Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun , havalar ısındı , sık sık yıkaytın bebişin altını.Arada açıkta da gezdirin.Ayrıca Dove krem ,çok daha pahalı olanlardan daha iyi performans gösteriyor pişikler için.

Aynen öyle doğru.
Benim de kalça problemim var.
belim 60 küsürken kalçam 90 küsürlerde ..

Hmm o da mantıklı o zaman.
Bulgurun kalorisi falan nasıl?
Yenilmesi uygun bir besin mi ?
Ben de yiyeyim mi ?

Şöyle bir kavanoz Nutella yanında pötübör bisküvi ile ne güzel olurdu...

:79:Yok yok şaka yaptım , kendinize gelin.Gidin hemen marketten salatalık alın yiyin ya da 2 bardak su.

Ama nasıl bir şakadır o öyle ya
Benim canım da tatlı değil de tuzlu yağlı şeyler istiyor.
Kocaman bir paket cips ne güzel olurdu.

Hoşgeldin o zaman takıma.
Hep beraber güzel güzel vereceğiz kilolarımızı.
Düğününde de incecik bir gelin olacaksın.

hayal edebilirsin canım
yemediğin sürece sorun yok.
ben de karpuz yiyeceğim birazdan. benim tatlısavarım da karpuz oluyor

Ayy ben de karpuzu çok severim ya ama az yiyemiyorum otursam çeyrek karpuzu yerim kendim.

Inşaallah hep beraber kafasını kıracağız o direncin.
Kirazı ben de az alıyordum , bekliyordum belki ertesi gün düşer diye , bakıyorum yine aynı.Şimdi yemediğim diğer şeylere sayıp alıyorum istediğim kadar.Limitleri aşıp başka şeylere saldırmaktan iyidir.

canım, maşallah bu kadar araştırmadan sonra bunca dikkatli beslenmeyle bence o direnci kıracaksın inşallah.

memnun oldum hatice
doktorayı bitirdin de mi dönüyorsun yoksa devam edecek mi?
ekime kadar verilecek kilolarımız var o halde, hadi bakalım gitsin kilolar gelsin zarif bir gelinlik.:97:

Bulgurun kalorisi beyaz ekmek ve pirinçten düşük , diyetlerde iyi bir alternatif o yüzden.Çünkü diğerlerine göre karbonhidrat oranı daha düşük.Tabi abartılı değil ,3-4 yemek kaşığı yemek gerek.

Aynen öyle doğru.
Hmm o da mantıklı o zaman.
Bulgurun kalorisi falan nasıl?
Yenilmesi uygun bir besin mi ?
Ben de yiyeyim mi ?

Bazen aklıma zayıf olup güzel kıyafetler geliyor , bazen de canımın istediği yiyecekler.Kısaca yemek ve giyinmek arasında gidip geliyor kafam.

QUOTE=eski_bir_masal;19811138]
Ama nasıl bir şakadır o öyle ya
Benim canım da tatlı değil de tuzlu yağlı şeyler istiyor.
Kocaman bir paket cips ne güzel olurdu.[/QUOTE]

canım, bulguru da pirinç de olduğu gibi kaşık hesabı yemelisin. 4-5 kaşık yeterli bence, yanında başka yiyecekler de varsa.
bulgur çok faydalı bir besindir, atlama bence diyetinde.
ayrıca annene de dolma yaptığında falan içine bulgur koymasını söyleyebilirsin. bütün aile açısından daha sağlıklı olur.
şşşt cips falan, tamam artık tıp.:76:

Ayy ben de karpuzu çok severim ya ama az yiyemiyorum otursam çeyrek karpuzu yerim kendim.
valla ben de senin gibiyim. çareyi bir öğünü karpuza ayrmakta buldum ara öğün olarak kurtarmaz beni açıkçası:)

kesinlikle. abur cubura vereceğim parayı, meyveye vermeyi tercih ederim.

memnun oldum hatice
doktorayı bitirdin de mi dönüyorsun yoksa devam edecek mi?
ekime kadar verilecek kilolarımız var o halde, hadi bakalım gitsin kilolar gelsin zarif bir gelinlik.:97:

nerdeee canım bitmez bu doktora yok daha var 1-2 yıl gibi...gelinlik dedin de bak şimdi daha bi hırslandım ... evet yaaa gitsin kilolar

nerdeee canım bitmez bu doktora yok daha var 1-2 yıl gibi...gelinlik dedin de bak şimdi daha bi hırslandım ... evet yaaa gitsin kilolar
daha bir süre daha gidip geleceksin desene.
müstakbel eşin de mi doktora öğrencisi? evlenince nasıl yapacaksınız?
gelinlik, kilo verdirme listesi yapsak listenin en üstünde olacak bir şeydir sanırım.
elin abur cubura giderse gözünün önüne getir derim

[/QUOTE]

Tamam o zaman ben de bulgura yer vereyim diyetimde.
Ben de bir yemek bir zayıflamak modundayım..

cips off ya çok alışmıştım ama neyse bitti o günler.
dolmanın içinde bulgur nasıl olur bilemedim ki.
ama denenmeli bencede.
kilo vereceğim kararlıym.

