim.Öğle niyetine yoğurt ve haşlama et yicektim ki aldığım et domuzdu galiba ığğğ midem bulandı.Kıza sordum ama kız yok domuz bu ette dedi.Ama fenaydı.Yarısını yedşm yani 2 el ayası kadar.Gerisini attım.3 kaşık yoğurtla yedim.

kızlar günü topluyorum.
sabah:
1 soda
2 bardak light süt.
Öğle
2 el ayası haşlama et(maalesef domuz)
3 kaşık yoğurt
akşam:
tavuk döner
salata
lavaş
muz
Su:2 litre
spor:1 saat yürüyüş.

yorgunluktan ölüyorum.Yürüyüş harici mağaza gezdim gene:52: Ben hiç bıkmayacağım elbiselere bakmaktan:52: harika ceketler gördüm ama maalesef almayacağım.Kilo vereceğim öyle alacağım onları.:63:

benim de bugün kü menüm şöyle :

sabah : sirkeli su 2 diim ekmek +az menemen + peynir + salatalık
Ara : 1 bardak yarım yağlı sütlü nescafe
Öğlen : 1 tane biber dolması + 1 kase yogurt
Akşam : 1 avuç leblebi 1 kutu zero (şu zerodan vazgeçmem lazım artıııık)

spor olarak da 2 saat bisiklet + 20 dk yürüyüş + sopa çevirdim:1::emir_bebek::1:
fundacım menün çok güzel... yalnız benim merak ettiğim bişiy var. bu menüde akşam yemeği yok:53: nasıl dayanıyosunuz akşam hiç yememeye ben dayanamıyorum salata bile yesem yok olmuyo illa sıcak bi yemek girrcek o mideyee:32:
canım bana uyar fakat ben şunu anlamadım mesela 15 haziranı sayıp ayın 16sında yazacağım dimi?yani 16 sınıda sayıp 17 sinde yayınlamış olcam sanırım:31:

ya ben daha fazla msj yazmıştım yaw:97:
canım gülşah mesajları galiba eksik saymış ya gece 12 den 12 ye saydı... çünkü benimki ve rabianınkide eksik ve biz gece baya mesajlaşmıştık... bide listenin değiştiğini görmemiş sanırım...
ortim listeler değişti sanırım senin bilgisayar sorunlu diye değiştirmişti neyneyse ama sen yinede sayım yapmışsın:44:
bakın erkekleri kesinlikle hürremin takdiğiyle elde edebilirsiniz.yani taktik şu mağdurum çok mağdurum mağdurum :1:yapacağınız şey çok basit erkek kendisi yüzünden sizin mağdur duruma düştüğünü görürse bunu ortadan kaldırmaya çalışır ve sana daha çok bağlanır.belki beni yanlış anlayacaksınız ama biraz acındırma takdiği yapacaksınız kızlar,ama aşkından ölüyorum falan gibi acındırma değil yani sen sanki süt dökmüş kedisin diğer bütün kızlar cadı imajı yaratmanız lazım.:10:bilmem anlattabildimmi?
üfff ne zeki kadın yaa sülümanın yüzüne hiç renk vermiyoo... idolüm valla ama ben asla öyle olamıcam heralde. ne düşünüyosam pat söyleyiveriyom..
yorgunluktan ölüyorum.Yürüyüş harici mağaza gezdim gene:52: Ben hiç bıkmayacağım elbiselere bakmaktan:52: harika ceketler gördüm ama maalesef almayacağım.Kilo vereceğim öyle alacağım onları.:63:

ay canım bende bayılırım vitrin bakmaya gezmeye... ideal kilolara gelsekde şöle bi alışveriş yapsak:97: yeni elbiseler pantolonlar etekler falan:97:

bugünkü menüm
sabah
antepli kajulu çikolu acayip kahvaltı cümbüşümü sölemiştim:37:

