Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah:
- 2 yumurtadan omlet
- 1 domates
- 1 kk peynir
- Meyve suyu

Öğle:
- 1 fincan nescafe( her zamanki gibi sek)
Akşam:
- 250 ml kefir

Şimdiye kadar 1.5 litre su içtim ama geç kaltım ve gece geç yatıyorum su 3 litreye yaklaşır.
200 sandalye hareketi biraz da alt bölgem için bacak hareketleri.
Tartıda da 62 çıktım bugün.
Bundan sonra da su+nescafe içerim acıkacak olursam da biraz leblebi.

Arkadaşım cuma yarışması paylaşım bölümüne yazıyorsun oradan seni takıma davet ediyor kaptanlar.

-1 hafta deneme süren oluyor eğer paylaşımın yeterliyse takıma alınıyorsun değilse 1 hafta daha süren olabiliyor.
-Her cuma saat 11.30 a kadar bildirim yapmalısın.
- Günde en az mesaj yazmalısın. Yediklerini bizimle paylaşırsın, birbirimiz hakkında yorumlar yaparız. Hep beraber motive oluyoruz kısaca ..

teşekkür ederim...

Selamlarr kızlar..

3 gündür yokum.. Cuma günü bildirim de yapamadım :78:

Görümcemler ufak bi araba kazası atlattı da, annemden apar topar oraya gittim, iyiler çok şükür, çocuklarda bişey yok, görümcemin boynu eşinin de omuzu zedelenmiş. Boyunlukla duruyo.. Gelenine gidenine yardım etmek için oraya gittim, internet de yoktu bildirim katılım hak getiree.. Umarım kaptiş çok kızmazzz :93:

Selamlarr kızlar..

Görümcemler ufak bi araba kazası atlattı da, annemden apar topar oraya gittim, iyiler çok şükür, çocuklarda bişey yok, görümcemin boynu eşinin de omuzu zedelenmiş. Boyunlukla duruyo.. Gelenine gidenine yardım etmek için oraya gittim, internet de yoktu bildirim katılım hak getiree.. Umarım kaptiş çok kızmazzz :93:

Geçmiş olsun chika umarım iyilerdir şuan.
sen neredesin?
Yok ya sağlık bu kızar mı hiç ..

Hep böyle mutlu olun .. :nazar::69:

Ben de pek spor yapmıyorum ama umarım sorun olmaz şurada vereceğim 10 kilo ..

Sabah sanki biraz fazla olmuş ama sabah olduğu için ve o kadar spordan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum ama akşamı hafif atlatmaya bak ..
Bir şey yemek istediğimizde de sabah yesek daha iyi olur.

yok cnm ya 10 kiloda o kdr sorun olmaz ama resimdekiler sporsuz en az 50 60 kilo vermişler haliyle sorun olmuş

Selamlarr kızlar..

ortimuuuuuuuuu nerdesinn bacum sennnnn ayy geçmiş olsun cnmm :16::16: neyseki iyilermişş

benim de bugun kü menütom :

sabah : 1 yumurta ile peynirli omlet
ara : 1 adet turkish coffee + 2 adet nugget
öğlen : bulgur pilavı ve bezelye yemegi + yarım yaglı yogurt
ara : 1 bardak yeşil çay
ara : 1 adet yarım yağlı sütle nescafe + bir avuç fındık
akşam : az memenen

spor olarak da : 1,5 saat bisiklet
sopa + mekik + dumbell

sopa + mekik + dumbell

Sporun güzel de sanki bugün yemeğin biraz fazla mı kaçmış?

Selamlarr kızlar..

Geçmiş olsun cnm...

sopa + mekik + dumbell

menünde ekmek yok cnm gerçi pilav var zaten de merak ettim kahvaltıda filan ekemk yemedin mi yoksa yazmadın mı diye...bence menün iyi... akşam az olması güzel olmuş...

bende menümü yazıyım hemen...

sabah
1 dlm çavdar ekm.
2 dlm peynir domates salatalık

öğlen
1 haşlanmış mısır

ara
2 armut, sütlü nescafe

akşam
1 tabak patlıcan yemeği 1 ince dlm ekmek

birazdanda biraz meyve yiycem....

kızlar acayip karnım ağrıyor..... :84:

bende menümü yazıyım hemen...

sabah
1 dlm çavdar ekm.
2 dlm peynir domates salatalık

öğlen
1 haşlanmış mısır

ara
2 armut, sütlü nescafe

akşam
1 tabak patlıcan yemeği 1 ince dlm ekmek

birazdanda biraz meyve yiycem....

kızlar acayip karnım ağrıyor..... :84:

İşte bu yaa ..
Kaçamaksız özlemm ..
Tebriklerr ..
Regl falan mı olacaksın?

2. günüm cnm bugüün oldum bile... yarınıda atlatırsam geçer ağrılar da..... adaçayı içtim şimdi iyi gelir diye...

Biliyorsun dimi bu sıralarda kilo verimi daha kolay metabolizma hızlı olduğundan.
O yüzden kaçamak yapma aman ..
Bugünü atlatırsan ağrın rahatlar.
Bazen kilo verince de azalıyor ağrılar biliyor musun?
Çok kötüydü benim ağrım ama bu ay çok rahat geçirdim ki bu sadece 4 kilo ile oldu.
Bol su içersen o da rahatlatır biraz.
Yaa hafif kendini yormadan yürüyüş.

Selamlarr kızlar..

yok canım sağlık bu kızılır mı hiç :34:

çoook büyük geçmiş olsun.. Allah bir daha göstermesin :16:

Kızlar

sabah special k ile kahvaltımı ve öğlen tavuk ve acılı ezme ile yemeğimi yazmıştım..

zaten 2 falandı yemek yediğimde yada 2.30 acıkmadım hiç. akşamda yemedim.

teyzemin kızı geldi oturduk lafladık ona ve eşime yiycek bişiler hazırladım derken 2 bardak çay içtim şekersiz bi kaç tanede püskevit halka küçük parçalardı :61:

bi kaç çatalda kavun yedim.. 1 saat yürüdük dışarda ben görümcem ve teyzemin kızı muhabbet falan derken zaman epey geçti. geldik eşimle oğlumuda aldık teyzemin kızını yürüyerek eve bıraktık geri dolaşarak geldik :61: epey yürümüşüz ya yorulduğumu hissettim.. ama olsun değerrrrr yaaa :34:

Back
X