Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler kizlar..
cok sinirliyim off allahim benim ne sucum vardi bana boyle bir kayinvalide verdin..
3 aylik oglusumun sevsin diye gorumcemin 4 yasindaki kizinin kucagina verdi onada esimede kizdim..
oyle bakiyorda mudahale bile etmiyor..
çok haklısın cnm ya benimde yiyenim 4 yaşında ve bebek taşıyck durumda olmadığı çok açık... bebek gördümü sıkıştırmaya çalışıyolar daha çok....

mesaj sayım tarihleri biraz karışık gerçekten.mesela bende 13-14 yazıyor.ama aslında 14-15 inde görevim. 1 gün öncesinin sayıldığını biliyorum. ama bence çalışılan günler yazılsa daha iyi olurdu. mesela hamutran : 14-15 yazılsa daha iyi olurdu. çünkü msj günü mü yoksa sayımın yapılacağı gün mü yazıldığını ilk başta anlamamıştım.neyse benimki sadece bir öneri tabi, bir de toplu alıntılar nasıl sayılacak ? tek mesaj mı , yoksa alıntılar tek tek mi sayılacak ?

cnm aslında liste olaayı çok açık.... senin sayıcağın günler ayın 13ü ve 14ü nde yazılan mesajlar.... ayın 13ünü saymak için o günün bitmesi lasımki13ünde yazılan mesajları sayabilesin.... toplu alıntılarda tek sayılıyor.... yoksa çok fazla rakam çıkıyor ortaya....

kızlar az önce oteli aradık otelde kablosuz internet varmış ara ara gelebilicem yani:) bu arada en son mesaj sayımlarını ben yaptım ayın 6 sı ve 7siydi.... benden sonra yapılmadı sanırım kaptan bi kaç güne gelicek atlamasak iyi olur listeye girme durumu olan arkadaşlar var onlar açısından mesaj sayımları önemli..... bilgilerinize...:34:

süpermiş o zaman canım

evet canim nasilsa kilo vermem duraklama donemine girecek. simdi spor fazla yapmiyorum.:50: ama o zman ihtiyacim olacak...
sporla hem kilolara adios hemde sikilasmis olurum...:32::32:

evet sıkılaşma önemli :52::52:

günaydın tekrardan :3:

sabah kahvaltım:
yarım litre soğuk su

*2 yeşil 1 siyah zeytin
*1 sucuklu yumurta (yağsız)
*1 dilim ekmek
*1 tatlı kaşığı çiko
*1 dilim yağsız peynir
*2 bardak şekersiz çay.

şimdiye kadar 1.5 litre su tükettim.. akşam dolaşmaya çıkıcam.. gelincede geri kalan sporlarımı yaparım..

bakıyorumda çikodan vazgeçemiyorsun canımm :56::56:

günaydın fıstıklar!

dün gece anneannemle kaldım, çok yaşlı canım benim...
yıkadım bugün onu çok mutlu oldu bebek gibi :emir_bebek:

eve gidip türlü pişiricem canım istiyo :56:

ne güzel hayır duasını alıyorsun :16::16:

Hee normalı de kesmiyo, utanmadan double yiom :52:
Ama double karamel double çikolata falan değil, double dediysek meyveli double:63::60:

ortimuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :20::20::47::47::47::47::47::47::47:

heloo 13. takımın fıstuklarrııııııı bende bugun kü menümü paylaşıp yatış moduna geçicem

spordan önce : yarım bardak yarım yağlı süt

kahvaltı : 1 peynirli yagsız omlet + salatalık + 2 dilim ekmek
ara : 2 adet kuru kayısı
öğlen : yarım simit + az fındık + az tavuk sote
ara : 1 adet yarım yağlı sütle nescafe + 1 parça çikolata
2 saat sonra : karpuz
akşam : 1 adet mercimek çorbası
yatmadan önce : az karpuz + yeşil çay

spor olarak da : 2 saat pisiklet
20 dk yürüyüş
mekik + sopa + dumbell

Son düzenleme:
heloo 13. takımın fıstuklarrııııııı bende bugun kü menümü paylaşıp yatış moduna geçicem

spordan önce : yarım bardak yarım yağlı süt

kahvaltı : 1 peynirli yagsız omlet + salatalık + 2 dilim ekmek
ara : 2 adet kuru kayısı
öğlen : yarım simit + az fındık + az tavuk sote
ara : 1 adet yarım yağlı sütle nescafe + 1 parça çikolata
2 saat sonra : karpuz
akşam : 1 adet mercimek çorbası
yatmadan önce : az karpuz + yeşil çay

spor olarak da : 2 saat pisiklet
20 dk yürüyüş
mekik + sopa + dumbell

hepsi güzelllllll, ohh afiyet olsun :56:
kahve-çikolata da ne müthiş oluyo dimi :34:
akşam sadece çorba var. ben sadece çorba içtiğimde daha çok acıkıyorum nedense yaa

neyse sinirden:47: bugunku menumu paylasmayi unuttum...
sabah : 2 fincan sekersiz kahve
beyaz peynir, salatalik ,domates 2 dilim ekmek..
ara : 2 tane kayisi..
ogle :2 balik izgara baliklar cok buyuk degildi..
form cayi..
aksam :yarim kase corba
az oncede kucuk bir armut yedim..
bu arada en az 3 litre su ve 2 fincan yesil cayimida ictim..:68:
spor:50:

çok güzel menüüüü, ahh ahh bir de spor olsa tam olcak yaniii
akşam yarım kase çorba içmişsin, çok az değil mi. çorbadan zarar gelmez kiii

cnm aslında liste olaayı çok açık.... senin sayıcağın günler ayın 13ü ve 14ü nde yazılan mesajlar.... ayın 13ünü saymak için o günün bitmesi lasımki13ünde yazılan mesajları sayabilesin.... toplu alıntılarda tek sayılıyor.... yoksa çok fazla rakam çıkıyor ortaya....

