Bazen üzülüyorum yemeği çöpe atmaya ama ziyan olmasın diye yemek de aynı şey, bir de üstüne zarar veriyoruz kendimize , en iyisi tüketeceğin miktarı bulundurmak ama her zaman hesap tutmuyor aynı senin örneğindeki gibi.
Ben abartmadan çiğköfte yiyiyorum diyetimde abartmadan ve yanında salata ile.
Evde bulundurulunca yemeden durulmuyor o açıdan çok iyi olmuş.
Ama ben de yemeklerin ziyan olmasını hiç sevmiyorum.
yemek atmayı sevmem ama benim de senin gibi attığım çok oldu. midemde durup vicdan azabı olacağına çöpte dursun.
zaten bu saydıklarından yemişsindir. o halde bu noktadan sonra o sayfayı kapatman çok iyi olmuş.
.
hamutrannn arkadaşım hoşgeldin aramızaa yazışmaları okudum doktora öğrencisiymişsin ve gelin adayııallah yardımcın olsun canımm ekime kadarrrrr gitsin kilocuklarrr hayde bakalımmm gazamız mübarek olaa
bu arada ölçülerimi yazayım
göğüs 98-97
bel 84-79
kalça 107-104 ilk yazdıklarım geçen ayki değerler sonraki de yeni ölçülerim göğüsle kalça arasında pek bi fark yok ama bu belimi napcam bilmiyorum yaa boyda kısaa90-60-90olmasakta 91-61-91 olablirizzz gögüsten pek bişi gitmemişşş bide benim kollarr biraz kalın napcam bilmiyom onları yaa
öğren tabi canım, şimdiden aklında bulunsun:) Allah izin verirse lazım olucak bunlar.daha neler öğrencem bakalım
canım bi ara ebru şallıya çok sarmıştım ama sıkıldım şimdi nivea bady yapıyorum oda ağırlık kalça ve bacak çalıştırıyor... bide arada yürüyüş halletçem inş... aslında benim kalça fena değilde basen kalçayı büyütüyo....
kirazı bu sene dolu vurmuş fiyatlar düşmeyebilir...
israf olmamıştır inşallah canım.bende israfı sevmem ailem beni ziyerete gelmişti alınanlar tüketilemedi mecburdum kalsaydı ya yiyecektim yada bozulacaktı
bende nefsimle savaşıp yenilmemeyi tercih ettim
allah affetsin ekmek bulamıyanlar var aslında ama çarem yoktu
olur o kadar canım. kendine vicdan azabı yapma.evet canım malesef az da olsa yedim
aslında istediğin kiloya kavuşmak için kendini eve kapatacaksın 3 ay hiç çıkmayacaksın baksana 4 günde bütün düzenim bozuldu
bide diyetteyim filan deyince biz gidince yap fallan dediler bende allahtan arıyorumdayanamadım işte
sizde nasıl gitmiyor anlamıyorum yaw :44:canım belinden süper incelmişsin
göğüsten çok gitmez herhalde sırttan incelirsin
keşke önde gitse benim göğüsler çok büyük istemiyorum o kadar
benim annem yaprak sarmasına bile pirinçle karıştırıp bulgur koyar. çok lezzetli oluyor.
bulgurun kendine has bir kokusu var, o çok yakışıyor yemeklere.
hayır, canım bir sakınca yok. 1 kg haşlama patates yemediğin sürece zararlı diyemeyiz.
eğer 0 karbonhidrat diyeti yapıyor olsaydın yasaklı olurdu. ki onu da çok önermem, vücudumuzun karbonhidratlara da ihtiyacı var.
kısa süreliğine araştırma için gittin sanırım almanyaya.
biz de bu yıl tatilde almanya düşünüyoruz, bakalım hayırlısı.
canım süren az kalmış. hele bir de o düğün telaşı bir başlarsa zaman hızlı geçer.
yemek atmayı sevmem ama benim de senin gibi attığım çok oldu. midemde durup vicdan azabı olacağına çöpte dursun.
zaten bu saydıklarından yemişsindir. o halde bu noktadan sonra o sayfayı kapatman çok iyi olmuş.