Nişanlın da almanyada mı yaşıyor?

yooo daha gelmem herhalde yani bu kadar kalmam en azından...trabzonda kalıyorum normalde. nişanlım başka yerde.valla naparız hiç bilmiyorum.uğraşıyoruz biraraya gelmeye ayrılığa o kadar alıştık ki, evlilik gelinlik aklıma gelmiyordu ne yalan söylim. ama az kaldı. artık gelinliği düşünüp yememeye başlasam iyi olcak :44:

:78:

offf sorma ya, nazar değdirip duruyorum zaten, kahkahalar kıkırdamalar da başladı 1 haftadır, yoguruyorum severken artık dayanamıyorum.. kokluyorum sürekli..

allah bağışlasın canım uzun uzun güzel ömürler sürer inşallah
bende en çok 6 aylıkken severim bebekleri uyyy çok tatlı oluyorlar o dönemde

çok güzel canım, sahalara bomba gibi iniş yaptın:)
hadi dinlen biraz.:97:

evet canım bide aldığım kiloyu verirsem artık tam gaz ileri
moralimi çok bozdu ama tabiki benim yemek düzenimin bozulmasıyla ilgili

canım benim canı yanıyrdur nasıl çaresizler kuzucuklar
neyneyse yazmış ama 6 ayı dolduruncaya kadar ıslak mendil kullanmadım ben benim oğlumda yaz bebeğiydi aslında kışa göre daha kolay bakımı var
çok geçmiş olsun canım kısa sürede geçer pişikleri inşallah

ekime kadar çok vaktin var canım
verirsin kilolrı ama daha çok egzersizle sıkılaşmaya çalış o zaman formunu daha kolay koruyabiirsin

kızlar az önce dolabımdaki
2 lt kolayı döktüm baklava ve doğum gününden kalan pasta vardı onlarıda çöpe sıyırdım
gece kardeşim çiğ köfte yapmştı ben kalanını ertesi gün yemeyi çook severim büyük bir tabak vardı onu da döktüüüm
evdeki antep fıstıklarınıda( malum burası antep ve gelen misafire ikram için çok alıyoruz ) kardeşimle kararamana gönderdim

ohhh hepsinden kurtuldum yesemmi yemesemmi diye nefsimi zorluyprdum

Bazen üzülüyorum yemeği çöpe atmaya ama ziyan olmasın diye yemek de aynı şey, bir de üstüne zarar veriyoruz kendimize , en iyisi tüketeceğin miktarı bulundurmak ama her zaman hesap tutmuyor aynı senin örneğindeki gibi.
Ben abartmadan çiğköfte yiyiyorum diyetimde abartmadan ve yanında salata ile.

hamutrannn arkadaşım hoşgeldin aramızaa yazışmaları okudum doktora öğrencisiymişsin ve gelin adayııallah yardımcın olsun canımm ekime kadarrrrr gitsin kilocuklarrr hayde bakalımmm gazamız mübarek olaa

bu arada ölçülerimi yazayım
göğüs 98-97
bel 84-79
kalça 107-104 ilk yazdıklarım geçen ayki değerler sonraki de yeni ölçülerim göğüsle kalça arasında pek bi fark yok ama bu belimi napcam bilmiyorum yaa boyda kısaa 90-60-90olmasakta 91-61-91 olablirizzzgögüsten pek bişi gitmemişşş bide benim kollarr biraz kalın napcam bilmiyom onları yaa

Evde bulundurulunca yemeden durulmuyor o açıdan çok iyi olmuş.
Ama ben de yemeklerin ziyan olmasını hiç sevmiyorum.

Tebrik ederim ölçülerindeki değişiklikler çok güzel.

cips off ya çok alışmıştım ama neyse bitti o günler.
dolmanın içinde bulgur nasıl olur bilemedim ki.
ama denenmeli bencede.
kilo vereceğim kararlıym.

benim annem yaprak sarmasına bile pirinçle karıştırıp bulgur koyar. çok lezzetli oluyor.
bulgurun kendine has bir kokusu var, o çok yakışıyor yemeklere.

haşlama patates konusunda fikir alabilir miyim?
karbonhidrat ama yenmesinde sakınca var mı?
hayır, canım bir sakınca yok. 1 kg haşlama patates yemediğin sürece zararlı diyemeyiz.
eğer 0 karbonhidrat diyeti yapıyor olsaydın yasaklı olurdu. ki onu da çok önermem, vücudumuzun karbonhidratlara da ihtiyacı var.

kısa süreliğine araştırma için gittin sanırım almanyaya.
biz de bu yıl tatilde almanya düşünüyoruz, bakalım hayırlısı.
canım süren az kalmış. hele bir de o düğün telaşı bir başlarsa zaman hızlı geçer.

yemek atmayı sevmem ama benim de senin gibi attığım çok oldu. midemde durup vicdan azabı olacağına çöpte dursun.
zaten bu saydıklarından yemişsindir. o halde bu noktadan sonra o sayfayı kapatman çok iyi olmuş.

belin güzel incelmiş canım, bu rakam gayet iyi. spora devam et.
kollar için ağırlık falan çalışsan etkili olur mu ki? kol kasları için napılır çok bilmiyorum açıkçası.

Son düzenleme:
daha neler öğrencem bakalım

canım bi ara ebru şallıya çok sarmıştım ama sıkıldım şimdi nivea bady yapıyorum oda ağırlık kalça ve bacak çalıştırıyor... bide arada yürüyüş halletçem inş... aslında benim kalça fena değilde basen kalçayı büyütüyo....

karpuz da mı yüksek?
bak onu bilmiyordum.
sorma ya kiraz çok pahalı. ben dün kilosu 5 milyon olunca ancak yarım kilo alabildim. o da zaten bir tabak anca oldu.:97:
kirazı bu sene dolu vurmuş fiyatlar düşmeyebilir...

kızlar nutella cips falan konuşuyonuz insanın aklına geliyo yaw.... cıs onlar cıs.....

amanin gitmiş baklavalar.... ama haklısın tabi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…