ok, liste açık da ilk defa yapacaklar için biraz karışık gelebiliyor.tamamen bakış açısı. 13 yazınca 12 sini saymak veya 14 ünü bekleyip 13 ü saymak gibi iki farklı şey algılanabiliyor ondan dedim, acemiyiz işte napalım :1:
neyse sorun yok, açıklama için tşk :71:

selam canim ben 36 yasindayim 3 ay once dogum yaptim.:49:hamilelik kilolarimi vermeye calisiyorum..
4 gitti :32:burda paylasim super inanin butun gun yediklerimi lokmasina kadar not aliyorum aksam sizle paylasmak icin :56:cok etkili oluyor ne zaman bir sey yemek istesem notlarimi okuyorum :45:dur yeme bugun yeterince yemisim diyorum:60::60:
selamm bende 14 yaşındayım.Ergenlikte kilocuklarımı vermeye çalışıyorum.Evet gerçekten burası çok faydalıı.Tekrar herkese kolay gelsin.Tanıştığıma memnun oldum:82:

tekrar hoşgeldin canımm :16:

Sağol canım hoşbuldukkk :)

ok, liste açık da ilk defa yapacaklar için biraz karışık gelebiliyor.tamamen bakış açısı. 13 yazınca 12 sini saymak veya 14 ünü bekleyip 13 ü saymak gibi iki farklı şey algılanabiliyor ondan dedim, acemiyiz işte napalım :1:
neyse sorun yok, açıklama için tşk :71:

heyecan bastı di mi seni de :1:
ben de yarını ve sonraki günü sayıcam ya, panikledim demin :52: ama öyle güzel bir ekibin içindeyiz ki sorunum hemmencik çözüldü!

çok haklısın cnm ya benimde yiyenim 4 yaşında ve bebek taşıyck durumda olmadığı çok açık... bebek gördümü sıkıştırmaya çalışıyolar daha çok....

canim ben cocuga kizmadim. cocuk kiskaniyor zaten akli sira bebegimi kucagina vererek birde kendisi oturuyor cocuk ayakta allah korusun bir dusurse:2: beni kizdirmaya calisiyor:47::47:gerci basarili oldu onun yuzunden esimlede tartistim:14:
çok güzel menüüüü, ahh ahh bir de spor olsa tam olcak yaniii
akşam yarım kase çorba içmişsin, çok az değil mi. çorbadan zarar gelmez kiii
haklisin canim az oldu biliyorumda corbanin tadini begenmedim ondan icemedim:50:sporada bir disiplisn oturtamadim henuz:59:
selamm bende 14 yaşındayım.Ergenlikte kilocuklarımı vermeye çalışıyorum.Evet gerçekten burası çok faydalıı.Tekrar herkese kolay gelsin.Tanıştığıma memnun oldum:82:

Sağol canım hoşbuldukkk :)

canim benim hosgeldin ama sen daha gelisme buyume cagindasin:30:fistigim senin yasinda oglum var:42:onunda fazla kg vardi haftada 4 gun thai-boks:41: yazildi verdi hemde boyuda uzadi:20:sen diyet degilde yediklerine dikkat ederek birde spor yaparak zayifla olurmu canim:16:

Günaydın canlarım.. nasılsınız?

Hayırsız üyeniz ben geri geldim canlar.İnternetimiz kapalıydı yeni açtırdık o yüzden yine ayrıldım sizlerden.Açılınca tekrar geldim.Bu sefer hiç bırakmamak kanısındayım.Listeye girmek falan umrumda değil yahu ben sizi çok özledimm:69::16::16:
hoşgeldin cnm... umarım iyisindir :34:

Son düzenleme:
kızlar ayıptır söylemesi çok acayip güzel bi türlü yaptım! çok güzel oldu hemen anlatiyim istedim!

bi kere hiç yağ yok, sıfır!
soğanları suda öldürüyorsun, sonra yağsız minimini dana kuşbaşıları atıyorsun onlar kavruluyor... üzerine 1 patates, onun üzerine 1 patlıcan, biraz taze fasulye, bir avuç bamya, 1 kabak ve 2 küçük domates (kabukları soyulmuş)... salça falan da yok...

tavsiye ediyorum arkidişler hem sağlıklı hem nefis mmm!

ellerine sağlık, hem sağlıklı hem leziz :56:

iyi geceler kizlar..
cok sinirliyim off allahim benim ne sucum vardi bana boyle bir kayinvalide verdin..
3 aylik oglusumun sevsin diye gorumcemin 4 yasindaki kizinin kucagina verdi onada esimede kizdim..
oyle bakiyorda mudahale bile etmiyor..

ayy cnm dikkat edin, düşer müşer Allah korusun.. ben çok korkarım küçük bebeği kucağıma almaya.. bide 4 yaşında çocuğa veriorlar. dikkatli ol cnm.

mesaj sayım tarihleri biraz karışık gerçekten.mesela bende 13-14 yazıyor.ama aslında 14-15 inde görevim. 1 gün öncesinin sayıldığını biliyorum. ama bence çalışılan günler yazılsa daha iyi olurdu. mesela hamutran : 14-15 yazılsa daha iyi olurdu. çünkü msj günü mü yoksa sayımın yapılacağı gün mü yazıldığını ilk başta anlamamıştım.neyse benimki sadece bir öneri tabi, bir de toplu alıntılar nasıl sayılacak ? tek mesaj mı , yoksa alıntılar tek tek mi sayılacak ?

toplu alıntılar tek msj olarak sayılıyor cnm.. ben de anlamadım hala msj sayım olayını :9:

Back
X