belin güzel incelmiş canım, bu rakam gayet iyi. spora devam et.
kollar için ağırlık falan çalışsan etkili olur mu ki? kol kasları için napılır çok bilmiyorum açıkçası.
daha neler öğrencem bakalım
canım bi ara ebru şallıya çok sarmıştım ama sıkıldım şimdi nivea bady yapıyorum oda ağırlık kalça ve bacak çalıştırıyor... bide arada yürüyüş halletçem inş... aslında benim kalça fena değilde basen kalçayı büyütüyo....
kirazı bu sene dolu vurmuş fiyatlar düşmeyebilir...
kızlar nutella cips falan konuşuyonuz insanın aklına geliyo yaw.... cıs onlar cıs.....
amanin gitmiş baklavalar.... ama haklısın tabi...
canım bende çiğköfteyi çook severim ama kalorisi bir porsiyonu 330 çook fazla çiğ köfte için
bende çok üzülerek döktüm
bende israfı sevmem ailem beni ziyerete gelmişti alınanlar tüketilemedi mecburdum kalsaydı ya yiyecektim yada bozulacaktı
bende nefsimle savaşıp yenilmemeyi tercih ettim
allah affetsin ekmek bulamıyanlar var aslında ama çarem yoktu
olur o kadar canım. kendine vicdan azabı yapma.
misafir geldi mi diyet yapılamıyor. hele hele diyetteyim demek ölüm fermanı gibimilletce gıcığız diyette olanlara
sizde nasıl gitmiyor anlamıyorum yaw :44:
benim hep göğüsten gitti. genç kız göğsü gibi oldular. iyice çektiler zavallcıklar
zaten göğüs kısmında hiç kas yokmuş. yağ doku varmış. o da zayıflyınca gidiyor. ama anladığım kadarıyla kimisinde az kimisnde çok gidiyor.
Kızlar çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim.
Erkek arkadaşımla oldukça uzak şehirlerdeyiz.
Bana süpriz yapmış çiçek yollamış.
Nasıl mutlu oldum anlatamam.
ayyy yazık israf oldu güzelim yiceklerrrr bana göndereydin ya hehehe neyse cnm nefsinle yemek arasında kalcana bölesi daha iyi görünüyokızlar az önce dolabımdaki
2 lt kolayı döktüm baklava ve doğum gününden kalan pasta vardı onlarıda çöpe sıyırdım
gece kardeşim çiğ köfte yapmştı ben kalanını ertesi gün yemeyi çook severim büyük bir tabak vardı onu da döktüüüm
evdeki antep fıstıklarınıda( malum burası antep ve gelen misafire ikram için çok alıyoruz ) kardeşimle kararamana gönderdim
ohhh hepsinden kurtuldum yesemmi yemesemmi diye nefsimi zorluyprdum
1,5 ltlik şişeleri alıp onlarla mı çalışsam napsammm:)))benim annem yaprak sarmasına bile pirinçle karıştırıp bulgur koyar. çok lezzetli oluyor.
bulgurun kendine has bir kokusu var, o çok yakışıyor yemeklere.
hayır, canım bir sakınca yok. 1 kg haşlama patates yemediğin sürece zararlı diyemeyiz.
eğer 0 karbonhidrat diyeti yapıyor olsaydın yasaklı olurdu. ki onu da çok önermem, vücudumuzun karbonhidratlara da ihtiyacı var.
kısa süreliğine araştırma için gittin sanırım almanyaya.
biz de bu yıl tatilde almanya düşünüyoruz, bakalım hayırlısı.
canım süren az kalmış. hele bir de o düğün telaşı bir başlarsa zaman hızlı geçer.
belin güzel incelmiş canım, bu rakam gayet iyi. spora devam et.
kollar için ağırlık falan çalışsan etkili olur mu ki? kol kasları için napılır çok bilmiyorum açıkçası.