öğlen 4 gibi
meyve

ara yeşilçay

akşam
tavuk şiş
2 kaşık bulgur pilavı

ve
1 çikolatalı 2 kakaolu gofret:47::57::37:

cezalara razıyım ama şeytana uydum diyemicem sanki vücudumun ihtiyacı var gibiydi akşamki gofretlere şekerim düştü gibi hissttm... kolum kalkmıyodu onları yedikten sonra geçti.
zaten şu antibiyotik olayı bitsin doktora gidip bi kan testi yaptırcam neyim eksik neyim fazla bi göriyim..
inş kilo almam bugün yüzünden:97:

bugünkü bu kadar hareketin üstüne leslie 3 mil yaptım:66:ilk defa 3e geçtimm oneydi yaaa iflahım kesildii 5e geçersem düşünemiyorumm:66:akşam da 2yk yoğurt içine bol pulbiber 2.5 lt su bugünlük bu kadarrrrr:27:
güzel bi gündü hep hareket bol hareket yarında spora gidicem inşş bakalımm:10:

5 mil çok feci yaa ben bir kere yapabildim onda da bacaklarımın yanması tam bir saat sürdü ama çok iyi çalıştırıyor bacakları :27:

aynen bende kilo verdikten sonra kıyafetlerimi almayı düşünüyorum :8:

fundacım menün çok güzel... yalnız benim merak ettiğim bişiy var. bu menüde akşam yemeği yok:53: nasıl dayanıyosunuz akşam hiç yememeye ben dayanamıyorum salata bile yesem yok olmuyo illa sıcak bi yemek girrcek o mideyee:32:
:

tşkler. ya canım sabah ne kadar erken kalksamda 1 - 2 saat spor yaptıgım için kahvaltımı 10 30 11 00 gibi yapabiliyorum dolayısıyla ara öğün vs derken öğlen yemeğini zaten ancak saat 4 gibi yiyebiliyorum ondan sonra da meyve yada hafif atıştırmalıklarla geçiştiriyorum acıkmıyorum yani :9::9:

bugünkü menüm
sabah

öğlen 4 gibi
meyve

ara yeşilçay

akşam
tavuk şiş
2 kaşık bulgur pilavı

ve

cezalara razıyım ama şeytana uydum diyemicem sanki vücudumun ihtiyacı var gibiydi akşamki gofretlere şekerim düştü gibi hissttm... kolum kalkmıyodu onları yedikten sonra geçti.
zaten şu antibiyotik olayı bitsin doktora gidip bi kan testi yaptırcam neyim eksik neyim fazla bi göriyim..

özleeeem :47::47::47::47::47::47: :9::9: kızzzzzz zaten sabah deli gibüü adrenalin ve kalori bombası bir kahvaltı yapmıştın akşama niye gofret yedinn delüüüü :9:

off kızlar bu diş ağrısı beni öldüreeeeeecek yaa 2 3 tane ağrı kesiciyle ancak uyuyabiliyorum oda 3 saat ben gene 2 tane agrı kesici içtim etkisi geçmeden kaçayım uyumak istiyorruuuum artıııııkk :84::84:

herkeseee iyiiiiii gecelerrrrr :54:

özleeeem :47::47::47::47::47::47: :9::9: kızzzzzz zaten sabah deli gibüü adrenalin ve kalori bombası bir kahvaltı yapmıştın akşama niye gofret yedinn delüüüü :9:
bir bilsem cnm ya dedim ya şekerim mi düştü bilmiyorum eşim çikolata yememi survivordakilerin ödül yemeklerini yiyişine benzetti çok güldü nasıl bir hışımla yediysem :17:
off kızlar bu diş ağrısı beni öldüreeeeeecek yaa 2 3 tane ağrı kesiciyle ancak uyuyabiliyorum oda 3 saat ben gene 2 tane agrı kesici içtim etkisi geçmeden kaçayım uyumak istiyorruuuum artıııııkk :84::84:

iyi geceler canım:79:

aygülcüm ebrucum hoşgeldiniz gördüğünüzz üzere ben rejimi birazcık bozdum:56: artık yeni hafta yeni irade diyelimm:1:
bu arada çok uykum geldi hepinize iyi geceler tatlı rüyalar:54:

:60::60:

2 bardak süt fazla olmaz mııııı canım ya yani sadece sütle mi geçiştirceksin kahvaltıyı o zaman çok acıkırsın sanki :26:
canım diyet süt 1 bardağı 80 kalori ya da daha düşük.Protein olduğu için tok tutuyor Süt.Tavsiye ederim.:31:

benim de bugün kü menüm şöyle :

sabah : sirkeli su 2 diim ekmek +az menemen + peynir + salatalık
Ara : 1 bardak yarım yağlı sütlü nescafe
Öğlen : 1 tane biber dolması + 1 kase yogurt
Akşam : 1 avuç leblebi 1 kutu zero (şu zerodan vazgeçmem lazım artıııık)

spor olarak da 2 saat bisiklet + 20 dk yürüyüş + sopa çevirdim:1::emir_bebek::1:
güzel menü.Zeroda şeker yok sadece kafein.Kilo aldırmaz ama zararı var mı bilemeyecem.

bakın erkekleri kesinlikle hürremin takdiğiyle elde edebilirsiniz.yani taktik şu mağdurum çok mağdurum mağdurum :1:yapacağınız şey çok basit erkek kendisi yüzünden sizin mağdur duruma düştüğünü görürse bunu ortadan kaldırmaya çalışır ve sana daha çok bağlanır.belki beni yanlış anlayacaksınız ama biraz acındırma takdiği yapacaksınız kızlar,ama aşkından ölüyorum falan gibi acındırma değil yani sen sanki süt dökmüş kedisin diğer bütün kızlar cadı imajı yaratmanız lazım.:10:bilmem anlattabildimmi?
eehehehehe :60: vaaay :89: süper taktik yau.O hürremi de bi izleyemedim doğru dürüst.Beyaz showda gördüm çok tatlı kız maşallah.:nazar:

ben mi nasılım?
Hoşgelmiş Hamiş:61: sıkma canını canım benim inşallah iyi bi hamilelik geçirirsin sonra zaten emzirme felan verilir.

canım gülşah mesajları galiba eksik saymış ya gece 12 den 12 ye saydı... çünkü benimki ve rabianınkide eksik ve biz gece baya mesajlaşmıştık... bide listenin değiştiğini görmemiş sanırım...
ortim listeler değişti sanırım senin bilgisayar sorunlu diye değiştirmişti neyneyse ama sen yinede sayım yapmışsın:44:

üfff ne zeki kadın yaa sülümanın yüzüne hiç renk vermiyoo... idolüm valla ama ben asla öyle olamıcam heralde. ne düşünüyosam pat söyleyiveriyom..

ay canım bende bayılırım vitrin bakmaya gezmeye... ideal kilolara gelsekde şöle bi alışveriş yapsak:97: yeni elbiseler pantolonlar etekler falan:97:
evet yaa yeni sezon rengarenk.Elbiseler şortlar etekler ve süper topuklular.Ahh topuklular favorim.:16:

bugünkü menüm
sabah

öğlen 4 gibi
meyve

ara yeşilçay

akşam
tavuk şiş
2 kaşık bulgur pilavı

ve

Yarın telafi et.Sakın yarın bozma.Önünü alamazsın.

