- 15 Haziran 2009
- 3.268
- 98
- 688
çok haklısın cnm ya benimde yiyenim 4 yaşında ve bebek taşıyck durumda olmadığı çok açık... bebek gördümü sıkıştırmaya çalışıyolar daha çok....iyi geceler kizlar..
cok sinirliyim off allahim benim ne sucum vardi bana boyle bir kayinvalide verdin..
3 aylik oglusumun sevsin diye gorumcemin 4 yasindaki kizinin kucagina verdi onada esimede kizdim..
oyle bakiyorda mudahale bile etmiyor..
mesaj sayım tarihleri biraz karışık gerçekten.mesela bende 13-14 yazıyor.ama aslında 14-15 inde görevim. 1 gün öncesinin sayıldığını biliyorum. ama bence çalışılan günler yazılsa daha iyi olurdu. mesela hamutran : 14-15 yazılsa daha iyi olurdu. çünkü msj günü mü yoksa sayımın yapılacağı gün mü yazıldığını ilk başta anlamamıştım.neyse benimki sadece bir öneri tabi, bir de toplu alıntılar nasıl sayılacak ? tek mesaj mı , yoksa alıntılar tek tek mi sayılacak ?
cnm aslında liste olaayı çok açık.... senin sayıcağın günler ayın 13ü ve 14ü nde yazılan mesajlar.... ayın 13ünü saymak için o günün bitmesi lasımki13ünde yazılan mesajları sayabilesin.... toplu alıntılarda tek sayılıyor.... yoksa çok fazla rakam çıkıyor ortaya....