çocuğu pişikten koruyalım derken kendimiz pişik etmişizzz anammmöğren tabi canım, şimdiden aklında bulunsun:) Allah izin verirse lazım olucak bunlar.
biz ne acemilikler çektik. çocuk doğdu, doktor bize evde bulunsun diye pişik kremi yazmış. bu pişik olayında 2 nokta var:
1. pişik önleyici krem
2. pişik kremi
pişik önleyici krem ile diğeri aynı şey değil. biz de doktorun bize sadece pişik durumları için verdiği kremi sanki önleyici krem gibi kullandık durduk. noldu sonunda? çocuk pişik oldu o krem yüzündenağır gelmiş her gün her gün kullanınca pahalı da bir kremdi. bana sonradan dank etti. bizim asıl kullanmamız gereken, artık marketlerde bile bulunan, pişik önleyici kremmiş meğerse
nivea body de olur. önemli olan düzenli basen,kalça bölgesinin çalışması. bol bol yürüyüş de iyi olur sanırım.
hımm desene bu sene kiraz fiyatları böyle gider.:97:
israf olmamıştır inşallah canım.
hani keşke komşuluk olsa da verebilsen böyle durumlarda ama yok. bizim apartmanda da öyle.
bence artık düşünme. o attıklarının hepsini yeseydin vermek için 1 ay uğraşman gerekecekti. olaya bu pencereden bak.
eskiye oranla küçüldüü tabide daha da küçülsünolur o kadar canım. kendine vicdan azabı yapma.
misafir geldi mi diyet yapılamıyor. hele hele diyetteyim demek ölüm fermanı gibimilletce gıcığız diyette olanlara
sizde nasıl gitmiyor anlamıyorum yaw :44:
benim hep göğüsten gitti. genç kız göğsü gibi oldular. iyice çektiler zavallcıklar
zaten göğüs kısmında hiç kas yokmuş. yağ doku varmış. o da zayıflyınca gidiyor. ama anladığım kadarıyla kimisinde az kimisnde çok gidiyor.
Kızlar çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim.
Erkek arkadaşımla oldukça uzak şehirlerdeyiz.
Bana süpriz yapmış çiçek yollamış.
Nasıl mutlu oldum anlatamam.
canım benim mutlu olmazmısın çiçekler en güzel sevgi dili
arkadaşında çok inceymiş onuda tebrik edrim bu davranışından dolayı
canım benim mutlu olmazmısın çiçekler en güzel sevgi dili
arkadaşında çok inceymiş onuda tebrik edrim bu davranışından dolayı
ayyy yazık israf oldu güzelim yiceklerrrr bana göndereydin ya hehehe neyse cnm nefsinle yemek arasında kalcana bölesi daha iyi görünüyo
1,5 ltlik şişeleri alıp onlarla mı çalışsam napsammm:)))
çocuğu pişikten koruyalım derken kendimiz pişik etmişizzz anammm
eskiye oranla küçüldüü tabide daha da küçülsün
oy oyyyyy ne güzel yaaa çok sevindim tatlım senin adına hep böyle devam etsin inşşş
Ben mutlu olunca benden çok mutlu oldu zaten.
Gözüm hiç birşeyi görmüyor deli gibi aşığım zaten
Bir de böyle birşey yapınca çok mutlu oldumm
evet dimi çok güzel bi davranışşşş darısı başımaaaönce bi aday bulalımmm
menüm
2 avuç kiraz 2lt su şimdiye kadar 1 bardak yeşil çay
akşamada tavuk göğüs haşlaması çok az 1 bardak ayranla
lesli ile 3 mil yürüyüş
egzersiz
tekrar lesli ile yürüyüp kalça egzersizi yapacağım
Ben mutlu olunca benden çok mutlu oldu zaten.
Gözüm hiç birşeyi görmüyor deli gibi aşığım zaten
Bir de böyle birşey yapınca çok mutlu oldumm
evet dimi çok güzel bi davranışşşş darısı başımaaaönce bi aday bulalımmm
inşallah karşılıklı aşkınız hiç bitmez
ahh aşk ne güzel şeydir ayaklarını yerden keser bende ilk kocama aşık oldum evlendim hep onu çok özledim hala özlüyorum
hep yanımda olsun istiyorum ama yoğun napalım kısmet
amin canım hayal ettiğin gibi biriyle tanışırsın
hoş hayal ettiğine değil bazende tam zıt karakteirde birinebile aşık olabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?