geçmiş olsun canım.Hemen yat uyu.Rakı koy derler ama b,lemeyecem iyi gelir mi gelmez mi:1:

aygülcüm ebrucum hoşgeldiniz gördüğünüzz üzere ben rejimi birazcık bozdum:56: artık yeni hafta yeni irade diyelimm:1:
Yarın dikkat et canım.Hepimiz bozduk galiba:1: ama olsun devam genede.:kkk:

sana da iyi geceler tatlı rüyalaar kalp kalp kalp :D

Son düzenleme:
evett...:17:

vuuuu naptın canım yaa:52::52: nası bi menü buu:52::52: gülsem mi ağlasam mı yau bilemedim:52:

ay hic sorma aygulum valla..bide hem bozdum hemde arsiz arsiz bi yedim bi yedim yani.. :27:

hımmm, yazmak en doğru karar tabiiki.
ancakk sana bir ceza vermemiz şart oldu. hem getirdin listeleri güzel güzel ortaya koydun. sonra arkadaşları da heveslendirdin ama en zayıf halka sen çıktın olmaz ki:20: bak aygül de özlem de ellerinden geleni yapıyorlar ortak listenize uymak için.
şimdi o yediklerine bir sünger çekiyorsun. yeşil çayını içiyorsun ve uyuyorsun. yarın senden protein ağırlıklı bir beslenme istiyorum. benim perşembe günü yaptığım gibi bir şey yap ama o gün benimki çok azdı. sen mesela ton balığı ekleyebilirsin veya tavuk göğüs olur. ekmek yok, meyve yok, kuruyemiş yok. tamam mı? senin cezan da bu

:26: tamam.. bugun gecti yarindan itibaren baslicam tekrar..:59:

oyy canim benim seninkide bozmakmi benimkinin yaninda.. bugundee kahvalti yaptim calismaya gittim..molada kek yapip geirmisler valla degisik degisik..hepsinden yedim toplam 4 dilimm :53::52:saat 6 bucuktu sanirim daha bisi yemedim yiyecek halimde kalmadi icimi baydi..

iyi geceler canim..

ay hic sorma aygulum valla..bide hem bozdum hemde arsiz arsiz bi yedim bi yedim yani.. :27:

:26: tamam.. bugun gecti yarindan itibaren baslicam tekrar..:59:

oyy canim benim seninkide bozmakmi benimkinin yaninda.. bugundee kahvalti yaptim calismaya gittim..molada kek yapip geirmisler valla degisik degisik..hepsinden yedim toplam 4 dilimm :53::52:saat 6 bucuktu sanirim daha bisi yemedim yiyecek halimde kalmadi icimi baydi..

iyi geceler canim..
ay canım ya senin de kek zaafın var galiba benim gofret zaafım gibi:60: Günü 4 dilim kekle mi geçirdin:53: uff bozmuş sayılmazsın ki ama:44:

fena firca yemisim kaptandan.. hakli ne diyem..:17:

iyi geceler..nasil nasil yorgunum calismadan geldim:85: bu hafta son insallah.. pazar gunu tiyatro bitsede kurtulsam artik.. :97:

dunku menumu gördünüz... bugunde dune yakin..

sabah kahvaltida 3 dilim ekmek,peynir,domates,yumurta,maydanos,nane,
ögle yok..
aksamda molada cesit cesit kek yapip geitmisler ondan yedim..4 dilimm :57:

yarin artik toplucam kendimi..yeniden bslicam..:26: uff biktim bu yeniden baslamalardan..önce bozuyom sonra bastan..ne kadar iradesizim yaa..gercekten yarin gidip 14.takima ben iradesizin tekiyim diye kendimi desifre etcem.. hep onlarmi gelcek bide ben gidem..:51:
iyi geceler..5 olmadi mesajim ama kusra bakmayin dayanamicam :51:gidim yatim biran önce..sevgiler..:71:

ay canım ya senin de kek zaafın var galiba benim gofret zaafım gibi:60: Günü 4 dilim kekle mi geçirdin:53: uff bozmuş sayılmazsın ki ama:44:

aslinda tatli zaafim yok ama yemicem diye sartlandirinca kendimi daha cok yedim..saldirdim rsmen yaaa..o kadar yiyince haliye ustune biseyde yiyemedim.. icimi baydi ama..hala tatli tadi geliyo..icimi bayiyo..:63:
ama aciktimda.. yatarim simdi yarin artik devam diyete..

Back
X